Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Krasno su odigrali...
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 07 maj 2013, 00:26, ukupno mijenjano 2 puta.
usrani Fener mi otkide 230 KM jučer .. a i ja debil igram Turke, kad je iko na njima dobio 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
kod njih uglavnom bude oba daju ali ni to nisu bili u stanju, a ko sve igra nogomet danas i prima pare za toJTS je napisao/la:usrani Fener mi otkide 230 KM jučer .. a i ja debil igram Turke, kad je iko na njima dobio
jel to moguce koji dan, od 6 parova fulam 5 a sto je najjace najveci koef bio 2.00 ostali oko 1.50
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Olimpo ga prima lagano u 90-oj minuti.
1:1
ebem vam svu familiju !
1:1
ebem vam svu familiju !
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
U svim kladionicama crveni karton se racuna kao 2 zuta, osim ako su odvojeni crveni i zuti.Viper je napisao/la:Jesil siguranMatador je napisao/la:Viper je napisao/la:Stoke vise zutih, jelde nema sanse jer se onaj crveni Sunderlanda racuna kao 2 zuta
NE racuna se kao zuti nijedan , jer je Gardner dobio direktan crveni , a ne 2 zutaDe nek to potvrde ostali
U slucaju kad igrac dobije 2 zuta, drugi zuti se ne racuna, nego zuti i crveni sto je ukupno, maximalno po igracu 3 zuta

Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
šta vam je ba, ako teoretski sudac pokaže samo dva žuta istom igracu na utakmici (nikome više ne da karton), onda je situacija sa kartonima ovakva
zbroj žutih kartona=2
crveni karton=Da
zbroj žutih kartona=2
crveni karton=Da
nema potpisa
- diplomatija
- Kontakt:
drob te ...., postavljate neke anlize, komantarisete, strucnjaci sve, a ne znaju osnovna pravila igre, jedan zuti je jedan zuti, dva zuta su dva zuta- automatski crveni i ne moze nikad crveni da bude dva zuta, kartoni su ono samo sto sudija pokaze i koliko pokaze, nemojte sabirati boga vam, i ja na kraju **** mi je benfika zivot, ali mi je i drago, ode titula, majku li im ****
Jest da je tama suplja, evo natjeraste me da nadjem. imam 4 online kladionice i u svakoj stoji ovako:
Number of Cards in Match
Yellow card counts as 1, red card counts as 2. Second yellows are ignored for settlement purposes (e.g. maximum card count per player is 3).
Vjerovatno su zuti i crveni odvojeni u lokalnim kladionicama
Number of Cards in Match
Yellow card counts as 1, red card counts as 2. Second yellows are ignored for settlement purposes (e.g. maximum card count per player is 3).

Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

Osao sinoc spavat kad je robinson osao u svlacionicu kontajuci nema hljeba od njega(tad imao 3 poena). Kad na racun, iznenadjenje.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa naravno da su odvojeni. Naglašeno ti je "zbroj žutih kartona", a ne "zbroj kartona".mancity je napisao/la:Jest da je tama suplja, evo natjeraste me da nadjem. imam 4 online kladionice i u svakoj stoji ovako:
Number of Cards in Match

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
aa ja h1 na miami ee konju jedan
Posto ocigledno ima milion misljenja , neophodno je postaviti slike .. :

Hannover , 2 zuta za Schulza i jedan za Pinta = 3
Mainz 2 zuta
Vise zutih kartona : Hannover 3-2 ..
Nadam se da ce u buducnosti biti manje nejasnoca oko ovako jednostavnih stvari ..

Hannover , 2 zuta za Schulza i jedan za Pinta = 3
Mainz 2 zuta
Vise zutih kartona : Hannover 3-2 ..
Nadam se da ce u buducnosti biti manje nejasnoca oko ovako jednostavnih stvari ..
https://www.facebook.com/fudbalske.dojave.1694
da ne bude šuplja
dvije dojave su mi prošle do sad kod ovog, jedna je pala..
da ne bude šuplja

Fognini 5-4 i 40-0 na svoj servis i evo sad gubi 6-5 HAHAH , kakav lik , prosto za ne vjerovati ..
kakav je ovo car boze dragiMatador je napisao/la:Fognini 5-4 i 40-0 na svoj servis i evo sad gubi 6-5 HAHAH , kakav lik , prosto za ne vjerovati ..
A dobro ljudi znam i ja da se 2 zuta racunaju kao 2 zuta - normalno, ali sta ako igrac dobije direktan crveni, jesul to 2 zuta
Evo sacu ja provjerit na stranici premiera posto sam igr'o tžk2 pa cu vidjet jel doslo tžkX ili 1
EDIT: tžkX je bio jucer, sto znaci da se direktan crveni ne racuna kao 2 zuta, ali se 2 odvojena zuta (sto daje crveni) racunaju normalno kao 2 zuta

Evo sacu ja provjerit na stranici premiera posto sam igr'o tžk2 pa cu vidjet jel doslo tžkX ili 1

EDIT: tžkX je bio jucer, sto znaci da se direktan crveni ne racuna kao 2 zuta, ali se 2 odvojena zuta (sto daje crveni) racunaju normalno kao 2 zuta

SAMO ČELIK !
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa jbt, ako je direktan crveni kako ce to bit dva zuta kad nije dobio ta dva zuta neg crveni ?
kako to moze bit nejasno ? 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
mozel mi neko rec sta je sa tsongom?
- Citizen-X
- Kontakt:
malo je rijeci da se opise koliki je moron bagdatis... malo 

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.