CEGAGenghis je napisao/la:Gerrard je napisao/la:A mali pali sa ove teme , nemoj da te Skoro ganja bezvezeSkoru za predsjednika
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
adis_macak
- Kontakt:
Pa moze svasta biti,ali si zaboravio da mi imamo kup,a vi se nadajte da cete nesto osvojiti,mozda i hocete 5 ili 6 mjesto.300 je napisao/la:sto se pale mali strumfici, pa vama ce biti uspjeh ako zavrsite medju prvih 8!!!adis_macak je napisao/la:Sta se ba furate koji k.... nesto lafo titula ovo ono,pa necete biti ni peti na kraju,dobili derby i odma titula vasa,doduse nije mala stvar pobijediti zelju to ce vam biti jedini uspjeh u ovoj sezoni....vedran86 je napisao/la:cuj ovih smjesnih strufova sto se javljaju ko da su nas dobili![]()
![]()
![]()
a o evropi da ne pricam![]()
A joj ljudi,previse se nafuravate na tog Skoru...pazi sad u nedelju... zapamti ime Leonid Ćorić...stoper!Genghis je napisao/la:Gerrard je napisao/la:A mali pali sa ove teme , nemoj da te Skoro ganja bezvezeSkoru za predsjednika
Svega, zbog njeg sam ponovo zavolio ovu nasu "permier" liguFK Sarajevo je napisao/la:CEGAGenghis je napisao/la:Gerrard je napisao/la:A mali pali sa ove teme , nemoj da te Skoro ganja bezvezeSkoru za predsjednika
![]()
![]()
@opusteno - Ma samo opusteno
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Ko mu dade ime Leonid,mozda mu je stari radio u zeljezari u Zenici
,poznato mi to ime pravo,da nije taj mali igrao u chelsea-u

Zadnja izmjena: ultra@rajvosa, dana/u 24 nov 2009, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Skoru za premijera RS-aopusteno je napisao/la:A joj ljudi,previse se nafuravate na tog Skoru...pazi sad u nedelju... zapamti ime Leonid Ćorić...stoper!Genghis je napisao/la:Gerrard je napisao/la:A mali pali sa ove teme , nemoj da te Skoro ganja bezvezeSkoru za predsjednika
[quote="Gerrard"][/quote]
skoro je bez sumnje odlican igrac, i siguran sam da nam od njega prijeti najveca opasnost.
Istovremeno, to je nedostatak sarajeva, jer ako zaustavis skoru sarajevo je prilicno benigno.
i da jeste jedan od najboljih u ligi
skoro je bez sumnje odlican igrac, i siguran sam da nam od njega prijeti najveca opasnost.
Istovremeno, to je nedostatak sarajeva, jer ako zaustavis skoru sarajevo je prilicno benigno.
- sarajlija89
- Kontakt:
jarane vama ce ga mumin zabit vidjecesjovanbl je napisao/la:skoro je bez sumnje odlican igrac, i siguran sam da nam od njega prijeti najveca opasnost.Gerrard je napisao/la:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- FK Sarajevo
- Kontakt:
i da jeste jedan od najboljih u ligi[/quote]jovanbl je napisao/la:
Istovremeno, to je nedostatak sarajeva, jer ako zaustavis skoru sarajevo je prilicno benigno.[quote
Skoro je mozak napada ali isto tako imamo prejaku odbrani a i sredina je bas jaka nama je uvijek napad skripio nista vise kad Skoro neigra lose je zato sto nema ko zabiti gol ali mi smo ove sezone samo dva puta primili vise od 2 gola protiv Sirokog i Modrice mislim nismo vise protiv nikog
ko ce kome zabiti vidjecemo , vec u nedjeljusarajlija89 je napisao/la:jarane vama ce ga mumin zabit vidjecesjovanbl je napisao/la:skoro je bez sumnje odlican igrac, i siguran sam da nam od njega prijeti najveca opasnost.Gerrard je napisao/la:
i da jeste jedan od najboljih u ligi....uz skoru za mene jedan od boljih fudbalera,samo ga nece nesto golovi...vrijeme je da zabije aBd...mumi mumi mumi
nek nama zabije i skoro i mumin po jedan, samo da mi vama, svi zajedno zabijemo tri pa da bude makar 3-2 i super
ma pusti ga uzbudio se300 je napisao/la:sto se pale mali strumfici, pa vama ce biti uspjeh ako zavrsite medju prvih 8!!!adis_macak je napisao/la:Sta se ba furate koji k.... nesto lafo titula ovo ono,pa necete biti ni peti na kraju,dobili derby i odma titula vasa,doduse nije mala stvar pobijediti zelju to ce vam biti jedini uspjeh u ovoj sezoni....vedran86 je napisao/la:cuj ovih smjesnih strufova sto se javljaju ko da su nas dobili![]()
![]()
![]()
a o evropi da ne pricam![]()
a po ovim njegovim izjavama se vidi da mu je vatra sto smo ih spucali
HZSA87
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pa meni je pobjeda u derbiju vaznija od titule

u obadva derbijaFK Sarajevo je napisao/la:Pa meni je pobjeda u derbiju vaznija od titule![]()
HZSA87
- BlueSharks
- Kontakt:
nije obadva, nego oba.....a mi smo vas prošle sezone karnuli, pa ste se opet kur*ilivedran86 je napisao/la:u obadva derbijaFK Sarajevo je napisao/la:Pa meni je pobjeda u derbiju vaznija od titule![]()
![]()
Strauss Junior
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Na Grbavici mi smo se zeznuli na Kosevu i sta poraz i remi ali ako budu dvije pobjede bordo bijelih odmah Osimu otkaz treba datiBlueSharks je napisao/la:nije obadva, nego oba.....a mi smo vas prošle sezone karnuli, pa ste se opet kur*ilivedran86 je napisao/la:u obadva derbijaFK Sarajevo je napisao/la:Pa meni je pobjeda u derbiju vaznija od titule![]()
![]()
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Pobjeda u gradskom derbiju je vaznija od 1000 drugihvedran86 je napisao/la:u obadva derbijaFK Sarajevo je napisao/la:Pa meni je pobjeda u derbiju vaznija od titule![]()
![]()
uh izvini nisam znao da je ovo forum za ispravljanje gramatickih gresakaBlueSharks je napisao/la:nije obadva, nego oba.....a mi smo vas prošle sezone karnuli, pa ste se opet kur*ilivedran86 je napisao/la:u obadva derbijaFK Sarajevo je napisao/la:Pa meni je pobjeda u derbiju vaznija od titule![]()
![]()
a to prosle godine je davna proslost mi smo vas karnuli neki dan
zato tisina
HZSA87
najbolji igrac lige...malo je to glupo pisati...da si napisao najbolji napadac lige,pa mozda u ovom trenutku i jeste...
al ovaj lik je par puta bio u timu kola...zaista stub odbrane borca...izuzetan u skok igri...kako se gradi...eto-zivi bili pa vidjeli
al ovaj lik je par puta bio u timu kola...zaista stub odbrane borca...izuzetan u skok igri...kako se gradi...eto-zivi bili pa vidjeli
- Stole iz Bora
- Kontakt:
@adis_macak
Daj ba popusti malo ljude na njihovoj temi. Imas PDF o Premier Ligi pa tamo pisi. Meni pravo smeta (a vjerujem i vecini) kad neko od njih a i drugih s.re na PDF-u o Zelji a nakon ovog sto ti pises ovde ce otici neko tamo, pisati i onda ce reci kako i nasi pisu gluposti po njihovoj temi. Hajmo mi o Zelji a oni neka deveraju sa svojim klubom.
@FK Sarajevo
Slazem se sa tobom! Daj Boze da vi svake godine uzmete oba derbija i da ostanete u BiH a mi da uzimamo titule ili da izlazimo u Evropu ..
Poserem se ja na pobjedu u derbiju ako ce porazeni (u mom slucaju Sarajevo) osvojiti titulu ili izaci u Evropu!
Daj ba popusti malo ljude na njihovoj temi. Imas PDF o Premier Ligi pa tamo pisi. Meni pravo smeta (a vjerujem i vecini) kad neko od njih a i drugih s.re na PDF-u o Zelji a nakon ovog sto ti pises ovde ce otici neko tamo, pisati i onda ce reci kako i nasi pisu gluposti po njihovoj temi. Hajmo mi o Zelji a oni neka deveraju sa svojim klubom.
@FK Sarajevo
Slazem se sa tobom! Daj Boze da vi svake godine uzmete oba derbija i da ostanete u BiH a mi da uzimamo titule ili da izlazimo u Evropu ..
Poserem se ja na pobjedu u derbiju ako ce porazeni (u mom slucaju Sarajevo) osvojiti titulu ili izaci u Evropu!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Al fazon je u tome sto mi vas u zadnjih 5-6 godina stalno deremo,izlazimo u evropu i osvajamo titule....Stole iz Bora je napisao/la:@adis_macak
@FK Sarajevo
Slazem se sa tobom! Daj Boze da vi svake godine uzmete oba derbija i da ostanete u BiH a mi da uzimamo titule ili da izlazimo u Evropu ..![]()