Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

robijas_Ri
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la robijas_Ri » 06 maj 2013, 18:05

Ovo za Napoli je Dzeko sam kriv sto ga hoce. Nakon sto je Dzeko par puta objavio slike sa Caticem u bokserskim fazonima i teretanama, sjednica narko kartela i uprave Napolia je jednoglasna u tome da im Dzeko treba i na terenu a posebno i van njega. Suma za Cavania sto daje City od 42 miliona bice dovoljna da pokrije Dzekinu platu od 7 miliona u narednih 6 godina :D.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 06 maj 2013, 19:51

Ma nek pređe u Napoli , meni ne smeta , tamo bi bio glavna zvijezda i tamo bi barem bio poštovan i davao golove . Najbitnije , pronašao bi formu . Vidite kako je bilo sa Balotellijem , zadnjih par utakmica u Cityju je bio najveći flop , sve je promašivao , svi se sprdali na njegov račun , čovjek pređe u Milan i počne zabijat ko čovjek.

Jedino mi je malo zapalo za oko ova rečenica:
"Međutim, italijanski mediji navode da Džeko još uvijek nije rekao da, odnosno da postoji problem vezan za primanja našeg najboljeg napadača."
Čekaj , jel se to Džeko možda ne slaže sa budućom platom ? Jel misli da treba dobivati onoliko koliko dobija u Cityju ? Nek onda prekine fudbalsku karijeru , jer nema tog kluba koji će njemu dat trenutnu platu .. Nažalost , kažem nažalost , on više nije vrijedan trenutne plate :?

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 maj 2013, 20:48

autogol je napisao/la:Dzeki idu u prilog golovi Cavania,a evo opet se spekulise da ce Dzeko u Napoli...Gledali bi mi sasvim drugog Edina,a morao bi se dobro potruditi jer bi svi od njega ocekivali golove i zamjenu za Cavania,jedina losa stvar bi bila ponizenje (On i 40 mil. za jednog Cavania :o ),ali on to odavno trpi u City-u tako da ga ovo ne bi puno boljelo :evil:

Sretno dijamantu nas,gdje god te sudbina odnese :!:
jel pricamo o cavaniju il lazaru popovicu ?

zasto ne napoli ? bio bi standardan, igrao bi, bio u dobroj formi za repku, igrao bi LP, mogli bi se cak boriti i za skudeto...sta ne valja tu ? to sto vi hocete juventuse, bayerne, barcelone je drugi par carapa...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 06 maj 2013, 23:15

nije napoli los uopste, a sa 30ak miliona imali bi jos dovoljno para da kupe sebi jos 2-3 dobra pojacanja

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 06 maj 2013, 23:39

Papastathopoulos je napisao/la:
autogol je napisao/la:Dzeki idu u prilog golovi Cavania,a evo opet se spekulise da ce Dzeko u Napoli...Gledali bi mi sasvim drugog Edina,a morao bi se dobro potruditi jer bi svi od njega ocekivali golove i zamjenu za Cavania,jedina losa stvar bi bila ponizenje (On i 40 mil. za jednog Cavania :o ),ali on to odavno trpi u City-u tako da ga ovo ne bi puno boljelo :evil:

zasto ne napoli ? bio bi standardan, igrao bi, bio u dobroj formi za repku, igrao bi LP, mogli bi se cak boriti i za skudeto...sta ne valja tu ? to sto vi hocete juventuse, bayerne, barcelone je drugi par carapa...
Ko je rekao "ne Napoli" :mrgreen: Ne znam sta nije jasno u mom postu,osim to da Cavani vrijedi toliko,ali kada je u pitanju City,nista neobicno,vrijedit ce taj Cavani i 10 mil. za 2-3 sezone :evil:

Dzeki je ovo prekretnica u karijeri i najvaznije je da ode iz ovog kluba,gore mu nigdje ne moze biti :!:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 maj 2013, 23:44

autogol je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:

Ko je rekao "ne Napoli" :mrgreen: Ne znam sta nije jasno u mom postu,osim to da Cavani vrijedi toliko,ali kada je u pitanju City,nista neobicno,vrijedit ce taj Cavani i 10 mil. za 2-3 sezone :evil:

Dzeki je ovo prekretnica u karijeri i najvaznije je da ode iz ovog kluba,gore mu nigdje ne moze biti :!:
Ja sam iz tvog posta samo izvukao to da je sramota i ponizenje za edina sto daju dzeku i tolike pare za cavanija :)

A ovaj drugi dio je za sve ostale forumase posto ne vidim da je iko za transfer u napoli, a to nije los transfer, bar za mene..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 07 maj 2013, 00:43

Sampioni smo u pljuvanju i omazavanju i dizanju u nebo kada zabije za repku. Covjek nije vise dijete i proveo je 3 sezone u City-u i nije se pronasao faktora ima vise a nije sve do njega dobijao je nekada priliku da igra od pocetka ali uvijek jedan kratak period pa opet klupa. U Njemackoj je imao dobre sezone i golove i mozda mu i vise lezi Njemacka liga po meni a sada se spominje i Napoli u kome bi mozda bio najvece ime ali po meni nije igrac za Serie A volio bio da se varam.

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 07 maj 2013, 09:54

Edin ako ode u Napoli, izgubit ce volju i ambicije, i posle Napolia moze direkt u Zelju.
G BUSSA BUSS

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 maj 2013, 10:26

kakav Napoli crni, šta je vama? ja bih volio da ode negdje gdje će osvajati titule, a Napoli neka mu bude zadnja, ali zadnja opcija kad su u pitanju klubovi iz liga petice .. ipak Džeko nije neki igrač koji se treba dokazat' pa da pređe u Napoli i da se razvija kao Cavani, Hamsik, Lavezzi, itd

a onaj momak što je neki dan spominjao Liverpool (nisam siguran da l' na ovoj temi) te kako navijači Liverpoola (istina sa chata) ne žele Džeku jer sjedi na klupi, dovoljno je reći da su dali skoro 15 milki za Borinija koji je bio standardan u Romi, a realno je teška prevara od igrača .. al' šta očekivat' od Liverpoola, klub koji je u zadnjih 5 godina više transfera promašio nego pogodio
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 07 maj 2013, 10:50

imam neki osjecaj, da ce ipak zavrsiti u nekim klubu poput fenerbahcea, zenit st. petersburga, napolija i tkd.....stvarno velika steta :(....oduvijek mi je bio drag, kad se samo sjetim one golcine u pobjedi protiv hannovera (5:0) i mnogo drugi lijepi trenutaka u bundesligi......steta edine sto ces najvjerovatnije beze zavrsiti karijeru....... :( makar da se plasiramo na svjetsko, pa da mu se ta zelja ostvari.....inace nevidim neku pozitivnu buducnost, mada nada zadnja umire.......sad da li je on kriv, da li menadzer, .....to neznam :(

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 maj 2013, 12:00

hordas_Bec je napisao/la:imam neki osjecaj, da ce ipak zavrsiti u nekim klubu poput fenerbahcea, zenit st. petersburga, napolija i tkd.....stvarno velika steta :(....oduvijek mi je bio drag, kad se samo sjetim one golcine u pobjedi protiv hannovera (5:0) i mnogo drugi lijepi trenutaka u bundesligi......steta edine sto ces najvjerovatnije beze zavrsiti karijeru....... :( makar da se plasiramo na svjetsko, pa da mu se ta zelja ostvari.....inace nevidim neku pozitivnu buducnost, mada nada zadnja umire.......sad da li je on kriv, da li menadzer, .....to neznam :(
Fenerbahce i St. Petersburg? Daj bolan, dodi sebi i to brzo. Gubis se tu a nema jedan relevantan razlog za tvoje glavobolje. Dzeko je ime u fudbalu, to je sam sebi stvorio i nema nikakvog razloga za toliki pesimizam, on ako prede negdje, ide u najbolje klubove svijeta, to je sigurno. Jedna vrlo dobra opcija je Dortmund, ako budu imali ambicije da i u buducnosti budu u samom vrhu Bundeslige.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 maj 2013, 12:32

Veceras bi mogao i zaigrat, jer ce odmarat igrace za finale kupa.

PS: Ovi sto stavljaju Napoli u rang sa Fenerbahceom i tvrde da je Dzeko previse dobar za taj klub fakat nisu normalni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 07 maj 2013, 13:42

Napoli je super ekipa, samo ja licno nevolim pratiti Italiju osim Juventusa ili Milana.

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 07 maj 2013, 14:17

http://www.sportsmole.co.uk/football/ar ... 83189.html" onclick="window.open(this.href);return false;

najvise bi ga volio vidjet u Arsenalu,zabijao bi redovno kad vidim onog Girounda kakve prilike ima,Dzeko bi bio na 25 golova do sad

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 maj 2013, 15:17

Ma Napoli je meni osobno super ekipa , veoma jaki u Italiji i sljedeće godine igraju Ligu Prvaka ... Ne razumijem kako neki misle da on treba u vrhunsku ekipu koja osvaja trofeje ... Mislite da Bayern , Juventus , Real i ostali , njega trebaju ? Imaju dovoljno kvalitetnih igrača i tamo bi nažalost bio na klupi ...

Izjava Kloppa je bila vrlo interesantna .. kada malo bolje razmisliš, dao je do znanja da se interesuju za Edina , ali da mora pristati na smanjenje plate kako bi se transfer realizovao . A inače , kao i svi treneri , on govori kako nisu nikakvi pregovori počeli ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 maj 2013, 16:44

KOLASINAC je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Kad samo skontas da je zicere umjesto u Cityu mogo fulati u Bayernu :(

Zbog koliko ono miliona ne ode u Minhen??
nije otisao zbog njegovog menadzera koji je trazio vise para za sebe

Džeko je želio pare a ne menadžer jer u protivnom ne bi produžavao ugovor sa Wolfsburgom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 07 maj 2013, 16:54

Hoceli bit koja minuta za Edina veceras..da samo igra blizi se 7 juni ...zabaru pazi sta radis :D

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 07 maj 2013, 17:09

nadam se ipak...zbog reprezentacije kad nista :mrgreen: Hart - Richards, Kompany, Lescott, Clichy - Garcia, Barry - Milner, Tevez, Nasri - Dzeko.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 maj 2013, 18:53

Sjecate se sta je bilo zadnji put kad su igrali protiv WBA? Evo da vas podsjetim
slika

Milner dobio crveni, WBA poveo a onda usao Dzeko i za 12 minuta zabio dva gola i preokrenuo utakmicu, na kraju 2:1 za City. ;)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 maj 2013, 19:49

Edin počinje tekmu, znači klupa u finalu kupa :cry:

Team for WBA: Hart, Richards, Kolo Toure, Lescott, Kolarov, Garcia, Rodwell, Milner, Tevez, Nasri, Džeko

dabogda se Tevez povrijedio :evil:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Zglavkar i 25 gostiju.