o cemu ovi?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Koja ''neofirna'' reklama....SaleMeraklija je napisao/la:Sta je uradio onaj frajer Klose u proslom kolu protiv Bolonje.....svaka cast,kad bi sutra zavuko i Interu par komada,bas bi bio![]()
Koga interesuje taj mec naso sam najavu za prenos na netu,utakmicu mozete pogledati ovde:
http://www.nextround.net/watch-real-mad ... -livescore" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlično , manje klubova tipa Pescara uz sav respekt . Ka tome više novca za ostale od sponzora TV prava itd.EnzoFerrari je napisao/la:Ne znam jeste li culi za to, 2014 Serie A ce brojat 18 klubova.
gdje si to procito to bi onda znacilo da ce samo jedan tim iz serije b uci u seriju aEnzoFerrari je napisao/la:Ne znam jeste li culi za to, 2014 Serie A ce brojat 18 klubova.
Tako svijetli presvjetli vodja italijanskog fudbala Abete rece u intervjuu, spominje jos neke reforme nakon 2014.meho-medo je napisao/la:gdje si to procito to bi onda znacilo da ce samo jedan tim iz serije b uci u seriju aEnzoFerrari je napisao/la:Ne znam jeste li culi za to, 2014 Serie A ce brojat 18 klubova.
a mozda je i do njegaultrasstyle_tz je napisao/la:ovaj Toti tacno nema s kim igrat, pola ekipe ne zna loptu ustopat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.