Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Serie A
Sta je smijesno?
Pa nas rekord je 91 bod u jednoj sezoni, a ove godine imamo priliku da osvojimo 92 boda. Naravno ako dobijemo sve 3 do kraja.
Pa nas rekord je 91 bod u jednoj sezoni, a ove godine imamo priliku da osvojimo 92 boda. Naravno ako dobijemo sve 3 do kraja.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlCapitano
- Kontakt:
pa mozda vas,a ne COME MAI NESSUNO PRIMA
tu pise kao nikad niko prije,,ja ne znam sta vama nije smijesno
tu pise kao nikad niko prije,,ja ne znam sta vama nije smijesno
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- IlCapitano
- Kontakt:
Pa niko nikad u Juventusu prije to nije uspio. Obara se Capellov rekord ja mislim.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Promijenili su to ljudi. Skontali i oni da su se zeznuli, upravu je Ado. Nije ispravan sklop recenice.
★★★
pa to sam i ja mislio,,upade mi u oko jer sam bas prije 2 dana postavljao tabelu 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo, izvinjava se novinar Interovog kanala zbog vršenja male nužde u liftu San Paola. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
SaleMeraklija
- Kontakt:
Sta je uradio onaj frajer Klose u proslom kolu protiv Bolonje.....svaka cast,kad bi sutra zavuko i Interu par komada,bas bi bio
Koga interesuje taj mec naso sam najavu za prenos na netu,utakmicu mozete pogledati ovde:
http://www.nextround.net/watch-real-mad ... -livescore" onclick="window.open(this.href);return false;
Koga interesuje taj mec naso sam najavu za prenos na netu,utakmicu mozete pogledati ovde:
http://www.nextround.net/watch-real-mad ... -livescore" onclick="window.open(this.href);return false;
Koja ''neofirna'' reklama....SaleMeraklija je napisao/la:Sta je uradio onaj frajer Klose u proslom kolu protiv Bolonje.....svaka cast,kad bi sutra zavuko i Interu par komada,bas bi bio![]()
Menadjerske kuce vapajno traze takve za svoje marketing aktivnosti i planove u vezi sa reklamama....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ne znam jeste li culi za to, 2014 Serie A ce brojat 18 klubova.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- francobaresi
- Kontakt:
Odlično , manje klubova tipa Pescara uz sav respekt . Ka tome više novca za ostale od sponzora TV prava itd.EnzoFerrari je napisao/la:Ne znam jeste li culi za to, 2014 Serie A ce brojat 18 klubova.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
gdje si to procito to bi onda znacilo da ce samo jedan tim iz serije b uci u seriju aEnzoFerrari je napisao/la:Ne znam jeste li culi za to, 2014 Serie A ce brojat 18 klubova.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Tako svijetli presvjetli vodja italijanskog fudbala Abete rece u intervjuu, spominje jos neke reforme nakon 2014.meho-medo je napisao/la:gdje si to procito to bi onda znacilo da ce samo jedan tim iz serije b uci u seriju aEnzoFerrari je napisao/la:Ne znam jeste li culi za to, 2014 Serie A ce brojat 18 klubova.
http://www.corrieredellosport.it/calcio ... adre%C2%BB" onclick="window.open(this.href);return false;
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ovaj Toti tacno nema s kim igrat, pola ekipe ne zna loptu ustopat.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Evil Genius II
dodo i piris su uzasni bekovi sto itekako dolazi do izrazaja kod ove 3-4-3 formacije, a osvaldo i destro ocigledno ne mogu zajedno igrati jer ovo kretanje njih dvojice je sramotno za napadace.
- LegendKiller
- Kontakt:
a mozda je i do njegaultrasstyle_tz je napisao/la:ovaj Toti tacno nema s kim igrat, pola ekipe ne zna loptu ustopat.
toti jeste sjajan igrac, ali ova roma je "talac" totija!
neka Piris ostane u Romi još dugo, dugo .. eto jedan igrač Rome koji mi je jako drag 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne znam bgm, ovo sto sam ja gledao par puta odlicno okrenu igru, promijeni stranu, uputi dugu loptu i onaj gore bocni Dodo cini mi se u aut izadje, kao da ga raketom gadja a ne loptom, ili Destro upropasti odlicnu akciju itd itd...LegendKiller je napisao/la:a mozda je i do njegaultrasstyle_tz je napisao/la:ovaj Toti tacno nema s kim igrat, pola ekipe ne zna loptu ustopat.
toti jeste sjajan igrac, ali ova roma je "talac" totija!
on mi ovdje djeluje jedini na terenu koji ima neku viziju i zna sta hoce da odigra, sa Pjanicem donekle koji je ipak zestoko van forme.. Za De Rosija nemam objasnjenja sta se desava sa likom, ostalo sve prosjecni i ispod prosjecni igraci. Osvaldo je krampa samo takva, ocigledno on i Destro ne mogu gore, ovo losije djeluje nego Matri- Kvaljarela
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.