Odlazak u bolji klub

Odgovori
Akrndzija
Kontakt:

Odlazak u bolji klub

Post Postao/la Akrndzija » 07 maj 2013, 12:27

Pozdrav
Novi sam na forumu i prvenstveno sam se registrovao kako bih saznao neke informacije koje me zanimaju.
Imam 18 godina, 94 sam godiste,treniram vec 12 godina, trenutno igram u FK Famos - Hrasnica.Igram na poziciji desnog beka i smatram da sam veoma dobar igrac,medjutim nemam nikoga po strani ko bi me mogao malo pogurati da me neko primjetii. Zanima me kako da odem u neki klub na probu, da nadjem nekog menadzera da me pogura malo
Visok sam 185 cmk i tezak 78 kg
Hvala

jozinho
Kontakt:

Re: Odlazak u bolji klub

Post Postao/la jozinho » 07 maj 2013, 12:52

:lol: :lol:

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 07 maj 2013, 12:56

Akrndzija je napisao/la:Pozdrav
Novi sam na forumu i prvenstveno sam se registrovao kako bih saznao neke informacije koje me zanimaju.
Imam 18 godina, 94 sam godiste,treniram vec 12 godina, trenutno igram u FK Famos - Hrasnica.Igram na poziciji desnog beka i smatram da sam veoma dobar igrac,medjutim nemam nikoga po strani ko bi me mogao malo pogurati da me neko primjetii. Zanima me kako da odem u neki klub na probu, da nadjem nekog menadzera da me pogura malo
Hvala
Evo ja sam te primjetio, sutra mi donesi dvije slike i rodni list, i potpisat ćeš za FKS, ionako oni primaju sve i svašta.

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 07 maj 2013, 13:06

plavetniloo je napisao/la:
Hvala
Evo ja sam te primjetio, sutra mi donesi dvije slike i rodni list, i potpisat ćeš za FKS, ionako oni primaju sve i svašta.
ne zajebavaj lika ba, što si takav, hoće momak da uspije al nema zaleđinu. Jeste vi meni nekad čudni.
Slušaj drug, moj jaran je snim'o klip, tj. snimali ga na utakmici njegovi iz familije (snimali pasove, šuteve driblinge)
i imaš to spremno i probaš poslat nekom ;) vjeruj mi da se sve pregleda i pošto niko ne prati taj tvoj Famos (iskreno niko iz PL ne trazi tamo igraca) najbolje ti je poslat dopis i snimak...pa da odeš u Gradinu super ti je...A ne npr da odeš u GOŠK..probaj hehe...možda te prime k'o omladinca :)
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 07 maj 2013, 13:10

Zašto ne u GOŠK? Jesu selo i mali klub, ali su isplate redovite i fine. A i ostane za kupiti premijerligaški status. :D

Slažem se, neka te netko snimi par utakmica, složi snimku i pošalje klubovima, teško će te netko zamijetiti u najnižoj ligi.
Hayley <3

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 07 maj 2013, 15:12

Ima li te na transfermarkt-u, da vidimo ko si ? :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 07 maj 2013, 15:18

badblueboylivno je napisao/la:Zašto ne u GOŠK? Jesu selo i mali klub, ali su isplate redovite i fine. A i ostane za kupiti premijerligaški status. :D

Slažem se, neka te netko snimi par utakmica, složi snimku i pošalje klubovima, teško će te netko zamijetiti u najnižoj ligi.
joj htio sam napisati "A npr da odeš i u gošk"... :mrgreen: brzo tipkam pa se zbunim... uglavnom poslušaj me dečko :) ako treba razjasniti šta i kako imaš PP javi se slobodno
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 maj 2013, 17:09

kralju zasto jednostavno nisi barem prosle godine otis'o u neki klub u omladinski pogon. :D

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 jun 2013, 19:16

Hvala
Tamam ako imas 18 godina

Eto prilike da pokusas u Engleskojslika (Conference)

slika

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23065970" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.