Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Tek su mu 32, ima u njemu snage za jos 3 sezone barBomba del CorSport: "Clamoroso: ora Eto'o è vicino all'Inter!".
CandrWHAT?Vasa Ladacki je napisao/la:Candreva bi nam leg'o k'o šaka na oko.
http://en.wikipedia.org/wiki/Antonio_Candreva" onclick="window.open(this.href);return false;adointer je napisao/la:CandrWHAT?Vasa Ladacki je napisao/la:Candreva bi nam leg'o k'o šaka na oko.
4-3-3/4-3-2-1.Thorin je napisao/la:Barzaghi (Sky): Ne samo Icardi, Inter ce uzimati jos napadaca. Trazi se jos jedan krilni napadac, Strama ce instalirati 4-3-3 formaciju slj sezone.
Upravo to.I dat mu Cassanovu plaću,ne više.Thorin je napisao/la:Zamijeniti Cassana sa Crnom Mambom i to je to(Eto"o)
koji ono iza ?? panucciThorin je napisao/la:Predsjednik Veleza: Dobri odnosi sa Interom, ali Peruzzi je na radaru City-a.
Ako mene pitate, klasicno pumpanje cijene, garant oni nasi ne nude vise od 2-3 miliona
Livaja opet nije pozvan na utakmicu, opet glumio facu.![]()
Nece daleko ako ovako nastavi.
BTW: Nas Scholes. Gazzetta je puna rijeci hvale za 17-godisnjeg Mortena Knudsena.
antonio je ronaldo za alvareza i ostalu ekipuadointer je napisao/la:CandrWHAT?Vasa Ladacki je napisao/la:Candreva bi nam leg'o k'o šaka na oko.
To bi bila pljačka.Iako ulazi u zadnju godinu ugovora,a ne želi produžit pa je vjerojatno zato takva cijena.Thorin je napisao/la:Fernando bio se mogao uzeti za jedno 8 miliona. To treba iskoristit cim prije dok ga neko ne ugrabi
Upravo to, bio bi samo jedan od mnogih, ali glupo je uopce pricat o njemu kad nema sanse da dođe. Zapravo jedino ovdje sam procita da ga povezuju sa nama (ili je ipak to samo zelja forumasa da dode namaPuma je napisao/la:Alvarez bi mogao da postane vrhunski igrac samo sto ima jednu ogromnu manu - sebican je. On je sporija verzija Robbena, samo sto ima mnogo bolji i snazniji sut od holandjanina, a i zna "bacit" protivnickog igraca po podu da je to cudo. Takodjer, cesto potez viska ga yebe.
Candreva je tip igraca kakav Interu treba, ali mislim da on ne bi donio neki kvalitativni sok u odnosu na trenutne veznjake. Dok sa druge strane, Hernanes sigurno bi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.