FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Max Meyer produžio do 2017-te.

Pa omere ako se mogu igraci iz smjesne italijanske ili portuhalske lige prodavat za 50 60 miliona zasto nebi I iz strasne bundeslige? -i Meyer ce za 2 godine biti na nivou draxlera
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Interesantan im je Mertens ! Bio bi sjajno pojačanje no pitanje je koliko Schalke novca namjerava potrositi.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
[quote="gruezi"]Pa omere ako se mogu igraci iz smjesne italijanske ili portuhalske lige prodavat za 50 60 miliona zasto nebi I iz strasne bundeslige? -i Meyer ce za 2 godine biti na nivou draxlera[/quote]
To ti je tako dugi niz godina, dok je Bundesliga poznata po tome da ne uspije dobiti neki maximum za prodate igrace. Primjer je nekoliko, od Ozila, preko Khedire pa do Dzeke koji je jedan od rijetkih otisao za novac koji vrijedi.
Mene sto se tice, ja bih volio da Draxler ne ode nigdje, neka postane legenda Schalkea ali je cinjenica da bi sad u ovom momentu Tonnies hladno uzeo 30 miliona za njega.
To ti je tako dugi niz godina, dok je Bundesliga poznata po tome da ne uspije dobiti neki maximum za prodate igrace. Primjer je nekoliko, od Ozila, preko Khedire pa do Dzeke koji je jedan od rijetkih otisao za novac koji vrijedi.
Mene sto se tice, ja bih volio da Draxler ne ode nigdje, neka postane legenda Schalkea ali je cinjenica da bi sad u ovom momentu Tonnies hladno uzeo 30 miliona za njega.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Tako jeste vec godinama I krajnje vrijeme je da se to mijenja ...kako stvari stoje mali khan ayhan ce biti prekomandovan u prvi tim sljedece sezone,inace momak je veci potencijal I od kole I od matipa I od pape...
Ev nesh s podforuma repke bih.....Zasto sejad kolasinac nosi broj 35? T-35 je sovjetski teški tenk u Drugom svjetskom ratu. Jedini je tenk sa pet kupola koji je proizveden u većem broju. Najviše T-35 tenkova korišteno je tijekom operacije Barbarossa u kojoj su uništeni u većini slučajeva zbog mehaničkog kvara, a manje od neprijateljskih njemačkih.. Sejo sead kolasinac rusilac hahahah..
Navodno je Draxler produžio do 2018. 
Odlican potez Schalke-a i nadam se da je ovo konacno znak odupiranju ponuda iz drugih liga i stvaranje jos jace Bundeslige. Samo da nema neke klauzule u tom novom ugovoru...Zdena04 je napisao/la:Navodno je Draxler produžio do 2018.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Izgleda da ima.amerosm je napisao/la:Samo da nema neke klauzule u tom novom ugovoru...Zdena04 je napisao/la:Navodno je Draxler produžio do 2018.
Nach Informationen der "Bild" soll Julian Draxler eine Ausstiegsklausel in Höhe von 40 Millionen € in seinem neuen Arbeitspapier haben.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Krivo mi je zbog te klauzule, no valjda je to bio jedini nacin da se isti zadrzi...No i Nijemci su poceli polahko, ali sigurno poceli ukljucivati mozak prilikom pregovora oko novog ugovora i te klauzule nisu vise mizerne, ako sto je bio prije slucaj.Semir bvb je napisao/la:Izgleda da ima.amerosm je napisao/la:Samo da nema neke klauzule u tom novom ugovoru...Zdena04 je napisao/la:Navodno je Draxler produžio do 2018.40 mil evra
![]()
Nach Informationen der "Bild" soll Julian Draxler eine Ausstiegsklausel in Höhe von 40 Millionen € in seinem neuen Arbeitspapier haben.
PS: Odlican novi gostujuci dres Schalke-a kojeg nosi Draxler...

Taman da dođe u Bayern za 2-3 godine kada Bilal ostari 
Pa hebem ti klazulu vise bolje da smo ga sljedeceg ljeta prodali digli bi vise para ovako on moze vec ovo ljeto otic samo ako neko ponudi lovu ...a u pm...
45 miliona eura je klauzula za Draxlera.
Tönnies veceras za **** potvrdio da Keller ostaje trener Schalke-a i ta odluka ce navijacima biti saopstena pred sutrasnju utakmicu.
Mnogi će reći da je ovo pogrešna odluka i pogrešan put ali se ja s tim ne slažem. Upravo je ovo idealno rješene jer je Keller trener koji fantastično radi sa mladim igračima a mi, hvala Bogu, imamo sjajanu omladinsku školu sa mnogo potencijalnih prvotimaca. Kao drugo, Keller je odlično radio sa ekipom uprkos ogromnom pritisku na samom početku njegovog mandata. Ko Auf Schalke "preživi" takav pritisak taj, po mom mišljenju, ne može biti loš trener.amerosm je napisao/la:Tönnies veceras za **** potvrdio da Keller ostaje trener Schalke-a i ta odluka ce navijacima biti saopstena pred sutrasnju utakmicu.
Ukoliko je odluka pala izmedju Keller-a i Effenberg-a onda uprava Schalke-a nije ni jedne sekunde pogrijesila...Zdena04 je napisao/la:Mnogi će reći da je ovo pogrešna odluka i pogrešan put ali se ja s tim ne slažem. Upravo je ovo idealno rješene jer je Keller trener koji fantastično radi sa mladim igračima a mi, hvala Bogu, imamo sjajanu omladinsku školu sa mnogo potencijalnih prvotimaca. Kao drugo, Keller je odlično radio sa ekipom uprkos ogromnom pritisku na samom početku njegovog mandata. Ko Auf Schalke "preživi" takav pritisak taj, po mom mišljenju, ne može biti loš trener.amerosm je napisao/la:Tönnies veceras za **** potvrdio da Keller ostaje trener Schalke-a i ta odluka ce navijacima biti saopstena pred sutrasnju utakmicu.
Slazem se s tobom da je isti odlican u radu sa mladim igracima sto pokazuju i njegovi rezultati i kada bi Schalke oko igraca iz vlastite skole uspio napraviti ekipu onda bi uz ciljanja pojacanja imali svijetlu buducnost.
Samo ste Vi BLENTAVI isto kao i mi pa ocekujem da ce Keller naredne sezone sa Schalke-om zavrsiti na trecem mjestu i da ce dobiti otkaz - nesto slicno kao sto ste uradili sa Slomkom.
Nažalost je to kod nas tako. Iz godine u godinu se očekuju bolji rezultati od prethodne sezone a to je pogrešno. Treba pokušati sa novim konceptom tj. postaviti plan za naredne tri, četiri ili pak pet godina i to kontinuirano ostvarivati bez pritiska u samom klubu. Od navijača će pritisak uvijek postojati jer smo mi takvi ali rukovodstvo tu treba malo inteligentnije da djeluje.
Poraz u pm imamo srece sto je I eintracht kiksao inace ...onaj nas supak samo zabija kad ja necu da zabije
Ima li nenormalnije ekipe na dunjaluku...ne bi me cudilo i da zijanite odlucujuci mec protiv Freiburga 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.