Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
nije ni ramos za baciti smjesno je reci da Messi moze nadskociti Ramosa

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
M4kaveli je napisao/la:Ja ovdje vidim da je Kristina skocila nekih 68 cm a midzet skoro metar.JohnLennon je napisao/la:Ne moze.
I daj ba, kad citiras, malo odvadi![]()
Valjalo bi pitat youtube ko govori istinu.
[youtube][/youtube]
Slobodno pogledaj i taj zadnji pas.
Kanto , ne mozes biti ozbiljan s ovim postom al' nikako , reci da se salis.
Hajde bolan loma te lozim.JohnLennon je napisao/la:Da trollas, znao bih kako da ti odgovorim i time rijesim sve ovo. Medjutim, ovako, kako ti to ozbiljno mislis, mogu te ubjedjivati dva dana da je Midzet tu bio bolje pozicioniran i kako isti ne moze ni uz pomoc filmskih trikova skociti poput Ronalda, ali time necu nista dobiti jer ti neces svoje misljenje promijeniti, a ja bih svoje vrijeme mogao utrositi na pametniji nacin.
Al' nije Kristina toliko skocnija od Lea uopste ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- JohnLennon
- Kontakt:

Jaooo...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Kad se sjetim Khedire i štopanja lopti u Dortmundu
, a vala nije se mogao nešto ni pohvaliti sa oduzimanjem lopti i prekidanjem protivničkih napada, sve u svemu loša sezona.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Milan zainteresovan za Diega Lopeza!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- anonymousHD
- Kontakt:
Joj, Verratti mali je genije, ali fakat. Kako će nam on dobro leći. Khedira, pakuj se, možeš da prošetaš. 
emir18 je napisao/la:Milan zainteresovan za Diega Lopeza!
nema od toga nista, izjavio je galijani da ce se na kraju sezone Abiatiu produziti ugovor, to je odlucio nakon tekme sa torinom, koju je fenomenalno branio..
Verati je zvjerka, kompletan igrac, i Milan je zainteresovan za njega, samo ne vjerujem da ce se moci nositi sa konkurencijom, al otom potom...
Messi skoci kao Ronaldo ?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koliko golova je zabio Ronaldo u 2013. godini? Ako sam ja dobro upratio, on je na brojci od 31. gola (računam samo utakmice u dresu Reala, repku i nisam toliko pratio). Jesam li se preračunao ili...?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- anonymousHD
- Kontakt:
Jose ostaje?
No fuking chance.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Koliko je visok Ronaldo onda.Jer skočio je svoje tri dužine skoro.emir18 je napisao/la:Mama mia pa ovdje je preko metra skocio sigurno.
Samo nebo mu je granica.
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.
- anonymousHD
- Kontakt:
Na presici je izjavio da ostaje, sad koliko verovati u to.
- tyler durden
- Kontakt:
MA ode on laganezi .anonymousHD je napisao/la:Na presici je izjavio da ostaje, sad koliko verovati u to.
Prelistao sam oficijalnu stranicu Reala maloprije i nigdje nema te vijesti da Jose ostaje. Jedino sto se spominje sa konferencije jeste izjava da Real mora igrati dobro, jer djaba ako imas ovakav tim, a ne igras kako treba, nesto u tom fazonu 
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
Ide on u Chelsea čeka se samo da Roman plati odštetu Perezu.anonymousHD je napisao/la:Jose ostaje?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Consigliere
- Kontakt:
Ma Jose ide, samo pokusava iza sebe ostaviti sto veci nered. 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ma ode mou ,zaratio je on previse sa igracima ,da je srece da ostane jer ovakva atmosfera u svlacionici reala samo barci moze godit al nema od toga nista. ev i benitez izjavljuje da nece biti trener sljedece godine jer vec citav svijet zna ko ce doc da vodi chelsea sljedece sezone
"El próximo año habrá otro entrenador", afirmó el español, que sustituyó al italiano Roberto Di Matteo el pasado noviembre: "Creo que todo el mundo sabe quién estará aquí
"El próximo año habrá otro entrenador", afirmó el español, que sustituyó al italiano Roberto Di Matteo el pasado noviembre: "Creo que todo el mundo sabe quién estará aquí
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ma rekao je Jozo danas da ostaje , al pusti njega
jos rece dok je on tu , Lopez ce biti prvi golman
a problem Pepea je Varane a ne on
jos rece dok je on tu , Lopez ce biti prvi golman
a problem Pepea je Varane a ne on
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jesi maloMonolog je napisao/la:Koliko golova je zabio Ronaldo u 2013. godini? Ako sam ja dobro upratio, on je na brojci od 31. gola (računam samo utakmice u dresu Reala, repku i nisam toliko pratio). Jesam li se preračunao ili...?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.