da ima koga kola moze da prebije rusilac je toBosniacum Lilium je napisao/la:po meni brate isto. Ne znam zasto se fudbal jos igra kad se zna da nema boljegKOLASINAC je napisao/la: po meni kolasinac je najjaci fudbaler evrope
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
posteno 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
seo je covjek prirode sudzuka suhog mesa kajmaka ovcavine mlijeko i zato je onakav sirok i jak kao beton ibru je vise vuklo treninge da postane rusilac jer ima malo toga utjecaja od svedske nisu oni tamo jaki naprotiv seo je izasao iz duboke sume sandzakaJTS je napisao/la:Ibra kao i rušilac ima bosanske krvi, tako da su obojica mrcine, al' definitivno bi pobjedio rušilac, ključni faktor svakako sudžuka i suho meso
Zadnja izmjena: KOLASINAC, dana/u 07 maj 2013, 10:49, ukupno mijenjano 1 put.
STa mislite je li obim glave Koasincu 35 pa nosi taj broj na dresu 
1946
da ti objasni vikipedijaHead je napisao/la:STa mislite je li obim glave Koasincu 35 pa nosi taj broj na dresu
razlog za brojT-35 je sovjetski teški tenk u Drugom svjetskom ratu. Jedini je tenk sa pet kupola koji je proizveden u većem broju. Najviše T-35 tenkova korišteno je tijekom operacije Barbarossa u kojoj su uništeni u većini slučajeva zbog mehaničkog kvara, a manje od neprijateljskih njemačkih tenkova.
Zadnja izmjena: KOLASINAC, dana/u 07 maj 2013, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zasluzio si to za svaki napisani post
zato je Seo rušilacuništeni u većini slučajeva
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
aferim momcino i nakon idemo na lovu sa seom da izvrnemo par vratova medvedaBosniacum Lilium je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koji brat Allaha mi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cim dodjes u Sa imas od mene sijelo sa zenama, suhim mesom, mezom, sandzackim sirom....
zasluzio si to za svaki napisani post
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
svakako se i moj najbolji haver preziva Kolasinac, tandem pravi 
vazi braco pozvacemo jos i hukica licinu spahica asmira kolasinca i tako jos da cosamo i uzijevamo u cist vazduh uz hrane i malo boksovanje i hrvanjeBosniacum Lilium je napisao/la:svakako se i moj najbolji haver preziva Kolasinac, tandem pravi
- Rockefeller
- Kontakt:
Zar bi neko smio boksovati protiv Kolašinca?

Nema razlike.

Nema razlike.
KOLASINAC je napisao/la:da ti objasni vikipedijaHead je napisao/la:STa mislite je li obim glave Koasincu 35 pa nosi taj broj na dresu
razlog za brojT-35 je sovjetski teški tenk u Drugom svjetskom ratu. Jedini je tenk sa pet kupola koji je proizveden u većem broju. Najviše T-35 tenkova korišteno je tijekom operacije Barbarossa u kojoj su uništeni u većini slučajeva zbog mehaničkog kvara, a manje od neprijateljskih njemačkih tenkova.
DRUG NEBI TI PUNCA
slobodno mu spucaj saku ako zelis da izgubis ruku momku ne moze niko nista rastura sve zivo lomi kicme njemcima a uskoro ce polomit zube protivnika sa dresom bosne i hercegovine uostalom je legenda sto se nesmije zaboravitRockefeller je napisao/la:Zar bi neko smio boksovati protiv Kolašinca?![]()
Nema razlike.
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
A rušilac?KOLASINAC je napisao/la:slobodno mu spucaj saku ako zelis da izgubis ruku momku ne moze niko nista rastura sve zivo lomi kicme njemcima a uskoro ce polomit zube protivnika sa dresom bosne i hercegovine uostalom je legenda sto se nesmije zaboravitRockefeller je napisao/la:Zar bi neko smio boksovati protiv Kolašinca?![]()
Nema razlike.
pa rušilac je to se podrazumijeva vidi mu glave kolika je a i zna se udarat na sandžački način ma seo je legenda
pa dobro nemora se spomenuti ono sto svi sad znamo u svakom postu imam dojam da malo dosadjujem ali inace jest rusilac a bogami i legenda a slike to ocito dokazujuNK/RK Krivaja je napisao/la:A rušilac?KOLASINAC je napisao/la:slobodno mu spucaj saku ako zelis da izgubis ruku momku ne moze niko nista rastura sve zivo lomi kicme njemcima a uskoro ce polomit zube protivnika sa dresom bosne i hercegovine uostalom je legenda sto se nesmije zaboravitRockefeller je napisao/la:Zar bi neko smio boksovati protiv Kolašinca?![]()
Nema razlike.
oplako sam na ovobagrcavi je napisao/la:KOLASINAC je napisao/la:da ti objasni vikipedijaHead je napisao/la:STa mislite je li obim glave Koasincu 35 pa nosi taj broj na dresu
razlog za brojT-35 je sovjetski teški tenk u Drugom svjetskom ratu. Jedini je tenk sa pet kupola koji je proizveden u većem broju. Najviše T-35 tenkova korišteno je tijekom operacije Barbarossa u kojoj su uništeni u većini slučajeva zbog mehaničkog kvara, a manje od neprijateljskih njemačkih tenkova.![]()
![]()
![]()
![]()
kakav gigant kunem ti se, Nedimko je prošlost
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Suljic strijelac za U17 Svedske!
amer dupovac i benjamin colic
Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Leotar, MrPink, nebeskasila i 12 gostiju.