Ide on u Chelsea čeka se samo da Roman plati odštetu Perezu.anonymousHD je napisao/la:Jose ostaje?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Consigliere
- Kontakt:
Ma Jose ide, samo pokusava iza sebe ostaviti sto veci nered. 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ma ode mou ,zaratio je on previse sa igracima ,da je srece da ostane jer ovakva atmosfera u svlacionici reala samo barci moze godit al nema od toga nista. ev i benitez izjavljuje da nece biti trener sljedece godine jer vec citav svijet zna ko ce doc da vodi chelsea sljedece sezone
"El próximo año habrá otro entrenador", afirmó el español, que sustituyó al italiano Roberto Di Matteo el pasado noviembre: "Creo que todo el mundo sabe quién estará aquí
"El próximo año habrá otro entrenador", afirmó el español, que sustituyó al italiano Roberto Di Matteo el pasado noviembre: "Creo que todo el mundo sabe quién estará aquí
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ma rekao je Jozo danas da ostaje , al pusti njega
jos rece dok je on tu , Lopez ce biti prvi golman
a problem Pepea je Varane a ne on
jos rece dok je on tu , Lopez ce biti prvi golman
a problem Pepea je Varane a ne on
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jesi maloMonolog je napisao/la:Koliko golova je zabio Ronaldo u 2013. godini? Ako sam ja dobro upratio, on je na brojci od 31. gola (računam samo utakmice u dresu Reala, repku i nisam toliko pratio). Jesam li se preračunao ili...?
- supermario
- Kontakt:
Posto je svima u interesu da Mou ide ja msm da ce se Perez i Abramovic dogovriti da se plati odsteta u manjem iznosu nego u ugovoru, samo ako je to izvodivo..Koliko Chelsea zeli Moua, toliko ga se Real zeli rijesiti 
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- anonymousHD
- Kontakt:
Prelistaj malo bolje...Fergie je napisao/la:Prelistao sam oficijalnu stranicu Reala maloprije i nigdje nema te vijesti da Jose ostaje. Jedino sto se spominje sa konferencije jeste izjava da Real mora igrati dobro, jer djaba ako imas ovakav tim, a ne igras kako treba, nesto u tom fazonu
Kod: Označi sve
Mourinho was emphatic when asked about whether he was considering quitting or forcing his exit from the club: "I’ve considered staying. The fans think what you, the press, sell them. To make things clear I’ll tell you that I’ll be paid until my last working day here. I don’t want even one euro more the day I decide that I’m not going to continue”.Perez ne želi da se reši Mourinha, obožava ga. Zato je dobio sve povlastice koje nijedan trener nije pre nije dobio. Pratim neke navijače Reala na Twitteru, pa skoro svi su za Mourinha. Ali hajde, mi smo izuzetci. Samo mi želimo da ode.
Mou: Više volim Lopeza od Ikera, a Pepe je frustriran zbog Varanea
Nakon Ikera ikone kluba, po kojem se piša vec duži period (ovo sa Lopezom je cirkus kojeg ste i vi svjesni), Jozo sad poceo i po svojim zemljacima
gubi se ocito.
Nakon Ikera ikone kluba, po kojem se piša vec duži period (ovo sa Lopezom je cirkus kojeg ste i vi svjesni), Jozo sad poceo i po svojim zemljacima
Ne znam kakvo je stanje. Cuo sam da su mu zvizdali proslu tekmu? Da li je tacno vi znate sigurno.
Inace Mou je izjavio prije par dana da zeli gdje da bude tamo gdje ga vole sto ovdje nije haman situacija.
Sad ovaj potez moze biti tako da dobije otkaz i odseta u celzi bez odstete. Kolika je odsteta ne znam. Tako bih tih par miliona mogao dobiti na konto za transfere kao bonus.
btw.
To sto igraci tipa pepe i casillas sjede na klupu trebaju shvatiti oni, nije do mourinha. Ako dodje tip koji je bolji od vas na toj poziciji u ovom trenutku nece vas "ime" progurati u prvih 11. Barem kod Moua.
Lopez odlicno brani sto jest jest, o varaneu netreba ni pricat.
Inace Mou je izjavio prije par dana da zeli gdje da bude tamo gdje ga vole sto ovdje nije haman situacija.
Sad ovaj potez moze biti tako da dobije otkaz i odseta u celzi bez odstete. Kolika je odsteta ne znam. Tako bih tih par miliona mogao dobiti na konto za transfere kao bonus.
btw.
To sto igraci tipa pepe i casillas sjede na klupu trebaju shvatiti oni, nije do mourinha. Ako dodje tip koji je bolji od vas na toj poziciji u ovom trenutku nece vas "ime" progurati u prvih 11. Barem kod Moua.
Lopez odlicno brani sto jest jest, o varaneu netreba ni pricat.
Mourinho optuzio Ronalda i Casillasa.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Prevelika hajka se dize oko njega,ako je vec izjavio da hoce da ide gdje ga vole cao!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Mourinho pokusava ustediti pare 'aranu Romanu 
emir18 je napisao/la:Prevelika hajka se dize oko njega,ako je vec izjavio da hoce da ide gdje ga vole cao!
Otici ce on sigurno, ali ove je cisti bezobrazluk.
Pitanje je sta ce on iza sebe ostaviti ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- JohnLennon
- Kontakt:
Rafa Benitez 
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Pa rek'o je bar pošteno, više mu se sviđa Diego Lopez kao što se nekim igračima više sviđaju drugi treneri i Bože moj, šta ćemo sada. Nije bar pokušao glumiti ni šta već. I meni je žao što legendu Ikera ne koristi
, ali stvarno ne možemo reći da je Diego Lopez flop ili da je nešto uradio pogrešno otkako je stigao, čak naprotiv, lik brani odlično.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
je debeli Španski konobarJohnLennon je napisao/la:Rafa Benitez
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Lopez brani fenomenalno, nema šta. Treba biti iskren i reći to. Ali, mene niko ne može ubijediti da je on bolji od Ikera te da ovdje Mou ne tjera neki svoj inat. Da li zbog činjenice što Iker "šuruje" sa Culesima ili što djevojci prenos (
) neke informacije iz svlačionice, e u to ne bih ulazio. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa šta si tako pao po Benitezu @portillo? Lik mi totalno neozbiljan postao otkako je imao onu mega sezonu (u kojoj je Liverpool rasuo Reala) i nakon toga sve mu je u silaznoj putanji.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
nemojte se ni saliti sa Benitezom
- JohnLennon
- Kontakt:
Kojeg mi madridiste (velika vecina) iscekujemo u Madridu jos od 2003.Raul_64 je napisao/la:je debeli Španski konobarJohnLennon je napisao/la:Rafa Benitez
Ne's ti nikad promijenit misljenje ne'a pichke izgleda
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.