Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Najveca razlika se vidi na downloadu i uploudu,te na gledanju HD videa 720 i 1080 px.Sa te strane su u redu,a sad nema nneka razlike prit otvaranju stranica tipa ss.ba,fb i sl. jer bi se one otvarale istom brznom i sa 1mb/s (u normalnim uvjetima,izuzeci su teme tipa muzika i ljepotice)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Povećanje brzine nećeš primjetiti onako "surfajući" po internetu , već recimo tokom skidanja preko torrenta , gledanja streamova (neće bit lagganja) , gledanja HD videa itd...Unofficialpage je napisao/la:na speedtestu pokazuje brzinu od 5 mbps a ja Boga mi ne vidim nikakvu razliku od one prije brzine.![]()
Inače telekom mi je jako mrzak al nema ništa bolje ovdje u Tuzli ... Što je najgore , gledam ove mreže u Srbiji i Hrvatskoj , ako si na pretplati daju ti besplatno telefone , i to ne neke kar.ine , nego Nexuse , S3ice i ostale top mobitele ... Moj stari već nekih 7 godina na pretplati i nije dosad ništa besplatno dobio ... A koliko novaca im je dosad dao sad bi trebo dobit tri iPhone 5ice , ili kompjuter u vrijednosti od 2500km

Zanimljivo je za moju tv da gledaš neki kanal i sve je okej, prebaciš na drugi i vratiš opet na taj stari što si gledao i nema slike i krči iz njega kao kada pukne stream na netu onaj zvuk. Tako par sekundi dok ne dođe sebi. Također imaš kanala na kojima nikada slika ne stane i nikada nisam imao problema sa njim, dok recimo arena, eurosport krči ponekad
Katastrofalna im je usluga, kinesko smeće kao modem i kinesko smeće za tv. Još mi je govorio prije par mjeseci povećati će brzine radi "konkurencije" jer su se drugi kao diglo pa da ih oni spuste

Katastrofalna im je usluga, kinesko smeće kao modem i kinesko smeće za tv. Još mi je govorio prije par mjeseci povećati će brzine radi "konkurencije" jer su se drugi kao diglo pa da ih oni spuste

Imaju oni jaku konkurenciju , telemach na speedtestu uvijek očita 10-15 mbps

Ja primjetio da kad god prebacujem kanal , kad prebacim , ono prvo sekundu bude crno i ne čuje se ništa (iako dole izbaci onaj info o kanalu itd) , i tek onda dođe slika , a i kad dođe prvo bude zakočena jedno pola sekunde ...Neutral je napisao/la:Zanimljivo je za moju tv da gledaš neki kanal i sve je okej, prebaciš na drugi i vratiš opet na taj stari što si gledao i nema slike i krči iz njega kao kada pukne stream na netu onaj zvuk.
Ma strašna je usluga stvarno.
I ja jedva čekam da u Tuzlu dođe Telemach. Nekako čitajući po nekim forumima, kažu i to je sranje. Ali mojatv je samo sranje, a Telemach je onda sranje+sportklub.
I ja jedva čekam da u Tuzlu dođe Telemach. Nekako čitajući po nekim forumima, kažu i to je sranje. Ali mojatv je samo sranje, a Telemach je onda sranje+sportklub.

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Meni i jest problem stream, hd video... Nekad mogu gledat na 1080 px a nekad ne mogu ni na 240
Na ls stream nekad ne radi, svakih 10 sec. zaledi na nekoh 3-4 sec.
Moj zet ima taj Telamach i placa skoro kao i n MojaTV Full, a ima brzinu neta 24 mpbs, oko 160 kanala na TV, dobri kanali, ti sebi biras kanale koje hoces to jest pakete

Moj zet ima taj Telamach i placa skoro kao i n MojaTV Full, a ima brzinu neta 24 mpbs, oko 160 kanala na TV, dobri kanali, ti sebi biras kanale koje hoces to jest pakete

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
e ovo se i meni desava, a imam NetFlat 10Unofficialpage je napisao/la:Meni i jest problem stream, hd video... Nekad mogu gledat na 1080 px a nekad ne mogu ni na 240Na ls stream nekad ne radi, svakih 10 sec. zaledi na nekoh 3-4 sec.

a zadnja 2 dana usluga uzasna, juce citav dan download speed mi nije prelazio 0.30 na Speedtestu, danas nakon poziva se popravilo ali opet nekoliko puta pucala konekcija

i jos kad cujem : Idemo prvi dajemo vise (mame se lopovske nayebem

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
kako da ukinem pasvord što mi traži pri paljenju? 

- Evolution87
- Kontakt:
start-control panel-user account-remove pwKlare je napisao/la:kako da ukinem pasvord što mi traži pri paljenju?

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Download speed mi 44kb\s
Gdje nestade 580+
Misle li ovo ikako riješiti u BH-telekomu 
Najsmješnije mi je što na speedtestu pokazuje download 4.9Mbps

Gdje nestade 580+

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pokazuje istu brzinu a vala nema te brzine. Stranice presporo otvaraNeutral je napisao/la:Download speed mi 44kb\s![]()
Gdje nestade 580+Misle li ovo ikako riješiti u BH-telekomu

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ljudi pomagajte ako boga znate dok nisam pobaco` sve kroz prozor..
"airlive wireless lan card not exist" je poruka koja mi stoji u notifikacijama što pokazuje i mala prekrižena ikona,do jučer je sve radilo normalno i odjednom to se desi.Kad pogledam u device uređaje ona je tu u wireless adapters i kaže "device working properly" ..molim vas pomagajte

"airlive wireless lan card not exist" je poruka koja mi stoji u notifikacijama što pokazuje i mala prekrižena ikona,do jučer je sve radilo normalno i odjednom to se desi.Kad pogledam u device uređaje ona je tu u wireless adapters i kaže "device working properly" ..molim vas pomagajte
:P
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ja jucer nisam mogao klip na YT pregledatiNeutral je napisao/la:Download speed mi 44kb\s![]()
Gdje nestade 580+Misle li ovo ikako riješiti u BH-telekomu
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
BHTelecom ima probleme vec skoro 7 dana. Ne zele da se oglase po tom pitanju 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
imam problem sa wirelessom
kod mene nikako ne fercera. znaci, kad iskljucim/ukljucim modem, lampice na wirelessu bi trebalo pokazivati to, a isto i kad iskljucim/ukljucim wireless, modem radi normalno, bez onog gasenja zadnje lampice, sto je nekad bio slucaj.
Wirelles ruter sam odnio kod jarana, spojio ga na njegov net i radi odlicno.
Zna li neko u cemu je problem ?
kod mene nikako ne fercera. znaci, kad iskljucim/ukljucim modem, lampice na wirelessu bi trebalo pokazivati to, a isto i kad iskljucim/ukljucim wireless, modem radi normalno, bez onog gasenja zadnje lampice, sto je nekad bio slucaj.
Wirelles ruter sam odnio kod jarana, spojio ga na njegov net i radi odlicno.
Zna li neko u cemu je problem ?
EsoKimba je napisao/la:Ljudi pomagajte ako boga znate dok nisam pobaco` sve kroz prozor..![]()
AA nije valjda crkla,bilo je nevrijeme,grmilo je sjevalo u vrijeme nastanka problema,mnogima su telefoni ili kartice ili modemi pregorili,dajte ljudi recite mi da nije do tog,pa 40 KM nova kartica

:P
- moustapha
- Kontakt:
prije ce biti vise od 2 sedmice. ovde u mostaru je skoro nemoguce koristiti ista drugo osim browsera, jer bht ima problema sa dns serverima ali nece da priznaju. meni konstanto packet loss od 10-50% i skoro svi ljudi koje znam a da su na telekomu imaju iste probleme. I kada ih zovnes u sarajevo oni se naprave ludi i kazu 'nije valjda da je nesto do nas, hajde da mi tebi ipak posaljemo nekoga da provjeri'.neo je napisao/la:BHTelecom ima probleme vec skoro 7 dana. Ne zele da se oglase po tom pitanju
'eb#ne rodjacke firme

edit: evo sad nemogu otvoriti stranicu bhtelecoma

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Izbrisao sam vazne stvari s kompa ,da li mogu kako vratiti ,da li ima neki program ili nesto ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pokusaj sa system restore. Ne znam hoces li uspeti ali pokusajAdelin je napisao/la:Izbrisao sam vazne stvari s kompa ,da li mogu kako vratiti ,da li ima neki program ili nesto ?

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.