FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MakeTZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MakeTZ » 07 maj 2013, 19:16

I bolje da nemamo Husarinih igraca.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 maj 2013, 19:21

MakeTZ je napisao/la:I bolje da nemamo Husarinih igraca.
Ma ja ba, ne treba petljati sa smradovima!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 maj 2013, 19:21

tako da to vaše odvodjenje igrača iz Gradine kao plaćanje struje sigurno nećete gledat..
imaš pravo .. kako mi je uopšte palo na pamet da bi mogli dovest' igrače iz Real Madrida :cry:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 maj 2013, 19:41

ma momak jest fantastican golman, i nase dijete, ali kad sam pisao da bi njega morali vratiti zaboravio sam da je Husarin..ja bih njemu zabranio prilazak stadionu Tusanj da se pitam bilo sta u upravi, tek kad sa takvim zavrsimo i odje.emo i njih i njihove igrace ova Sloboda ce krenut naprijed. Jest da ce to bit sporije malo jer lik drzi 70% igraca sa TK, ali boze moj ako hocemo nesto gov.na van Slobode...

Sale i Efendic nam trebaju strasno - to sam vec naveo, mi na bekovima taraba a dva nasa momka strasni bekovi za ovu ligu... Zoletic ako je jos uvijek u pravoj formi, Trumic ili neko desno, jedan kreativac (ili Al. Bekic nekim cudom) i Tosunovic.

ali najvaznije "pojacanje" je zavrsit bodove sa komsijama i prijateljskim ekipama. Toliko ekipa sa TK i zapnu jedni protiv drugih to je cudo jedno, pa ti treba 2x kvalitetniji tim da bi usao nego da smo Hercegovci, oni bi do sad pola lige ubacili da ih ovoliko ima....Buducnost, Radnicki, Gradina, Bratstvo, plus Bihac, mozda Kakanj i jos dva tima na kvalitet to ti je 8 pobjeda u gostima npr, pa nema sanse da ne udjes. ali mi cemo zapet jedni protiv drugih pa radije sje.at ga neg da udje neko sa TK.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 maj 2013, 19:44

ultrasstyle_tz je napisao/la:ali najvaznije "pojacanje" je zavrsit bodove sa komsijama i prijateljskim ekipama. Toliko ekipa sa TK i zapnu jedni protiv drugih to je cudo jedno, pa ti treba 2x kvalitetniji tim da bi usao nego da smo Hercegovci, oni bi do sad pola lige ubacili da ih ovoliko ima....Buducnost, Radnicki, Gradina, Bratstvo, plus Bihac, mozda Kakanj i jos dva tima na kvalitet to ti je 8 pobjeda u gostima npr, pa nema sanse da ne udjes. ali mi cemo zapet jedni protiv drugih pa radije sje.at ga neg da udje neko sa TK.
S ovim citatom se pogotovo slažem. U ovom planu nas sprječava odbojnost jednih prema drugima, što je totalna glupost jer znate onu: "Sloga kuću gradi, nesloga razgrađuje". Sigurno da bi svima bilo ljepše kad bi barem malo surađivali.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 maj 2013, 19:47

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma momak jest fantastican golman, i nase dijete, ali kad sam pisao da bi njega morali vratiti zaboravio sam da je Husarin..ja bih njemu zabranio prilazak stadionu Tusanj da se pitam bilo sta u upravi, tek kad sa takvim zavrsimo i odje.emo i njih i njihove igrace ova Sloboda ce krenut naprijed. Jest da ce to bit sporije malo jer lik drzi 70% igraca sa TK, ali boze moj ako hocemo nesto gov.na van Slobode...

Sale i Efendic nam trebaju strasno - to sam vec naveo, mi na bekovima taraba a dva nasa momka strasni bekovi za ovu ligu... Zoletic ako je jos uvijek u pravoj formi, Trumic ili neko desno, jedan kreativac (ili Al. Bekic nekim cudom) i Tosunovic.

ali najvaznije "pojacanje" je zavrsit bodove sa komsijama i prijateljskim ekipama. Toliko ekipa sa TK i zapnu jedni protiv drugih to je cudo jedno, pa ti treba 2x kvalitetniji tim da bi usao nego da smo Hercegovci, oni bi do sad pola lige ubacili da ih ovoliko ima....Buducnost, Radnicki, Gradina, Bratstvo, plus Bihac, mozda Kakanj i jos dva tima na kvalitet to ti je 8 pobjeda u gostima npr, pa nema sanse da ne udjes. ali mi cemo zapet jedni protiv drugih pa radije sje.at ga neg da udje neko sa TK.
Jest al' ako se steli onda se zna ko je na vrhu. 8-)
Nema nista od toga, pogotov da se steli Slobodi. Njima je vrh klupskog uspjeha upisati pobjedu p,rotiv Slobode.
Cast nekolicini klubova koji tako ne razmisljaju.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 maj 2013, 19:52

treba vratit' i Malkića, neka krene na pripreme sljedeće sezone, pa ako se nametne .. nadam se da ga povreda nije mnogo unazadila, jer ipak je momak igrao za nas dok smo bili u PL, dakle "kvalitet" ima, a sad kakva je trenutna situacija ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 maj 2013, 19:53

@Brcko87
druže jesil ti dobar? Kakav Pirić i vaše dijete, kakav Real, Barca.. o čemu ti pričaš? I nisam napisao odvođenje igrača iz male Gradine nego VRATIT Pirića ;).
075

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 maj 2013, 19:56

Probat vratit Almira Bekica,sta je sa Kenanom Cejvanovicem,Senadom Mujicem ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 maj 2013, 19:59

o kakvom ba slaganju lupate...SLOBODA iduce sezone treba da sastavi dobru ekipu i proseta se ovom ligom...sta mi imamo koga molit da igra labavo sa nama....sto napisa rudarska skoro ovdje...vise PL treba SLOBODA nego sto SLOBODI treba ta miki maus liga...to se najbolje vidi po posjetama....nista ili gotovo nikako nije slabija posjeta protiv podgrmeca,branitelja i jedinstva ove sezone nego protiv leotara,goska i travnika prosle...ako nije i bolja....kakva moljakanja i dogovaranja....mene kao navijaca SLOBODE bi bilo sramota da znam da smo moljakali branitelje,gorazda i koga sve vec ne da ne zatezu sa nama....mi ako sastavimo dobru ekipu mogu oni pritiskat kolko hoce...jednostavno si bolji i tacka....i za pojacanja....SVAKO AL SVAKO CE IGRAT OVU LIGU ZA FINE PARE....cuj,neki kao nebi igrali iz ponizenja :roll: ...kao da i ta PL nije vec dovoljno ponizenje za svakog ko pika bubamaru u Bosni...prosle sezone najbolji igrac zelje i strijelac lige odlazi u mrtvi split :lol: :lol: .....ja lige i k.u.r.c.a :lol: :lol: ....zato,kesh u ruke i vidi kad nekom ponudis dobru platu i uslove sto nece doc...aha,al akd bi se z.a.j.e.b.a.v.a.l.i :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 07 maj 2013, 20:03

TzBulevar87 je napisao/la:@Brcko87
druže jesil ti dobar? Kakav Pirić i vaše dijete, kakav Real, Barca.. o čemu ti pričaš? I nisam napisao odvođenje igrača iz male Gradine nego VRATIT Pirića ;).
Dobar sam..jesil ti dobar??Ko je napisao da je Pirić naše dijete??Napisao sam za ostale igrače..osim Pirića..Pročitaj malo bolje šta sam napisao,nisam citirao samo tvoj post..
OFK Gradina Srebrenik

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 07 maj 2013, 20:05

Kome je iz poniženja da igra ligu niže, taj nema dobru ponudu. Vraga bi Marsel Mace prešao u Radnički da nema bolje uslove i prilike da se dokaže u Lukavcu nego u Mostaru. Para vrti gdje burgija neće :D

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 07 maj 2013, 20:07

staragarda je napisao/la:prosle sezone najbolji igrac zelje i strijelac lige odlazi u mrtvi split :lol: :lol: ....
Zeba je odstranjen iz ekipe i stavljen na transfer-listu, u tom trenutku je bio daleko od najboljeg igraca Zelje i najboljeg strijelca lige. Tada najbolji igrac lige sad pocinje lagano da dominira u Dinamu. Izvinjavam se zbog off-topica.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 maj 2013, 20:07

Brcko87 je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:@Brcko87
Dobar sam..jesil ti dobar??Ko je napisao da je Pirić naše dijete??Napisao sam za ostale igrače..osim Pirića..Pročitaj malo bolje šta sam napisao,nisam citirao samo tvoj post..
Ma napisao hrpu gluposti od kojih je najveća ona da idete odma na vraćanje u PL. Pametno radi ta uprava onda, uć u PL biti najveći odron u njenoj historiji pa opet ganjat ulazak.. aha biće, biće.
075

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 07 maj 2013, 20:17

Taman jedan smor ode drugi dođe,gdje je onaj moderator :?:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 maj 2013, 20:29

Zodiac je napisao/la:Taman jedan smor ode drugi dođe,gdje je onaj moderator :?:

Na temi radničkog brani indijance :lol:

UNITED FORCE: sioux,apachi & sila nebeska VS Fukare Tz :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 maj 2013, 20:31

Gorki je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Taman jedan smor ode drugi dođe,gdje je onaj moderator :?:

Na temi radničkog brani indijance :lol:

UNITED FORCE: sioux,apachi & sila nebeska VS Fukare Tz :mrgreen:
Doći će AFC ekipa iz srebrenika sa bruku selotejpa :lol: .. jbg znaš valja zalijepit transove 8-) . O majko mila ko se usuđuje spmenut samo ime FK Sloboda :?
075

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 07 maj 2013, 20:39

Kako ste samo smješni draga djeco :lol: :lol: :lol: Šta vam je internet uradio :o to je neizliječiva bolest od prekomjernog konzumiranja tastature i virtualnog svijeta :lol: :lol: :lol: izađite malo napolje, udahnite zraka, osjetite stvarnost i ne blefirajte jedni druge.Baš ste se uživili u svoje likove na forumu :shock:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 maj 2013, 20:45

fan82 je napisao/la:Kako ste samo smješni draga djeco :lol: :lol: :lol: Šta vam je internet uradio :o to je neizliječiva bolest od prekomjernog konzumiranja tastature i virtualnog svijeta :lol: :lol: :lol: izađite malo napolje, udahnite zraka, osjetite stvarnost i ne blefirajte jedni druge.Baš ste se uživili u svoje likove na forumu :shock:

Kako vam je merak kad kažete: gostovanje u Tuzlu ,a do juče gostovali po Mramoru,Bašigovcima itd itd ,razumijem vas subota: tekma u Tuzli ,radni dani škola/fakultet u Tuzli a neki Bogami i na posao :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

krecanska21
Kontakt:

Post Postao/la krecanska21 » 07 maj 2013, 20:52

Pošto se već počelo pisati o eventualnim pojačanjiima za narednu sezonu, ja bi kao prioritet stavio pronalazak pravog trenera. Izuzev Soka, ja ne vidim kvalitetno rješenje na klupi, bar što se tiče trenera sa našeg kantona... Zato mislim da treba čovjeka MOLIT da se vrati na mjesto šefa... Samo da nam ne dođe novi Ibrak, Karić, Vojvoda i slični koji po mom mišljenju, nisu treneri za Slobodu. Slažem se da treba dovest minimalno 5-6 igrača, od golmana pa do napadača. Po meni, trebali bi pokušat dovest Lugavića iz Radničkog na gol jer je momak najbolji golman o ovoj ligi, od naših igrača svakako pokušat vratit Efendiju i Pantu iz Gračanice, možda pokušat i sa Bekom iz Goška... Od Malke recimo nema ništa jer je njega povreda uništila, Zoleta je isto katastrofa u Banovićima tako da i njega ne bi vraćao, Mujić je već prilično ostario, a i igra u ligi koja je praktično rekreativna... Od igrača sa kantona recimo, Mujkić iz Gračanice je odličan napadač, zatim Trumić i Mehanović iz Lukavca (ovaj drugi je mlad i polivalentan igrač) bili bi pojačanja za Slobodu... Jaranovića ne spominjem, jer eto kažu da već ide negdje drugo... Od sadašnje ekipe ostavio bi Gradu, Renu, Omu, Ribu i malog Miću dok ostali komotno mogu ići ako žele... Tako da po meni prva postava bi izgledala ovako: Lugavić, Efendija, Grado, Reno, Panta, Trumić, Oma, Mehanović, Beka, Mujkić i Mićo. Sa ovom ekipom bi siguran sam prekucali ovu šaban ligu...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.