e pa za tacno mijesec dana od danas nam je 15 godina od tog velikog dogadjaja meni se ciniDooVe je napisao/la:Veliki pritisak sarajeva, ........ Urdinov.... Evo kontranapada...... Evo velike prilikee.... 100 % šansa...... i 1:0 vodi Željezničaaaaaaaar![]()
Malo izmjenjen nama dobro poznat događaj (a i konama sigurno) strijelac Stanić
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Biće fino iznenađenje sutra
Danas se pokazala ona razlika između nas i anamonih.Kad se saznalo da se gospodin Musemić nalazi u lošem stanju i da je u bolnici, svi su se javljali za željama za ozdravljenje, od Amara, pa do običnih navijača ovdje na forumu.Dok su oni smišljali neke degutantne pjesmice, ali njima na čast.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Danas se pokazala ona razlika između nas i anamonih.Kad se saznalo da se gospodin Musemić nalazi u lošem stanju i da je u bolnici, svi su se javljali za željama za ozdravljenje, od Amara, pa do običnih navijača ovdje na forumu.Dok su oni smišljali neke degutantne pjesmice, ali njima na čast.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
DRUG NEBI TI PUNCA
"Na Koševu ima puno navijača Želje, ne znam da li ih ima više ili je isto. Pitari su i na Koševu endemska vrsta", kroz smijeh dodaje Sučić (Sejo Sexon). 
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 07 maj 2013, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Upravo tako!
ovog puta su dobili samo dresove, 90 maraka. set sa šorcem je koštao 120.anonimni je napisao/la:samo dres dođe ili je i šorc tu ?
- kadetzelje
- Kontakt:
znal neko jel se zapad prodao?
NIJE NI PUSTEN U PRODAJU DA SE PRODA..Karte su u prodaji od ujutrokadetzelje je napisao/la:znal neko jel se zapad prodao?
Željeznicar za život cijeli !
mislim da pocinje prodaja u 9h.
- Trequartista
- Kontakt:
Sutra 2:0 za najveći i najuspješniji bosanskohercegovački klub sa najbrojnijim navijačima.
1:0 Bekrić, 2:0 Raketa iz Mostara.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ovo je fkt istina ,ali isto vrijedi i obrnuto...Upoznao sam masu ljudi koji pljunu sa zgrade na Kosevo/Grbavicu ,a navijaju za Zeljeznicar/Sarajevo.Nekad pomislim da više navijaca Sarajevo na Grbavici i Hrasnom ,a Zeljo na Koševu i okoliniAnonimac je napisao/la:"Na Koševu ima puno navijača Želje, ne znam da li ih ima više ili je isto. Pitari su i na Koševu endemska vrsta", kroz smijeh dodaje Sučić (Sejo Sexon).
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Istina, al' mozda za Kosevo... Grbavica cijela je plavo-bijela...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
puno bolje nego zimus, šorc malo kome treba, a 30 KM više košta... valjda će opet doći ubrzo (ako su se danas rasprodali)... hvalajestamaji je napisao/la:ovog puta su dobili samo dresove, 90 maraka. set sa šorcem je koštao 120.anonimni je napisao/la:samo dres dođe ili je i šorc tu ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja sam odrastao na Grbavici i mogu ti rec da se varas u potpunosti. Iz moje generacije iz osnovne, u citavoj generaciji je bilo u vrh glave 10 pitara, a ne znam je li i jedan od njih vidio ikad Koseva, dakle samo su simpatizirali Sarajevo.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovo je fkt istina ,ali isto vrijedi i obrnuto...Upoznao sam masu ljudi koji pljunu sa zgrade na Kosevo/Grbavicu ,a navijaju za Zeljeznicar/Sarajevo.Nekad pomislim da više navijaca Sarajevo na Grbavici i Hrasnom ,a Zeljo na Koševu i okoliniAnonimac je napisao/la:"Na Koševu ima puno navijača Želje, ne znam da li ih ima više ili je isto. Pitari su i na Koševu endemska vrsta", kroz smijeh dodaje Sučić (Sejo Sexon).
FKŽ !
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
istina čistaHZ_ilidzaa je napisao/la:Ovo je fkt istina ,ali isto vrijedi i obrnuto...Upoznao sam masu ljudi koji pljunu sa zgrade na Kosevo/Grbavicu ,a navijaju za Zeljeznicar/Sarajevo.Nekad pomislim da više navijaca Sarajevo na Grbavici i Hrasnom ,a Zeljo na Koševu i okoliniAnonimac je napisao/la:"Na Koševu ima puno navijača Želje, ne znam da li ih ima više ili je isto. Pitari su i na Koševu endemska vrsta", kroz smijeh dodaje Sučić (Sejo Sexon).
imam 10 jarana mrtvih manijaka sa koševa, a i sam sam takav
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
I u koliko je tacno utakmica je li u 19:45 ili u 20:00?
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 07 maj 2013, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
20Mirsad94 je napisao/la:I u koliko je tacno utakmica je li u 19:45 ili u 20:00?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Lagano SampionskiTrequartista je napisao/la:Sutra 2:0 za najveći i najuspješniji bosanskohercegovački klub sa najbrojnijim navijačima.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Kako bi bilo dobro 1:0 iz penala, da ima stavimo soli na rane.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I to sumnjivog penala
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.