billythekid je napisao/la:Jbg ja volim toliko klub,mozda je to i bolesno,al nekad mi bude tako zao kad bace pare da nepovjerujes
.Ja nebi imao nista protiv da sada napravimo posao s Chicom,da ode za 15-20 mil,a da bas Henriqez ili Macheda dobiju njegovu ulogu.Mrzim politiku Reala i slicnih
Ništa se ti ne brini, finansijski smo dobrostojeći, preblago napisano dobrostojeći, poprati malo finansije u i oko kluba i nema potrebe za žalom ikakvim... Ove sezone smo par dobrih sponzorskih ugovora potpisali, mislim da ima nezdravo mnogo para u klubu, i red je da se utroše u transfere, gdje i škripi.. Svakako se slažem sa tobom da ne treba ić i redom kupovat, ali očigledne transfere treba napravit.. Ne treba uživat politiku rusa i arapa, nego pametno investiranje novca..
Ali isto tako ne treba ni čekat igrače, eto šta nam se dogodilo sa Pogbom, doduše ne treba ga krivit, otišao je zbog želje za igranjem i parama sveukupno, al' bi svakako ostao da je imao više prilike. Znači osigurat poziciju i uporedo pravit igrača uz istu.. Tipa sad da dovedemo centralnog veznog i puštamo igrače uz pojačanje i Carricka da se kali...
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!