Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 07 maj 2013, 20:33

Fergie je napisao/la:VALENCIA: "Već na samom startu sezone smo pokazali odlučnost i volju da se iskupimo za prošlu godinu. Stoga, iako se ne može poreći da je Robin dao ogroman doprinos, vjerujem da bismo titulu osvojili i bez njega."

Zanima me vas komentar na ovu izjavu?
Ja se ne slazem, RVP nas je vukao na pocetku sezone i dao bezbroj odlucujucih golova, izmedju ostalog i onaj najvazniji na Ettihadu.

Nego bez Valencie bi imali cak vise bodova ja mislim. :D A o kakvim povredama on prica? Imao je onaj lom noge, ali to je bilo prije dvije godine i odigrao je fantasticnu sezonu nakon toga. Ove sezone je manje-vise uvijek bio zdrav koliko se ja sjecam.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 07 maj 2013, 21:31

Evo ako koga interesuje, zanimljivo je vidjeti sve ovo, pogotvoo kavi su se igraci dovodili i po kojoj cijeni :)

http://www.transferleague.co.uk/premier ... sfers.html
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 07 maj 2013, 22:39

Ne znam zasto,al meni Jang vise na k...ide od Ekvadorskog ogranicenka
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 07 maj 2013, 23:03

CLS je napisao/la:Evo ako koga interesuje, zanimljivo je vidjeti sve ovo, pogotvoo kavi su se igraci dovodili i po kojoj cijeni :)

sve u svemu bilo je dobrih pogodaka,CR je posao stoljeca,al ruku na srce i fula s igracima tipa Bebe 7.5 mil,pa i ovaj Hneriqez sto je u Wiganu na posudbi,pa i Powel.Mislim grasak je bio 6 mil i isplataio se samo tako,dok ovi bgm sumnjam da ce i priblizno
31 December 1941...
Vladari otoka!!!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 maj 2013, 23:05

billythekid je napisao/la:pa i ovaj Henriqez sto je u Wiganu na posudbi
ne sumnjaj u ovog momkaslika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 07 maj 2013, 23:06

Juce je odigrana u21 utakmica izmedju Liverpoola i Uniteda, zavrsilo je 1:1. Za njih je gol dao Shelvey, za nas James Wilson, igrac za kojeg mislim da moze daleko dogurati. Ne mogu naci snimak gola, ali evo imam bar jedan gif gdje se moze bar malo vidjeti njegov skill.

slika
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 maj 2013, 23:07

Telegraph Sport @TelegraphSport 3m
Alex Ferguson is understood to be giving serious consideration to ending his 26-year reign as Manchester United manager. :o :o

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -week.html" onclick="window.open(this.href);return false;

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 07 maj 2013, 23:08

billythekid je napisao/la:
CLS je napisao/la:Evo ako koga interesuje, zanimljivo je vidjeti sve ovo, pogotvoo kavi su se igraci dovodili i po kojoj cijeni :)

sve u svemu bilo je dobrih pogodaka,CR je posao stoljeca,al ruku na srce i fula s igracima tipa Bebe 7.5 mil,pa i ovaj Hneriqez sto je u Wiganu na posudbi,pa i Powel.Mislim grasak je bio 6 mil i isplataio se samo tako,dok ovi bgm sumnjam da ce i priblizno
ja mislim da Powell ima budućnost u Manchesteru, ovo mu je prva sezona, stim da je povuk'o neku ozlijedu nedavno, pa zbog toga vjerovatno i nije toliko uključen u prvi tim, al' mislim da je budućnost! Mlad i veliki potencijal, dok se slažem da je Bebe promašaj, a za Henriqueza ćemo isto imat priliku vidit dosta više, sa obzirom na konkurenciju, treba imati strpljena sa tim igračima..
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 07 maj 2013, 23:09

Jbg ja volim toliko klub,mozda je to i bolesno,al nekad mi bude tako zao kad bace pare da nepovjerujes
.Ja nebi imao nista protiv da sada napravimo posao s Chicom,da ode za 15-20 mil,a da bas Henriqez ili Macheda dobiju njegovu ulogu.Mrzim politiku Reala i slicnih
31 December 1941...
Vladari otoka!!!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 07 maj 2013, 23:11

Cartman je napisao/la:
Fergie je napisao/la:VALENCIA: "Već na samom startu sezone smo pokazali odlučnost i volju da se iskupimo za prošlu godinu. Stoga, iako se ne može poreći da je Robin dao ogroman doprinos, vjerujem da bismo titulu osvojili i bez njega."

Zanima me vas komentar na ovu izjavu?
Ja se ne slazem, RVP nas je vukao na pocetku sezone i dao bezbroj odlucujucih golova, izmedju ostalog i onaj najvazniji na Ettihadu.

Nego bez Valencie bi imali cak vise bodova ja mislim. :D A o kakvim povredama on prica? Imao je onaj lom noge, ali to je bilo prije dvije godine i odigrao je fantasticnu sezonu nakon toga. Ove sezone je manje-vise uvijek bio zdrav koliko se ja sjecam.
Znaš da je imao problema sa kukom il tako nešto,sve u svemu,nije opravdanje za ovakav pad u formi.
Izgleda da ispada Unitedov B tim.. :(
Izgleda da je ipak Henriquezova posudba bila neuspješna,jer je uvijek bio klupa,rijetko kada ulazio i to što je ulazio je bilo na početku,prvih par utakmica,zabio jedan gol i to je to.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 maj 2013, 23:15

Belmin6 je napisao/la:Telegraph Sport @TelegraphSport 3m
Alex Ferguson is understood to be giving serious consideration to ending his 26-year reign as Manchester United manager. :o :o

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -week.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmm, Telegraph su ozbiljne novine, mozda i ima nesto u ovome...Malo me prepade ovo sada... :roll:

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 07 maj 2013, 23:16

Da hoce Januzaj dobit sansu u ove dvije preostale utakmice,vec ga lagano ubacivat prvit igraca za buducnost!
31 December 1941...
Vladari otoka!!!

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 07 maj 2013, 23:18

billythekid je napisao/la:Jbg ja volim toliko klub,mozda je to i bolesno,al nekad mi bude tako zao kad bace pare da nepovjerujes
.Ja nebi imao nista protiv da sada napravimo posao s Chicom,da ode za 15-20 mil,a da bas Henriqez ili Macheda dobiju njegovu ulogu.Mrzim politiku Reala i slicnih
Ništa se ti ne brini, finansijski smo dobrostojeći, preblago napisano dobrostojeći, poprati malo finansije u i oko kluba i nema potrebe za žalom ikakvim... Ove sezone smo par dobrih sponzorskih ugovora potpisali, mislim da ima nezdravo mnogo para u klubu, i red je da se utroše u transfere, gdje i škripi.. Svakako se slažem sa tobom da ne treba ić i redom kupovat, ali očigledne transfere treba napravit.. Ne treba uživat politiku rusa i arapa, nego pametno investiranje novca..

Ali isto tako ne treba ni čekat igrače, eto šta nam se dogodilo sa Pogbom, doduše ne treba ga krivit, otišao je zbog želje za igranjem i parama sveukupno, al' bi svakako ostao da je imao više prilike. Znači osigurat poziciju i uporedo pravit igrača uz istu.. Tipa sad da dovedemo centralnog veznog i puštamo igrače uz pojačanje i Carricka da se kali...
Zadnja izmjena: xGGMU, dana/u 07 maj 2013, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 maj 2013, 23:19

Cartman je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:Telegraph Sport @TelegraphSport 3m

Hmm, Telegraph su ozbiljne novine, mozda i ima nesto u ovome...Malo me prepade ovo sada... :roll:
Meni najozbiljnije na otoku. Ja vec treci put citam, ne mogu vjerovati. Nista cekati u petak presicu da vidimo sta ce SAF reci.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 07 maj 2013, 23:27

ma ne moguce sta vam je, samo ga smrt moze sprijeciti ;),a ako dodje moyes ne gine nam borba za 4 mjesto
Zadnja izmjena: FCUM, dana/u 07 maj 2013, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 07 maj 2013, 23:30

I don't know how I ended up here . But I like it .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 maj 2013, 23:30

Mater ti yebem, navodno se uskoro ocekuje neko obavjestenje Uniteda...Nije valjda???

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 07 maj 2013, 23:33

Sir Matt je napisao/la:I don't know how I ended up here . But I like it .
Ma jel ovo najveći Chicharitov fan odlučio da navrati malo ovdje? :)

Cartman - Nadam se da ovo nije istina,mada možda se ovo i završi kao inače,u stilu,ne idem još nigdje..

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 07 maj 2013, 23:34

Cartman je napisao/la:Mater ti yebem, navodno se uskoro ocekuje neko obavjestenje Uniteda...Nije valjda???
ne mogu vjerovat, pao mi je šećer
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 07 maj 2013, 23:35

Nedaj Boze, neka ga jos najmanje 10 godina. :)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.