FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Fernando bio se mogao uzeti za jedno 8 miliona. To treba iskoristit cim prije dok ga neko ne ugrabi.
Moratti trazi investitore na sve strane, sada je na redu Indonezija.. Viodjet cemo hoce li se sta izroditi iz toga.
Moratti trazi investitore na sve strane, sada je na redu Indonezija.. Viodjet cemo hoce li se sta izroditi iz toga.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
antonio je ronaldo za alvareza i ostalu ekipuadointer je napisao/la:CandrWHAT?Vasa Ladacki je napisao/la:Candreva bi nam leg'o k'o šaka na oko.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Cisto statisticki gledano (transfermarkt.com) Candreva ne moze zapet Alvarezu
Candreva - 50 utakmica, 6 golova,10 asistencije, 3493 minuta igre.
Alvarez - 27 utakmica, 6 golova, 4 asistencije, 1330 minuta igre.
Da ga ebes stvarno ne vidim kako je on Ronaldo za Alvareza, ne stoji nikako. Sad da nebi bilo da ga potcjenjujem Candreva je dobar igrac, u rangu sa Alvarezom, a bolji od njega nije sigurno, sta i pokazuje ova statistika.
Candreva - 50 utakmica, 6 golova,10 asistencije, 3493 minuta igre.
Alvarez - 27 utakmica, 6 golova, 4 asistencije, 1330 minuta igre.
Da ga ebes stvarno ne vidim kako je on Ronaldo za Alvareza, ne stoji nikako. Sad da nebi bilo da ga potcjenjujem Candreva je dobar igrac, u rangu sa Alvarezom, a bolji od njega nije sigurno, sta i pokazuje ova statistika.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ne kažem da je loš igrač, dapače...
no ono što sam gledao utakmica intera ove sezone (doduše ne puno 5-6), nije me dojmio
no ono što sam gledao utakmica intera ove sezone (doduše ne puno 5-6), nije me dojmio
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Alvarez bi mogao da postane vrhunski igrac samo sto ima jednu ogromnu manu - sebican je. On je sporija verzija Robbena, samo sto ima mnogo bolji i snazniji sut od holandjanina, a i zna "bacit" protivnickog igraca po podu da je to cudo. Takodjer, cesto potez viska ga yebe.
Candreva je tip igraca kakav Interu treba, ali mislim da on ne bi donio neki kvalitativni sok u odnosu na trenutne veznjake. Dok sa druge strane, Hernanes sigurno bi
Candreva je tip igraca kakav Interu treba, ali mislim da on ne bi donio neki kvalitativni sok u odnosu na trenutne veznjake. Dok sa druge strane, Hernanes sigurno bi
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
To bi bila pljačka.Iako ulazi u zadnju godinu ugovora,a ne želi produžit pa je vjerojatno zato takva cijena.Thorin je napisao/la:Fernando bio se mogao uzeti za jedno 8 miliona. To treba iskoristit cim prije dok ga neko ne ugrabi
Upravo to, bio bi samo jedan od mnogih, ali glupo je uopce pricat o njemu kad nema sanse da dođe. Zapravo jedino ovdje sam procita da ga povezuju sa nama (ili je ipak to samo zelja forumasa da dode namaPuma je napisao/la:Alvarez bi mogao da postane vrhunski igrac samo sto ima jednu ogromnu manu - sebican je. On je sporija verzija Robbena, samo sto ima mnogo bolji i snazniji sut od holandjanina, a i zna "bacit" protivnickog igraca po podu da je to cudo. Takodjer, cesto potez viska ga yebe.
Sta se tice Fernanda cisto sumnjam da ce on doci, mislim da ce imat bolje ponude (prvenstveno klubova koji igraju europu). Eto danas pisu da Douglas zeli doci kod nas, stoper, igra za Twente, nisam ga gleda ali navodno ga trazi i Liverpool, valjda onda valja
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Douglas je odlican igrac i dugo je na meti vrhunskih klubova.
Mene brine vijest da bi mogli otkupiti Gargana

Mene brine vijest da bi mogli otkupiti Gargana
Call the coroner!
Ako su vam ono fakat dresovi koji su na slikama koje kruže netom ono je fakat šprdancija sa vašim klubom..
Il club piu titolato al mondo!
Mogao si i sliku stavit.
inter training shirts 2012 :DonPippo9 je napisao/la:Ako su vam ono fakat dresovi koji su na slikama koje kruže netom ono je fakat šprdancija sa vašim klubom..

JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Dresovi su odlični.Ovi drugi,kbk kaj nose na treninzima.
Jednu je postao @Scarpini, a evo i druga varijanta:SiamoNoi je napisao/la:Mogao si i sliku stavit.

Al' nisam znao da su ovo za trening, realno, bilo bi presmiješno su onakvi dresovi
Il club piu titolato al mondo!
Twente defender-Douglas' Agent:
"Douglas would like to go to Inter Milan but i have not received a phone call yet."
"Douglas would like to go to Inter Milan but i have not received a phone call yet."
Dobro bi nam dosao ovaj Douglas, zbog konkurencije u odbrani. Imamo vec Ranka i Juan ali oni ne mogu iznijeti cijelu sezonu, neka dođe pa mozda vremenom postane starter.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Zavrseno je sa stoperima. Uzeli smo Campagnara i Andreollia.. to se pise vec hiljaditi put a vi bi i dalje stopere.
Treba bekove zaganjati, oni su crna rupa naseg tima kao i vezni red.
Idealno bi bilo da nam se Peruzzi prikljuci. On bi bio dugotrajno rješenje, a ima od koga i uciti.. Zaneti je i dalje tu. 
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Citajuci sad novine i izjave MM izgleda da ce biti ovo dobar prijelazni rok, Morati nam nesto opasno sprema.. izgleda da je i njemu docurčilo da gleda ovakav Inter. I mislim da Strama 100 % ostaje.
Campagnaro i Andreolli su tu samo da popune rupe odlaskom Samuela, Silvestrea i mozda i Chivua. Dakle treba itekako dovoditi stopere, jos 2 najmanje. Lijeva strana je osigurana, ali desna je veliki problem.Thorin je napisao/la:Zavrseno je sa stoperima. Uzeli smo Campagnara i Andreollia.. to se pise vec hiljaditi put a vi bi i dalje stopere.
Call the coroner!
Kada smo kod stopera ev jos jedan kojem ugovor istice :
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ferna ... 35548.html" onclick="window.open(this.href);return false;
vjerovatno bi se bolje pokazao od Silvestrea, a ima jos tu igraca kojima istice ugv. 2014 koji bi se mogli dovesti za neke manje pare: Xabi Alonso, Adem Ljajic, Camilo Zúñiga, Gourcuff
a ni ovaj Alessio Cerci nije los
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ferna ... 35548.html" onclick="window.open(this.href);return false;
vjerovatno bi se bolje pokazao od Silvestrea, a ima jos tu igraca kojima istice ugv. 2014 koji bi se mogli dovesti za neke manje pare: Xabi Alonso, Adem Ljajic, Camilo Zúñiga, Gourcuff
a ni ovaj Alessio Cerci nije los
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.