Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Ovo je doslo kao grom iz vedra neba. Mada, da se razumijemo, zavrsilo bi prije ili kasnije. Nadajmo se ipak da je ovo samo dim.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Smirite se!
ništa još nije zvanično, možda su i najvjerovatnije i jesu neke špekulacije, predviđanja, gluposti..
20 titula je EPL-a je fin broj za povući se, ali ne bez CL-a, sumnjam da bi to Fergie tako odradio.. ima njega još dovoljno za sezonu, dvije, minimum!!
ništa još nije zvanično, možda su i najvjerovatnije i jesu neke špekulacije, predviđanja, gluposti..
20 titula je EPL-a je fin broj za povući se, ali ne bez CL-a, sumnjam da bi to Fergie tako odradio.. ima njega još dovoljno za sezonu, dvije, minimum!!
Sir Alex Ferguson has 'no plans' to quit Man Utd despite surgery
Sir Alex Ferguson says he has no plans to quit as Manchester United manager after the club confirmed he will have surgery in the summer.
"I don't have any plans to walk away from what I believe will be something special and worth being around to see."
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne bi najavljivao da radi na pojačanjima za iduću sezonu, i to velikim, a sad da odjednom ode, nema logike, a vjerovatno moraju objaviti nešto uskoro jer smo na berzi, tako da cijena dionica ne pretrpi udar

Sir Alex a few days ago: "I certainly don't have any plans at the moment to walk away from what I believe will be something special." #mufc
Strong rumours that Fergie will not go on summer tour and that Moyes will take charge of the 1st team until Fergie returns at end of August.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Srce lupa. Paranojaaaaa jesi ziv?

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bullshit! (barem se nadam da je
)
Uvijek su njegove izjave zagonetne i potezi nepredvidivi, ali u ovo prosto neću da vjerujem.
Zašto su morali objaviti ovu info o operaciji kuka, jer se znalo da će pokrenuti milion teorija zavjere..

Uvijek su njegove izjave zagonetne i potezi nepredvidivi, ali u ovo prosto neću da vjerujem.
Zašto su morali objaviti ovu info o operaciji kuka, jer se znalo da će pokrenuti milion teorija zavjere..

LUHG!
- billythekid
- Kontakt:
ma nije mi dobro,volim ga i dozivljavam ko djeda svojg rahmetli kunem se
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
Udjem na fb i vidim najmanje 5 clanaka o tome kako Fergi zavrsava svoje... Daj ne moze to tek tako!
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
Everton holding an extraordinary general meeting tomorrow... Moyes to united looking more and more likely.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Znamo svi da ne bi govorio o tim pojačanjima, a da zna da će se povuci. Momci, moramo shvatiti da taj čovjek ulazi u 71. godinu, i neka bolest ga uvijek može ufatiti. Teško nama ako ode, teško

samo nemoj moyesa fergie konja ti onog tvog sto si platio 500.000 funti , prije bi Phil Browna nego onog kretena
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Allahu dragi sta je ovo.Henderson je napisao/la:Everton holding an extraordinary general meeting tomorrow... Moyes to united looking more and more likely.
Ne zezam se vise, fakat mi muka. Da barem Fergie ostane jos jednu sezonu, a Moyes da bude asistent. A govorio sam vam da sam vidio Moyesa na aerodromu u Manchesteru kad sam bio tamo, bilo mi je cudno...
Ostanimo priprani i smireni, špekulacija će proći sve otočke medije dok se neko iz kluba ne oglasi da je negira..
Valjda je očigledno koliko je Ferguson sposoban, a to je naravno još par sezona barem.. I ako odluči da se povuče, u što se svi nadamo da neće, ostat će u klubu. Mislim da ide na poziciju nekog direktora nečega, ali svakako da se neće odreći svojih trenerskih vještina koje će prnijet ko god nas bude vodio dalje...
sve u svemu, treba sačekati još informacija, i to onih pravih od kluba...

Valjda je očigledno koliko je Ferguson sposoban, a to je naravno još par sezona barem.. I ako odluči da se povuče, u što se svi nadamo da neće, ostat će u klubu. Mislim da ide na poziciju nekog direktora nečega, ali svakako da se neće odreći svojih trenerskih vještina koje će prnijet ko god nas bude vodio dalje...
sve u svemu, treba sačekati još informacija, i to onih pravih od kluba...

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
- Sir Matt
- Kontakt:
... a bio je kul tip i svašta ponešto . Šteta . 

Zadnja izmjena: Sir Matt, dana/u 07 maj 2013, 23:46, ukupno mijenjano 2 puta.
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- BluesForever
- Kontakt:
Ma ciste gluposti sta vam je,Ferguson bi se penzionisao samo da je ne daj boze u pitanju opasno zdravstveno stanje i drugog razloga nema,a stari se hvala bogu dobro drzi i nece on još otici sa klupe Uniteda sve dok ga bude zdravlje sluzilo to je sigurno.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- billythekid
- Kontakt:
Heroj mog djetinjstva,heroj mojih pubertetskih dana,sadasnji moj heroj,heroj zauvjek.Jednostavno ne zelim da vjerujem u ovo
31 December 1941...
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
Ma nema šanse da se to ovako odjednom desi, neb' on to uradio navijačima.
Doći će vrijeme i za to, naravno, al' ne na ovaj način. Najbolji trener svijeta će to najaviti unaprijed par mjeseci, možda i početkom sezone najavi kako će na kraju iste u peMziju.
@MoR de im pristavi jednu, malo jaču, da se smire.
Doći će vrijeme i za to, naravno, al' ne na ovaj način. Najbolji trener svijeta će to najaviti unaprijed par mjeseci, možda i početkom sezone najavi kako će na kraju iste u peMziju.
@MoR de im pristavi jednu, malo jaču, da se smire.

The Times say we're preparing a statement...
FC United Of Manchester !
- Sportfanatik
- Kontakt:
ima li iko išta smirenje
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Prikladna pjesma za ovu neočekivanu situaciju..
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Lik preuzeo klub prije nego sto sam se rodio. Ne mogu ni zamislit klub bez njega. Jos ako nam ode Scholes...Ostao samo Giggs od stare garde. Oni su United.billythekid je napisao/la:Heroj mog djetinjstva,heroj mojih pubertetskih dana,sadasnji moj heroj,heroj zauvjek.Jednostavno ne zelim da vjerujem u ovo
Opet kazem, da samo jos jednu sezonu ostane. Da uzmemo LP po 4. put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.