Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Rafu mnogo cijenim al opet treba ponoviti nije to taj Rafa od prije 10-tak godina,trebalo bi mu 2-3 sezone da uradi nesto sa Realom daj boze da se varam, a i nikad nisam vidio da je on izrazio zelju da Vodi Real ipravite me ako grijesim,Kad bi birao izmedju Karla i Rafe uvjek bi izabrao ovog prvog jer ga je ovaj haman 2 puta nadigrao u finalima i preferira mnogo ljepsi fudbal al o tom potom...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ako nisi baksuz ko ja , pa ugasio tv na 3:0 za MIlanjer ga je ovaj haman 2 puta nadigrao u finalima
eh onda si mogao vidjeti da nije
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Uh , volio bi vidjeti Dzeku u bijelomm dresu.20 golova minimalno , kako nam fali ovako jedan korpulentan napadac , idealan za Reala ...Leg'o bi nam bolje nego npr. Ibrahimovic ili Falcao koji su navikli da budu prva zvijezda i najbolji strijelac tima.Benzema da je otišao u tim gdje ce sve lopte ici na njega imao bi 25 golova na kontu ne 10.
Rafa,Balet i Radamel.Možemo ih za 130-ak sve dovest 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma malog Verratia ako se ne dovede ili Gundogana,nemoze napad zabijati kad nema sredinekako treba.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Nek igraju Xabi i Luka.Gundogan nije za klupe a i razvoj Verratija bi ometala klupa tako da bi tu bacili pare.Možda dovesti nekog ko neće očekivati previše minuta da ponekad s Khedirom odigra.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

[youtube][/youtube]
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Eto sad ti ne bi zbog nje prestao pričati sa Jozom, ja bi i sa sam sa sobom prestao 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
Pa za nju vrijedi izdati baba, a ne Mourinha 
Nego jeste ti i Darko odlučili koje novi trener, možete meni želju ispuniti da to bude kralj
Nego jeste ti i Darko odlučili koje novi trener, možete meni želju ispuniti da to bude kralj
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- JohnLennon
- Kontakt:
Ja za Rafu, on za Carla. Vidjet cemo cij se glas dalje cujelegenda reala je napisao/la:Nego jeste ti i Darko odlučili koje novi trener, možete meni želju ispuniti da to bude kralj
A jeebes Saru. Stara ofucana atleticarka. Frustrirana silnim pobjedama Madrida nad Atleticom (vjerojatno je) uspjela u namjeri da zajebe stvari unutar ekipe i sa Mourinhom.
Treba zovnut Terryja da je natrpa k'o Ronaldo Valdesa.
Nego, tko ti je kralj?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- legenda reala
- Kontakt:
Ako ne može kralj, pa Arsen i ja sam za Carla, on će se riješiti Meše, a ovlasti dati Kaki to je veliki +JohnLennon je napisao/la: Ja za Rafu, on za Carla. Vidjet cemo cij se glas dalje cuje
Dobra je Sara nemoj tako DarkecJohnLennon je napisao/la:A jeebes Saru. Stara ofucana atleticarka. Frustrirana silnim pobjedama Madrida nad Atleticom (vjerojatno je) uspjela u namjeri da zajebe stvari unutar ekipe i sa Mourinhom.
Treba zovnut Terryja da je natrpa k'o Ronaldo Valdesa.
Ubio bi ga Iker
Jedan jedini neponovljivi, najbolji golgeter svih vremena jednom riječju Kralj, čovjek sa mog avatraJohnLennon je napisao/la: Nego, tko ti je kralj?
Sramota Darko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- JohnLennon
- Kontakt:
Ma reko da nisi slucajno mislio na Kennyja Kingalegenda reala je napisao/la:Jedan jedini neponovljivi, najbolji golgeter svih vremena jednom riječju Kralj, čovjek sa mog avatra![]()
Sramota Darkoda ne znaš
Svega ovih dana po stampi. Jedva cekam da se sve ovo rijesi pa da i mi ovdje uzivamo.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Eh Raul prvo nek odradi sezonu sa Gvardiolom kod Svaba.
A Carlo vodi u anketi za 16 glasova

A Carlo vodi u anketi za 16 glasova
Ako biramo između Madridiste i digića s podbuhlom facom izbor je očigledan i logičan.
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam, al mislim da bi ja najbolje obavljo funkciju trenera u Realu, imam nekih zamisli, samo da me ova dvojica izaberu(Arko i DarkoLBJ MVP je napisao/la:Ako biramo između Madridiste i digića s podbuhlom facom izbor je očigledan i logičan.
Kao pomoćnika naravno zna se koga bi doveo, on bi bio veza između igrača i trenera, uz mene bi izučio zanat i mogo bi ABD preuzeti giganta iz Madrida i oboriti Fergiev rekord, jer u njemu ima ono nešto što će ga učiniti vrhunskim trenerom
Za kralja bubreg dajem ako treba !!
Idol jedini
[youtube][/youtube]
Idol jedini
[youtube][/youtube]
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam šta mi je bilo teže gledati Ikera kako diže pehar EP 2008 ili kad je odlazio u ove Arapske zemlje, to mu je jedina zamjerka u velikoj karijeri od mene
Inače Aragonesu i danas jbm sve, što ga nije poveo u Austriju i Švicarsku
neki Guiza mu igro jbo ga on.
Nego kad je oproštajna tekam velikog KRALJA
Nešto sam čito da mu Schalke pravi oproštaj?
Al stvarno kakvo bi to bilo strahopoštovanje kad bi on sjeo na klupu kaki Capol i Mourinho
Inače Aragonesu i danas jbm sve, što ga nije poveo u Austriju i Švicarsku
Nego kad je oproštajna tekam velikog KRALJA
Al stvarno kakvo bi to bilo strahopoštovanje kad bi on sjeo na klupu kaki Capol i Mourinho
Oprostajna utakmica je 27.07 na Veltins areni i igraju Šalke i Al- Saddlegenda reala je napisao/la:Ne znam šta mi je bilo teže gledati Ikera kako diže pehar EP 2008 ili kad je odlazio u ove Arapske zemlje, to mu je jedina zamjerka u velikoj karijeri od mene![]()
Inače Aragonesu i danas jbm sve, što ga nije poveo u Austriju i Švicarsku![]()
neki Guiza mu igro jbo ga on.
Nego kad je oproštajna tekam velikog KRALJA![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Melem za oci, po meni ovo mu je jedan od najljepsih golova u karijeri a bio je majstor za ove lobove , chipove
Raul se ne oprašta od fudbala, Schalke samo organizira utakmicu protiv njega.
Raul je rekao da ne želi oproštajnu utakmicu u Realovom dresu kada je odlazio , već je želi kada se oprosti od fudbala.
http://api.viglink.com/api/click?format ... 9881386719" onclick="window.open(this.href);return false;
Raul je rekao da ne želi oproštajnu utakmicu u Realovom dresu kada je odlazio , već je želi kada se oprosti od fudbala.
http://api.viglink.com/api/click?format ... 9881386719" onclick="window.open(this.href);return false;
ko je glasao za wengera, neka se javi necemo mu nista 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.