Izreke i citati
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Izreke i citati
Mi se svi ponavljamo. Mi se svi prepisujemo. Što je najgore, mi prepisujemo one koji su davno živjeli prije nas.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Čini mi se da ljudi imaju potencijal za gubljenje potencijala. Većina može činiti izvanredne stvari ako imaju samopouzdanja ili su spremni riskirati. Ipak većina to ne čini. Sjede ispred televizora i misle da život traje vječno.
Sve što jesam ili što se nadam da ću biti, dugujem svome anđelu - majci.
“Političari pojedu meso, a kost bace među narod.”
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
"Nebesa lete iznad tebe pokazujući ti svoju slavu, a tvoje oči su još uvijek uprte u zemlju!"
Čovjek se zaljubi gledajući ženu, a žena se najčešće zaljubi slušajući čovjeka.
truthNeutral je napisao/la:Čovjek se zaljubi gledajući ženu, a žena se najčešće zaljubi slušajući čovjeka.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Svojevrsni nastavak na to:Neutral je napisao/la:Čovjek se zaljubi gledajući ženu, a žena se najčešće zaljubi slušajući čovjeka.
"Kada se muškarac udvara ženi, onda on očekuje da će joj se dopasti. Kada se ženi dopadne muškarac, onda ona očekuje da joj se on udvara."
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- reds_forever
- Kontakt:
Jedna od najboljih izjava koje sam cula u zadnje vrijeme: "Mi smo pogresno vaspitani da pametniji popusta i zato 20 godina poslije budale vladaju" - Sergej Trifunovic
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
+1reds_forever je napisao/la:Jedna od najboljih izjava koje sam cula u zadnje vrijeme: "Mi smo pogresno vaspitani da pametniji popusta i zato 20 godina poslije budale vladaju" - Sergej Trifunovic
Odlična
Žene nisu stvorene da bi bile shvaćene, već da bi bile voljene.

Žene nisu stvorene da bi bile shvaćene, već da bi bile voljene.
Prvi gutljaj iz čaše zvane „prirodna nauka” napravi te ateistom - ali na dnu čaše čekat će te Bog 
"Ljubav je najslađa greška ljudske taštine."
Ima ljudi koji bi sa zadovljstvom otišli u krevet sa ženom prijatelja, ali bi sa gađenjem odbili da puše iz njegove lulu.
ljuta sam na sebe jer mi nedostaješ, ludo jedna.. nedostajem i sebi od kad smo sazviježđe podijelili pa svako gazduje svojom samoćom... budalo jedna nemaš pojma koliko te volim, ovako budalasta... i drugi su blesavi, al' ne umiju k'o ja da lijepo popričaju sa tobom kada te nema, ni da poskakuju trotoarom, u pokušaju da usklade korak sa tobom, nevidljivim... žao mi što nisi tu, da vidiš kako je lijepo s tobom...
"Često nisam uspevao da je dozovem. Tu maštu za koju sam govorio da treba, za sve dečake i devojčice, zagnjurene u jastuke noći, kao lokomotiva da juri. Mašta je čarolija. Možda ju je najtačnije definisala ona moja dugorepa, brbljiva, sveznajuća i prozračna ptica: najvažnije na svetu to je umeti videti vetar i čuti sneg kako pada; umeti dotaći prstom sumrak na prvom uglu i osetiti na usni sanjivi ukus mesečine. Mašta je moja prva ljubav."
Mika Antić
'Možda se nijedna druga vrsta intimnosti ne može uporediti sa dva pogleda koja se susreću sa istom odlučnošću i sigurnošću, i jednostavno odbijaju da se puste.'' J.Gaarder
"Često nisam uspevao da je dozovem. Tu maštu za koju sam govorio da treba, za sve dečake i devojčice, zagnjurene u jastuke noći, kao lokomotiva da juri. Mašta je čarolija. Možda ju je najtačnije definisala ona moja dugorepa, brbljiva, sveznajuća i prozračna ptica: najvažnije na svetu to je umeti videti vetar i čuti sneg kako pada; umeti dotaći prstom sumrak na prvom uglu i osetiti na usni sanjivi ukus mesečine. Mašta je moja prva ljubav."
Mika Antić
'Možda se nijedna druga vrsta intimnosti ne može uporediti sa dva pogleda koja se susreću sa istom odlučnošću i sigurnošću, i jednostavno odbijaju da se puste.'' J.Gaarder
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vredela je svega što je tražila, a nije puno tražila. Samo mrvice pažnje, a nisam znao ni to da joj dam.
Ni poslije svega što nam se desilo, ne smijemo dozvoliti da se mržnja useli u naše duše. Ako nam se to dogodi, biti ćemo isti kao i oni. A mi to nismo, ne smijemo, i ne možemo biti.
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, Kompromis i 11 gostiju.