Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

smijesni_ste
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la smijesni_ste » 24 nov 2009, 15:59

[youtube][/youtube]
umjesto cire dolazi profesor engleskog jezika

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 nov 2009, 16:07

smijesni_ste je napisao/la:[youtube][/youtube]

Mogao bi sta znas mozda je naucio jos koji jezik(Misli po koju rijec nekih jezika) :mrgreen: :mrgreen:

Dobar je da njega nije bilo nebi se mi imali cemu smijati,situacije kao Bola reci Balji i ova se rijetko vidzaju.. :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 24 nov 2009, 16:11

Koji kralj hahahaha
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 24 nov 2009, 16:19

I thinks... haha.. :D :D :D Legenda
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 24 nov 2009, 16:21

ma moze mu se covjek uvjek smijat majko moja hehehehehhhe :D

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 24 nov 2009, 16:29

smijesni_ste je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pa da nam Dzeko igra libera ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 nov 2009, 16:30

E to je to jednom se mozes smijati,drugi te nanervira,treci rasplace.
Tako da treba uzeti u obzir da od zla ima jos gore.
Hocu reci nama je najlakse otijerati a dovesti nesto normalno je u domenu naucne fantastike.
Engleska je sa potpuno istom reprezentacijom ali razlicitim selektorima.U razmaku od dvije kvalifkacije bila nebo i zemlja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 24 nov 2009, 16:46

Ima Ciro sina,on ce to sve da uredi...haha..Joj ljudi pa za nas je cirkus,da se zivotinje plemenite ne ljute...Pa nama cestit i plemenit covjek ne moze ni doci,to je fakat tako..Nece ovi tamo u savezu nikog s kim ne mogu manipulista i u talu radit...Ja ne mogu da vjerujem da mogu ljudi na tako odg funkcijama biti a da drzava samo gleda...Pa ljudi moji sutra da neko od nas ukrade 20 maraka zavrist ce u cuzi,a ovi u desetinama hiljada kradu i njima se nista ne moze...

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 24 nov 2009, 17:04

Treba biti realan u svemu...Ciro jeste veliki motivator...ali pored toga ostalo mu je cista nula.
On se bavi samo time sta ce reci novinarima,koju ce reklamu da snjimi i s kim da se uslika. To je prenio i na igrace koji su bukvalno bili pod napadom nasih "sponzora".ZASTO? Jer je lopovski savez skontao..."hajmo mi sada sklopiti sponzorske ugovore jer sada ide repki"(umijesto da je sponzorstvo bilo zavresno na pocetku kvalifikacija...pa ko je stisno muda i ulozio treba da mu se vrati..a ne naknadno da neki telekomi ,konzumi,eroneti se grebu nakon sto dodjemo do baraza))...a naravno sponzori traze reklamu i hajmo snjimati je odmah...boli njih neka stvar sto mi igramo odlucujuce utakmice.
Ciro je zajebo ogromno sa kartonima u tekmi sa Estonijom(nadjite moj post odmah nakon tekme i bice vam jasno da sam i tada rekao da zbog toga ispadamo)...to sto on govori "športski duh" neka majci svojoj propsipa...on je senilni dedica koji je na to zaboravio,a na kojeg kolektivno drka vecina bh medija i raje koju je zaveo svojim budalastinama. Staromodni trner sa staromodnom i ne prilagodjenom taktikom nasoj repki...malo ozbiljni trener nikada ne bi napravio onu gresku sa 3 spica...i ne bi pricao o HArisu Medunjaninu kao igracu manje niti bi psovao majku Misketu..kretencina jedna koja je pljuvala po BiH i Bosnjacima sa Franjom Tudjmanom...jos vas sada pravi budalama...nije ni cudo sto smo glupi Bosanci...sada mi je jasno!!

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 24 nov 2009, 17:23

domovinabih je napisao/la:[quote = "Kumar"] [quote = "VR6_LION"] 24SI - Osjećam se izdanim! - Rekao je Ćiro Blažević u prvom susretu sa zagrebačkim novinarima. Ali, dalje od te rečenice nije želio ići!

---

Hoće li Ćiro ostati?

- Ogorčen sam, ali ne želim zatvoriti vrata! Iako sam poražen, morao sam proći sam prošao bih da je Misimović bio 'zdrav', spreman sam na novu avanturu.
--
- Bez obzira na milionski transfer u Kinu, ne želim i ne smijem otići sa ovih prostora! Razbolio bih se. Ja ne smijem kalkulisati, imam još šestomjesečni ugovor. Ja čestitam Slovencima i Srbima na plasmanu. Srećom, nisu imali Portugalce za protivnika ...

24 sata. info [/ quote]

Koja demagogija, da te stomak zaboli! pa ako si uvrijeđen i osjećaš se izdanim zašto ne uzmeš tu lovu iz Kine i iz Oda VILAJETA? ako moram birati, više volim vidjeti Misketa opet u reprezentaciji nego Ćiru Jer očigledno ako ovaj ostane selektor će biti nosioci igre panjevi tipa Supić, Mravac ja Slični.
Portugal nikad nije bio slabiji, mi nikad s jačim timom. [/ Quote]

Portugal nikad nije bio slabiji. Čovječe, pa jači su što i zvanična statistika, (rang lista), kaže za dobrih 40-tak mjesta. Kako uopšte možeš porediti Portugalu i BiH, po kvalitetu? Halooooo! Portugal je objektivno šesta reprezentacija u evropi. Mi nismo ni blizu ... Portugal je svjetska fudbalska velesila !!!
ti poredis,ja ne! samo kazem,portugal nije bio slabiji u zadnjih par godina, znamo kako se ta rang lista pravi, jesu oni sad 6. ali zahvaljujuci prvenstveno ranijim rezultatima a ne igri pokazanoj u ovim kvalifikacijama. jesu velesila, ali pobjediva.uostalom kako ces na SP/EP ako najprije ne skines skalp nekoj velesili. sigurno necemo preko san marina i andore!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 24 nov 2009, 17:53

Cartman je napisao/la:Ja mislim da je Ciro duboko upetljan u raznorazni kriminal u savezu. Ipak je on stari partner Bandica i Mamica.
Sta si drugo ocekivao od covijeka koji podrzava Muniba Usanovica.
Ciro pakuj kofere da se ovaj cirkus vise zavrsi.
****! :D

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 24 nov 2009, 17:55

Podrzva Muniba i ostale a blati igrace...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 nov 2009, 18:03

Ja bi slavuja za selektora srb je rodzeni sarajlija,navija za BIH kladio se na BIH stavioi 200km kud ces dalje ima dres BIH.. :mrgreen:

http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/091120034
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 24 nov 2009, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 24 nov 2009, 18:04

Ponos Torina je napisao/la:Ja bi slavuja za selektora srb je rodzeni sarajlija,navija za BIH kladio se na BIH stavioi 200km kud ces dalje ima dres BIH.. :mrgreen:
Cijenim to,svaka cast Slavko majstore...

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 24 nov 2009, 18:07

Ponos Torina je napisao/la:Ja bi slavuja za selektora srb je rodzeni sarajlija,navija za BIH kladio se na BIH stavioi 200km kud ces dalje ima dres BIH.. :mrgreen:
Haahaha jel to onaj slavuj sto je u parlamentu BiH,onaj bivsi logoras ili tako nesto,prije su ga zvali "zvaljo" lik nije los,jeste da glumi nacionalistu sto zapravo nije...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 24 nov 2009, 18:08

A ovo sve treba dobro ispitat i vidjet sta je s Cirom i jel upetljan s Munibom ...Mislim ako Munib padne past ce svi ostali ....

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 24 nov 2009, 18:09

sedra je napisao/la:
Haahaha jel to onaj slavuj sto je u parlamentu BiH,onaj bivsi logoras ili tako nesto,prije su ga zvali "zvaljo" lik nije los,jeste da glumi nacionalistu sto zapravo nije...

Jest, jest...kaze kako ja mogu biti zao, pa meni je nadimak Slavuj, a svi znamo kako je slavuj lijepa i dobra ptica.hahahha..eto ko nam je u parlamentnu..
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 24 nov 2009, 18:11

sedra je napisao/la:
slika

:lol:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 nov 2009, 18:22

tanzla je napisao/la:
sedra je napisao/la:
slika

:lol:
http://sjovicicslavuj.blog.rs/gallery/2 ... ljnost.JPG
nadzes fino sliku taman za walpaper visoke kvalitet da ljudi mogu raditi u ps pravi dingospo armani kravata taman selektor :mrgreen:

Inace Slavko Jovičić je izjavljivao u par navrata da bi on mogao ocistiti savez od korupcije i kriminala ali mu treba podrska drugih ljudi,nema ovlasti da sam nesto uradi...

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 24 nov 2009, 18:26

Adinjo je napisao/la:
sedra je napisao/la:

Jest, jest...kaze kako ja mogu biti zao, pa meni je nadimak Slavuj, a svi znamo kako je slavuj lijepa i dobra ptica.hahahha..eto ko nam je u parlamentnu..
Taj je lud hahahaha,i ja bih slavuja za selektora...

Ma raja mozemo se zajebavati ali stvarno treba nam ozbiljan trener.Ciro je to bio u pocetku i vidi sta osta od covjeka,samo jedan medijski kolovodja,sto i zapravo jeste,pravi cirkusant koji samo puni dzepove i kad lose krene pljuje na igrace...steta,mogli smo bolje sa ovakvom generacijom fudbalera...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.