Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 apr 2013, 14:08

juznjak> je napisao/la:Tezak je zivot bez Emerya :mrgreen: sta ima novo u Valenciji ? Sada bez LP,vjerovatno bude velikih rezova u Budzetu :|
Tezak je zivot na pocetku s Pellegrinom :mrgreen: .U Valenciji borba oko financija,a rezova ce svakako biti ako se ne uđe u LP, a sanse su jako male za to.Uglavnom ode sigurno nam Rami,a dolazi vjerovatno Chedjou iz Lillea,te nam se vraca Michel Herrero iz Levantea :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 apr 2013, 11:21

Gdje ce Rami majke mu ga ? :? Ako ga Valencia vec prodaje,onda neka ga naplati kako treba . Ne smije ga pustiti ispod 15 milki . Hvala Bogu ima klubova koji ce izdvojiti toliku sumu za njega . Recimo Valencia je onog inutila Ruiza platila 10 ili 12 miliona ,nisam siguran . :roll: Ovaj Chedjou je cini mi kratko bio u Vilarealu ,stoga nece biti nekih problema oko adaptacije i jezika . Valjda je dobar igrac . Slabo pratim Francusku ligu iskreno .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 maj 2013, 00:22

Rami rekao ako ne izbori VCF Ligu prvaka da ode.Njegova otkupna klauzula 15 miliona,tako da je to taj iznos koji mogu ocekivati za njega.Ima nekoliko timova iz EPL-a zainteresovanih za njega.Chedjou je bio je u Villarrealu i zbog toga zeli da se vrati u Španjolsku.Po meni je manji kikser od Ramija :mrgreen:
P.S Ruiza je Valencia platila 8 miliona,ali je zivi flop :lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 maj 2013, 23:11

Nakon Javi Fuega drugo pojecanje Valencije za narednu sezonu je Michel Herrero.Decko iz Valencijine cantere,a igrao je zadnju sezonu za Levante :)

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 maj 2013, 14:42

Brate,nisu to pojacanja u skladu s renomeom kluba . Znam ja da se nema puno para,ali ako ces vec prodati Tinu i Banegu,onda bar dovedi adekvatnu zamjenu tipa Benata . Fuego i Michel daleko da su losi ,ali nisu to po meni igraci koji mogu zamjeniti navedeni dvojac ni u snu . To su igraci da posluze tako sto ce pojacati konkurenciju i dati Valenciji sirinu na klupi,a sada da budu nositelji igre i vazan kotacic vrlo tesko . Ako nista ,Michel je mlad igrac ,domaci je i mozda bude dobro pojacanje . 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 maj 2013, 15:41

juznjak> je napisao/la:Brate,nisu to pojacanja u skladu s renomeom kluba . Znam ja da se nema puno para,ali ako ces vec prodati Tinu i Banegu,onda bar dovedi adekvatnu zamjenu tipa Benata . Fuego i Michel daleko da su losi ,ali nisu to po meni igraci koji mogu zamjeniti navedeni dvojac ni u snu . To su igraci da posluze tako sto ce pojacati konkurenciju i dati Valenciji sirinu na klupi,a sada da budu nositelji igre i vazan kotacic vrlo tesko . Ako nista ,Michel je mlad igrac ,domaci je i mozda bude dobro pojacanje . 8-)
Ma nece ni mijenjati Fuego i Michel ove Argentince.Fuego je tu zbog konkurencije,a vec traze jos jednog def.veznjaka (mozda Iborra :roll: ).Michel moze zamijeniti Tinu jer po meni nista losiji igrac nije,a 4 godine je i mlađi.Ako Banega ode tek onda se moze pricati o Benatu,mada sam nekako uvjeren da ce Ever ostati.
Bura je oko zamjene za Ramija.Ima mnogo opcija,a nekako najvise se pominju:Chedjou (LIlle),Rojo (Sporting),Mitrovic (Kortjik),Kouyaté (Anderlecht) i Alderweireld (Ajax).Zakon bi bilo Ramija prodati za 15ak miliona i dovesti recimo Mitrovica i Alderweireld za nekih 10ak miliona :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 maj 2013, 18:00

na sta spade takav klub,zao mi je Valencije stvarno :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 maj 2013, 17:38

Jel planira Valencia vratiti Carlesa Gila i jel postoji neka klauzula po kojoj ga Elche moze otkupiti ? :mrgreen: Gledao sam ga danas protiv Villareala,decko je ostavio dobar utisak na mene . Malo sam vas gledao protiv Osasune . Sta reci nego demonstracija sile :mrgreen: . Ako Real kiksne protiv Gete mozda i ne bude sve izgubljeno za LP.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 maj 2013, 19:01

juznjak> je napisao/la:Jel planira Valencia vratiti Carlesa Gila i jel postoji neka klauzula po kojoj ga Elche moze otkupiti ? :mrgreen: Gledao sam ga danas protiv Villareala,decko je ostavio dobar utisak na mene . Malo sam vas gledao protiv Osasune . Sta reci nego demonstracija sile :mrgreen: . Ako Real kiksne protiv Gete mozda i ne bude sve izgubljeno za LP.
Real ima tezi raspored,a za sutra nas Paco Alacacer najavljuje da ce ih on srusiti svojim pogodcima :mrgreen: .Carles ce i narednu sezonu vjerovatno igrati za Elche,ali na posudbi,Nema Elche opciju da ga otkupi,a uz njega ce na posudbu i Portu vjerovatno.
Moraju samo produziti ugovor Gilu jer mu je otkupna klauzula 9 miliona eura,a ove sezone dobro igra,ne bi me cudilo da ga netko pokusa i kupiti.Znam da su zainteresovani bili Malaga i Atl.Madrid :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 maj 2013, 11:32

Ode vam Valverde u Athletic .Vjerovatno :D Dobar je bio . Koliko vidim stekao je veliko postovanje navijaca Valencie, znamo u kakvom je trenutku preuzeo Valenciu a evo do kraja prvenstva Valencia ce biti kandidat za LP.Također,u LP protiv PSG -a ,Valencia je ispala na jedan castan nacin . Da se niste onako prepali u prvoj tekmi mislim da bi ih prosli bez problema . Ipak,njegovo srce je u Athleticu, treba postovati njegovu volju i pozeliti mu da vrati Athletic u vrh Primere. Za Valenciu je sada najbolje da se okrene Djukicu ukoliko hoce da bude rame uz rame sljedece sezone s vodecim ekipama . Mislim da bi bio odlicno rijesenje za neku novu Valensiju, em je igrao tamo, em je vec skoro pa afirmisan trener. sa autoritetom: Ovo sto je uradio s Valladolidom je fascinantno . Ne samo rezultatski,vec i igrom Valladolid je prikazao puno ove sezone .

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 08 maj 2013, 15:26

juznjak> je napisao/la:Ode vam Valverde u Athletic .Vjerovatno :D Dobar je bio . Koliko vidim stekao je veliko postovanje navijaca Valencie, znamo u kakvom je trenutku preuzeo Valenciu a evo do kraja prvenstva Valencia ce biti kandidat za LP.Također,u LP protiv PSG -a ,Valencia je ispala na jedan castan nacin . Da se niste onako prepali u prvoj tekmi mislim da bi ih prosli bez problema . Ipak,njegovo srce je u Athleticu, treba postovati njegovu volju i pozeliti mu da vrati Athletic u vrh Primere. Za Valenciu je sada najbolje da se okrene Djukicu ukoliko hoce da bude rame uz rame sljedece sezone s vodecim ekipama . Mislim da bi bio odlicno rijesenje za neku novu Valensiju, em je igrao tamo, em je vec skoro pa afirmisan trener. sa autoritetom: Ovo sto je uradio s Valladolidom je fascinantno . Ne samo rezultatski,vec i igrom Valladolid je prikazao puno ove sezone .
ne mislim da ce Valverde igdje ici iz Valencije..
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 maj 2013, 16:57

Sta nam se Adji usutio ? :mrgreen: Kakva je ovo demonstracija sile bila na Vallecasu :o ne sjecam se da je neko ovako razbio Rayo na njihovom terenu . Eto do kraja imate bolji raspored od Sociedada . Tako da je moguce da zavrsite kao cetvrti . Nekako mislim da bi LP bio preveliki zalogaj za Sociedad. Previse je tu mladica ,neka se prvo dokazu u Evropskoj lizi,pa onda neka pokusaju ciljati na nesto vise. Valencia ima odlican igracki kadar koji bi ostao na okupu samo u slucaju plasmana u LP, uz koje pojacanje poput Aspasa,mislim da bi sljedece sezone mogli ponoviti uspjeh recimo Malage. Zato bih vise volio da Valencia ode u LP.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 12 maj 2013, 18:32

juznjak> je napisao/la:Zato bih vise volio da Valencia ode u LP.
Takodje.
Na stranu sve to sto simpatisem Sosiedad zaista igraju lijepo ove godine,ali za spanski fudbal bi bilo bolje da se plasira Valencia koja vec ima godina i godina iskustva igranja u LP.
Sosiedad je ekipa koja bi vjerovatno vec u grupnoj fazi zavrsila svoje tamicenje (ukoliko bi izvukla iole tezu grupu) jer
su dosta neiskusniji u odnosu na vecinu timova koji fakticki iz godine u godinu "ponavljaju" u LP.
Uz sve to vrlo tesko ce oni zadrzati postojeci sastav.
Tako da...zbog spanskog fudbala,nekog iduceg koeficijenta bilo bi bolje da ide Valencia.
Ali vidjet cemo na kraju,ukoliko se i Sosiedad plasira biti ce ITEKAKO ZASLUZENO.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 12 maj 2013, 22:02

juznjak> je napisao/la:Sta nam se Adji usutio ? :mrgreen: Kakva je ovo demonstracija sile bila na Vallecasu :o ne sjecam se da je neko ovako razbio Rayo na njihovom terenu . Eto do kraja imate bolji raspored od Sociedada . Tako da je moguce da zavrsite kao cetvrti . Nekako mislim da bi LP bio preveliki zalogaj za Sociedad. Previse je tu mladica ,neka se prvo dokazu u Evropskoj lizi,pa onda neka pokusaju ciljati na nesto vise. Valencia ima odlican igracki kadar koji bi ostao na okupu samo u slucaju plasmana u LP, uz koje pojacanje poput Aspasa,mislim da bi sljedece sezone mogli ponoviti uspjeh recimo Malage. Zato bih vise volio da Valencia ode u LP.
Nisam se usutio,samo obaveze cine svoje :mrgreen: .Danas bas demonstracija sile,realno trebalo je biti 10:0 za Valenciu :mrgreen: .Polako se ulazi u top formu i to ono kad je najbitnije.Do Lige prvaka se moze jer Sociedad ima fkt puno tezi raspored,a vala bolje je za Primeru da ide Valencia :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 13 maj 2013, 12:54

mislim da je ova utakmica, uz onu pobjedu nad Malagom, najbolja partija ove sezone...veliki je plus sto smo igrali sa pravim krilima (Piatti i Feghouli)..mislim da nam je to falilo, nasa igra se oduvijek zasnivala na dobrim krilnim igracimA (kily, vicente, rufete, angulo, joaquin,silva, mata).. Mnogo smo djelovali pokretljivije..Piatti je bio odlican,zao mi je sto je brzo zamijenjen..realno, uz prodaju feghoulija, i cesce koristenje piattija, bernata, viere, i povratak carlesa gila i paca alcacera, promovisanje dalmaua kao back-upa pereiri, te dovodjenje jednog stopera i jednog zadnjeg veznog, i naravno uz ostanak valverdea na klupi, mozemo uz kvalitetno odradjene pripreme iduce sezone biti mnogo jaci i biti konkurentniji u borbi za vrh...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 maj 2013, 00:01

Hvala Granadi :D
Sad puno vece sanse ima Valencia da uđe u Ligu prvaka.Jednostavno u dva naredna kola ima lakse protivnike.Prvo ide u goste Getafeu,pa ceka Granadu.Sociedad u narednom kolu gostuje kod Seville,pa ceka Real Madrid.
Liga prvaka je itekako moguca 8-) 8-)

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 maj 2013, 16:46

Kakve su ovo premije od 3,4 miliona igracima ukoliko se plasirate u LP. A vamo lafo sirotinju glumite :mrgreen:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 maj 2013, 16:48

sta ima za Valencijin stadion?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 maj 2013, 16:56

Consigliere je napisao/la:sta ima za Valencijin stadion?

Šta će biti, nemaju za kifle a lafo počeli da prave stadion a u bankama 400 mil dugova.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 maj 2013, 17:01

juznjak> je napisao/la:Kakve su ovo premije od 3,4 miliona igracima ukoliko se plasirate u LP. A vamo lafo sirotinju glumite :mrgreen:
Mora se dati malo motiva :mrgreen:.Vidis i da u odlazak na mec protiv Getafea placaju navijacima cijeli put da se ta utakmica samo dobije ;)
@Consigliere
Trenutno traze investitora.Javili su se neki navodno iz Kine,pa cemo vidjeti sto ce biti :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.