Kolike su sanse da se to desi..

Carmelo over 30,5 - prva 27p uz 18 promasenih suteva
Conley over 14,5 - prva 14p uz ocajan sut 5/15
Durant over 7,5 SK - u prvoj 15 skokova
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bravo, svaka čast!bevanda4 je napisao/la:ne bi bilo loše na siću probat da će okrenut grasshopers.. kvota se kreće oko 8,00 (u padu je).. Već sam udrio neke prijelaze tako da ću ostavit nešto love za nba.. Ako ko ima viška, predlažem. Grashoppersi vode bitku za prvo mjesto, dok young boysima bodovi nisu toliko potrebni. Sretno
Tebi double svaka čast.Vasa Ladacki je napisao/la:Bravo, svaka čast!bevanda4 je napisao/la:ne bi bilo loše na siću probat da će okrenut grasshopers.. kvota se kreće oko 8,00 (u padu je).. Već sam udrio neke prijelaze tako da ću ostavit nešto love za nba.. Ako ko ima viška, predlažem. Grashoppersi vode bitku za prvo mjesto, dok young boysima bodovi nisu toliko potrebni. Sretno
OKC kp1
Melo 30,5 over
eto ti premierharis10 je napisao/la:Treba mi jedna informacija.Imal ijedna kladionica sms provjeru rezultat nekad je derby mao to sad nema derbiya a to mi treba za veceras jer necu moci pratit neke meceve a tu gdje radim nema wi fi pa zbog toga pitam!hvala mnogo
evo ti ovde drug sve mozes pogledati kako ideharis10 je napisao/la:pa ako nije problem mozel objasnit ko kako ovo radi na koj ise broj salje i sta?hvala
Carmelo over 30,5 - 32Scof1eld je napisao/la:Jutros odigram triple NBA, i sad udjem na ponudu kad pala kvota samo na tri para i to bas na ona moja tri![]()
Kolike su sanse da se to desi..![]()
Carmelo over 30,5 - prva 27p uz 18 promasenih suteva
Conley over 14,5 - prva 14p uz ocajan sut 5/15
Durant over 7,5 SK - u prvoj 15 skokova
premier 091-211-003haris10 je napisao/la:pa ako nije problem mozel objasnit ko kako ovo radi na koj ise broj salje i sta?hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.