Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 maj 2013, 21:40

LegendKiller je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ovaj Toti tacno nema s kim igrat, pola ekipe ne zna loptu ustopat.
a mozda je i do njega
toti jeste sjajan igrac, ali ova roma je "talac" totija!
ne znam bgm, ovo sto sam ja gledao par puta odlicno okrenu igru, promijeni stranu, uputi dugu loptu i onaj gore bocni Dodo cini mi se u aut izadje, kao da ga raketom gadja a ne loptom, ili Destro upropasti odlicnu akciju itd itd...

on mi ovdje djeluje jedini na terenu koji ima neku viziju i zna sta hoce da odigra, sa Pjanicem donekle koji je ipak zestoko van forme.. Za De Rosija nemam objasnjenja sta se desava sa likom, ostalo sve prosjecni i ispod prosjecni igraci. Osvaldo je krampa samo takva, ocigledno on i Destro ne mogu gore, ovo losije djeluje nego Matri- Kvaljarela :D A i trener mi je cudan nesto, vidim Bredlija na klupi , ne znam sto ne igra a kad god sam gledao Romu ove sezone skoro uvijek je momak bio medju najboljim na terenu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 07 maj 2013, 21:43

LegendKiller je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ovaj Toti tacno nema s kim igrat, pola ekipe ne zna loptu ustopat.
a mozda je i do njega
toti jeste sjajan igrac, ali ova roma je "talac" totija!
nije to nikakava tajna.
naravno da je roma tottijev 'talac' - on bira trenere, on bira prvih 11, postavlja formaciju i naredjuje da svaki napad ide preko njega bez obzira sto su ostali igraci u boljoj poziciji jer bitnije je da on dodirne loptu nego da osvaldo zabije gol, i na kraju krajeva on je taj koji dovodi i prodaje igrace. pa sta mislis ko je pirisa izvukao iz juzne amerike.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 07 maj 2013, 21:46

Totti Bogotac ko Pantela :lol:
embrace the chaos

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 maj 2013, 22:37

haha Kalćo :D

al koja inflacija ofanzivnih bekova u ligi :o , a o dobrim krilima vise niko i ne prica. Zato se i igraju nekonvencionalne taktike, Roma da je imala jednog pristojnog bocnog igraca dobila bi ovo, ovako Kalćo at it's best :D

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 maj 2013, 23:00

"Kompletan fudbaler, koji ume i da napada i da brani. Mnogo je napredovao, a može i još. On je vrednost za naš (italijanski) fubal..."

Conte o El Sharaawy-u
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 maj 2013, 23:08

slazem se za El Saravija jedino pravo krilo, mozda jos Kuadrado da moze 2 igraca predriblat, pa cak mozda i Vucinic kad je na krilu. Ima i Lacio solidne bocne ( istina vise defanzivno) i to je to. Ostalo nula bodova u poredjenju sa evropskim, nemas ih 5 dobrih u ligi, a 5 ih treba jednoj ekipi.

Ima nekih solidnih defanzivnih bekova kao sto rekoh, ali ofanzivnih bocnih i krila pored ovih nabrojanih ni za lijeka. Dovoljno je pogledati ko su prve opcije na bekovima i krilima ovih najjacih timova, sve prosjecni i cak ispodprosjecni igraci pored tih par izuzetaka.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 07 maj 2013, 23:10

gattuso :o
http://25.media.tumblr.com/4991a08a30cf ... 1_1280.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 07 maj 2013, 23:11

Andrej je napisao/la:gattuso :o
http://25.media.tumblr.com/4991a08a30cf ... 1_1280.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
nije za njega dzaba reko Galliani da nece igrati samo ako ga udari voz na terenu :lol:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 07 maj 2013, 23:19

Italian Lega Pro officially refused to let Serie A teams have a B-team playing in their leagues.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 07 maj 2013, 23:26

I Biabiany je izuzetno jak dribler. Mislim da je on igrač sa najviše uspješnih driblinga po utakmici u Seriji A.

Negdje sam citao prije 2 kola ako se ne varam, da od igraca koji su odigrali 30+ utakmica ove sezone on, Cuadrado, Diamanti i Lamela jedini imaju prosjek od 3 driblinga po utakmici.

Poredjena radi, u EPL taj prosjek ima (ili je imao) samo Suarez, a u Primeri samo Messi.

U Bundeski barem 10 igraca ima vise od 3 pa i 4 driblinga po utakmici. :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 maj 2013, 23:27

ahahaha, ne mogu da vjerujem ahahahaha

[youtube][/youtube]
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 07 maj 2013, 23:30

JTS je napisao/la:ahahaha, ne mogu da vjerujem ahahahaha

[youtube][/youtube]
E pa stvarno... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 07 maj 2013, 23:32

Meni je Daniele prejak :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 08 maj 2013, 06:42

kada bi u ovom trenutku na nekoj zamisljenoj evropskoj fudbalskoj pijaci ostavili danielea sa 50KM zaljepljenih mu na celu (u nadi da ce ga neko uzeti), sutradan bi ga nasao na istom mjestu ali bez tih 50KM naravno i porukom 'thanks, but no thanks'. eto, toliko je covjek propao u zadnjih godinu dana :roll:

sto se tice ovog 'simuliranja' snimak i nije bas iz najboljeg ugla jer dainelli ga jeste nagazio ali eto . . . nije de rossi spaha pa da izmami crveni karton.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 08 maj 2013, 08:53

JTS je napisao/la:ahahaha, ne mogu da vjerujem ahahahaha

[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

:roll:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 maj 2013, 08:57

Evil Genius II je napisao/la:kada bi u ovom trenutku na nekoj zamisljenoj evropskoj fudbalskoj pijaci ostavili danielea sa 50KM zaljepljenih mu na celu (u nadi da ce ga neko uzeti), sutradan bi ga nasao na istom mjestu ali bez tih 50KM naravno i porukom 'thanks, but no thanks'. eto, toliko je covjek propao u zadnjih godinu dana
Tačno, jbt. :roll:
Kao da je riječ o amateru, majke mi. Sad se uprava hvata za glavu što su DDR-u uopće produžili ugovor. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 08 maj 2013, 09:27

Ne bi me čudilo da ga Galliani tokom ljeta dovede u Milan . :D
Naravno u svom stilu za pola para od stvarne vrijednosti igrača , u ovom slučaju vjerovatno za 7-8 mil € s obzirom da je Daniele imao katastrofalnu sezonu .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 maj 2013, 13:23

francobaresi je napisao/la:Ne bi me čudilo da ga Galliani tokom ljeta dovede u Milan . :D
Naravno u svom stilu za pola para od stvarne vrijednosti igrača , u ovom slučaju vjerovatno za 7-8 mil € s obzirom da je Daniele imao katastrofalnu sezonu .
e ebiga sad, djaba ce vam ga dati :roll:
nema potpisa

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 maj 2013, 13:32

Admir_Sa je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Ne bi me čudilo da ga Galliani tokom ljeta dovede u Milan . :D
e ebiga sad, djaba ce vam ga dati :roll:

Razmisljah na ovu temu. Realno bi bilo: Boateng+Abate+Albertazzi=De Rossi. I Roma i Milan na dobitku. ;)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 08 maj 2013, 15:35

MaGiCa je napisao/la: Razmisljah na ovu temu. Realno bi bilo: Boateng+Abate+Albertazzi=De Rossi. I Roma i Milan na dobitku. ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.