Zvanično, jedna era u povijesti Uniteda završilaMarsal je napisao/la:Je li ovo fakat zvanično od strane kluba ili?![]()
![]()
De nek me neko uputi jbt, pripremam rimsko prokleto pravo pa nemam bas vremena da čitam cijelu ovu temu.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Zvanično, jedna era u povijesti Uniteda završilaMarsal je napisao/la:Je li ovo fakat zvanično od strane kluba ili?![]()
![]()
De nek me neko uputi jbt, pripremam rimsko prokleto pravo pa nemam bas vremena da čitam cijelu ovu temu.
Ako je ovo tačno,a mislim da jeste (tj ova izjava),onda se ovo ne uklapa sa Moyesom,nego više sa Mourinhom..David Gill: "The new manager will have to have experience in both England and European competitions."
Gdje si to procitao?Belmin6 je napisao/la:Klub demantovao Murinja, tako da David Moyes momci i ako ima cura koja
Neam pojma, na nekom sam forumu pokupio. Nekako ide sve na Moyesa, meni barem.Rooney88 je napisao/la:Gdje si to procitao?Belmin6 je napisao/la:Klub demantovao Murinja, tako da David Moyes momci i ako ima cura koja
Nije klub, ali svi novinari tvrde da nece bit Mourinho...Belmin6 je napisao/la:Neam pojma, na nekom sam forumu pokupio. Nekako ide sve na Moyesa, meni barem.Rooney88 je napisao/la:Gdje si to procitao?Belmin6 je napisao/la:Klub demantovao Murinja, tako da David Moyes momci i ako ima cura koja
rio_Ferdy88 je napisao/la:E Fergie, Fergie, šta sve nećeš uraditi samo da ne dovedeš veznjaka
I dalje mi po ovome više zvuči kao Mourinho nego kao Moyes,mada kao što sam rekao,i Moyes ima iskustva u evropskim takmičenjima,ali ni blizu toliko kao Jose.Manchester United chief executive David Gill, speaking to MUTV:
"We have to look forward now and I think any manager coming in will inherit a great squad and great staff around him. It is a dream job. I won't speculate on the announcement but I think we will move relatively quickly.
"In Sir Matt Busby and Sir Alex we got in managers who got involved in all aspects of the club. That degree of loyalty is crucial to the success of Manchester United. He (the next manager) needs the required football experience in terms of domestic and European requirements, so it is a small pool."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.