Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 maj 2013, 13:28

Marsal je napisao/la:Je li ovo fakat zvanično od strane kluba ili? :shock: :o

De nek me neko uputi jbt, pripremam rimsko prokleto pravo pa nemam bas vremena da čitam cijelu ovu temu.
Zvanično, jedna era u povijesti Uniteda završila :(
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

drugipokusaj
Kontakt:

Post Postao/la drugipokusaj » 08 maj 2013, 13:31

mozda ce ga zamjeniti njegov sin

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 maj 2013, 13:32

A bokte :( , nemojte misliti da se preseravam da mi je žao, ja fudbal volim zbog fudbala, iako sam svjestan da će ovo oslabiti United strava mi je žao što odlazi, volio bih da je ostao još koju godinu. Yebote ne mogu vjerovat...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 08 maj 2013, 13:32

Ne znam sta da napisem. Stvarno.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 08 maj 2013, 13:33

Nijedan trener nije uradio ovo sto je on do sada, i nijedan trener nece otici u penziju sa stilom kao sto ce Fergie. Bice jako tesko gledati ceremoniju za prvaka u nedelju.

slika
slika
slika
slika
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 08 maj 2013, 13:35

Nisam znala za ovu vijest dok ne vidjeh fotografiju s natpisom "Goodbye legend!" Prvo sam pomislila da je umro ( :oops: ), jer sam mislila da će jedino tad otići sa Teatra snova. No... :(

(Sve mi teže pada što se povlače sportaši uz čije podvige, poteze i riječi sam odrastala. Jedan od njih je Fergie.. :x )
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 08 maj 2013, 13:36

David Gill: "The new manager will have to have experience in both England and European competitions."
Ako je ovo tačno,a mislim da jeste (tj ova izjava),onda se ovo ne uklapa sa Moyesom,nego više sa Mourinhom..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 08 maj 2013, 13:38

Ako je tacna ova izjava onda Moyes definitivno otpada. Mada potvrdu iste nisam nasao nigdje i jos sam nekako siguran kako ce upravo on naslijediti SAF-a.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 08 maj 2013, 13:39

Klub demantovao Murinja, tako da David Moyes momci i ako ima cura koja ;)

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 08 maj 2013, 13:42

Belmin6 je napisao/la:Klub demantovao Murinja, tako da David Moyes momci i ako ima cura koja ;)
Gdje si to procitao?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 08 maj 2013, 13:44

Rooney88 je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:Klub demantovao Murinja, tako da David Moyes momci i ako ima cura koja ;)
Gdje si to procitao?
Neam pojma, na nekom sam forumu pokupio. Nekako ide sve na Moyesa, meni barem.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 maj 2013, 13:47

okrenu se fergie posljednji put, uzdignute pesnice i rumena lica, kao da veli mene vise nema, al imate jos mnogo vaznih utakmica...

dakle definitivno je to da ide u penziju, cudno ce biti ako nista gledati united bez njega, trebat ce tu i vama navijacima i nama posmatracima dosta vremena da se naviknemo da covjeka nema vise

nek su mu sretni penzionerski dani, penzija kolika je da je, neka dugo traje

ne znam odakle ljudima ideja da bi morinjo mogao biti nasljednik, poslije takve institucije dovesti spadala nekog da sramoti lik i djelo uniteda i fergusonova ostavstinu, nidje veze

to ako je istina da mora biti neko nasljednik ko ima englesko i evropsko iskustvo otvara mnoga pitanja, ko je taj,ima nekoliko imena koja si imalo realna, morinjo nema teorije, benitez ima ta iskustva al je taraba postao tako da ni on nema sanse, moyes nema evropsko iskustvo, mozda anceloti koji napusta pariz izgleda ima te karakteristike... kako god skontas taj anceloti se jedino i uklapa u ovu izjvavu, ako pogledas trenere koji su imalo dostupni, ne znam ko bi drugi mogao biti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

PhoenixFire
Kontakt:

Post Postao/la PhoenixFire » 08 maj 2013, 13:50

pa sir bobby je već jednom nedvosmisleno kazao da je mou jako dobar trener ali ne uklapa se u united, tako da mourinju je sigurno prekrižen..

moyes je igrao lp u sezoni 2005-06 tako da ima ponešto iskustva iz evrope, a igrao i je redovito u europa ligi,, ova izjava njega ne isključuje, i vrlo vjerjatno najrealnija opcija

klopp je medijska špekulacija, jer niti se on sam ne vidi tamo, jer ima svoj plan i viziju u dortmundu i zbilja ne vidim način zbog čega osim poradi činjenice da je sada u finalu lp-a pa je "vruć" ga mediji uzimaju kao nasljednika saf-a

sockjaer, keane, giggs su apsolutno isključeni, jbg-a jedno je osvojiti s moldeom norvšeko prvenstvo a drugo je voditi utd u najjačoj ligi svijeta

eric cantona je jedno vrijeme bio u špekulativnim rapsravama ali on se bavi svačime samo ne trenerskim zanatom (gluma, reklame, show-biznis). da se razumijemo on jeste legenda, karizmatik ali to sve nije dovoljno za taktiziranje i vođenje kluba kao što je manutd.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 maj 2013, 13:51

Belmin6 je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
Gdje si to procitao?
Neam pojma, na nekom sam forumu pokupio. Nekako ide sve na Moyesa, meni barem.
Nije klub, ali svi novinari tvrde da nece bit Mourinho...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 08 maj 2013, 13:52

Da,ovo što je fire rekao za Moyesa je istina,ipak ima malo iskustva u evropskim takmičenjima,tako da ovo ne isključuje njega..Možda i jedina opcija pored Mourinha je on,jer gledajući ovu izjavu,nema ko drugi biti..Možda jos Ancelotti,ali on je sigurno najmanje izgledna opcija..

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 08 maj 2013, 13:53

rio_Ferdy88 je napisao/la:E Fergie, Fergie, šta sve nećeš uraditi samo da ne dovedeš veznjaka :mrgreen:

hahaha! bas tako!
Nemoj Moyesa samo sve ostalo moze. Ne mogu ga nikako i njegovih 5 u vezi natrpanih
Glory Glory Man United!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 maj 2013, 13:54

Ih kad Moyes povede Gibsona sa sobom. 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 08 maj 2013, 14:06

Ipak je ona izjava što sam maloprije postavio bila tačna.Evo čitave izjave,što je Gill rekao za MUTV :
Manchester United chief executive David Gill, speaking to MUTV:

"We have to look forward now and I think any manager coming in will inherit a great squad and great staff around him. It is a dream job. I won't speculate on the announcement but I think we will move relatively quickly.

"In Sir Matt Busby and Sir Alex we got in managers who got involved in all aspects of the club. That degree of loyalty is crucial to the success of Manchester United. He (the next manager) needs the required football experience in terms of domestic and European requirements, so it is a small pool."
I dalje mi po ovome više zvuči kao Mourinho nego kao Moyes,mada kao što sam rekao,i Moyes ima iskustva u evropskim takmičenjima,ali ni blizu toliko kao Jose.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 08 maj 2013, 14:06

slika

Jedino što je u ovom trenutku moguće reći. Thank you ! Šta god da pisali o njemu, sve je rečeno. Najveći ikad ! Ne znamo šta vrijeme nosi, ali dosad nije bilo boljeg od njega. Ja jednostavno ne mogu da razmišljam o njegovoj zamjeni, to mi trenutno nikako ne ide u glavu. Nikoga drugog trenutno ne mogu zamislit na klupi. Utjeha je ipak što on ostaje u klubu. Ne može on baš otić' skroz, to je definitivno. ;) Ovo se jednog dana moralo desit, ali je ipak preveliko iznenađenje i šok. Pa, do jučer se pričalo o pojačanjima za sljedeću sezonu, boljim uslovima za trening i sl. :|
Ja samo ne znam kako ću izdržati ove zadnje dvije njegove utakmice na klupi... Ne znam, nemam snage da išta više kažem. :(
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 08 maj 2013, 14:09

Managers since 1986:
Madrid - 24
Inter - 19
Chelsea - 18
Bayern - 14
Juventus - 14
Man City - 14
Milan - 13
Man Utd - Sir Alex

Jedan jedini ne ponovljivi ! :(
Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.