znamo da nece nije ni na kosevu biloamypitar je napisao/la:DzoleZeljo je napisao/la:Realno, ima. Veceras je ovo Zelji 1 od moguce 4 "liga lopte" da tako nazovemo. Hocemo li iskorisiti prvo, vidjet cemo...moustapha je napisao/la:Ima se jos igrat.![]()
Nego, malo realnosti sada... Iskreno, koliko vas dolazi i hoce li biti kakva koreografija? Hvala
(Pitam cisto radi atmosfere, posto se nesto kod nas najavljuje)
E na tribinama nece biti neizvjesnosti,u to se mozes kladiti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ulaznica gotovo i da nema.Sve su prilike da ce nas biti i na djelu sjevera, koji pripada malenim. 
NAPRIJED NAPRIJED SARAJ'VO
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Hoce li mali Radovac biti u startnih 11 danas? Hvala
Trebao bi.
Kod tapkaroša karta 12 km. 
Uozbilji se nema sanse da nestane karata pa ni za vas dio tribine.amypitar je napisao/la:Kod tapkaroša karta 12 km.
Sretno momcima veceras, nek' odigraju za Husrefa i kolko tolko pokvare slavlje plavima.
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
Steta to za Husrefa, ako Bog da bit ce sve ok.Fergie je napisao/la:Sretno momcima veceras, nek' odigraju za Husrefa i kolko tolko pokvare slavlje plavima.
Sto se feste tice nema te tu puno za reci
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Malo gramtika ovo-ono!zeljocity je napisao/la:Steta to za Husrefa, ako Bog da bit ce sve ok.Fergie je napisao/la:Sretno momcima veceras, nek' odigraju za Husrefa i kolko tolko pokvare slavlje plavima.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- champions1921
A ti lektore malo slova gutasBernardBarnjak je napisao/la:Malo gramtika ovo-ono!zeljocity je napisao/la:Steta to za Husrefa, ako Bog da bit ce sve ok.Fergie je napisao/la:Sretno momcima veceras, nek' odigraju za Husrefa i kolko tolko pokvare slavlje plavima.
BUDI ŽELJO !!!
Dobro drug shvati me ipak slavim, adrenalin ovo-ono..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- Burberry46
- Kontakt:
Nema vise karti na Skenderiji i kod trznice, sve rasprodato!
Rece mi jaran
Rece mi jaran
1946
- Evolution87
- Kontakt:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
IGRAJTE ZA HORDE ZLA I HUSREFA!
IGRAJTE ZA HORDE ZLA I HUSREFA!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ako se ne prepadne imam osjecaj da ce biti dobar.....skoJaa je napisao/la:Trebao bi.
Burberry46 je napisao/la:Nema vise karti na Skenderiji i kod trznice, sve rasprodato!
Rece mi jaran
Imaš kod tapkaroša po 12 km. ;)A i na njihovoj strani ce nas biti.
Uozbilji se nema sanse da nestane karata pa ni za vas dio tribine.terabajt je napisao/la:amypitar je napisao/la:Kod tapkaroša karta 12 km.
Horde zla 'razgrabile' karte, veliki interes za derbi.
Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo pokupovali su svih 2.500 ulaznica koliko im je uprava gradskog rivala ponudila za večerašnji 101. vječiti derbi. Informaciju je potvrdio direktor Fudbalskog kluba Željezničar Dželaludin Muharemović.
I ne samo to, vec se katre ko lude prodaju,i na sjevernoj strani gdje su navijaci Zelje.
Ne bacaj supljakeamypitar je napisao/la:Uozbilji se nema sanse da nestane karata pa ni za vas dio tribine.terabajt je napisao/la:amypitar je napisao/la:Kod tapkaroša karta 12 km.
Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo pokupovali su svih 2.500 ulaznica koliko im je uprava gradskog rivala ponudila za večerašnji 101. vječiti derbi. Informaciju je potvrdio direktor Fudbalskog kluba Željezničar Dželaludin Muharemović.
I ne samo to, vec se katre ko lude prodaju,i na sjevernoj strani gdje su navijaci Zelje.
-
plavetniloo
- Kontakt:
Ne baca on, nego Dzelo, mislim ako već iko baca bombe.muamer10 je napisao/la:Ne bacaj supljaketerabajt je napisao/la:Uozbilji se nema sanse da nestane karata pa ni za vas dio tribine.amypitar je napisao/la:Kod tapkaroša karta 12 km.
Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989, Vanja8 i 26 gostiju.