Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
e jbg,
mora se nekad i u penziju.
-nego jel 100% sigurno da Moyes dolazi?
Nije jos potvrdjeno. Recimo da je 90%.rooney19 je napisao/la:e jbg,
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- billythekid
- Kontakt:
jel bilo suza cartmane iskreno?
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
LEGENDARNE Ser Aleksove izjave:
O Inzagiju: "Taj momak mora da je rođen u ofsajdu."
O Mančester Sitiju: "To je mali klub sa malim mentalitetom. Samo pričaju o nama. Oni su kao bučne komšije. Sve što treba da uradite je da pojačate televizor i ignorišete ih."
O 20. tituli: "Poogledajte me sad – danas sam vratio deset godina života! Nikakve pilule ne mogu ovo da nadmaše!"
O Gariju Nevilu: „Da je samo nekoliko centimetara viši, bio bi najbolji centarhalf u Britaniji. Otac mu i nije toliko nizak, ja bih za svaki slučaj proverio mlekadžiju.“
O Polu Insu: „Volim da kažem o igračima koji su na vrhuncu svoje forme, da mogu u papučama da se popnu na vrh Mont Everesta. Takav je upravo bio on.“
O incidentu sa Bekamom: „Bio je to strašan incident. Da sam milion puta pokušao da ga udarim, ne bih u tome uspeo.“
O Liverpulu: "Moj najveći izazov bio je da skinem Liverpul sa njihovog j*****g trona! Slobodno ovo objavite!"
O Old Trafordu: „Publika na tom meču je bila apsolutno mrtva! Bilo je kao na sahrani.“
O Ronaldovom transferu: „Zar mislite da bih ga prodao toj rulji? Nema šanse. Njima ne bih prodao ni virus.“
O Vengeru: „Kažu da je inteligentan čovek, zar ne? Govori pet jezika? Pa ja znam 15-godišnjeg dečka iz Obale Slonovače koji govori pet jezika.“
O sudiji Alanu Vajliju: "Taj čovek ima kondiciju kao utovljeni pas. Jedva trči po terenu. Dajte mu da se odmori malo."
O Murinju: "Bio je pun lepih reči o meni. Čak me je i častio pićem nakon meča. Jedino mu zameram što me nije častio kao što je i običaj - čašom vina. Umesto toga, dao mi je neki bućkuriš".
O Inzagiju: "Taj momak mora da je rođen u ofsajdu."
O Mančester Sitiju: "To je mali klub sa malim mentalitetom. Samo pričaju o nama. Oni su kao bučne komšije. Sve što treba da uradite je da pojačate televizor i ignorišete ih."
O 20. tituli: "Poogledajte me sad – danas sam vratio deset godina života! Nikakve pilule ne mogu ovo da nadmaše!"
O Gariju Nevilu: „Da je samo nekoliko centimetara viši, bio bi najbolji centarhalf u Britaniji. Otac mu i nije toliko nizak, ja bih za svaki slučaj proverio mlekadžiju.“
O Polu Insu: „Volim da kažem o igračima koji su na vrhuncu svoje forme, da mogu u papučama da se popnu na vrh Mont Everesta. Takav je upravo bio on.“
O incidentu sa Bekamom: „Bio je to strašan incident. Da sam milion puta pokušao da ga udarim, ne bih u tome uspeo.“
O Liverpulu: "Moj najveći izazov bio je da skinem Liverpul sa njihovog j*****g trona! Slobodno ovo objavite!"
O Old Trafordu: „Publika na tom meču je bila apsolutno mrtva! Bilo je kao na sahrani.“
O Ronaldovom transferu: „Zar mislite da bih ga prodao toj rulji? Nema šanse. Njima ne bih prodao ni virus.“
O Vengeru: „Kažu da je inteligentan čovek, zar ne? Govori pet jezika? Pa ja znam 15-godišnjeg dečka iz Obale Slonovače koji govori pet jezika.“
O sudiji Alanu Vajliju: "Taj čovek ima kondiciju kao utovljeni pas. Jedva trči po terenu. Dajte mu da se odmori malo."
O Murinju: "Bio je pun lepih reči o meni. Čak me je i častio pićem nakon meča. Jedino mu zameram što me nije častio kao što je i običaj - čašom vina. Umesto toga, dao mi je neki bućkuriš".
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Ne mogu rec da je bilo, ali me je strasno pogodilo. Moglo bi bit u nedjelju nakon zadnje tekme na Old Traffordu.billythekid je napisao/la:jel bilo suza cartmane iskreno?
A kod tebe? Jesi morao uzimat speed?

- billythekid
- Kontakt:
ma nisam,al sam zato sjeban uzasno
31 December 1941...
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
nadam se da necemo zavrsiti kao notingham forest kada je clough otisao
, opet mislim da je za nas najbolje da je giggs dosao na to mjesto ali fergie zna bolje 

Zadnja izmjena: FCUM, dana/u 08 maj 2013, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Jedan dio Uniteda odlazi sa SAFom, to je sigurno. Ono po čemu je bio prepoznatljiv, sama njegova pojava je davala igračima motivaciju, kad imaš tu čast da te vodi čovjek koji je osvojio bogaoca za vrijeme svoje vladavine. Vladavine, zato što je on bio mnogo više od trenera. Alfa i omega kluba. To Moyes(?) ili neko drugi neće odmah biti. Iskreno, nisam ga volio, ali njegove uspjehe ne možeš osporiti.
Ali, vjerujem da je David tu došao sa namjerom da bude uspješan i da ga je odabrao sam Alex. Majku mu, napravio je overachieversa od ekipe koja i nije baš tako dobra sa financijama, nije baš sad da mogu dati neku ogromnu svotu za određenog igrača kao što će to moći raditi u Unitedu. Meni je lično drago što je baš on dobio priliku da vodi United, zato što mislim da je veliki trener, da je zaslužio priliku u velikom klubu i da će moći nastaviti ono što je SAF izgradio.
Ako Moyes na kraju ne bude proglašen trenerom, jbg.
S druge strane, nekako najsličniji čovjek Fergusonu koji se spominje ovdje mi je gospodin Jurgen Klopp. Počeo sa ekipom sa sredine tabele, ostavio jednog državnog giganta iza sebe (Bayern), baš kao i Fergie sa Aberdinom na početku karijere (Celtic i Rangersi). Obojica su vrhunski stručnjaci, i Klopp bi sigurno imao tu odanost klubu, na više godina. Pa dobro, nije sad baš da bi otišao na svoju volju, jer budimo realni, trenirati ekipu kalibra Uniteda je plafon ipak. Mada, nije realno da će doći ovog ljeta. Tako da se nadam da će, kad završi sa Borussiom, i kada još jedan velikan ode u penziju, sjesti na klupu Arsenala. To mi je velika želja. Ali otom potom.
Ne zamjerite mi na velikom postu.
Ali, vjerujem da je David tu došao sa namjerom da bude uspješan i da ga je odabrao sam Alex. Majku mu, napravio je overachieversa od ekipe koja i nije baš tako dobra sa financijama, nije baš sad da mogu dati neku ogromnu svotu za određenog igrača kao što će to moći raditi u Unitedu. Meni je lično drago što je baš on dobio priliku da vodi United, zato što mislim da je veliki trener, da je zaslužio priliku u velikom klubu i da će moći nastaviti ono što je SAF izgradio.
Ako Moyes na kraju ne bude proglašen trenerom, jbg.

S druge strane, nekako najsličniji čovjek Fergusonu koji se spominje ovdje mi je gospodin Jurgen Klopp. Počeo sa ekipom sa sredine tabele, ostavio jednog državnog giganta iza sebe (Bayern), baš kao i Fergie sa Aberdinom na početku karijere (Celtic i Rangersi). Obojica su vrhunski stručnjaci, i Klopp bi sigurno imao tu odanost klubu, na više godina. Pa dobro, nije sad baš da bi otišao na svoju volju, jer budimo realni, trenirati ekipu kalibra Uniteda je plafon ipak. Mada, nije realno da će doći ovog ljeta. Tako da se nadam da će, kad završi sa Borussiom, i kada još jedan velikan ode u penziju, sjesti na klupu Arsenala. To mi je velika želja. Ali otom potom.
Ne zamjerite mi na velikom postu.

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
kad prvu tekmu izgubimo kako cemo govoriti fergie vracaj se iz penzije
, pa makar giggs citavu sezonu igrao cm 

- billythekid
- Kontakt:
I da budemo ko forrest nottingem, ja voljet cu te znaj do dana posljednjeg!!
31 December 1941...
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
ako taj Moyes dodje dobicemo novi derbi zacelja :Manchester i loserpool!
Kako se pravilno kaze ovo Moyes ?
Mojs ili Mojes ili pak nesto trece.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Alex,hvala na svemu što si napravio za fudbal!
iskreno ocekivao sam da nas buduci manager(moyes) bude prvo asistent fergiu 1-2 godine
Ima 50 godina i vodi Everton 11 godina, trebao je dat otkaz i preuzeti mjesto asistenta u UniteduFCUM je napisao/la:iskreno ocekivao sam da nas buduci manager(moyes) bude prvo asistent fergiu 1-2 godine

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
David Moyes will be named as the new manager of Manchester United in the next 24 hours. The Barclays Premier League champions have agreed to appoint the Everton manager as Sir Alex Ferguson’s replacement at Old Trafford.
The Times !
The Times !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:David Moyes will be named as the new manager of Manchester United in the next 24 hours. The Barclays Premier League champions have agreed to appoint the Everton manager as Sir Alex Ferguson’s replacement at Old Trafford.
The Times !

- Consigliere
- Kontakt:
odlicno, dugorocno rijesenje.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Mojs.sikirica je napisao/la:Kako se pravilno kaze ovo Moyes ?
Zato što svi gledaju Moyesa kroz prizmu Fergusona. A, budimo realni, Ferguson je jedan fenomen koji se u modernom nogometu teško može ponoviti, da ne kažem nemoguće. Moyesa smatram jako dobrim trenerom, stručnjakom koji ima sličnu viziju igre kao i Fergie. Škot je, radio je odličan posao u Evertonu. Ako sad preuzme United pokazat će damu do poda, jer nije nimalo jednostavno trenirati taj klub poslije Fergusona.Narin je napisao/la:Meni samo nije jasno zašto ovoliko "mrze" Moyesa na redcafeu..Skoro svaki drugi post je njegovo omalovažavanje i svaki put kada izlaze nove vijesti,skoro svi govore da će biti veoma razočarani ako Moyes preuzme United i tako dalje.
Da se razumijemo,ni ja ne mislim da je možda najbolji izbor,ali ako ga je već Ferguson izabrao,treba čovjeku dati priliku.Nešto nisam siguran ni da bi Mourinho sa ovakvim Evertonom i financijama kakve ima Moyes radio nešto bolje.
Ako dođe Moyes,ima moju podršku,ali opet,na njemu je da se dokaže,ali unaprijed već govoriti i omalovažavati čovjeka koji 10 godina radi,ruku na srce,odličan posao u Evertonu,je malo glupo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.