Burberry46 je napisao/la:Nema vise karti na Skenderiji i kod trznice, sve rasprodato!
Rece mi jaran
Imaš kod tapkaroša po 12 km. ;)A i na njihovoj strani ce nas biti.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Burberry46 je napisao/la:Nema vise karti na Skenderiji i kod trznice, sve rasprodato!
Rece mi jaran
Uozbilji se nema sanse da nestane karata pa ni za vas dio tribine.terabajt je napisao/la:amypitar je napisao/la:Kod tapkaroša karta 12 km.
Ne bacaj supljakeamypitar je napisao/la:Uozbilji se nema sanse da nestane karata pa ni za vas dio tribine.terabajt je napisao/la:amypitar je napisao/la:Kod tapkaroša karta 12 km.
Horde zla 'razgrabile' karte, veliki interes za derbi.
Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo pokupovali su svih 2.500 ulaznica koliko im je uprava gradskog rivala ponudila za večerašnji 101. vječiti derbi. Informaciju je potvrdio direktor Fudbalskog kluba Željezničar Dželaludin Muharemović.
I ne samo to, vec se katre ko lude prodaju,i na sjevernoj strani gdje su navijaci Zelje.
Ne baca on, nego Dzelo, mislim ako već iko baca bombe.muamer10 je napisao/la:Ne bacaj supljaketerabajt je napisao/la:Uozbilji se nema sanse da nestane karata pa ni za vas dio tribine.amypitar je napisao/la:Kod tapkaroša karta 12 km.
Horde zla 'razgrabile' karte, veliki interes za derbi.
Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo pokupovali su svih 2.500 ulaznica koliko im je uprava gradskog rivala ponudila za večerašnji 101. vječiti derbi. Informaciju je potvrdio direktor Fudbalskog kluba Željezničar Dželaludin Muharemović.
I ne samo to, vec se katre ko lude prodaju,i na sjevernoj strani gdje su navijaci Zelje.
vidim...amypitar je napisao/la:Na Vašu zalost ne baca ni DzeloVec davno su sve karte planule,a raja uveliko kupuje i za sjever koji vama pripada.
plavetniloo je napisao/la:vidim...amypitar je napisao/la:Na Vašu zalost ne baca ni DzeloVec davno su sve karte planule,a raja uveliko kupuje i za sjever koji vama pripada.
gostujućimamypitar je napisao/la:plavetniloo je napisao/la:vidim...amypitar je napisao/la:Na Vašu zalost ne baca ni DzeloVec davno su sve karte planule,a raja uveliko kupuje i za sjever koji vama pripada.
Evo jos jedne![]()
Informacije sa platoa Skenderije govore da tapkaroši već rade posao i da se ulaznice za dio sjeverne tribine koji pripada gostujućim navijačima, već prodaju i po cijeni od 30 KM.
realno, nema stasocrates je napisao/la:i svaki put kad cujem ko da mi je prvi,braco moja mila,pa sta je ovo....gdje ovo jos ima u ovom dijelu evrope..budimo realni,vrh-nema dalje.....eh,da smo na terenu ko na tribinama,gdje bi nam kraj bio...tamo negdje u play off-u najmanje,svake godine..aBd-a,doci cemo i na taj nivo....bordo_Sarajevo je napisao/la:[youtube][/youtube]
ljudi,tacno sam ponosan na sebe,i na ovaj klub,sto znam gdje mi je mjesto i sto pripadam ovom klubu,svim svojim bicem,dusom i tijelom...BITI SRCEM VEZAN,U TOME LEZI SNAGA....VOLIM SARAJEVO

19:45 h, bht1JHam je napisao/la:Ima li utakmica na TV-u??I u koliko pocinje?
HvalaLillard je napisao/la:19:45 h, bht1JHam je napisao/la:Ima li utakmica na TV-u??I u koliko pocinje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.