Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la MaGiCa » 08 maj 2013, 15:38

IlPrincipe je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Reci sta je smesno, da i mi cujemo. Valja kad je veselo.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 maj 2013, 15:47

MaGiCa je napisao/la:
Razmisljah na ovu temu. Realno bi bilo: Boateng+Abate+Albertazzi=De Rossi. I Roma i Milan na dobitku. ;)
Sta ja znam mozda bi ovo i bilo logicno jer Boatengu sledece sezone istice ugovor kao i Abateu ,eh sada ne znam kako kada istice ugovor Albertazzeu i ako moze neko da kaze gdje je on na posudbi .Ali ako Milan produzi ugovor Baotengu i Abateu onda ovo ne dolazi u obzir
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 maj 2013, 15:54

meho-medo je napisao/la: Sta ja znam mozda bi ovo i bilo logicno jer Boatengu sledece sezone istice ugovor kao i Abateu ,eh sada ne znam kako kada istice ugovor Albertazzeu i ako moze neko da kaze gdje je on na posudbi .Ali ako Milan produzi ugovor Baotengu i Abateu onda ovo ne dolazi u obzir
Gledaj kvalitativno, a ne ekonomski.
Milan bi dobio najboljeg italijanskog box-to-box igraca, jos uvek u primeu, koji moze da igra bilo gde u sredini i da pokrije mesto stopera. Lako bi se on vratio u formu, kada bi presao u novu sredinu.
Roma bi dobila pristojnog desnog beka, kvalitetnog veznjaka i potencijalno strasnog stopera. Sve to u paketu i svi su dovoljno mladi da traju 5+ sezona.
Obe ekipe bi postale boljima nego sto to vec jesu, nakon ovakve transakcije.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 maj 2013, 15:59

MaGiCa je napisao/la:
meho-medo je napisao/la: Sta ja znam mozda bi ovo i bilo logicno jer Boatengu sledece sezone istice ugovor kao i Abateu ,eh sada ne znam kako kada istice ugovor Albertazzeu i ako moze neko da kaze gdje je on na posudbi .Ali ako Milan produzi ugovor Baotengu i Abateu onda ovo ne dolazi u obzir
Gledaj kvalitativno, a ne ekonomski.
Milan bi dobio najboljeg italijanskog box-to-box igraca, jos uvek u primeu, koji moze da igra bilo gde u sredini i da pokrije mesto stopera. Lako bi se on vratio u formu, kada bi presao u novu sredinu.
Roma bi dobila pristojnog desnog beka, kvalitetnog veznjaka i potencijalno strasnog stopera. Sve to u paketu i svi su dovoljno mladi da traju 5+ sezona.
Obe ekipe bi postale boljima nego sto to vec jesu, nakon ovakve transakcije.
De Rosi ima 29-30 godina i jos 2-3 sezone max moze odigrat na vrhunskom nivou dok su Abate i Boateng napunili 26 i Albetazze je igrac koji treba Milanu jer su bas limitirani na tim stoperskim pozicijama ,i previse je to po meni 3 igraca za 1
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 maj 2013, 16:05

meho-medo je napisao/la: De Rosi ima 29-30 godina i jos 2-3 sezone max moze odigrat na vrhunskom nivou dok su Abate i Boateng napunili 26 i Albetazze je igrac koji treba Milanu jer su bas limitirani na tim stoperskim pozicijama ,i previse je to po meni 3 igraca za 1
De Rossi moze da igra jos 5 sezona na vrhunskom nivou, jer je polivalentan i cerebralan igrac. Ali, ne zaboravi da je on ovde jedini WC igrac od sve trojice, i nije iskljuceno da tako i ostane.

Secam se da je u toku sezone bio predlog Milana da na zimu odu Abate, Acerbi i jos neko (Boateng :roll: ) za DDRa. Roma nije htela ni da razmisli, pa je Acerbi dat za Constanta, tj. 50% Constantovog ugovora.
sada bi vec morali da razmisle, jer mu vrednost rapidno pada.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 08 maj 2013, 16:30

Boateng i Abate u najboljim fudbalskim godinama. Imaju iskustva u Ligi Prvaka mozda čak i više od De Rossija ali tu su negdje. Istina De Rossi jeste WC igrač, ova dva nisu ali dati Boatenga i Abatea koji su Cuore Rossonero i uvijek igraju lavovski te perspektivnog Albertazzija za veznjaka kojem se blizi zalazak karijere .. ne hvala ;)

Imamo mi Montoliva 8-) :P
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 08 maj 2013, 16:50

IlPrincipe je napisao/la:Boateng i Abate u najboljim fudbalskim godinama. Imaju iskustva u Ligi Prvaka mozda čak i više od De Rossija ali tu su negdje. Istina De Rossi jeste WC igrač, ova dva nisu ali dati Boatenga i Abatea koji su Cuore Rossonero i uvijek igraju lavovski te perspektivnog Albertazzija za veznjaka kojem se blizi zalazak karijere .. ne hvala ;)

Imamo mi Montoliva 8-) :P
Abate mi jeste drag igrač , ali ako ćemo realno ja bih pristao na deal Abate + cash za DDR-a . Ali ništa više od toga . Razlog jednostavan , De Sciglio bi sa lakocom uzeo tu poziciju i ne bi ni osjetili nedostatak Abatea .
S druge strane DDR - De Jong - Monto , strašna vezna linija .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 08 maj 2013, 16:55

De Rossijem se nest cudno desava bas,odkako se razveo od one plavuse ne igra nikako na nivou,tj. zadnje 3 sezone,al opet ne bi on nikad u Milan,Romanista je ;)
embrace the chaos

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 08 maj 2013, 17:46

meho-medo je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
Razmisljah na ovu temu. Realno bi bilo: Boateng+Abate+Albertazzi=De Rossi. I Roma i Milan na dobitku. ;)
Sta ja znam mozda bi ovo i bilo logicno jer Boatengu sledece sezone istice ugovor kao i Abateu ,eh sada ne znam kako kada istice ugovor Albertazzeu i ako moze neko da kaze gdje je on na posudbi .Ali ako Milan produzi ugovor Baotengu i Abateu onda ovo ne dolazi u obzir
Albertazzia ne dirajte, a ovu dvojicu nosite. Ja se samo nadam da ce galijani i alegri iskoristiti njegov potencijal, momak je odlican i u svakom slucaju vec sada bolji od ovih truhla od stopera koje sada imamo. Trenutno je na posudbi u Helas Veroni, igra dobro, ima solidnu minutazu, uspio je i gol postici a i ekipa mu se bori za ulazak u seriju a mislim da su 3 na tabeli.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 08 maj 2013, 18:16

A sudije glupana, bezze penal svira . Kontakta je bilo ali je Nocerino išao van šesnaesterca .
-Rui Costa-

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 08 maj 2013, 19:14

Nije da provociram, ali stvarno koliko penala i/ili crvenih u korist Milana u proljetnom dijelu sezone ... zaista previše ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 08 maj 2013, 19:16

Rastavlja njih Milan svakako,samo kako je ova liga losa...
embrace the chaos

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 maj 2013, 19:23

ebo majku gledam danas pregled kola i penal svira za juventus protiv palerma, a isto, al baš isto sinoc bilo na tottiju i nije ni pomislio da svira :roll:

ebo ti ligu kad moraš uvijek biti bolji od protivnika da ga dobiješ, dok drugi i kad ne igraju dobro dobijaju penale i lagano tako pobjedjuju :evil:
nema potpisa

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 08 maj 2013, 19:27

Nigdje veze, to što u jednoj sezoni se nekome ne poklope neke stvari, ne znači da je urota, ok, jasno je da se velikim ekipama neke stvari progledaju kroz prste, ali u svim ligama je tako.

I Roma je, ako se ne varam, prije 2-3 sezone imala oko 13 penala u jednoj sezoni što ja ne pamtim da je neko imao , a ne mislim da je urota, kao i Milan u zadnje 2 sezone.

Istina, mislim da će u narednoj sezoni liga biti još izjednačenija i penali koji se olahko sviraju bi mogli i presuđivati u borbi za najviša mjesta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 08 maj 2013, 19:30

Admir najjaci, uvijek je Juve tu da se spomene :D

Al' penal jeste bio smijesan, slican kao onaj Balotellijev protiv Genoe ako se ne varam.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 maj 2013, 19:31

Pogba je napisao/la:Nigdje veze, to što u jednoj sezoni se nekome ne poklope neke stvari, ne znači da je urota, ok, jasno je da se velikim ekipama neke stvari progledaju kroz prste, ali u svim ligama je tako.

I Roma je, ako se ne varam, prije 2-3 sezone imala oko 13 penala u jednoj sezoni što ja ne pamtim da je neko imao , a ne mislim da je urota, kao i Milan u zadnje 2 sezone.
pa kad su bili, a sada ti ne bi sudili da si bog, a drugima itekako sude. ev recimo ovaj milan dobi protiv peskare penal nizasta i slomiše protivnika, a kad smo mi protiv peskare igrali haman u tri situacije je komotno mogao svirati penal, al jok

roma je ove sezone daleko najoštecenija ekipa u ligi, i sigurno da toga nije bilo i ovolike pomoci milanu da bi bila legitimni kandidat za trece mjesto
nema potpisa

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 08 maj 2013, 20:42

Nema tu nikakvih urota i tako tih gluposti . Sudije u Italiji imaju blag kriterij kad su u pitanju penali , skoro svaki kontakt sviraju kao fau tj. penal . To napadači najbolje koriste , neko je gore napisao da je penal "slomio" Pescaru , to je pomalo neozbiljno . Od prve minute je bilo jasno da Pescara neće proći bez par komada u svojoj mreži , tako da je ta priča neozbiljna . :)
-Rui Costa-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 08 maj 2013, 21:04

Jesmo sila 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 08 maj 2013, 21:06

[youtube][/youtube]

Otac. slika
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 08 maj 2013, 21:18

Siena na putu u Seriu B
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.