Reci sta je smesno, da i mi cujemo. Valja kad je veselo.IlPrincipe je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Sta ja znam mozda bi ovo i bilo logicno jer Boatengu sledece sezone istice ugovor kao i Abateu ,eh sada ne znam kako kada istice ugovor Albertazzeu i ako moze neko da kaze gdje je on na posudbi .Ali ako Milan produzi ugovor Baotengu i Abateu onda ovo ne dolazi u obzirMaGiCa je napisao/la:
Razmisljah na ovu temu. Realno bi bilo: Boateng+Abate+Albertazzi=De Rossi. I Roma i Milan na dobitku.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Gledaj kvalitativno, a ne ekonomski.meho-medo je napisao/la: Sta ja znam mozda bi ovo i bilo logicno jer Boatengu sledece sezone istice ugovor kao i Abateu ,eh sada ne znam kako kada istice ugovor Albertazzeu i ako moze neko da kaze gdje je on na posudbi .Ali ako Milan produzi ugovor Baotengu i Abateu onda ovo ne dolazi u obzir
Milan bi dobio najboljeg italijanskog box-to-box igraca, jos uvek u primeu, koji moze da igra bilo gde u sredini i da pokrije mesto stopera. Lako bi se on vratio u formu, kada bi presao u novu sredinu.
Roma bi dobila pristojnog desnog beka, kvalitetnog veznjaka i potencijalno strasnog stopera. Sve to u paketu i svi su dovoljno mladi da traju 5+ sezona.
Obe ekipe bi postale boljima nego sto to vec jesu, nakon ovakve transakcije.
De Rosi ima 29-30 godina i jos 2-3 sezone max moze odigrat na vrhunskom nivou dok su Abate i Boateng napunili 26 i Albetazze je igrac koji treba Milanu jer su bas limitirani na tim stoperskim pozicijama ,i previse je to po meni 3 igraca za 1MaGiCa je napisao/la:Gledaj kvalitativno, a ne ekonomski.meho-medo je napisao/la: Sta ja znam mozda bi ovo i bilo logicno jer Boatengu sledece sezone istice ugovor kao i Abateu ,eh sada ne znam kako kada istice ugovor Albertazzeu i ako moze neko da kaze gdje je on na posudbi .Ali ako Milan produzi ugovor Baotengu i Abateu onda ovo ne dolazi u obzir
Milan bi dobio najboljeg italijanskog box-to-box igraca, jos uvek u primeu, koji moze da igra bilo gde u sredini i da pokrije mesto stopera. Lako bi se on vratio u formu, kada bi presao u novu sredinu.
Roma bi dobila pristojnog desnog beka, kvalitetnog veznjaka i potencijalno strasnog stopera. Sve to u paketu i svi su dovoljno mladi da traju 5+ sezona.
Obe ekipe bi postale boljima nego sto to vec jesu, nakon ovakve transakcije.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
De Rossi moze da igra jos 5 sezona na vrhunskom nivou, jer je polivalentan i cerebralan igrac. Ali, ne zaboravi da je on ovde jedini WC igrac od sve trojice, i nije iskljuceno da tako i ostane.meho-medo je napisao/la: De Rosi ima 29-30 godina i jos 2-3 sezone max moze odigrat na vrhunskom nivou dok su Abate i Boateng napunili 26 i Albetazze je igrac koji treba Milanu jer su bas limitirani na tim stoperskim pozicijama ,i previse je to po meni 3 igraca za 1
Secam se da je u toku sezone bio predlog Milana da na zimu odu Abate, Acerbi i jos neko (Boateng

sada bi vec morali da razmisle, jer mu vrednost rapidno pada.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Boateng i Abate u najboljim fudbalskim godinama. Imaju iskustva u Ligi Prvaka mozda čak i više od De Rossija ali tu su negdje. Istina De Rossi jeste WC igrač, ova dva nisu ali dati Boatenga i Abatea koji su Cuore Rossonero i uvijek igraju lavovski te perspektivnog Albertazzija za veznjaka kojem se blizi zalazak karijere .. ne hvala
Imamo mi Montoliva

Imamo mi Montoliva

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Abate mi jeste drag igrač , ali ako ćemo realno ja bih pristao na deal Abate + cash za DDR-a . Ali ništa više od toga . Razlog jednostavan , De Sciglio bi sa lakocom uzeo tu poziciju i ne bi ni osjetili nedostatak Abatea .IlPrincipe je napisao/la:Boateng i Abate u najboljim fudbalskim godinama. Imaju iskustva u Ligi Prvaka mozda čak i više od De Rossija ali tu su negdje. Istina De Rossi jeste WC igrač, ova dva nisu ali dati Boatenga i Abatea koji su Cuore Rossonero i uvijek igraju lavovski te perspektivnog Albertazzija za veznjaka kojem se blizi zalazak karijere .. ne hvala![]()
Imamo mi Montoliva![]()
S druge strane DDR - De Jong - Monto , strašna vezna linija .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
De Rossijem se nest cudno desava bas,odkako se razveo od one plavuse ne igra nikako na nivou,tj. zadnje 3 sezone,al opet ne bi on nikad u Milan,Romanista je 

embrace the chaos
- LegendKiller
- Kontakt:
Albertazzia ne dirajte, a ovu dvojicu nosite. Ja se samo nadam da ce galijani i alegri iskoristiti njegov potencijal, momak je odlican i u svakom slucaju vec sada bolji od ovih truhla od stopera koje sada imamo. Trenutno je na posudbi u Helas Veroni, igra dobro, ima solidnu minutazu, uspio je i gol postici a i ekipa mu se bori za ulazak u seriju a mislim da su 3 na tabeli.meho-medo je napisao/la:Sta ja znam mozda bi ovo i bilo logicno jer Boatengu sledece sezone istice ugovor kao i Abateu ,eh sada ne znam kako kada istice ugovor Albertazzeu i ako moze neko da kaze gdje je on na posudbi .Ali ako Milan produzi ugovor Baotengu i Abateu onda ovo ne dolazi u obzirMaGiCa je napisao/la:
Razmisljah na ovu temu. Realno bi bilo: Boateng+Abate+Albertazzi=De Rossi. I Roma i Milan na dobitku.
- francobaresi
- Kontakt:
A sudije glupana, bezze penal svira . Kontakta je bilo ali je Nocerino išao van šesnaesterca .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Nije da provociram, ali stvarno koliko penala i/ili crvenih u korist Milana u proljetnom dijelu sezone ... zaista previše ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
ebo majku gledam danas pregled kola i penal svira za juventus protiv palerma, a isto, al baš isto sinoc bilo na tottiju i nije ni pomislio da svira
ebo ti ligu kad moraš uvijek biti bolji od protivnika da ga dobiješ, dok drugi i kad ne igraju dobro dobijaju penale i lagano tako pobjedjuju

ebo ti ligu kad moraš uvijek biti bolji od protivnika da ga dobiješ, dok drugi i kad ne igraju dobro dobijaju penale i lagano tako pobjedjuju

nema potpisa
Nigdje veze, to što u jednoj sezoni se nekome ne poklope neke stvari, ne znači da je urota, ok, jasno je da se velikim ekipama neke stvari progledaju kroz prste, ali u svim ligama je tako.
I Roma je, ako se ne varam, prije 2-3 sezone imala oko 13 penala u jednoj sezoni što ja ne pamtim da je neko imao , a ne mislim da je urota, kao i Milan u zadnje 2 sezone.
Istina, mislim da će u narednoj sezoni liga biti još izjednačenija i penali koji se olahko sviraju bi mogli i presuđivati u borbi za najviša mjesta.
I Roma je, ako se ne varam, prije 2-3 sezone imala oko 13 penala u jednoj sezoni što ja ne pamtim da je neko imao , a ne mislim da je urota, kao i Milan u zadnje 2 sezone.
Istina, mislim da će u narednoj sezoni liga biti još izjednačenija i penali koji se olahko sviraju bi mogli i presuđivati u borbi za najviša mjesta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
Admir najjaci, uvijek je Juve tu da se spomene
Al' penal jeste bio smijesan, slican kao onaj Balotellijev protiv Genoe ako se ne varam.

Al' penal jeste bio smijesan, slican kao onaj Balotellijev protiv Genoe ako se ne varam.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
pa kad su bili, a sada ti ne bi sudili da si bog, a drugima itekako sude. ev recimo ovaj milan dobi protiv peskare penal nizasta i slomiše protivnika, a kad smo mi protiv peskare igrali haman u tri situacije je komotno mogao svirati penal, al jokPogba je napisao/la:Nigdje veze, to što u jednoj sezoni se nekome ne poklope neke stvari, ne znači da je urota, ok, jasno je da se velikim ekipama neke stvari progledaju kroz prste, ali u svim ligama je tako.
roma je ove sezone daleko najoštecenija ekipa u ligi, i sigurno da toga nije bilo i ovolike pomoci milanu da bi bila legitimni kandidat za trece mjesto
nema potpisa
- francobaresi
- Kontakt:
Nema tu nikakvih urota i tako tih gluposti . Sudije u Italiji imaju blag kriterij kad su u pitanju penali , skoro svaki kontakt sviraju kao fau tj. penal . To napadači najbolje koriste , neko je gore napisao da je penal "slomio" Pescaru , to je pomalo neozbiljno . Od prve minute je bilo jasno da Pescara neće proći bez par komada u svojoj mreži , tako da je ta priča neozbiljna . 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
- Sportfanatik
- Kontakt:
Siena na putu u Seriu B
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.