RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

19UM94
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la 19UM94 » 08 maj 2013, 20:33

+4 pa vi gledajte . teško ćete nas stić a nama nikad lošija sezona :lol:

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 08 maj 2013, 20:41

19UM94 je napisao/la:+4 pa vi gledajte . teško ćete nas stić a nama nikad lošija sezona :lol:

Pametnije ti je da ne provociras ljude jer nam dolazi derbi a mi nikada losiju i nespremniju ekipu nismo imali tako da bi mogli doziviti katastrofu u Vrapcicima! :lol:

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 08 maj 2013, 21:31

bekicamir je napisao/la:
19UM94 je napisao/la:+4 pa vi gledajte . teško ćete nas stić a nama nikad lošija sezona :lol:

Pametnije ti je da ne provociras ljude jer nam dolazi derbi a mi nikada losiju i nespremniju ekipu nismo imali tako da bi mogli doziviti katastrofu u Vrapcicima! :lol:
riskiram brate , kakvi god da smo nećemo se veleža bojat ... :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 maj 2013, 21:34

Tako je, samo što te yebu argumenti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 maj 2013, 22:04

derbi završen 0:0...željo dolazi da ovjeri kod nas titulu...bit će teško...

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 08 maj 2013, 22:16

Slažem se,bit će teško ali me raduje pristup igrača utakmicama i zato se možemo nadati dobrom rezultatu u svakoj utakmici,bilo kući ili u gostima.A sad ovi što imaju dokaze nek nam kažu kako ćemo igrati u subotu?Jesmo li prodali ili kupili,ima se para dala nam zvijezda da ne pobjedimo :mrgreen:
Sve je ovo štela,Tana naštelio 10 tekmi da ne izgubimo :mrgreen:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 08 maj 2013, 22:20

Tana digo kredit da kupi 10 utakmica :mrgreen:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 08 maj 2013, 22:24

Neka ne računaju na proslavu titule,tu kod nas.
Eno im Grbavice.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 08 maj 2013, 22:25

Mora da mu je falilo žiranata pa nije mogao našteliti i ovo što ima do kraja,a onu prvu što smo izgubili nije bio još odobren kredit :lol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 08 maj 2013, 22:29

emil02in je napisao/la:Mora da mu je falilo žiranata pa nije mogao našteliti i ovo što ima do kraja,a onu prvu što smo izgubili nije bio još odobren kredit :lol:
Ma uzeo od Jakova HITOTEKARNI kredit :mrgreen: Pa sad ne vraca pare. Zato je Jakov cesto u Mostaru u zadnje vrijeme :lol:

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 08 maj 2013, 22:46

Eto nek je ova nama najbolja. Pa vala i nemate nešto odigranih sezona pa možete komotno reći koja vam je najlošija i koja najbolja. Ne trebaš biti punoljetan da bi to znao. :lol:

Nije mi žao zbog ovo poraza, zbog Zvijezdinog opstanka. Ako bih ikome davao, to bi bili oni.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 08 maj 2013, 22:48

Da,jedan od najmanje bolnih poraza.
Zvijezda mi je draga i sretan sam što ostaju u ligi.
Ako ništa,i dogodine imamo dvije utakmice sa prijateljskim klubom.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 08 maj 2013, 23:05

evo jedno lagano poredjenje preostalih kola..izmedju nas...i tog nekog glavnog nam, bar u ovom trenutku, konkurenta za opstanak u ligi...

dakle:

VELEZ Mostar

- 28. kolo - Zeljeznicar (H) - Zeljo se bori za titulu, ne treba im puno bodova da bi je i osigurali, ovdje bi i bod bio OK
- 29. kolo - Slavija (A) - Slavija realno nema nekih ambicija da ude u europu, ali realno su jaci od nas - max remi
- 30. kolo - Zrinjski (H) - Zrinsjki odavno nije bio losiji, igramo kuci, derbi je, pobjeda

MOJA PROGNOZA REZULTATA: -------- X - 1/X - 1
ZBIR BODOVA: -------- najpovoljnije - 5 bodova; najnepovoljnije - 3 boda

GOSK Gabela

- 28. kolo - Travnik (H) - direktna borba za opstanak, ko vise plati taj ce i da izvuce kraci kraj iz ovog duela, koji nama moze da ide na ruku u svakom slucaju
- 29. kolo - Rudar P. (A) - Rudar takodjer visi, ovo moraju dobiti ako ne zele sebi da zakomplikuju zivot
- 30. kolo - Borac (H) - ako Borac misli u evropu, a valjda misli jer im trebaju pare, ovdje nesmiju kiksati

MOJA PROGNOZA REZULTATA: -------- 1/X/2 - 1 - X/2
ZBIR BODOVA: -------- najpovoljnije - 4 bodova; najnepovoljnije - 2 boda

a da se osvrnem i na Travnik:

- 28. kolo - Gosk (A) - kao sto sam rekao i iznad
- 29. kolo - Borac (A) - Borac se bori za evropu, mislim da ce ovo pobijediti
- 30. kolo - Zvijezda (H) - Zvijezda ako stisne do kraja radi borbe za opstanak mogla bi izvuci i bod, realno mislim da ce biti porazeni

MOJA PROGNOZA REZULTATA: -------- 1/X/2 - 1 - 1/X
ZBIR BODOVA: -------- najpovoljnije - 4 bodova; najnepovoljnije - 1 boda

to je neko moje misljenje...iz kojeg smatram da smo mi bitku za opstanak uspjesno prebrodili...(po ko zna koji put)

FORZA VELEZ

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 maj 2013, 04:40

ma nema veze za poraz,u subotu karnuti Zelju i obezbjediti opstanak i onda u zadnjem kolu delirijum :D

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 09 maj 2013, 15:36

rodjak je napisao/la:ma nema veze za poraz,u subotu karnuti Zelju i obezbjediti opstanak i onda u zadnjem kolu delirijum :D

FORZA VELEZ
Karnut ćeš patku na Neretvi, samo možeš sanjati o tome nekim svojim snovima, vas treba zgaziti usred Mostara kao što ste i naučili, i samo oštro, iako sumnjam da će igrati Željo u najjačoj postavci pošto mi igramo i kup, a titula je već tu. Za Vas i ovaj sadašnji Velež vas nikad gorim navijačima koji se svakom ulizuju Zrinjski institucija.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

ronniesullivan
Kontakt:

Post Postao/la ronniesullivan » 09 maj 2013, 15:41

Mnogo postujem ovaj klub i navijace tako da rodjeni pobjedite kone makar za nas malo.... :)
Ali bgm tesko kad ce Osim to kupiti da se razumijemo... :P
''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''

jesus345
Kontakt:

Post Postao/la jesus345 » 09 maj 2013, 15:42

zeljooooo je napisao/la:
rodjak je napisao/la:ma nema veze za poraz,u subotu karnuti Zelju i obezbjediti opstanak i onda u zadnjem kolu delirijum :D

FORZA VELEZ
Karnut ćeš patku na Neretvi, samo možeš sanjati o tome nekim svojim snovima, vas treba zgaziti usred Mostara kao što ste i naučili, i samo oštro, iako sumnjam da će igrati Željo u najjačoj postavci pošto mi igramo i kup, a titula je već tu. Za Vas i ovaj sadašnji Velež vas nikad gorim navijačima koji se svakom ulizuju Zrinjski institucija.
Je l' se mogu družit s tobom molim te pošto vidim da si totalno kul i moderan ?

- Ljubitelj neretvanskih pataka

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 09 maj 2013, 15:43

jesus345 je napisao/la:
zeljooooo je napisao/la:

FORZA VELEZ
Je l' se mogu družit s tobom molim te pošto vidim da si totalno kul i moderan ?

- Ljubitelj neretvanskih pataka
Kad budeš malo pismeniji onda možemo pričati. :lol:
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 maj 2013, 15:48

Ostavi se priče o kupovanju i sličnim stvarima. Da se razumijemo, Željezničar je kvalitetnija ekipa, i sigurno je da u ovaj susret ulaze kao favoriti, al to nama ne oduzima pravo da se nadamo da možemo izvući povoljan rezultat.

Mislim da je post @rodjak - a bio malo grubo sročen, i takve stvari nam ne trebaju.
A ni ti @zeljoooo, nemaš apsolutno nikakvo pravo, niti si mjerodavan da govoriš ko je institucija, i da se na takav način ponašaš, vrijeđaš klub koji je godinama bio i ostao simbol Hercegovine.

Dobro se zna kako i zašto je nastao Zrinjski, te nemoj da generalizuješ navijače i pljuješ po klubu koji je predstavljao Bosnu i Hercegovinu u bivšoj nam državi jednako dobro kao i tvoj klub.

Ako imaš šta reći @rodjak na njegove provokacije, izvoli mu na pp pisati, a te vulgarnosti sačuvaj.

Forzza Velež !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

jesus345
Kontakt:

Post Postao/la jesus345 » 09 maj 2013, 15:49

@ zeljoo

poklopi se, genitiv množine u hrvatskom jeziku glasi : pataka.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []