L'Avvocato je napisao/la:Da, i ja tako mislim. Samo sto se krece ranije u kvalifikacijama.JTS je napisao/la:@ Admir_Sa
ako Lazio ili Roma završe kao peti, u LE ide i poraženi iz finala Coppe
Da sam se krece iz drugog kola kvalifikacija
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
L'Avvocato je napisao/la:Da, i ja tako mislim. Samo sto se krece ranije u kvalifikacijama.JTS je napisao/la:@ Admir_Sa
Mazzari ostaje u Napoliju, nazalost.Pogba je napisao/la:Kao što sam ranije pričao, ne mogu svariti da Genoa i Palermo ostanu, ali hajde, makar Palermo neka ispadne, a ovi što treniraju i kupuju igrače milanskim klubovima jer oni nemaju para će kad-tad ispasti.L'Avvocato je napisao/la:Ostade haman Genoa mrtva u ligi. Krivo mi pravo. Ne mogu smislit onaj njihov tim prepun polovnjaka i istrosenih igraca. Dodaj na to Preziosija i nemam sta dalje pricati.
Udinese razvaljuje u drugom dijelu sezone. Guidolin je veeliki znalac. Maestro. Svaka mu čast, i njemu i scoutingu![]()
Šteta, očekivao sam kovčeg navijača Sampe.![]()
Juve 9 pobjeda u nizu, Udinese 6, opustili su se pred kraj i igraju odlično, Guidolin zaslužuje da vodi veći tim, mogao bi Napoli biti pametan tu pa ga uzeti.
cekajte malo, jel Italija ima 3 mjesta za EL?Yucca je napisao/la:L'Avvocato je napisao/la:Da, i ja tako mislim. Samo sto se krece ranije u kvalifikacijama.JTS je napisao/la:@ Admir_Sa
Da sam se krece iz drugog kola kvalifikacija
znaci teoretski peto mjesto u ligi donosi start ranije u evropi, dok pobjednik kupa i cetvrti imaju privilegije. al et ak lazio-roma budu peti, onda to peto mjesto ide porazenom u finalu kupa i zato starta ranije, et sad sam shvatio menseciniYucca je napisao/la:Admir_Sa@ Lazio i Fiorentina idu odamh u grupnu fazu a Roma mora ici u kvalifikacija tj 2 kola jer porazena u kupu ako osvoji kup Roma ce krenuti iz zadnje runde kvalifikacija prije grupne faze
Admir_Sa je napisao/la:znaci teoretski peto mjesto u ligi donosi start ranije u evropi, dok pobjednik kupa i cetvrti imaju privilegije. al et ak lazio-roma budu peti, onda to peto mjesto ide porazenom u finalu kupa i zato starta ranije, et sad sam shvatio menseciniYucca je napisao/la:Admir_Sa@ Lazio i Fiorentina idu odamh u grupnu fazu a Roma mora ici u kvalifikacija tj 2 kola jer porazena u kupu ako osvoji kup Roma ce krenuti iz zadnje runde kvalifikacija prije grupne faze
znaci do kraja moram navijati da lazio bude peti, skim igraju do kraja oni i udine?
pa necemo nikako u evropu ako udine bude peti, a mi zijanimo kupYucca je napisao/la:Admir_Sa@ ROMA ako osvoji kup ide u grupnu fazu direktno ovako mora u kvalifikacije
Admir_Sa je napisao/la:pa necemo nikako u evropu ako udine bude peti, a mi zijanimo kupYucca je napisao/la:Admir_Sa@ ROMA ako osvoji kup ide u grupnu fazu direktno ovako mora u kvalifikacije
Da završimo i sa pričom oko kupa.d. As well as being presented with the trophy, the winning team also qualifies for the UEFA Europa League (formerly named the UEFA Cup). If the winners have already qualified for the UEFA Champions League via Serie A, the UEFA Europa League place goes to the Coppa Italia runners-up. If they also have qualified for the UEFA Champions League, or are not entitled to play in UEFA competitions for any reason, the place goes to the next highest placed finisher in the league table.
Jbg, zao mi je upravo zbog Miccolija sto ispadaju, al' sta je tu je...Andrej je napisao/la:Nakon utakmice sa Udineseom, Fabrizio Miccoli je sav u suzama dao intervju za Sky:
"Sa Palermom i u Serie B! Klub je deo mene i hocu da ostanem u timu!"
Andrej je napisao/la:Nakon utakmice sa Udineseom, Fabrizio Miccoli je sav u suzama dao intervju za Sky:
"Sa Palermom i u Serie B! Klub je deo mene i hocu da ostanem u timu!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.