ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Greivis
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Greivis » 08 maj 2013, 22:49

Jel Djokovic ikada izgubio a da nije bio povrijedjen?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 maj 2013, 23:23

Jeste slučjano gledali danas meč najvećeg protiv Francuza Pairea :?: :?: :?:

Samo ću vam reći poen za 4:2 u prvom setu, divite se slikaslikaslikaslikaslikaslika
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 08 maj 2013, 23:28

Ubio ga Paire. :mrgreen:

Cekamo duel u 1/2. 8-)

Almagro ispao, Youzhny u elementu, koji mu dodje jednom u dvije, tri godine, Stan rutinski, Ferrer isto tako, Tsonga u dva tie breaka.

Ferrer-Haas sutra. 8-)
Zadnja izmjena: retro, dana/u 08 maj 2013, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 maj 2013, 23:30

retro je napisao/la:Ubio ga Paire. :mrgreen:
Idol nikad neće uraditi nešto onako :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 09 maj 2013, 00:07

Kako je odigrao Rafa? Vidim rezultat 6:3 6:4 protiv nezgodnog Pairea i ne izgleda loše ali me zanima kako je on igrao konkretno.Forehand? Dubina,snaga,spin? je li bilo gresaka? Odkako se vratio (neracunajuci IW) pravi dosta neforsiranih gresaka i iz FH i iz BH.Znaci greske bezveze, hajd da ga protivnik napadne ali jok....dosta lopti sa sredine je poslo u mrezu..zanima me danas...?
Servis je li sluzio??

Mislim on i ne pruza na ovom turniru najbolje partije, visoko, brza podloga a i cinjenica da je odmah poslje RIM tj glavna provjera pred RG utice na zalaganje vecine pa i Rafe na ovom turniru.
Doduse mogo bi ove godine stisnut da se vrati na 4 mjesto ;)

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 09 maj 2013, 00:25

Mah Rafa zavrsava godinu na 2 mjestu (mozda prvom) uz osovjena 2 GS
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 maj 2013, 00:39

emir18 je napisao/la:Mah Rafa zavrsava godinu na 2 mjestu (mozda prvom) uz osovjena 2 GS
može sve nogama da se gađa u gujicu ako uzme bar jedan, onaj njegov GS....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 maj 2013, 19:39

E Rogeru! Nishikori te iuzbacio :lol:

Neka si ispo, igrao si kao da te neko natjerao, nisi imao volje za igru. Nishikori te razvalio, i neka je :evil:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 09 maj 2013, 20:08

Van ritma, van svega, opet zasluzen poraz.

Vala nije ni spreman nesto, stomak je tu. :roll:

Ionako od sljake nema nista, nek se ne pati dzabe.

Tommy servira za treci set.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 09 maj 2013, 20:11

Haasov bekend. :shock:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 09 maj 2013, 20:11

Roger iskusno odradio ispadanje protiv Nishikorija kako se nebi blamirao protiv Rafe.Uz sve to jedan veliki plus je to sto njihov brutalni H2H nece rasti na stranu Nadala vec stagnirati.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 09 maj 2013, 20:18

Crta majstor po terenu!

Break Haasa, kakva dva poena je odigrao u ovom gemu. :o

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 maj 2013, 21:07

emir18 je napisao/la:Mah Rafa zavrsava godinu na 2 mjestu (mozda prvom) uz osovjena 2 GS

slika

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 maj 2013, 23:33

Nazalost Dimitrov nije mogao dalje. Stanislas Wawrinka je bio jaci, fizicki jaci, Dimitrov nije imao snage. Nakon osvojen 1. seta dalje nije mogao. 3-6/6-4/6-1 :cry:

Damir Dzumhur!!!!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 10 maj 2013, 11:39

Ma Federer je djelovao potpuno nezainteresovano u jučerašnjem meču. Bilo bi fer i korektno od njega da, ukoliko više ne želi ili ne može da igra na visokom nivou, to javno kaže - da se brate više njegovi fanovi ne nadamo i ne gubimo živce uzalud. Realno.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 maj 2013, 11:44

kokakolas je napisao/la:Ma Federer je djelovao potpuno nezainteresovano u jučerašnjem meču. Bilo bi fer i korektno od njega da, ukoliko više ne želi ili ne može da igra na visokom nivou, to javno kaže - da se brate više njegovi fanovi ne nadamo i ne gubimo živce uzalud. Realno.
Izjava Federera poslje jucerasnjeg meca: :mrgreen:
"Vratiću se treninzima, vredno ću raditi i pobrinuću se da mi se ovakvi dani više ne ponavljaju. Nisam imao kontrolu sa osnovne linije, to je trajalo od početka do kraja, veoma sam razočaran kako sam igrao. Ne znam šta Kei misli kako je on igrao, mislim da nije on nije morao da odigra na maksimumu da bi me pobedio, što razočaranje čini većim“, rekao je Federer.

"Barem sam na osnovu ovog meča zaključio na čemu treba da radim. Ovde loptica brže leti, teže je ući u ritam, na kraju ga nisam ni pronašao. Svaka čast Keiju, završio je posao i bolje se snašao. Igrao je bolje od mene“, dodao je Švajcarac posle poraza od Japanca.

Rodžer kaže da ga motivacija nije napustila.

"Neću to učiniti, ali osećam se kao da bih ovog popodneva mogao da treniram. Pobrinuću se da budem što spremniji za Rim. I nemam drugi izbor nego da treniram, a i to volim da radim“.

Damir Dzumhur!!!!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 10 maj 2013, 11:55

Unofficialpage je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:Ma Federer je djelovao potpuno nezainteresovano u jučerašnjem meču. Bilo bi fer i korektno od njega da, ukoliko više ne želi ili ne može da igra na visokom nivou, to javno kaže - da se brate više njegovi fanovi ne nadamo i ne gubimo živce uzalud. Realno.
Izjava Federera poslje jucerasnjeg meca: :mrgreen:
"Vratiću se treninzima, vredno ću raditi i pobrinuću se da mi se ovakvi dani više ne ponavljaju. Nisam imao kontrolu sa osnovne linije, to je trajalo od početka do kraja, veoma sam razočaran kako sam igrao. Ne znam šta Kei misli kako je on igrao, mislim da nije on nije morao da odigra na maksimumu da bi me pobedio, što razočaranje čini većim“, rekao je Federer.

"Barem sam na osnovu ovog meča zaključio na čemu treba da radim. Ovde loptica brže leti, teže je ući u ritam, na kraju ga nisam ni pronašao. Svaka čast Keiju, završio je posao i bolje se snašao. Igrao je bolje od mene“, dodao je Švajcarac posle poraza od Japanca.

Rodžer kaže da ga motivacija nije napustila.

"Neću to učiniti, ali osećam se kao da bih ovog popodneva mogao da treniram. Pobrinuću se da budem što spremniji za Rim. I nemam drugi izbor nego da treniram, a i to volim da radim“.
Gledao sam taj intervju odmah poslije meča ali mu ne vjerujem ništa, dok ga ne vidim kako će odigrati u Rimu. Nadam se najboljem ali sam spreman na najgore.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 10 maj 2013, 11:59

Pa dobro, Madrid je jedan od najgorih turnira za povratak, tesko je uci u ritam ovdje.

Njemu treba jedan duzi mec i sve ce biti ok, jedan mec gdje ce samo prebacivati.

Juce je Nishikori veci dio meca bio ocajan na returnu, tako da je Federer lagano uzimao servise, osim jednom u prvom setu, kada opet Japanac nije nista uradio, a onda u trecem setu kada je stao servis, sve je izbacio vani.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 maj 2013, 12:03

@kokakolas

Nadamo se da ce bolje igrat, neka barem bude zainteresovan za tenis a ne kao jucer.

Roger naredne sedmice pada na 3. poziciju i ispada iz TOP 10 u utrci za London :D

Damir Dzumhur!!!!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 10 maj 2013, 16:24

Ferrer odličan u prvom setu. Bekend ga odlično služi, posebno dijagonala. Rafa u velikom problemu kad ne ubaci prvi, samo 8% osvojenih poena na drugi servis.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.