[youtube][/youtube]
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Sad već prosjek od igrača, bolje rečeno.Dzoni je napisao/la:Ma kakav Rooney.
Cavani je trenutno jedan od najboljih (za mene licno najbolji) napadaca svijeta.Lik je stroj,trpa na sve moguce nacine.Nogom,glavom...za njeg totalno ne bitna stvar.
Rooney je nekako grohno u posljednjih par sezona,nije vise ni sjena onog Rooneya prije 5-6 sezona.
Po dolasku u Manchester je bio ubica,sad vec...
Bude li nastavio igrat' kao što je igrao ovu sezonu za Man Utd, bit' će sretan ako ga i Wigan kupi.
Malo pretjerujes, ne? 12 golova, 10 asist, u 27 nastupa, a moze se reci kao AM/CM.. 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Naravno da ne.trxel je napisao/la:Malo pretjerujes, ne? 12 golova, 10 asist, u 27 nastupa, a moze se reci kao AM/CM..
Eto pogledaj komentare forumaša na temi Man Utd, simpatizera istog kluba, koji realno više prate igre Rooney-a neg' ja.
Svi se slažu oko istog, tj. da je ovo najgora sezona Rooneya u dresu Man Utd-a.
ako produzi ugovor i ostane kod nas nema sumnje da ce na kraju biti broj 1
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Master dajvingaDesimaL je napisao/la:Tako se to radi![]()
[youtube][/youtube]
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Nije ovo tema za tu pricu, al recu da je Wayne vise podredjen ekipi, i ne igra svoju poziciju. Gledam united svaku utakmicu, ne trebam necije misljenje da budem siguran oko toga. Naravno da je blistao, i da nije onaj isti, ali kad imas napadaca kao RVP, sta mislis da je i Wayne dao preko 20 golova, uvjek jedan odskace po statistici u istom timu, itd.. Radi malo vise nezahvalan posao. Ali nije sto bi mogao biti. Dosta oko toga, ovdje.mandraX je napisao/la:Naravno da ne.trxel je napisao/la:Malo pretjerujes, ne? 12 golova, 10 asist, u 27 nastupa, a moze se reci kao AM/CM..
Eto pogledaj komentare forumaša na temi Man Utd, simpatizera istog kluba, koji realno više prate igre Rooney-a neg' ja.
Svi se slažu oko istog, tj. da je ovo najgora sezona Rooneya u dresu Man Utd-a.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
- zlatan1982
- Kontakt:
još je smiješniji bio onaj pad kad je demikelis dobio drugi žuti...jadno...Johny je napisao/la:Master dajvingaDesimaL je napisao/la:Tako se to radi![]()
[youtube][/youtube]
Vidi hijena sto su okupile.
Toliko ljubomorni?
Sa ovom statistikom covjek ima pravo da se posere u 16-ercu i trazi penal a ne...
I da dodam da nije jedini,dakako...
Toliko ljubomorni?
Sa ovom statistikom covjek ima pravo da se posere u 16-ercu i trazi penal a ne...
I da dodam da nije jedini,dakako...
Sretno zmajevi!!
Al' kad ti navijac Barcelone dođe baljezgati o dajvingu jeebote 
Ejs' da to moze
Naravno da nije jedini , ima veliku konkurenciju u klubu ali je i dalje Master i nedodirljivi kralj padavicarstva.I da dodam da nije jedini,dakako..
Dok je Busquetsa, Alvesa, Pedrita i kralja dajvanja Sancheza dolaziti na temu Reala i pričati o dajvanju Ronalda (gdje je i sam pokazao golmanu da nije bio penal) je u najmanju ruku smiješno.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
[youtube][/youtube]
navijaci jasno dali do znanja ovim, benzema neka ostane, higuain neka pokupi prnje
navijaci jasno dali do znanja ovim, benzema neka ostane, higuain neka pokupi prnje
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ma ne mogu oni zajedno prismrditi Masteru novog fudbalskog pokreta.Ronaldo je ja mislim jedini fudbaler na Svijetu koji ima vise dajving kompilacija nego recimo kompliacija golova ili asistencija.Toxicity je napisao/la:Dok je Busquetsa, Alvesa, Pedrita i kralja dajvanja Sancheza dolaziti na temu Reala i pričati o dajvanju Ronalda (gdje je i sam pokazao golmanu da nije bio penal) je u najmanju ruku smiješno.
Master !
Naravno njegovi podanicu poput Di Marije,Higuaina,Ozila,Abeloe,Ramosa,Marcela,Coentao-a su jos uvijek za klasu ispod.
U Realu su razvili i druge zanate, kao npr. Mesar.
Tu pretendiraju kao najbolji mesari u Svijetu Pepe i Ramos.Mesnica Hodzic im je ponudila angazman, sto govori o njihovim kvalitetima.Mladje kolege uce od njih ali sigurno sa najvise talenta su Marcelo,Coentrao i covjek iz sjene Xabi Alonso koji voli meso vise nego Rfu Beniteza.
Nije problem dajvat kad imaš takvu statistiku i kad si BOG u Realu, i dajvat a obična si krampa u ekipi kao Sanchez i Pedro, kontaš?
A o poduhvatima Alvesa kojeg je Pepe promašio i koji je završio na nosilima i nakon 20 sekunda lik šprinta brže od Bolta bi se dale napisati bajke i romani.
A o poduhvatima Alvesa kojeg je Pepe promašio i koji je završio na nosilima i nakon 20 sekunda lik šprinta brže od Bolta bi se dale napisati bajke i romani.
Real Madrid
Real Madrid
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ronaldu je bilo daleko da s 11 metara zabije gol pa mu je sudija priblizio na 5.
I onda se madridisti hvale kako je zabio 200 golova
Tuzno majke mi.
I onda se madridisti hvale kako je zabio 200 golova
Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 09 maj 2013, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ti ocito ne shvatas poentu fudbala kao igre.Toxicity je napisao/la:Nije problem dajvat kad imaš takvu statistiku i kad si BOG u Realu, i dajvat a obična si krampa u ekipi kao Sanchez i Pedro, kontaš?![]()
Ronaldo koji bi trebao biti primjer svim ostalim u Realu i sirom Svijeta je njhiv mentor ustvari.Logicno da ce i ostatak ekipe poceti dajvati jer je njihov lider Master te discipline.
Ko im je trener i kakva im krv preovladava u svlacionici ni necudi.Mjesavima romske krvi sa uzavrjelim temperamentom i odlicnom glumackom podlogom.
Ne blamiraj se živ bio, pored tih skakača iz Barcelone on našao Ronalda spominjati

Real Madrid
Real Madrid
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnju demontažu Malage

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.