FK Radnik Bijeljina

Bijeljina055
Kontakt:

Re: FK Radnik Bijeljina

Post Postao/la Bijeljina055 » 08 maj 2013, 20:24

Bod iz Zenice dobijo pecat u Bijeljini! FK RADNIK -FK RUDAR 1:0
Sta drugo reci bravo i hvala igracima Radnika!Utakmica u Bijeljini danas prava prvenstvena,borbena i zanimljiva cemu je doprinjelo rano vodjstvo Radnika!Borbenost igraca Radnika na nivou a opet po meni danas najbolji igrac,a ko bi drugi nego Basara.I jos nesto Vlado Capljic po drugi put ove sezone porazen u Bijeljini!

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 08 maj 2013, 22:56

Bijeljina055 je napisao/la:Bod iz Zenice dobijo pecat u Bijeljini! FK RADNIK -FK RUDAR 1:0
Sta drugo reci bravo i hvala igracima Radnika!Utakmica u Bijeljini danas prava prvenstvena,borbena i zanimljiva cemu je doprinjelo rano vodjstvo Radnika!Borbenost igraca Radnika na nivou a opet po meni danas najbolji igrac,a ko bi drugi nego Basara.I jos nesto Vlado Capljic po drugi put ove sezone porazen u Bijeljini!
" су $ ¥, & јесте " " %, ? " " %, 2 на 1 $ $ " " он % ? у ' ?. & ¥ ", " " & ? " $ 2 ' !
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 09 maj 2013, 15:09

incident je napisao/la:
Bijeljina055 je napisao/la:Bod iz Zenice dobijo pecat u Bijeljini! FK RADNIK -FK RUDAR 1:0
" су $ ¥, & јесте " " %, ? " " %, 2 на 1 $ $ " " он % ? у ' ?. & ¥ ", " " & ? " $ 2 ' !
Kako sad nema plate kad reče bijeljina055 da je Željo kupio i da su plate isplaćene a to je čini mi se bilo prije manje od dva mjeseca.

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 09 maj 2013, 15:41

Ima li gdje slika sa jučerašnje tekme? :D Čestitke na pobjedi.

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 09 maj 2013, 15:59

zaboljisportuBiH je napisao/la:
incident je napisao/la:
Kako sad nema plate kad reče bijeljina055 da je Željo kupio i da su plate isplaćene a to je čini mi se bilo prije manje od dva mjeseca.
Zeljo nam nije dao pare.... -.-

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 09 maj 2013, 16:09

Zeljo nam nije dao pare.... -.-[/quote]

nego? kako je onda namješteno? Ili je izradio Amar? ne znam za tebe ali pojedinci su pričali i sad pričaju po Sarajevu (pitari naravno) i udaraju se ciframa. Također je i ovaj bijeljina055 to isto pričao (ako sam dobro zapamtio da je on a rijetko griješim). Sjećam se da je reako evo dobili igrači plate.

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 09 maj 2013, 18:54

zaboljisportuBiH je napisao/la:Zeljo nam nije dao pare.... -.-
nego? kako je onda namješteno? Ili je izradio Amar? ne znam za tebe ali pojedinci su pričali i sad pričaju po Sarajevu (pitari naravno) i udaraju se ciframa. Također je i ovaj bijeljina055 to isto pričao (ako sam dobro zapamtio da je on a rijetko griješim). Sjećam se da je reako evo dobili igrači plate.[/quote]
Dobijena je neka sitna para plus nesto sto ce se realizovati u toku ljetne pauze u vidu nekih usluga!

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 09 maj 2013, 20:29

" су на 3 $ пре " са / $ по ? ? " ? тога ", $ & ? ? $ су & 2 ?, $ " се " & 3 ? уговорне &...С " $ " " " ? стварно је ' за $, за $, за $ ?, за $, за све, % су " " на $ " овај & је " " ? " & " ¥ на ' !!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 maj 2013, 10:21

@Bijeljina055

Ti iz mjeseca u mjesec mjenjas pricu, taman kako ti odgovara ... :)

Prvo je bila prica da je Radnik dao Želji bodove a da mu isti osigura opstanak:
Bijeljina055 je napisao/la:Fk Radnik je danas izgubio ""prijateljsku"" utakmicu koja je ugovorena od strane uprave FK Radnik,a na taj nacin i obezbjedio i svoj opstanak u ligi,jel ako bude potrebe Zeljo ce se potruditi da da Radniku pribavi negdje tri boda!
A onda ide prica o parama koje je Radnik dobio od Želje da bi se igracima podjelile plate, premije, zaostale rate i sta sve ne jos:
Bijeljina055 je napisao/la:Matematički i naučno tako je moralo biti,nije ni meni svejedno ali šta se može- što se mora mora se,Sredstvo opravdava cilj,Srdestvo-lego novac na račun kluba,cilj -tri boda Želji za prvaka premijer lige ,Radnik ostaje u Premijer lizi,sve ovce na broju a vuci siti,uprava danas inkasirala kao nikada ,gradonačelnik i pored poraza ode ozarena lica-više će para ostati u Opštinskom budžetu,žaomi igrača
Bijeljina055 je napisao/la:На овај " " " & " " овце на &,тј.управа " $ паре за ",$ ? не ? ?,а " ? $!
Bijeljina055 je napisao/la:@storm raider
Da razjasnimo nesto oko kupovine tj prodaje utakmica.
Uprava FK Radnika je ta koja je prodala tu utakmicu juce, o tome danas prica cijela Bijeljina,sve da bi se isplatile plate i rate igraca jel klub ima samo 3 igraca iz Bijeljine.
Da bi na kraju isla ova nova prica:
Bijeljina055 je napisao/la:Dobijena je neka sitna para plus nesto sto ce se realizovati u toku ljetne pauze u vidu nekih usluga!
Daj skontaj jednom jesu li bodovi, sitna lova ili velika lova za plate, premije, rate i ostalo ... ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 10 maj 2013, 11:43

' $ " & % -, $ & сутра &, не & " пажњу на & :)

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 10 maj 2013, 11:58

@Stole hvala brate. Nisam imao vremena tražiti ali znam da je on pisao takve stvari. CIlj mi je bio da dokažem to što si ti argumentovao, a on je najviše potencirao tu priču svuda. @incident ono što sam uspio pročitati sa tovje strane uvijek je bilo korektno, ali ovaj bijeljina mi je zapao za oko. Zato sam tebe i pitao. Cilj mi je bio da dokažem da čovjek ublehe piše već duže vremena. Kao on informisan a niđe veze.

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 10 maj 2013, 12:04

" % ' ја, ? у " " " 99% ", јер ' ', ' $ - у " у $ " ' $ & ", & $ ' " % се $, пре, за ' " ? те ''' " са /. ? " " " са " са %-', $, ово-оно, а " ? за $, а ? је ? " 4, 5 - 1 за $, ? ту " је ? ", вероватно ? $ стране & " савеза & је ? $ $ " " $ у " $ $ " ?, ? " $ тога. Зато & " " " & $ " су ? за " & у ?.

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 10 maj 2013, 12:12

zaboljisportuBiH je napisao/la:@Stole hvala brate. Nisam imao vremena tražiti ali znam da je on pisao takve stvari. CIlj mi je bio da dokažem to što si ti argumentovao, a on je najviše potencirao tu priču svuda. @incident ono što sam uspio pročitati sa tovje strane uvijek je bilo korektno, ali ovaj bijeljina mi je zapao za oko. Zato sam tebe i pitao. Cilj mi je bio da dokažem da čovjek ublehe piše već duže vremena. Kao on informisan a niđe veze.
Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu a ko ne!Vase pobjede su ciste 100% sto cee vam neki skijasi i pokazati kada izadjete u Evropu!E sada te plate koje su igraci dobili jesu li one pale sa Marsa ili je mozda isplacene iz gradskog budzeta koji nezna gdje je supalj.Grad nema para da isplati plate pojedinim svoji resorima a davat ce pare igracima Radnika!Da mozda nije dao pare Cico Globus kao glavni sponzor,ili nasao mozda svemocni nam predsjednk Pedja Jovic ili su pare legle negdje sa strane.Vidjet ces tek sada rasulo u Radniku gdje vise nema ni za kifle,pa nije bilo ni para pred Zelju pa se odjednom stvorise.I nakraju neka ja lupam gluposti,a vrijeme pokaze sve,pa i same prazne tribine gradskog stadiona gdje se na dvije odlucujuce utakmice za Radnik nije skupilo zajedno ni hiljadu ljudi.Pa nije Bijeljina grad od milion stanovnika pa da se jos uvijek ne zna ko sta radi!

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 10 maj 2013, 12:26

incident je napisao/la:" % ' ја, ? у " " " 99% ", јер ' ', ' $ - у " у $ " ' $ & ", & $ ' " % се $, пре, за ' " ? те ''' " са /. ? " " " са " са %-', $, ово-оно, а " ? за $, а ? је ? " 4, 5 - 1 за $, ? ту " је ? ", вероватно ? $ стране & " савеза & је ? $ $ " " $ у " $ $ " ?, ? " $ тога. Зато & " " " & $ " су ? за " & у ?.
Da li su igraci ginuli protiv Zelje?Nisu,ne zato sto nisu htjeli vec zato sto nisu smjeli!Niko ovdje ne proziva igrace njima svaka cast,ali je uprava ta koja je odgovorna.Poslije poraza od Zelje Mirazic se oglasava kao bili su bolji bla bla bla,a gdje je poslije poraza od Slavije sljedece kolo da to isto kaze.Ko ne zivi ovdje ne moze da ni da zna pravu situciju!Problem sto FK Radnik nema para je bukvalno u sljedecem:KLub vode strukture SDS-a koja je vladajuca partija u Gradu,tako da klub ne dobija pare od najacih preduzeca u gradu,kao sto su Elektrobijeljina koja je bila sponzor kluba dok ova sadasnja uprava nije dosla,Neskovic i drugi tajkuni koji su bliski SNSD.E to je glavni razlog zasto u klubu nema para,jel nema najcih sponzora sa prostora Semberije.Ako Mladost iz V.Obarske udje u PL bice finansiski stabilnija nego Radnik sto je zalosno ali je tako,jel sve najuspjesnije gradske firme ce ih finasirati,zbog bivseg ministra,i predsjednika SNSD BIjeljina Milovanovica.Zbog svega ovoga Radniku gori pod nogama a najvise zbog uprave koju ima!

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 10 maj 2013, 12:29

@bijeljina055 Све " % % у $ посту, ? не " $ $ $ " ' & 32 000 & " & " $ " " пара $ за " " " $ " $ " " ? % & ", " $ оно ? % остане $ "...то је ", $ % $ је ? " је $ по 100 & за 1.' " & ('), а то је % за ' јун, " ? " паре $, % " $ у & - $ $ $ % " $ ? тога $ & & $ $ & $. Зато " " трпе " " " & ¥, " зато је ' $ $ $ на $ " псују " све по $, " $ је " / % $ 300 $ " су " " " $ " (& " " на $ " $ " " '), него $ $ 1500 " $ ' псују " $ " вређају.

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 10 maj 2013, 12:31

Bijeljina055 je napisao/la: Da li su igraci ginuli protiv Zelje?Nisu,ne zato sto nisu htjeli vec zato sto nisu smjeli!Niko ovdje ne proziva igrace njima svaka cast,ali je uprava ta koja je odgovorna.Poslije poraza od Zelje Mirazic se oglasava kao bili su bolji bla bla bla,a gdje je poslije poraza od Slavije sljedece kolo da to isto kaze.Ko ne zivi ovdje ne moze da ni da zna pravu situciju!Problem sto FK Radnik nema para je bukvalno u sljedecem:KLub vode strukture SDS-a koja je vladajuca partija u Gradu,tako da klub ne dobija pare od najacih preduzeca u gradu,kao sto su Elektrobijeljina koja je bila sponzor kluba dok ova sadasnja uprava nije dosla,Neskovic i drugi tajkuni koji su bliski SNSD.E to je glavni razlog zasto u klubu nema para,jel nema najcih sponzora sa prostora Semberije.Ako Mladost iz V.Obarske udje u PL bice finansiski stabilnija nego Radnik sto je zalosno ali je tako,jel sve najuspjesnije gradske firme ce ih finasirati,zbog bivseg ministra,i predsjednika SNSD BIjeljina Milovanovica.Zbog svega ovoga Radniku gori pod nogama a najvise zbog uprave koju ima!
? се у ', ' у прве $ ".

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 10 maj 2013, 12:34

Da nam hoće žrijeb dati Radnik u gostima u jesenjem dijelu taman da dođem i kupim kupusa gore pa da pokiselim jednim metkom 2 zeca. :lol:
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 10 maj 2013, 12:39

incident je napisao/la:@bijeljina055 Све " % % у $ посту, ? не " $ $ $ " ' & 32 000 & " & " $ " " пара $ за " " " $ " $ " " ? % & ", " $ оно ? % остане $ "...то је ", $ % $ је ? " је $ по 100 & за 1.' " & ('), а то је % за ' јун, " ? " паре $, % " $ у & - $ $ $ % " $ ? тога $ & & $ $ & $. Зато " " трпе " " " & ¥, " зато је ' $ $ $ на $ " псују " све по $, " $ је " / % $ 300 $ " су " " " $ " (& " " на $ " $ " " '), него $ $ 1500 " $ ' псују " $ " вређају.
Mene samo iritira to sto neko iz Sarajeva dodje da popuje o tome kako je pobjeda Zelje u Bijeljini cista kao suza,a da pri tome ne zna ko je glavni u Radniku, igraci moraju da rade ono sto im se kaze,a sve zbog toga sto im se duguju pare pa moraju da mole za svoje pare.Ja sam za posten fudbal pa makar Radnik igrao 100 godina 1 ligu RS,a niti jednu sezonu u ovakoj PL.O cemu pricam imas u danasnjem Press-u dodouse za utakmicu Slavija-Olimpik.

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 10 maj 2013, 12:52

Stole iz Bora je napisao/la:@Bijeljina055

Ti iz mjeseca u mjesec mjenjas pricu, taman kako ti odgovara ... :)

Prvo je bila prica da je Radnik dao Želji bodove a da mu isti osigura opstanak:
Bijeljina055 je napisao/la:Fk Radnik je danas izgubio ""prijateljsku"" utakmicu koja je ugovorena od strane uprave FK Radnik,a na taj nacin i obezbjedio i svoj opstanak u ligi,jel ako bude potrebe Zeljo ce se potruditi da da Radniku pribavi negdje tri boda!
A onda ide prica o parama koje je Radnik dobio od Želje da bi se igracima podjelile plate, premije, zaostale rate i sta sve ne jos:
Bijeljina055 je napisao/la:Matematički i naučno tako je moralo biti,nije ni meni svejedno ali šta se može- što se mora mora se,Sredstvo opravdava cilj,Srdestvo-lego novac na račun kluba,cilj -tri boda Želji za prvaka premijer lige ,Radnik ostaje u Premijer lizi,sve ovce na broju a vuci siti,uprava danas inkasirala kao nikada ,gradonačelnik i pored poraza ode ozarena lica-više će para ostati u Opštinskom budžetu,žaomi igrača
Bijeljina055 je napisao/la:На овај " " " & " " овце на &,тј.управа " $ паре за ",$ ? не ? ?,а " ? $!
Bijeljina055 je napisao/la:@storm raider
Da razjasnimo nesto oko kupovine tj prodaje utakmica.
Uprava FK Radnika je ta koja je prodala tu utakmicu juce, o tome danas prica cijela Bijeljina,sve da bi se isplatile plate i rate igraca jel klub ima samo 3 igraca iz Bijeljine.
Da bi na kraju isla ova nova prica:
Bijeljina055 je napisao/la:Dobijena je neka sitna para plus nesto sto ce se realizovati u toku ljetne pauze u vidu nekih usluga!
Daj skontaj jednom jesu li bodovi, sitna lova ili velika lova za plate, premije, rate i ostalo ... ;)
Da ti nebih sve navodio i citirao imas iznad pravu situaciju u klubu objasnjenu i odatle ta citava kuhinja ide!
Jednostavno receno klub nema para zato sto nije blizak vladjucoj strukturi na nivou RS,jel ga vode kadrovi SDS-a,koji su u sukobu sa ovima odozgo pa se uprava snalazi na razne nacine. ;)

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 10 maj 2013, 12:57

Dajte više **** vas šuplje priče, grad Bijeljina zaslužuje i više od jednog P-ligaša onakav doček ljubaznost i sve fer nema nigdje. svaka čast i moje poštovanje, drago mi je zbog Radnika da je ostalo u Ligi zasluženo, ja dolazim opet i hoću samo kupusa. ;)
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bordo10, Combattente87, fks74, Grk1234, Orvel, torbica, Tuce11, Zaboljesutra i 42 gosta.