PatrickBateman je napisao/la:Ronaldu je bilo daleko da s 11 metara zabije gol pa mu je sudija priblizio na 5.
I onda se madridisti hvale kako je zabio 200 golova Tuzno majke mi.
s takvim sinom kao sto si ti svaka bi majka bila tuzna
PatrickBateman je napisao/la:Ronaldu je bilo daleko da s 11 metara zabije gol pa mu je sudija priblizio na 5.
I onda se madridisti hvale kako je zabio 200 golova Tuzno majke mi.
s takvim sinom kao sto si ti svaka bi majka bila tuzna
Ne bi tvoja, bila bi sretnija sa mnom kao sinom jer je vise ne bi proganjala misao da je bilo bolje da abortira nego da rodi tebe .
Ako cemo se vec vrijedjati na seljackom nivou, ja provokaciju za Ronalda, ti odmah licnu. Chill dude,chill.
Ne treba na to tako gledati , cinjenica je da je Messi protiv Madrida igrao dosta mlad dok se razvijao ulazio s klupe i tako ( cak je i tad zabijao) dok je Ronaldo u Real dosao na vrhuncu karijere . Cak po fejsu trube slike kako je Messiju za 200 golova za Barcu trebalo 286 meceva , a Ronaldu 197 , koji antitalenti
geoxx je napisao/la:Ne treba na to tako gledati , cinjenica je da je Messi protiv Madrida igrao dosta mlad dok se razvijao ulazio s klupe i tako ( cak je i tad zabijao) dok je Ronaldo u Real dosao na vrhuncu karijere . Cak po fejsu trube slike kako je Messiju za 200 golova za Barcu trebalo 286 meceva , a Ronaldu 197 , koji antitalenti
Upravo tako.
A Messi je protiv Reala odigrao 22 tekme, ili 21...tako nekako.
geoxx je napisao/la:Ne treba na to tako gledati , cinjenica je da je Messi protiv Madrida igrao dosta mlad dok se razvijao ulazio s klupe i tako ( cak je i tad zabijao) dok je Ronaldo u Real dosao na vrhuncu karijere . Cak po fejsu trube slike kako je Messiju za 200 golova za Barcu trebalo 286 meceva , a Ronaldu 197 , koji antitalenti
Upravo tako.
A Messi je protiv Reala odigrao 22 tekme, ili 21...tako nekako.
Raul_64 je napisao/la:Vecerali Perez i Del Boske.
mozda pricali o Zidanovom voleju , mozda nesto drugo..
Šta su večerali
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..