Svi vi simpatizeri Želje iz Kreševa,Fojnice,Kiseljaka,pomalo i iz Sarajeva...dobro nam došli

Kako ćemo das vas mlatnemo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
don't forget bradinatepsija je napisao/la:Srednjobosanci,dobro nam došli u Hercegovinu.
Svi vi simpatizeri Želje iz Kreševa,Fojnice,Kiseljaka,pomalo i iz Sarajeva...dobro nam došli![]()
Dobro indijanac, hvala na obavještenjutepsija je napisao/la:Bola,razvalićemo vas.
Još da bude +35
tepsija napravi ti pite da se sta pojede posjedi i proslavi dupal mani se belaja i corava posla kad ce te opet "popusit foru".tepsija je napisao/la:Srednjobosanci,dobro nam došli u Hercegovinu.
Svi vi simpatizeri Želje iz Kreševa,Fojnice,Kiseljaka,pomalo i iz Sarajeva...dobro nam došli![]()
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... tt91gGLtQkTeaM87 je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:moze li neko staviti izvjestaj sa utakmice ?
Ma Ibrahim Sehic...nime_tm87 je napisao/la:Ma ima golmana ne sikiram se... ako nista ponovo Gusu da obara svoj rekord...
Seha najbolji golman poslije rata! Al izgleda da ima jos ....bistrikboy je napisao/la:Ma Ibrahim Sehic...nime_tm87 je napisao/la:Ma ima golmana ne sikiram se... ako nista ponovo Gusu da obara svoj rekord...
...u playoff-u LP.Trequartista je napisao/la:Uz Božiju pomoć i malo sreće ispast ćemo...
Utakmice posljednja tri kola radi regularnosti se igraju u istom terminu, tako da ce se sve utakmice igrati od 17.30 h. To je bila praksa i prethodnih sezona.asunsao je napisao/la:Utakmica s Leotarom hoce li biti u 17 30 kao sto sad pise ili ce se pomjeriti za 20 00, ako neko zna informaciju neka kaze jer se trebam organizovat na vrijeme
Hvala ti, druze, pomogo si mi basamerosm je napisao/la:Utakmice posljednja tri kola radi regularnosti se igraju u istom terminu, tako da ce se sve utakmice igrati od 17.30 h. To je bila praksa i prethodnih sezona.asunsao je napisao/la:Utakmica s Leotarom hoce li biti u 17 30 kao sto sad pise ili ce se pomjeriti za 20 00, ako neko zna informaciju neka kaze jer se trebam organizovat na vrijeme
Mislim nema daljeZel je napisao/la:
Svima poznat dres... Nešto kontam ne bi ga bilo loše ponovo oživiti, samo recimo kao Patrickov, kad već nude opciju da klub sam dizajnira dresove; npr. za sezonu 2014/15, te da se na taj način obilježi 30 godina od čuvenog polufinala, a ko zna možda nam se ponovo posreći...