FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Šampionskoj generaciji iz 2001 dao bi prednost na par mjesta.Kahn,Effenberg,LizeRazu i Elber, ostalo je na strani Juppove kaznene expedicije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
...koje se vuku po terenu.effe_sa je napisao/la: ona ekipa iz 2001. godine je izbacila tada Reala, koji je bio individualno dosta nadmoćniji, Real je tad igrao sa 11 super zvijezda
Šta bi im tek današnji Bayo uradio?
A još se i cuker složio, kud ćeš dalje. Svaka dalja rasprava je nepotrebna, pronalaženje prave istine je jednosmjerna ulica.Klare je napisao/la:Nećeš, ali dovoljno ti da i ja tako razmišljam, tako da ti je to garancija koračanja pravim putem...
Profesore (a Bogomi i dokture) fina promjena teme. Bar dok se ne vrati Romariooooooooooooooooooooooooooooo... :ugeek:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Trebali smo anketu dobiti pa da vidimo kako razmisljamo kao cjelina a ne kao individualci, no opet svaki opis danasnje i nekadasnje generacije je dobrodoslo, nimalo neugodno za citanje.
Moj glas takodjer ide danasnjim momcima, koji su ovu igru doveli skoro do savrsenstva, dok je prijasnja generacija tezila vise tom taktickom nadmudrivanju, bez nekih ubojitih prodora i sa dosta ubacaja a unutra je Elber gospodario mada je i nerijetko pogadjao sa distance (gol na SB-u za pobjedu od 1:0, godine se ne sjecam
).
Kad se samo sjetim Matthausa i njegove uloge na liberu.
Danas je bas nezamislivo igrati na takav nacin.
Vrlo je lijepo sjetiti se nekih starih igraca, starih vremena kada je Bayern bio jedan od glavnih kandidata za klempu svake sezone, da bi se kasnije malo izgubili, smjena generacije i kojekakvi promasaji sa igracima su bili jedni od glavnih razloga.
Danas je Bayern ponovo na vrhu Europe (25-og cemo to nadam se obznaniti) i sasvim zasluzeno su tu jer su pokazali puno vise u odnosu na svu konkurenciju.
Moj glas takodjer ide danasnjim momcima, koji su ovu igru doveli skoro do savrsenstva, dok je prijasnja generacija tezila vise tom taktickom nadmudrivanju, bez nekih ubojitih prodora i sa dosta ubacaja a unutra je Elber gospodario mada je i nerijetko pogadjao sa distance (gol na SB-u za pobjedu od 1:0, godine se ne sjecam
Kad se samo sjetim Matthausa i njegove uloge na liberu.
Vrlo je lijepo sjetiti se nekih starih igraca, starih vremena kada je Bayern bio jedan od glavnih kandidata za klempu svake sezone, da bi se kasnije malo izgubili, smjena generacije i kojekakvi promasaji sa igracima su bili jedni od glavnih razloga.
Danas je Bayern ponovo na vrhu Europe (25-og cemo to nadam se obznaniti) i sasvim zasluzeno su tu jer su pokazali puno vise u odnosu na svu konkurenciju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
[youtube][/youtube]
Dok ne osvoje LP-a ja ih nikada neću staviti ispred naše zlatne generacije koji je hladnokrvno gazila sve pred sobom.
Ubili United na strani 1:0, dobili kući 2:1. Ubili na strani Reala sa 1:0, dobili kući sa 2:1. U finalu na penale smo dobili Valenciju s tim da je Mehmet u reuglarnom dijelu promašio penal, da bi u drugom zabio Effe iz penala.
Elberov gol lijevicom protiv Spartaka, pa Effe mislim gol protiv Kiewa sa 30 metara iz slobodnjaka. Paolo Sergio za pobijedu na strani protiv Uniteda. Imam i sada snimljenje utakmice protiv Uniteda te sezone, te protiv Reala. Sve se to snimalo u vhs formatu. Kada se sjetim šuta Giggsa pa je Kahn vadi iz rašlja. I neko kaže da je Neuer bolji golman
Kako sam skakao kada ga je Anderson zavalio Hsv-u, prije toga Barbarez zabio glavom, kasnije na penale je baš Anderson promašio svoj jedanaesterac. Pogled Lizerazu-a nakon bombe iz penala posebno pamtim. Linke ide prema lopti i kažem sebi ne Linke, a on ga hladnokrvno zabi. Jeremies uzima loptu u 80+ minuti i pretrča čitav teren i ode lopta u korner, odmah ustaje i vraća se u odbrani, mislim da je to protiv Reala bila. Kakva je to samo trkač bio.
Lijepa stara vremena koja se ne zaboravljaju tek tako.
Nadam se da su ovi sadašnji igrači naučili lekciju iz prethodna dva finala, posebno Robben. Vidi se po izjavama da su jako motivirani, samo da još to na terenu pokažu i sve će biti lijepo aBd.
Kahn slavio odbranu protiv Pelegrinija, pa je odmah otišao do Canizaresa da ga tješi. Kasnije je rekao da zna kako se on osjećao jer je upravo i on 99-te izgubio finale.
LN
Dok ne osvoje LP-a ja ih nikada neću staviti ispred naše zlatne generacije koji je hladnokrvno gazila sve pred sobom.
Ubili United na strani 1:0, dobili kući 2:1. Ubili na strani Reala sa 1:0, dobili kući sa 2:1. U finalu na penale smo dobili Valenciju s tim da je Mehmet u reuglarnom dijelu promašio penal, da bi u drugom zabio Effe iz penala.
Elberov gol lijevicom protiv Spartaka, pa Effe mislim gol protiv Kiewa sa 30 metara iz slobodnjaka. Paolo Sergio za pobijedu na strani protiv Uniteda. Imam i sada snimljenje utakmice protiv Uniteda te sezone, te protiv Reala. Sve se to snimalo u vhs formatu. Kada se sjetim šuta Giggsa pa je Kahn vadi iz rašlja. I neko kaže da je Neuer bolji golman
Lijepa stara vremena koja se ne zaboravljaju tek tako.
Nadam se da su ovi sadašnji igrači naučili lekciju iz prethodna dva finala, posebno Robben. Vidi se po izjavama da su jako motivirani, samo da još to na terenu pokažu i sve će biti lijepo aBd.
Kahn slavio odbranu protiv Pelegrinija, pa je odmah otišao do Canizaresa da ga tješi. Kasnije je rekao da zna kako se on osjećao jer je upravo i on 99-te izgubio finale.
LN
- amel10071988
- Kontakt:
Ma vidi se to i po reakciji na terenu, kako se ponašaju, jer ako se vratimo na finale 2012 u Minhenu ekipa je zaista fantastično igrala ali jedan trenutak nepažnje i primiš gol, to je bio onaj dan kad te ništa neće, ama baš ništa
Ove sezone igrači igraju 90 minuta plus produzetke, i zaista imam osjećaj da bi tako disciplinovano mogli da igraju cijeli dan, i bez obzira koliki je pritisak na igracima zbog 2 izgubljena finala, mislim da je više to prednost tj iskustvo, kako treba utakmicu rješavati što je prije moguće jer u finalima jedna zalutala lopta moze da ispise historiju na pogresnu stranu.
Ovo finale će akoBogda biti rješeno u 90 min uz pobjedu Bayerna od 2 gola razlike bez obzira što je Dortmund dobra ekipa i poštujem to što su postigli ALI igračima Bayerna je ove sezone ispran mozak " Morate osvojiti Ligu prvaka "
znate ono kao kod onih robota fazoni

Ove sezone igrači igraju 90 minuta plus produzetke, i zaista imam osjećaj da bi tako disciplinovano mogli da igraju cijeli dan, i bez obzira koliki je pritisak na igracima zbog 2 izgubljena finala, mislim da je više to prednost tj iskustvo, kako treba utakmicu rješavati što je prije moguće jer u finalima jedna zalutala lopta moze da ispise historiju na pogresnu stranu.
Ovo finale će akoBogda biti rješeno u 90 min uz pobjedu Bayerna od 2 gola razlike bez obzira što je Dortmund dobra ekipa i poštujem to što su postigli ALI igračima Bayerna je ove sezone ispran mozak " Morate osvojiti Ligu prvaka "
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Niko se izgleda ne sjeća golova Kahn----Elber pa ni danas ekipe nisu u stanju onako nešto uraditi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- amel10071988
- Kontakt:
Sjećam se jaSaurman je napisao/la:Niko se izgleda ne sjeća golova Kahn----Elber pa ni danas ekipe nisu u stanju onako nešto uraditi.
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Sram Vas bilo...Iako je neradni dan u Njemackoj covjek zbog Vas mora raditi.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- schweinsteiger
- Kontakt:
Uzeo bi ih sadasnji Bayern jedno 2-3 razlike.
Takticki,psihicki,fizicki su nadmocniji.
Mnogi jos uvijek govore kako kod sadasnjih niko nema "muda".Nakon proslogodisnjeg su mnogima izrasla.Protiv bilo koje ekipe ni jedan igrac ne bjezi od lopte,bas naprotiv.
Neko je izjavio da se svi najsigurnije osjecamo kada je lopta kod Schweinsteigera,sto dovoljno govori o tome da je konacno prihvatio ulogu vodje na terenu.
Porediti Kahna s "najbolje placenim neradnikom u Njemackoj" je smijesno.Ne pokusavam umanjiti kvalitete Neuera,definitivno jedan od najboljih golmana sadasnjice,ali zahvaljujuci nasem sistemu igre on uopste nema puno posla i rijetko vidjamo tu njegovu klasu na djelu.Protiv Frankfurta smo vidjeli te neke superodbrane,dok smo ih kod Kahna gledali iz utakmice u utakmicu.
Samo navijaci Bayerna nece zaboraviti nacin na koji je osvojena titula u Bundesligi 2001.,dok svijet nece zaboraviti nacin na koji je osvojena 2013.
Mi cemo tek za nekoliko godina shvatiti koliko trebamo biti sretni da imamo priliku pratiti ovu generaciju,ovo se nece ponoviti jos puno godina.Ne samo od strane naseg kluba,vec bilo kojeg.
Btw,sutra predstavljanje novih dresova za domace utakmice
Takticki,psihicki,fizicki su nadmocniji.
Mnogi jos uvijek govore kako kod sadasnjih niko nema "muda".Nakon proslogodisnjeg su mnogima izrasla.Protiv bilo koje ekipe ni jedan igrac ne bjezi od lopte,bas naprotiv.
Neko je izjavio da se svi najsigurnije osjecamo kada je lopta kod Schweinsteigera,sto dovoljno govori o tome da je konacno prihvatio ulogu vodje na terenu.
Porediti Kahna s "najbolje placenim neradnikom u Njemackoj" je smijesno.Ne pokusavam umanjiti kvalitete Neuera,definitivno jedan od najboljih golmana sadasnjice,ali zahvaljujuci nasem sistemu igre on uopste nema puno posla i rijetko vidjamo tu njegovu klasu na djelu.Protiv Frankfurta smo vidjeli te neke superodbrane,dok smo ih kod Kahna gledali iz utakmice u utakmicu.
Samo navijaci Bayerna nece zaboraviti nacin na koji je osvojena titula u Bundesligi 2001.,dok svijet nece zaboraviti nacin na koji je osvojena 2013.
Mi cemo tek za nekoliko godina shvatiti koliko trebamo biti sretni da imamo priliku pratiti ovu generaciju,ovo se nece ponoviti jos puno godina.Ne samo od strane naseg kluba,vec bilo kojeg.
Btw,sutra predstavljanje novih dresova za domace utakmice
#miasanmia
- gerdmuller
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 4704_n.png" onclick="window.open(this.href);return false;
ZNACI GAZPROM NECE BITI GLAVNI SPONZOR
ZNACI GAZPROM NECE BITI GLAVNI SPONZOR
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 04:02, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
da odgovorim zuckeru,nisam ni vidio prije da si me pitao, sta reci, bio povrijedjen covjek, nespreman za 90 minuta utakmice, jos uvijek nije spreman, ne znam sta se posebno ima tu reci, bio je nespreman prije te utakmice, i poslije,jos uvijek je, ali i da je bio spreman, teze bi bilo bayernu,al opet bi prosao,jer ostatak ekipe je van forme i to traje vec duze,a k tome jos imao je i paklenog protivnika koji je igrao dobru odbranu,da je bio spreman napravio bi sigurno neke probleme bayernu, ali ne tolike da bi vas mogao sam izbacitieffe_sa je napisao/la:I ja kažem....Hajmo malo o zlatnoj lopti....Ja mislim da je dobiva pobjednik finala Lige prvaka (tačnije igrač tog tima = Bayern).....Šta kažeš ti seco????secer je napisao/la:polahko bolan. tek smo kod uvoda...Romariooo je napisao/la:eto izgleda da se utvrdilo napokon ko je bolji od koga individualno![]()
a kad poredite te generacije, ona jes imala vise muda, al ova ima vise znanja, i ovaj bayern je za klasu jaci od onog sto je uzeo ligu prvaka, ovaj bayern je bayern je vjerovatno poslije onog bekenbaurevog najjaci u istoriji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
FCHollywood
- Kontakt:
Slažem se sa izgleda sa većinom da je danjašnji Bayern ipak jači.
Čak i u većini poređenja igrača.ALI!?! Svaka čast Jupu i njegovoj uspješnoj sezoni,a i zavidnoj trenerskoj karijeri
ipak veliku ulogu u ZLATNOJ GENERACIJI 2001 je imala legenda Otmar Hizfeld.
Čak i u većini poređenja igrača.ALI!?! Svaka čast Jupu i njegovoj uspješnoj sezoni,a i zavidnoj trenerskoj karijeri
ipak veliku ulogu u ZLATNOJ GENERACIJI 2001 je imala legenda Otmar Hizfeld.
1.ALLAH-2.POSLANIK s.a.v.s.-3.VATAN i PORODICA-4.PRIJATELJI-
5.FC BAYERN MÜNCHEN
5.FC BAYERN MÜNCHEN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Perverzija.

Edit: navodno Cakir sudi finale.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dresovi su prejaki, pravo mi se sviđaju.
Što se tiče usporedbi dvije Bayernove generacije, to je veoma teško i nezahvalno upoređivati.
Mada imam osjećaj da će ova genracija biti najbolja Bayernova svih vremena.
Način igranja je totalno drukčiji, filozofija fudbala je drukčija općenito, danas se trkači cijene mnogo više nego tada.
Ne kažem da se tada nisu cijenili, nego da je danas to jedna od najvažnijih osobina.
Realno gledajući, Mandžukić sa svojim kvalitetima u to vrijeme teško da bi igrao ikako.
Ova današnja generacija je trkački i taktički jača i općenito je dominantnija.
Prošetali su se Bundesligom skoro kao niko da sada, pa izabacili u Ligi prvaka Arsenala, Juventusa ( prvaka i vladara Italije ) i na kraju Barcelonu ( koja je zadnjih godina bila najbolja ekipa na svijetu ), prošetali se DFB kupom.
Pa gol razlika, pa demoliranje ekipa ( 9:2, 6:0, 5:0,... ) i tako dalje i tako dalje.
Ona generacija je imala fantastične igrače za to vrijeme i za tadašnji način igranja fudbala.
Effe, Kahn, Elber, Lizarazu, Sagnol, Anderson, Scholl su bili strašni igrači.
Oni su ova generacija tadašnjeg fudbala, ako me razumijete
Na kraju bih samo dodao da možemo biti samo ponosni što smo svjedoci ove dvije generacije
MIA SAN MIA !!
Što se tiče usporedbi dvije Bayernove generacije, to je veoma teško i nezahvalno upoređivati.
Mada imam osjećaj da će ova genracija biti najbolja Bayernova svih vremena.
Način igranja je totalno drukčiji, filozofija fudbala je drukčija općenito, danas se trkači cijene mnogo više nego tada.
Ne kažem da se tada nisu cijenili, nego da je danas to jedna od najvažnijih osobina.
Realno gledajući, Mandžukić sa svojim kvalitetima u to vrijeme teško da bi igrao ikako.
Ova današnja generacija je trkački i taktički jača i općenito je dominantnija.
Prošetali su se Bundesligom skoro kao niko da sada, pa izabacili u Ligi prvaka Arsenala, Juventusa ( prvaka i vladara Italije ) i na kraju Barcelonu ( koja je zadnjih godina bila najbolja ekipa na svijetu ), prošetali se DFB kupom.
Pa gol razlika, pa demoliranje ekipa ( 9:2, 6:0, 5:0,... ) i tako dalje i tako dalje.
Ona generacija je imala fantastične igrače za to vrijeme i za tadašnji način igranja fudbala.
Effe, Kahn, Elber, Lizarazu, Sagnol, Anderson, Scholl su bili strašni igrači.
Oni su ova generacija tadašnjeg fudbala, ako me razumijete
Na kraju bih samo dodao da možemo biti samo ponosni što smo svjedoci ove dvije generacije
MIA SAN MIA !!
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
S-Y-L-A-R je napisao/la:Bio je povređen
mandraX je napisao/la:Upravo tako.
uh, konacno. u redu momci, hvala na odgovorima.Romariooo je napisao/la:da odgovorim zuckeru,nisam ni vidio prije da si me pitao, sta reci, bio povrijedjen covjek
ako cemo vjerovati statistici koja kaze da 2/3 lopti koje vezni red uputi napadu zavrse kod mesija tj. da je on taj koji primi, upotrijebi ili distribuira dvije od tri lopte, onda je i najvecem laiku jasno da je barca opasna samo ako funkcionise njihov najvazniji kotacic.
sad, ako je povrijedjen, naravno da cemo gledati daleko slabiju barcu koja, jednostavno, nije u mogucnosti kompenzirati njegovo velicanstvo. toliko o najjacoj ekipi svih vremena, najboljim veznjacima svih vremena i ponajboljoj odbrani svih vremena.
ah, postedi me laznog morala.Romariooo je napisao/la:ali i da je bio spreman, teze bi bilo bayernu,al opet bi prosao
prije dvomeca cvrsto ste vjerovali da cete proci. toliko ste se uzdali u ´blaugranu´ da ste i nakon ´minhenske samarcine´ vjerovali da ce ´la pulga´ i co. napraviti senzaciju i okrenuti rezultat.
dobro, u pravu su oni koji pomisle ´Boze, zasto se vraca na davno prezvakane teme´, tako da cu zavrsiti o barci i vratiti se na pricu o mesiju.
prije negoli napisem ono sto sam planirao napisati, moze li neko od vas dvojice napisati o kakvoj se povredi radi?
dakle, zanima me zasto je mesi propustio revans u barceloni, dok je u minhenu bio totalno iskljucen?
znam da se u tekmi protiv psg-a uhvatio za desni but i signalizirao klupi da zeli izmjenu.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Pa čovječe pričamo o najboljem igraču na svijetu, naravno da Barca sa njim i bez njega nije ista ekipa.secer je napisao/la: ako cemo vjerovati statistici koja kaze da 2/3 lopti koje vezni red uputi napadu zavrse kod mesija tj. da je on taj koji primi, upotrijebi ili distribuira dvije od tri lopte, onda je i najvecem laiku jasno da je barca opasna samo ako funkcionise njihov najvazniji kotacic.
sad, ako je povrijedjen, naravno da cemo gledati daleko slabiju barcu koja, jednostavno, nije u mogucnosti kompenzirati njegovo velicanstvo. toliko o najjacoj ekipi svih vremena, najboljim veznjacima svih vremena i ponajboljoj odbrani svih vremena.
Ovdje se može skontat' također da ti misliš kako je Messi neki špic u Barci, kako samo čeka lopte veznog reda. I tu griješiš mogu ti reći, pogledaj neku tekmu, recimo protiv Reala, koliko vremena provede na polovini terena, koliko se vraća po loptu, u nekim trenutcima može se reći da i veznjaka igra, a ne napadača.
O najboljim veznjacima se može raspravljati, bezobrazno je to na taj način reći, da su def. najbolji ikada.
Odbrana, najbolja? Ja druže ne znam koliko puta odeš na temu Barce i čitaš šta pišemo, al' eto, savjetujem ti da odeš ovako ponekad, pa pročitaj šta mi pišemo zadnju godinu dana, i više, o toj istoj odbrani.
Ovo nije istina, znaš i sam.secer je napisao/la:prije dvomeca cvrsto ste vjerovali da cete proci. toliko ste se uzdali u ´blaugranu´ da ste i nakon ´minhenske samarcine´ vjerovali da ce ´la pulga´ i co. napraviti senzaciju i okrenuti rezultat.
Eto ako ti nije mrsko vrati se par stranica unatrag, na dan kad su izvučeni parovi 1/2-finala LP pa vidi šta smo mi pisali na temi Barce, a možeš se vratiti još više pa pročitat' koju ekipu smo jedino izbjegavali u 1/2-finalu.
Ne vidim drugi način kako da ti dokažem da griješiš u vezi toga.
http://www.guardian.co.uk/football/2013 ... nt-germainsecer je napisao/la:prije negoli napisem ono sto sam planirao napisati, moze li neko od vas dvojice napisati o kakvoj se povredi radi?
dakle, zanima me zasto je mesi propustio revans u barceloni, dok je u minhenu bio totalno iskljucen?
znam da se u tekmi protiv psg-a uhvatio za desni but i signalizirao klupi da zeli izmjenu.
Lionel Messi came off at half-time last week against Paris Saint-Germain after picking up a hamstring strain
- BayernMunchen31
- Kontakt:
khm,schweinsteiger je napisao/la:Neko je izjavio da se svi najsigurnije osjecamo kada je lopta kod Schweinsteigera,sto dovoljno govori o tome da je konacno prihvatio ulogu vodje na terenu.
Ovdje vec sumnjam druze.schweinsteiger je napisao/la: psihicki,fizicki su nadmocniji.
Ono su bile zivotinje sto se tice fizicki duela. Prave muskarcine. Kad te Effe pogleda onim ocima ne pada ti na pamet da mu odgovoris.
Znas sta bi Kahn uradio Robbenu poslije ovog
I za psihicku nadmoc su tu negdje.
Ipak je prije samo godinu dana, pored svih Njemaca , Olic morao preuzeti odgovornost.
U intervjuu koji je dao govorio je kako niko nije smio da suta.
To se u onoj ekipi nije desilo.
Tek su sad oni sazreli , poslije 2 teske lekcije ...
FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- Omerbavarac
- Kontakt:
Srce raste a dusa je ispunjena zadovoljstvom.Robben je napisao/la: Ni na kraj svijeta ne bi pomislio da napustim Bayern.
Mediji mogu da prenose svasta, ovo je moj dom. Igrao sam i u Gronningenu i Psv-u i u Realu i u Chelseu ali nigdje nije bilo kao u Bayernu. Ja volim ovaj klub i zelim da zavrsim svoju karijeru ovdje, na Allianz Areni!".
Naravno da ces kralju zavrsiti u Bayernu ali ono sto je najvaznije je da niti jedan igrac ne prica protiv Bayerna niti kada napusti isti, jer je ocigledno da su se susreli sa najuredjenijim sistemom na Svijetu.

Sutra s najjačom postavom. Jupp uigrava ekipu za finale.
Bild je samo napravio jednu grešku u svojoj grafici postave je stavio Boatenga, a on ne može sutra nastupiti zbog kartona.
Nakon utakmice slijedi ko što je svima poznato uručivanje titule šampionima, a nakon toga će se slavlje nastaviti u središtu grada. Ekipa će praviti krug kroz grad a na čuvenom Rathausbalkon-u se očekuje oko 20.30.
Kanal BR (Bayerisches Rundfunk) će direktno prenositi ovo kruženje gradom , te proslavu s navijačima od 19.30.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.