Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ikere Ikere...
Ikere Ikere...
E sta uradi crni Alvaro,da mi sheba ruku izborio bi se on sigurno za prvih 11,ovako dodje Lopez koji izvrsno brani,dobi i on svoji 5 minuta slave ali ova legenda mora biti na golu Reala tezakmtezak period za najboljeg golmana na planeti.Dzoni je napisao/la:
Ikere Ikere...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
To se Murinjo namjerio na gore i odvratnije od sebe. Neka je, ne zalim ga
...
Valjda ce u buducnosti biti manje arogantan
.
Valjda ce u buducnosti biti manje arogantan
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Sta se ovo Di stefano zeni sa 50 godina mladjom fufom ? To mora da je ljubav. Haj neka joj zatrazi da potpise ugovor da nema nikakva prava da trazi kintu u slucaju smrti ili razvoda pa da vidis da li ce da se uda

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Naježio sam se jbt.Dzoni je napisao/la:
Ikere Ikere...
Strašno, igrač koji jednostavno mora igrat', koji mora nosit' kapitensku traku.
Srce ekipe.
ko sto nasi ljudi kazu skupilo se dosta toga kod njega u datom trenutku, tacno mu se na licu vidi to, ziva legenda i najbolji golman svih vremena 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
To je na tekmi Madrid : Mallorca kad je osvojena titula 06/07,zadnjih 10 kola pa i ta zadnja tekma za poludit, sve mu se sabralo,pod Capellom u toj sezoni ekipa je bila ujedinjena kao nikad (barem u ovo vremena što ja pratim).
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma Casillasa treba oterati iz kluba, on je krivac za sve što se dešava u klubu. Pratim ga na Instagram i mater +ebo pa samo onoj svojoj kuji lajka slike, a u poslednjih para dana lajka i slike na kojima je on se Pepeom. Ostali igrači, normala, lajkaju sve što ima veze s Real Madridom, dok njega kao da boli qurac za sve.
Treba njega nabit nogom u Monaco, ha ya.
Iker je zaduzio Real toliko da mu trebaju lizati pakšu i na koljenima ga moliti da ostane.
dlaku po dlakugeoxx je napisao/la:Iker je zaduzio Real toliko da mu trebaju lizati pakšu i na koljenima ga moliti da ostane.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Slažem se, nabiti klošara nogom....Lopez je svakako buducnost i perspektiva Reala....šteta što ga ranije nisu nabavili.anonymousHD je napisao/la:Ma Casillasa treba oterati iz kluba, on je krivac za sve što se dešava u klubu. Pratim ga na Instagram i mater +ebo pa samo onoj svojoj kuji lajka slike, a u poslednjih para dana lajka i slike na kojima je on se Pepeom. Ostali igrači, normala, lajkaju sve što ima veze s Real Madridom, dok njega kao da boli qurac za sve.
Higuain 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
bluemania je napisao/la:Slažem se, nabiti klošara nogom....Lopez je svakako buducnost i perspektiva Reala....šteta što ga ranije nisu nabavili.anonymousHD je napisao/la:Ma Casillasa treba oterati iz kluba, on je krivac za sve što se dešava u klubu. Pratim ga na Instagram i mater +ebo pa samo onoj svojoj kuji lajka slike, a u poslednjih para dana lajka i slike na kojima je on se Pepeom. Ostali igrači, normala, lajkaju sve što ima veze s Real Madridom, dok njega kao da boli qurac za sve.
naprijed rejal
Ispade da više ja cijenim Casillasa, nego ovi bosanski realovci
Ovo se može samo na jalijaški nacin riješiti i nikako drugacije
Iker svetinja ili papucar,pitanje je sad

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa ko kaze da ga mi necijenimo,koliko ja vidim ovde je samo jedan lik prica protiv Iker-a,Kad Jose moze pricati protiv njega i govoriti da je Adan bolji golman,ja Ikeru onda nista ne zamjeram
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Iker ce ponovo stati na gol,to je samo pitanje vremena.
I bit ce bolji nego ikad.
Ovaj pakas uskoro odlazi i to je cinjenica.
Gledam vec duze vrijeme njegove pizdarije i nisam htio nista da pisem jer je tada je jos bio trener Reala,pa kakav takav.
Ali sad kada odlazi nek j3be sebi mater.
Real Madrid nije Murinjo.
Neka ide gdje mu je volja,mislim da je on davno shvatio da je Real prevelik zalogaj za njega.
I bit ce bolji nego ikad.
Ovaj pakas uskoro odlazi i to je cinjenica.
Gledam vec duze vrijeme njegove pizdarije i nisam htio nista da pisem jer je tada je jos bio trener Reala,pa kakav takav.
Ali sad kada odlazi nek j3be sebi mater.
Real Madrid nije Murinjo.
Neka ide gdje mu je volja,mislim da je on davno shvatio da je Real prevelik zalogaj za njega.
- anonymousHD
- Kontakt:
Real Madrid nije ni Iker Casillas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.