Jadno je kod nas,a i kod kona kad ovakve slike su sprdancija..
Hvala bogu za Husrefa.
Schwarz je napisao/la:zamorano ako navijas za sarajevo,ovim komentarom pokazujes kako si ogranicen,hocu reci kakva je to gospoda koja navija za torpedo.A mi Manijaci se ne stidimo ovih navijaca sa slike,usput kojih ima i na vasoj tribini
Oni barem nejedu krmetinu po Trebinju i ne dogovoraju utakmice kao nekimija je napisao/la:Zaboravili ste vi kada su vas Manijaci nagradili ogromnim aplauzom,kada ste ispadali u drugu ligu jer takav klub kao sto je Velez nije za druge lige ali mu ocito navijaci jesu,postali ste prave ulizice,mada mozda ste uvijek i bili samo to skrivalitepsija je napisao/la:Bravo Sarajevo.
Proslava prvaka prolongirana![]()
A neće je biti ni u Mostaru.
Odlična vijest, drži se Hus!!!Head je napisao/la:"Husref se sinoć u 1h iza ponoći probudio iz narkoze i pitao kako je završila utakmica, kad su mu rekli 0-0, samo je rekao super i nije više ništa pitao."
A doktori kažu da će se vratiti na trenersku klupu bez ikakvih problema
Znam derbi je bio , bez Husrefa , bez ovog bez onog ... Ali jedno je osnovno .. Nek ih je sram za partiju na šugasvici ... skretničari su bili baš za 1 klasu bolji,Ali neka neka mali suljić vodi loptu do čovjeka i nek mu je da na 30 centi od njega i još navuče igrača, neka čomor igra za selju , (isto ko da igra) ...Pa ljudi su ispred nas bruku ... Samo Bandoviću zahvaliti na svemu ... BRAVO MAJSTRORE !Burberry46 je napisao/la:Fantasticna podrska Hordi, ostalo na terenu nije vrijedno pomena!
nudili vam 150.000, a vi trazili 250, i odustaliVolvic je napisao/la:Raja,
kakva je situacija sa Radovcem ?
Jer Zenit odusto od njega ?
Providan siDamirM je napisao/la:Znam derbi je bio , bez Husrefa , bez ovog bez onog ... Ali jedno je osnovno .. Nek ih je sram za partiju na šugasvici ... skretničari su bili baš za 1 klasu bolji,Ali neka neka mali suljić vodi loptu do čovjeka i nek mu je da na 30 centi od njega i još navuče igrača, neka čomor igra za selju , (isto ko da igra) ...Pa ljudi su ispred nas bruku ... Samo Bandoviću zahvaliti na svemu ... BRAVO MAJSTRORE !Burberry46 je napisao/la:Fantasticna podrska Hordi, ostalo na terenu nije vrijedno pomena!
Hadžijastidi see
moustapha je napisao/la:Mogo si vala i prevest ovo sta znaci trikardijalna operacija.
[youtube][/youtube]ronniesullivan je napisao/la:moustapha je napisao/la:Mogo si vala i prevest ovo sta znaci trikardijalna operacija.![]()
vala bas tebra deder na brzinu...
Salu na stranu sutra ocekujem dobru utakmicu naravno nasu pobjedu i da se ucvrstimo na drugoj poziciji.
Ne volim FCS, ali Husrefa cijenim kao trenera i kao covjeka, prije svega. Moje mišljenje: za njegovo dobro i zdravlje bi se trebao držati van trenerskog posla, daleko od stresa. Srce i bajpasi su opasne stvari i sa tim se nije igrati.Head je napisao/la:"Husref se sinoć u 1h iza ponoći probudio iz narkoze i pitao kako je završila utakmica, kad su mu rekli 0-0, samo je rekao super i nije više ništa pitao."
Kao navijač Želje znam koliko je bitno da u našem fudbalu budu pravi sportisti. Svojim radom Husref je zaslužio poštovanje. Dobar trener, opasan po nas, ali čovjek nemože da ne poštuje takvog sportskog radnika.bluemania je napisao/la:Ne volim FCS, ali Husrefa cijenim kao trenera i kao covjeka, prije svega. Moje mišljenje: za njegovo dobro i zdravlje bi se trebao držati van trenerskog posla, daleko od stresa. Srce i bajpasi su opasne stvari i sa tim se nije igrati.Head je napisao/la:"Husref se sinoć u 1h iza ponoći probudio iz narkoze i pitao kako je završila utakmica, kad su mu rekli 0-0, samo je rekao super i nije više ništa pitao."
Ljudino izdrži