Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Lillard
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Lillard » 08 maj 2013, 20:04

Tritolone je napisao/la:Zabijaju Talijani u zadnjoj minuti, najgori moguci rezultat, ovo znaci da nam treba pobjeda od 2 razlike protiv Ukrajine i da se nadamo da ce Rusi drzat nulu sa Talijanima.
igra nam bilo kakva pobjeda ako talijani dobiju ruse ili obrnuto..

a ti talijani su cini se od rođena guzicari.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 08 maj 2013, 20:07

Imas pravo :D ne znam zasto ali sam racuna da oni imaju po 5 bodova.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 maj 2013, 21:15

Modrić odlican zadnje kolo za Real, Kovacic takodjer odlican protiv Lazia.

Nisu ljudi ni svjesni koliko potentan vezni red ima Hrvatska, a tek nadolaze momci koji brane boje Hrvatske na aktualnom omladinskom prvenstvu.
...Život za Široki...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 09 maj 2013, 22:43

[youtube][/youtube]
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 maj 2013, 23:11

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Uživajte.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 10 maj 2013, 13:52

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u lipnju očekuje kvalifikacijska utakmica protiv Škotske u Zagrebu, a izbornik Igor Štimac svoje će igrače za tu utakmicu pripremati u Međugorju i u Zagrebu.
U dosadašnjem dijelu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine Hrvatska je odigrala šest utakmica. Upisala je pet pobjeda i remizirala u Belgiji, a idući ispit imat će 7. lipnja protiv Škotske.
Ta će se utakmica odigrati u Zagrebu na stadionu u Maksimiru, a stručni stožer na čelu s izbornikom Igorom Štimcem odlučio je prvi dio priprema za tu utakmicu odraditi u Međugorju. Najbolji hrvatski nogometaši boravit će u hotelu Villa Regina od 27. svibnja do 2. lipnja, a formu će brusiti u sportsko-rekreacijskom centru Sport Centar.
Drugi dio priprema za važnu kvalifikacijsku utakmicu, od 2. lipnja pa do same utakmice pet dana kasnije, reprezentacija će odraditi u Zagrebu.
Škotska je nakon šest kola kvalifikacija posljednja na tablici skupine A. Osvojila je samo dva boda zahvaljujući neriješenim ishodima sa Srbijom i Makedonijom na svom terenu, dok je na gostovanjima do sada poražena u sve tri utakmice.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 11 maj 2013, 09:18

SiamoNoi je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Uživajte.
majstor
nadam se da ce sljedece sezone Inter bolje odigati bar da se u LP kvalificiraju jer steta da ovakva igracina igra u dosta losem Interu

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 11 maj 2013, 10:56

Ima da gori u Medjugorju tih 5,6 dana kada nam reprezentacija dodje na pripreme,to ce da bude ludnica od navijaca iz Mostara,Sirokog,Citluka,Ljubuskog i Capljine!
Svima nama 20ak minuta voznje do centra i svoje ljubimce da pozdravimo pogotovo naseg Luku Modrica ! 8-)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 maj 2013, 11:06

Malo i o nasem doprinosu mladoj reprezentaciji, intervju s Marićem (Rapid Wien) iz Širokog Brijega :

''Među hrvatskim U-17 reprezentativcima koji su svakako ispunili očekivanja na Europskom prvenstvu je vratar Marko Marić, član Rapida, koji i dalje vjeruje da Hrvatska ima šanse za polufinale. Novi Pletikosa, kako Marića već nazivaju, za Index govori i o početku svoje karijere u Beču gdje je rođen i otkriva tko su mu uzori.

No, prije svega osvrt na Euro.

"Sve je moguće. Za nas je bitno da pobijedimo Ukrajinu i izborimo plasman na Svjetsko prvenstvo. To bi ukupno značilo da smo ostvarili pozitivan rezultat, a na svjetskoj smotri ćemo opet moći pokazati što možemo. Mi smo ovdje najbolja ekipa. I Talijani i Rusi su protiv nas igrali defenzivno i bili sretni s bodom", priča Marić.

Gudeljevi kadeti nisu primili pogodak, ali nisu ga ni zabili. Sad se moraju nadati da Italija i Rusija neće odigrati 1:1, 2:2, 3:3...

"U Sinju je sve gorjelo, u Austriji nije tako"

Hrvatska nije na Euru bila efikasna, za razliku od kvalifikacija, kada su svladane Španjolska i Francuska. Ti susreti su i za Marića bili posebni.

"Još na prvim kvalifikacijama protiv Izraela, kada smo pobijedili sa 4:2, shvatio sam koliko je različita publika u Hrvatskoj i u Austriji. U Sinju je sve gorjelo, navijalo se, a u Austriji nije baš tako. Na tom susretu sam napravio i jednu pogrešku, pa mi je bilo neugodno. Već za Španjolsku i Francusku sam bio na puno većoj razini. Mi stvarno imamo momčad koja može svakoga pobijediti, ali ovdje nam fali i sreće"

Gospodin vratar

Po mnogima Hrvatska još od Pletikose nije imala takav vratarski reprezentativni potencijal. A moglo se dogoditi da brani za Austriju.

"Rođen sam u Beču, a za austrijske mlade selekcije sam branio samo jednu utakmicu. Mama mi je iz Širokog Brijega, a tata iz Prova, blizu Mostara, pa kad je stigao poziv izbornika Ivana Gudelja, nisam dvojio. Sjajan je osjećaj braniti za reprezentaciju, a i dečki su super, atmosfera je stvarno sjajna"

Na kraju nam je Marić otkrio:

"Dječački idol mi je Oliver Kahn, a cijenim još Neuera, Van der Sarra, te našeg Pletikosu. Ja za njega volim reći da je - gospodin vratar. Na meni je da se nastavim dokazivati u Rapidu i reprezentaciji, gdje mi je najteže braniti udarce trenera Marijana Mrmića na treninzima. On ima najjači šut, a lopta mu ide lijevo-desno, kao u Ronalda"
...Život za Široki...

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 11 maj 2013, 19:52

ako Talijani igraju 1-1 s Rusima (2-2,3-3...) jesmo li onda mi ispali bez obzira na nas rezultat?

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 maj 2013, 20:17

Ispadamo ako oni odigraju remi sa golovima, ali izgleda da nece trebat "namjestit" kad nase zvijezdice nemogu gola dat :)

Zabio Halil iz penala. ajde po pobjedu i moj dobitak na kladi :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 11 maj 2013, 21:14

gledam Ruse i Talijane, koja sramota vrijeme je da Uefa pocne kaznjavat ovakve stvari.
Audere est Facere

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 11 maj 2013, 21:17

Naši su ostvarili minimalni cilj a to je plasman na SP
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 maj 2013, 22:04

Aj bar nešto.A sami su si krivi kaj su bez 1/2 finala ostali (promašaji protiv Italije).
Ako i seniori izbore SP bit ćemo jedina reprezentacija u svijetu koja se plasirala na seniorsko,U-20 i U-17 svijetsko.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 11 maj 2013, 22:12

andro234 je napisao/la: majstor
nadam se da ce sljedece sezone Inter bolje odigati bar da se u LP kvalificiraju jer steta da ovakva igracina igra u dosta losem Interu
Za njega je dobro da je ovakav Inter.

1. Stramaccioni daje sansu mladim igracima
2. S obzirom na velik broj ozljeda, Kovacic je upao u prvi plan i odlicno iskoristio priliku
3. Inter je velik klub i sigurno ce uloziti novac da se pojaca i uđe u borbu sa Juventusom i Milanom, a sada su vidjeli da imaju odlicnog igraca u Kovacicu tako da ce se pojacavati na drugim pozicijama, odnosno Kovacic je prakticki osigurao mjesto u prvih 11 za sljedecu sezonu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 maj 2013, 22:30

[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 maj 2013, 00:38

E cuj sramota. :roll: :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 12 maj 2013, 10:54

nego sta je ako nije sramota, radi ovog ljudi dolaze na stadione tako treba, to su klinci od nepunih 17 godina i vec varaju
Audere est Facere

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 12 maj 2013, 10:58

M. Scofield je napisao/la:nego sta je ako nije sramota, radi ovog ljudi dolaze na stadione tako treba, to su klinci od nepunih 17 godina i vec varaju
Kakvo je ovo varanje ako i jednim i dr. odgovara ovaj rezultat, sto dzabe da napadaju i da rizikuju da na kontru prime gol....
Ovi momci iako imaju 16 i 17 god vec su prekaljeni majstori umrtvarenja igre....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 12 maj 2013, 11:00

Nije sramota, eto za Fair play je :lol: :lol:..
A ovo se može uraditi i na neofiran način za razliku od ovih prevaranata..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.