FK Radnik Bijeljina

incident
Kontakt:

Re: FK Radnik Bijeljina

Post Postao/la incident » 10 maj 2013, 14:38

Bijeljina055 je napisao/la: Mene samo iritira to sto neko iz Sarajeva dodje da popuje o tome kako je pobjeda Zelje u Bijeljini cista kao suza,a da pri tome ne zna ko je glavni u Radniku, igraci moraju da rade ono sto im se kaze,a sve zbog toga sto im se duguju pare pa moraju da mole za svoje pare.Ja sam za posten fudbal pa makar Radnik igrao 100 godina 1 ligu RS,a niti jednu sezonu u ovakoj PL.O cemu pricam imas u danasnjem Press-u dodouse za utakmicu Slavija-Olimpik.
& ? Рс, па ? " % & је $ % о ? ?? " су & $ & првенства за " - " " ", ' ? те о 1. ? Рс, та ? је & $ $ :? " % & $ нпр, $ ? % $, $ - $ $ % се $, наравно $ " $ се опстане у ? " $ не & " $ $ се $ њега " $. " ?, & је & је, " је ранг у овој $ " & је " " & % ? % своје ?.
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 10 maj 2013, 14:44

zeljooooo je napisao/la:Dajte više **** vas šuplje priče, grad Bijeljina zaslužuje i više od jednog P-ligaša onakav doček ljubaznost i sve fer nema nigdje. svaka čast i moje poštovanje, drago mi je zbog Radnika da je ostalo u Ligi zasluženo, ja dolazim opet i hoću samo kupusa. ;)
Bijeljina je super grad i naravno da zaslužuje. Sve se slažem. Samo sam htio da dokažem da ovaj @bijeljina priča različite priče sve vrijeme a stalno je na svim temama i zakuhava. Još jednom ću ponoviti a to je da štimanja ima i bit će ga dok je svijeta i to i u ligama petice, ali 90% priča o našoj ligi je izmišljotina. Ustvari možda je i tačno da je nešto naštimano ali to ovdje na ovom forumu i u mahalama malo ko zna. Nisu ni Amar a ni predsjednik Radnika toliko glupi da na sva zvona dogovore tekmu. Hoću da kažem da ne znamo i nikad nećemo saznati. TI što znaju nisu na forumima, ostalo je rekla kazala.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 maj 2013, 15:05

Bijeljina055 je napisao/la:Da ti nebih sve navodio i citirao imas iznad pravu situaciju u klubu objasnjenu i odatle ta citava kuhinja ide!Jednostavno receno klub nema para zato sto nije blizak vladjucoj strukturi na nivou RS,jel ga vode kadrovi SDS-a,koji su u sukobu sa ovima odozgo pa se uprava snalazi na razne nacine. ;)
Ma super je to sto si ti napisao sad za tu neku kuhinju i ko povlaci konce ali to nije poenta. Poenta je sto si ti napisao tri razlicite verzije istog dogadjaja a mjenjao si ga s vremenom. Daj nam reci koja je verzija tacna pa da svi znamo.
Jesu li iz Radnika dogovorili da Želji daju bodove a Željo njima sredi 3 ako im zatreba?
Jesu li iz Radnika uzeli vecu svotu para, jeli "uprava inkasirala kao nikada" pa podjelili igracima plate i zaostale rate?
Jesu li iz Radnika uzeli "neku sitnu paru plus nesto sto ce se realizovati u toku ljetne pauze u vidu nekih usluga"?

Nista drugo ot tebe ne trazim nego da kazes koja je verzija tacna. Hvala unaprijed.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 10 maj 2013, 18:27

incident je napisao/la:
Bijeljina055 je napisao/la: Mene samo iritira to sto neko iz Sarajeva dodje da popuje o tome kako je pobjeda Zelje u Bijeljini cista kao suza,a da pri tome ne zna ko je glavni u Radniku, igraci moraju da rade ono sto im se kaze,a sve zbog toga sto im se duguju pare pa moraju da mole za svoje pare.Ja sam za posten fudbal pa makar Radnik igrao 100 godina 1 ligu RS,a niti jednu sezonu u ovakoj PL.O cemu pricam imas u danasnjem Press-u dodouse za utakmicu Slavija-Olimpik.
& ? Рс, па ? " % & је $ % о ? ?? " су & $ & првенства за " - " " ", ' ? те о 1. ? Рс, та ? је & $ $ :? " % & $ нпр, $ ? % $, $ - $ $ % се $, наравно $ " $ се опстане у ? " $ не & " $ $ се $ њега " $. " ?, & је & је, " је ранг у овој $ " & је " " & % ? % своје ?.
Znam kako je Radnik usao u PL.Dva najbolja primjera su Podrinje Janja -Radnik 1:2 i Drina HE -Radnik 1:1 posebno ova druga gdje nam je bod bio dovoljan,ali tu smo osigurali sa nasim clanom u FSRS.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 10 maj 2013, 18:32

Šta to ima u današnjem Pressu, osim gomile lupetanja i demanta ljudi iz klubova?

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 10 maj 2013, 18:38

Jel' sutra dolazite?? :)
OFK Gradina Srebrenik

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 10 maj 2013, 18:38

Stole iz Bora je napisao/la:
Bijeljina055 je napisao/la:Da ti nebih sve navodio i citirao imas iznad pravu situaciju u klubu objasnjenu i odatle ta citava kuhinja ide!Jednostavno receno klub nema para zato sto nije blizak vladjucoj strukturi na nivou RS,jel ga vode kadrovi SDS-a,koji su u sukobu sa ovima odozgo pa se uprava snalazi na razne nacine. ;)
Ma super je to sto si ti napisao sad za tu neku kuhinju i ko povlaci konce ali to nije poenta. Poenta je sto si ti napisao tri razlicite verzije istog dogadjaja a mjenjao si ga s vremenom. Daj nam reci koja je verzija tacna pa da svi znamo.
Jesu li iz Radnika dogovorili da Želji daju bodove a Željo njima sredi 3 ako im zatreba?
Jesu li iz Radnika uzeli vecu svotu para, jeli "uprava inkasirala kao nikada" pa podjelili igracima plate i zaostale rate?
Jesu li iz Radnika uzeli "neku sitnu paru plus nesto sto ce se realizovati u toku ljetne pauze u vidu nekih usluga"?

Nista drugo ot tebe ne trazim nego da kazes koja je verzija tacna. Hvala unaprijed.
Koliko ja imam saznanja preko nekih ljudi u pitanju je 10000 km plus pripreme za ekipu u ljetnom periodu.
Radnik zimus nije imamo para za pripreme a nemaih ni sada.Ako su mene drugi slagali lazem i ja vas!Ali da nesto nije bilo u redu protiv Zelje svako normal ko je bio prisutan na stadionu ce potvrditi.Cudno je to da imamo motiva da grizemo protiv Sarajeva,Veleza,Borca,sada Celika,Rudara itd a protiv Zelje igraci igraju kao da se prvi put vide na terenu!
Zadnja izmjena: Bijeljina055, dana/u 10 maj 2013, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 10 maj 2013, 18:43

Bijeljina055 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:

Koliko ja imam zaznanja preko nekih ljudi u pitanju je 10000 km plus pripreme za ekipu u ljetnom periodu.
Radnik zimus nije imamo para za pripreme a nemaih ni sada.Ako su mene drugi slagali lazem i ja vas!Ali da nesto nije bilo u redu protiv Zelje svako normal ko je bio prisutan na stadionu ce potvrditi.Cudno je to da imamo motiva da grizemo protiv Sarajeva,Veleza,Borca,sada Celika,Rudara itd a protiv Zelje igraci igraju kao da se prvi put vide na terenu!
Leotar pustio vama u Trebinju da vi pustite Želji u Bijeljini..Ostao Leotar dužan Želji od prošle sezone odredjen broj bodova što je obećao u trampi za onu utakmicu zadnjeg kola prošle sezone.. :)
OFK Gradina Srebrenik

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 10 maj 2013, 18:50

zaboljisportuBiH je napisao/la:
zeljooooo je napisao/la:Dajte više **** vas šuplje priče, grad Bijeljina zaslužuje i više od jednog P-ligaša onakav doček ljubaznost i sve fer nema nigdje. svaka čast i moje poštovanje, drago mi je zbog Radnika da je ostalo u Ligi zasluženo, ja dolazim opet i hoću samo kupusa. ;)
Bijeljina je super grad i naravno da zaslužuje. Sve se slažem. Samo sam htio da dokažem da ovaj @bijeljina priča različite priče sve vrijeme a stalno je na svim temama i zakuhava. Još jednom ću ponoviti a to je da štimanja ima i bit će ga dok je svijeta i to i u ligama petice, ali 90% priča o našoj ligi je izmišljotina. Ustvari možda je i tačno da je nešto naštimano ali to ovdje na ovom forumu i u mahalama malo ko zna. Nisu ni Amar a ni predsjednik Radnika toliko glupi da na sva zvona dogovore tekmu. Hoću da kažem da ne znamo i nikad nećemo saznati. TI što znaju nisu na forumima, ostalo je rekla kazala.
Kako to da ove price smetaju samo navijavima Zelje kada i navijaci drugih klubova sami kazu ta klubovi iz njihovih sredina to rade kao npr Travnik ali cudno je to da u svim pricama je najcesce ekipa Zeljeznicara.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 maj 2013, 19:43

Hvala vam puno na ovim informacijama, znači da ipak Željo ima mnogo para i da nas lažu o toj finansijskoj situaciji.Čim imamo para da kupimo 15-20 utakmica ove godine, na ljeto očekujem baš 4-5 pojačanja i to pravih evropskih pojačanja.A ovamo sve šuplja nemamo para, da se hoće Džeko prodati da preživimo...Hvala ti Bijeljina055 na istinitim informacijama.
DRUG NEBI TI PUNCA

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 11 maj 2013, 00:17

ЦЦЦЦ % % СЕ " $. Прво $ " $ је ? ", $ " $ $ $ ? " $ (' & је " %), $ " $ је ? $ & /, јер је $ " % $ пре, ауу % све $ $ на ', % !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 maj 2013, 11:34

bagrcavi je napisao/la:Hvala vam puno na ovim informacijama, znači da ipak Željo ima mnogo para i da nas lažu o toj finansijskoj situaciji.Čim imamo para da kupimo 15-20 utakmica ove godine, na ljeto očekujem baš 4-5 pojačanja i to pravih evropskih pojačanja.A ovamo sve šuplja nemamo para, da se hoće Džeko prodati da preživimo...Hvala ti Bijeljina055 na istinitim informacijama.
I kad se to fino sabere znaci 10 000 KM u kesu i pripreme kostaju bar 20 000 neke najjesftinije to je 30 000 KM x 15 utakmica, 450 000 KM smo ove godine dali na utakmice eto zato se stadion ne pravi i zato nema para :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 maj 2013, 11:38

pile87 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Hvala vam puno na ovim informacijama, znači da ipak Željo ima mnogo para i da nas lažu o toj finansijskoj situaciji.Čim imamo para da kupimo 15-20 utakmica ove godine, na ljeto očekujem baš 4-5 pojačanja i to pravih evropskih pojačanja.A ovamo sve šuplja nemamo para, da se hoće Džeko prodati da preživimo...Hvala ti Bijeljina055 na istinitim informacijama.
I kad se to fino sabere znaci 10 000 KM u kesu i pripreme kostaju bar 20 000 neke najjesftinije to je 30 000 KM x 15 utakmica, 450 000 KM smo ove godine dali na utakmice eto zato se stadion ne pravi i zato nema para :lol:
Jes' vidio Pile, a mi naivni mislimo nema para...
DRUG NEBI TI PUNCA

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 12 maj 2013, 15:35

Ово " ? $ $ ", ? % је ту је, ? ' " " & " ? " $ је ? &, & " ?, ? поцрвенео у ' ", % 3-4 " & " ", па " " % ? " $ $ па $ " ? свега овога $ ? $ '. " $ на $ " $ ? ? & ", " је " $ ? $, терен је " у " стању. $ се ' $ - у & " за &, а не за ?.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 12 maj 2013, 15:53

incident je napisao/la:Ово " ? $ $ ", ? % је ту је, ? ' " " & " ? " $ је ? &, & " ?, ? поцрвенео у ' ", % 3-4 " & " ", па " " % ? " $ $ па $ " ? свега овога $ ? $ '. " $ на $ " $ ? ? & ", " је " $ ? $, терен је " у " стању. $ се ' $ - у & " за &, а не за ?.
Basara je igračina. Svaki put kad je imao loptu, znao sam da neće biti dobro :mrgreen:

Hvala na lijepim riječima, i sretno u nastavku.. Šteta što nisu bili bolji uslovi za igru, a ako se vidimo (nadam se) opet u PL bujrum u Srebrenik i mi smo gore primljeni za svaku pohvalu u prošloj polusezoni.. Pozz. :)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ddjelmo
Kontakt:

Post Postao/la ddjelmo » 12 maj 2013, 18:15

Benjo_AFC86 je napisao/la:
incident je napisao/la:Ово " ? $ $ ", ? % је ту је, ? ' " " & " ? " $ је ? &, & " ?, ? поцрвенео у ' ", % 3-4 " & " ", па " " % ? " $ $ па $ " ? свега овога $ ? $ '. " $ на $ " $ ? ? & ", " је " $ ? $, терен је " у " стању. $ се ' $ - у & " за &, а не за ?.
Basara je igračina. Svaki put kad je imao loptu, znao sam da neće biti dobro :mrgreen:

Hvala na lijepim riječima, i sretno u nastavku.. Šteta što nisu bili bolji uslovi za igru, a ako se vidimo (nadam se) opet u PL bujrum u Srebrenik i mi smo gore primljeni za svaku pohvalu u prošloj polusezoni.. Pozz. :)
Benjo zameni potpis :D
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.

napisano 05.08.2013

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 maj 2013, 10:32

ddjelmo je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:

Benjo zameni potpis :D
hahahah.. :mrgreen: dobar si.. Sad ću staviti ''Samo jedna pobjeda, i toliko poraza....'' :P
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 15 maj 2013, 20:26

FK Radnik Bijeljina finalista kupa RS! :D
Danas u Teslicu 1:1 sa Proleterom.
Finale protiv FK Borac Banja Luka.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 15 maj 2013, 21:39

Jedno vrlo vazno pitanje, kakve su sanse da pobjedite Olimpik ?
Unaprijed hvala ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 15 maj 2013, 22:55

Bijeljina055 je napisao/la:FK Radnik Bijeljina finalista kupa RS! :D
Danas u Teslicu 1:1 sa Proleterom.
Finale protiv FK Borac Banja Luka.
$ $ $ 3-1, % " " :D ", " " & ? :)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.