Zvjezdan Misimović

vedo & sejo
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la vedo & sejo » 24 nov 2009, 22:10

A **** ti savez i ciru, sad miske nece, nek niko neigra, bojkotujte ih vise dok ne odu svi iz NSBiH nemoj te se odazivat na pozive u repku pa makar neigrali na EP

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 24 nov 2009, 22:13

Misimovic ili Ciro ? Sipu Ciro ko te ebe moze Bosna i bez tebe -Ciro cederuuuu Ciro cederuuuu .
:D :D
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 24 nov 2009, 22:14

Miske nece nigdje ic, **** Ciri mater neka ide on. Miske moze jos 3/4 ciklusa da igra za repku. A ciro bi mogao samo jos jedan, ma daj nam Misketa neka ide Ciro, i ako mi je ga zao, ali nedam ja MIsketa.
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 24 nov 2009, 22:15

"Zvjezdan Misimović potvrdio nam je danas kako se neće odazivati pozivima za nastup u fudbalskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine sve dok je selektor Miroslav Ćiro Blažević!", mogli smo čuti prije nekoliko trenutaka od sportskog komentatora RTRS-a zaduženog za prijenos utakmice između Barselone i Intera iz Milana u okviru grupne faze Lige šampiona.

Više detalja o ovoj izjavi nemamo, ali svakako ova informacija dolazi kao potpuno kontradiktorna nakon jučerašnje izjave Zvjezdana Misimovića za NTV Hayat u kojoj je potvrdio kako nema nikakvih problema sa selektorom Blaževićem.

reprezentacija .net
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 nov 2009, 22:18

To se RTRS odjedanput interesuje za reprezentaciju? ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 24 nov 2009, 22:20

Sve i da je to istina, shvatite da ovo nije nikakva svadja na relaciji Misimovic - Blazevic. Iz cijele te situacije neko treci (citaj: Savez) dobija. Zavadi pa vladaj.
Sport je lijek za tijelo i duh.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 24 nov 2009, 22:20

ne mogu vjerovat kako se sve raspad u i oko reprezentacije za tako kratko vrijeme...mozda i to nije kratko vrijeme mozda su igraci i trpili mnoge nepravde ali nisu htjeli da remete mir radi naroda...i evo nekad je moralo puci
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 nov 2009, 22:23

Za ovu izjavu Misimovica sa RTRS zelim rado da cujem nesto iz drugog izvora. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 nov 2009, 22:24

Miske kralj ne vjerujem u ove lazi i sve majstor ostaje majstor kod nas ni Trapatoni ne bi valjao ni da imamo 5 Cristina Ronalda ne bi nam valjalo ni da imamo 5 Franceska Totija opet nam ne bi valjalo nazalost 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Hrcak
Kontakt:

Post Postao/la Hrcak » 24 nov 2009, 22:25

ambrozija je napisao/la:
Brijac je napisao/la:Ambrozija... Jeste Miske igro sa Srbijom i Crnom Gorom u u-21 repci.. Ali nemogu nikako da se sjetim da li je dobio poziv za Bosansku U-21 repku.. Znaci mi ga ne zove me ali krivo nam kad ga neko drugi zovne.. Eto tvog mentaliteta..
Ja, on igrao za njih i kad je trebo da predje u prvi tim Smrdije, mi ga zovnemo i on ostavi njih na cijedilu i zaigra za nas. Bravo kralju!
Ovo nije tacno,Misimovic nije ni bio blizu A tipa Srbije,Pizon u omladinskoj reprezentaciji nije uvidio kvalitet Misimovica i odustao od njega.
Zvjezdan je dobio ime po C.Zvezdi,ne moza nista da znaci,ali to je istina.

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 24 nov 2009, 22:26

Selektor odradio posao
Misimović: Izgubio sam povjerenje u
Ćiru

Piše: M. Dautbegović
Utorak, 24.11.09. 22:20.

Nakon niza uvreda, osuda i optužbi, Zvjezdan Misimović odlučio se povući iz reprezentacije Bosne i Hercegovine, sve dok na njenoj klupi sjedi selektor Miroslav Ćiro Blažević.

Medijska hajka, koju su posljednjih dana protiv Zvjezdana Misimovića vodili pojedini domaći i hrvatski mediji, a koju je (ne)svjesno podržavao selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević, dovela je do toga da je Miske odlučio staviti tačku na i, i povući se iz nacionalnog dresa, sve dok na selektorskoj klupi sjedi Ćiro.
"Neću više igrati u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine, dok je Blažević selektor. Ne mogu to napraviti, jer više nemam povjerenja u njega", potvrdio je ovu informaciju za SportSport.ba prije nekoliko trenutaka Zvjezdan Misimović.

Podsjetimo, Miske je slabo odigrao prvu utakmicu baraža sa Portugalom u Lisabonu, da bi ga nakon te utakmice selektor Blažević doslovno okrivio za poraz. Misimović nije mogao nastupiti zbog povrede u revanš susretu na Bilinom polju, na koje ga nisu htjeli pustiti u svečanu ložu, te se morao doslovno provlačiti pored zaštitara.

Ćiro je nakon nekoliko dana i novog poraza od Portugala, spočitao Misimoviću da je ovaj "obmanuo" doktora reprezentacije, te je ustvari bio spreman, ali da nije htio igrati. Miske je sve to demantovao, kao i njegov trener u Wolfsburgu Armin Veh, kao i doktori njemačkog prvaka, ali to nije bilo dovoljno pojedinim medijima, koji su brutalno okarakterisali Misimovića kao izdajnika.

Nakon svega, ne treba čuditi ova Misketova odluka. Svako ima granicu strpljenja preko koje ne može preći. A, kako reče kolega Jasmin Ligata iz Oslobođenja, kada bih morao birati između Misimovića i Blaževića, ne bih mnogo razmišljao. Jedan je Miske.

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 24 nov 2009, 22:29

Ja vjerujem sportsport.ba, sad bas procitah sta je Misimovic rekao. Glupo je birati izmedju Misketa i Cire, zapravo podrazumijeva se!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 nov 2009, 22:31

E jbem ja vise ovu drzavu retardiranu ovo nigdje nema da preko noci sve propadne...pa pogledajte u kojoj smo sad situaciji nakon sto smo napravili historijski rezultat ovo nam se desava...pa mozel ikad ista dobro zavrsit.....................sto nam se ovo dogadja,hocemol ikad promjenit taj nas mentalitet i naucit neke stvari....kako ovako nije mi jasno
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ismar2215
Kontakt:

Post Postao/la ismar2215 » 24 nov 2009, 22:32

Zvjezdan nas je sve zadužio mnogo više nego Ćiro. Momak je uvijek pružao sjajne partije u našem dresu. Za lošu igru Misketa u Lisabonu glavni i jedini krivac je Ćiro jer je trebao ubaciti još jednog u vezu kad je saznao da Pepe igra flastera na Misketa.
Ako stavimo Misketa i Ćiru na vagu, mislim da nam je mnogo važnija karika Misimović i da bi Ćiro trebao otići mirno i na njegovo mjesto doći neko mlađi i perspektivniji (moj izbor: Barbarez). Pogotovo poslije izjave MIsimovića kako se ne radi dovoljno na treninzima, da se snimaju reklame, spotovi, daju se autogrami...
Ne kažem da je ovo apsolutna istina ali je činjenica da svako malo gledamo nove reklame sa reprezentativcima i kojekakve spotove i plakate na kojima su Džeko, MIsimović, Spahić... To ipak nije posao kojim treba da se bave igrači.
Sve u svemu mislim da je Ćiro dao sve što je mogao, čak i više od toga,a ta priča kako bi prošli da je Miske igrao je priča za malo djecu. Bio je u Portugalu pa smo jednako prošli. Ćiro treba biti zapisan zlatnim slovima u historiju BH fudbala i Bosne i Hercegovine u cjelosti jer je napravio dosad najveći uspjeh države a to je jedinstvo.
Ali kad pogledamo djelo njega i Zvjezdana; Oprosti Ćiro al nama je Miske bitniji...

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 24 nov 2009, 22:32

Hrcak je napisao/la:Ovo nije tacno,Misimovic nije ni bio blizu A tipa Srbije,Pizon u omladinskoj reprezentaciji nije uvidio kvalitet Misimovica i odustao od njega.
Zvjezdan je dobio ime po C.Zvezdi,ne moza nista da znaci,ali to je istina.
I ti bi njega sad ubio?? Pa nije sam sebi davao ime!! A i da jeste pa sta .On je svakako Njemac

Urban

Post Postao/la Urban » 24 nov 2009, 22:36

ma Miske je kralj treba ga podrzat i sve i jednog igraca a ove majmune iz nogometnog saveza i ciru ako treba nabit na neku stvar kolac
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 nov 2009, 22:36

Da se jednom i jedna teorija konspiracije pokaze istinita. Odma sam reko da ovdje nesto ne stima. Ciro je valjda sad gotov. Miske je alfa,omega i beta ove repke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 24 nov 2009, 22:37

Nemoj nikako jer mi te nismo vrijedni, vise od 90% oni koji su se kleli do prije neki dan u tebe nasjeli su na pricu Manipalutaro Cire, a tebe i sve sto si dao za BiH su zaboravili. Nismo te vrijedni Zvjezdane jer mi smo glupi Bosanci

ismar2215
Kontakt:

Post Postao/la ismar2215 » 24 nov 2009, 22:38

A što se tiče obmane Misimovića, mislim da je sve to laž. Čovjek ima sve papire da je bio povrijeđen. Nalaze iz repke a i iz Wolfsburga. A i da je to uradio, što sigurno nije, imao bi potpuno pravo, jer je Ćiro maksimalno nekorektno postupio svalivši krivicu na Zvjezdana poslije Lisabona, a ustvari je sam pogriješio stavivši samo njega u vezni red, znajući da se Pepe neće odvajati od njega.

JEDAN JE MISKE!!!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 24 nov 2009, 22:40

Sta ce nam Ciro bez Misketa :!: :?:
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic i 5 gostiju.