Slike vasega grada
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Slike vasega grada
To se moze reci i za ostale gradove u bosni, zgrade u losem stanju, ulice, seljaci itd. Znaci svugdje je skoro pa isto braco a niko nista ne poduzima. Pogotovo zbog posla, omladina propada, siromastvo a guzonje sebi grade vile i voze najnovija auta, a ljudi zive u bjedi, zalosno. 

-
- Kontakt:
Ja ipak mislim da su Zavidovici jedan od gradova koji je najgore prosao od 92. Industrija nestala (pokradena). Drzava ga potpuno zaobisla a privatizacija nikad nije uspjela kao u nekim drugim slicnim gradovima. Da ne spominjem nagli rast novopecenih islamista.vopi je napisao/la:To se moze reci i za ostale gradove u bosni, zgrade u losem stanju, ulice, seljaci itd. Znaci svugdje je skoro pa isto braco a niko nista ne poduzima. Pogotovo zbog posla, omladina propada, siromastvo a guzonje sebi grade vile i voze najnovija auta, a ljudi zive u bjedi, zalosno.
Prolazio sam kroz zavidovice, imam cak i familje tu. Sto se tice privatizacije, ni ovde kod mene u krajini nije uspjela, sve nekako ide u vece gradove i obnavlja se dosta a u ostalim vrjeme stoji brate, najvise mrzim ovaj seljakluk koji vlada i nacionalizam prije svega. Sve mi je poznato sto govoris, da postoji takmicenje o problemima bosna bi bila ubjedljivo na vrhu.mambabalkan je napisao/la:Ja ipak mislim da su Zavidovici jedan od gradova koji je najgore prosao od 92. Industrija nestala (pokradena). Drzava ga potpuno zaobisla a privatizacija nikad nije uspjela kao u nekim drugim slicnim gradovima. Da ne spominjem nagli rast novopecenih islamista.vopi je napisao/la:To se moze reci i za ostale gradove u bosni, zgrade u losem stanju, ulice, seljaci itd. Znaci svugdje je skoro pa isto braco a niko nista ne poduzima. Pogotovo zbog posla, omladina propada, siromastvo a guzonje sebi grade vile i voze najnovija auta, a ljudi zive u bjedi, zalosno.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- pintol_TM87
- Kontakt:
jel ovo Modriča?AgresivnoDjubre je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Zenica prije nego sto si ti rodjen. 

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
uglovnica još neuseljena
- pintol_TM87
- Kontakt:
aha zenica, hvala.AgresivnoDjubre je napisao/la:Zenica prije nego sto si ti rodjen.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Upravo tako,a sad su ove kuce porusene i na tom mjestu je najljepsa carsija na svijetu !filip13 je napisao/la:uglovnica još neuseljena

@Pintol
Nista.

-
- Kontakt:
Ja sam samo po tom brdu u pozadini primjetio da je Zenica. Inace Zenica i okolina su lijepi al niko nikad ne podrazumijeva Zenicu pod neki lijep grad.AgresivnoDjubre je napisao/la:Zenica prije nego sto si ti rodjen.
mambabalkan je napisao/la:Ja sam samo po tom brdu u pozadini primjetio da je Zenica. Inace Zenica i okolina su lijepi al niko nikad ne podrazumijeva Zenicu pod neki lijep grad.AgresivnoDjubre je napisao/la:Zenica prije nego sto si ti rodjen.
industrijski grad
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Gdje vi dobojlije idete preko dana po kafama/sokovima? Cesto navratim u Dobojpo'marke je napisao/la:

možete slučajno i napisat koji je grad u pitanju, znate nije baš da smo obišli sve gradove u Bosni
Vođa zna.
jedna from Zdići

Keopsova rezidencija.Faraon iz Visokog je napisao/la:

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Gradacac