Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

BigBigBang
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la BigBigBang » 10 maj 2013, 17:31

Samo cvrsta pesnica Josea Mourinha moze spustiti na zemlju umisljene zvjezdice. Dok specijalni nije dosao mogli su sanjati da izvuku remi sa Barcelonom a o trofejima da ne pricamo iako su doveli tada dva najbolja igraca na svijetu, a u evropi i prolazak osmine finala bila je misaona imenica skoro deceniju. Nevjerovatno je koliko su ljudi nezahvalni menadzer je glavni i najbitniji i to navijaci Reala moraju da shvate ukoliko zele da nizaju uspjehe.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 10 maj 2013, 17:35

Hebote Manager kojeg Kloop nadigra sa 300 miliona jeftinijim timom.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 10 maj 2013, 17:36

BigBigBang je napisao/la:Samo cvrsta pesnica Josea Mourinha moze spustiti na zemlju umisljene zvjezdice. Dok specijalni nije dosao mogli su sanjati da izvuku remi sa Barcelonom a o trofejima da ne pricamo iako su doveli tada dva najbolja igraca na svijetu, a u evropi i prolazak osmine finala bila je misaona imenica skoro deceniju. Nevjerovatno je koliko su ljudi nezahvalni menadzer je glavni i najbitniji i to navijaci Reala moraju da shvate ukoliko zele da nizaju uspjehe.
Sve je to u redu,svaka njemu cast,al ovo sto on radi...pa nema nikakve potrebe.
Sto klubu treba da se cijeli svijet smije,da na klupi sjedi najbolji golman planete samo zbog njegovog hira,sto je evo i pepea izbacio zato sto je podrzao kolegu?Nema potrebe.Sve se to moze rijesiti i obicnim razgovorom.

Kao sto neko ranije napisa,ovo je gotovo,nema popravka,nema pomirenja...
Sretno zmajevi!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 maj 2013, 17:43

zavrsio je mou u madridu, to je svima jasno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 10 maj 2013, 17:46

LenBias je napisao/la:zavrsio je mou u madridu, to je svima jasno
A Madridisti se kleli u njega i onda se on na to sve.. pogubio konce u timu a sam sebi zabio par golova pred medijima cak je svjesan koliko se pogubio.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 maj 2013, 17:46

Kasiljasovi performansi ove sezone na golu Reala su sve samo ne najbolji na svijetu. Moderni fudbal ne trpi sentimentalnost igrace samo oni koji su u najboljoj formi u datom trenutku i tu je sva filozofija. Jel ko kriv Pepeu sto vise nije najbolji stoper i sto je Varene ove godien bolji od njega jel to Mourinho kriv?

Mourinho se samo brani dok ti igraci sebi uzimaju za pravo da kritikuju trenera preko medija zato sto je li gospodi smeta sto ne igraju? To je tebi normalno?

Ovaj sto spominje Klopa i njegov tim pa jel to bruka izgubiti od Borussije? Je li ovaj danasnji Bayern kojem se svi dive i velicaju ga 2 godine od iste Borussije pusio na svim frontovima i tek trecu godinu su uspjeli da im uzmu primat u Njemackoj?

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 maj 2013, 17:49

Dzoni je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Real Madrid nije ni Iker Casillas.
Naravno da nije.
Al je za Murinja,koji nije u stanju da pokaze vjernost bilo cemu (osim 4-2-3-1) zivot izmislio.
Ti mozda ne pamtis prvu utakmicu Ikera Casillasa,ja pamtim.
Bio sam klinac tada i rastao sam uz njegove utakmice.Iz sedmice u sedmicu golobradi mladic koji je na treninge dolazio biciklom vadio je i moguce i nemoguce.
I onda dodje jedan bahati samoprozvani specijalac i stavi ga na klupu 3 mjeseca.
Ja se isto tako sećam kad ga je Brko strpo na klupu a ubacio Cesara, jer je Iker bio flop. Ti si našo nešto da pametuješ. Ko da će se klub ugasiti ako Iker sedi na klupi, ko ga **** nek lajka slike na Instagram.
Diego Lopez radi sjajan posao na golu, ne vidim zašto bi čovek koji brani u životnoj formi bio na klupi. Prvo, ne bi bilo fer da čovek koji nije napravio nijedan kiks, niti loše brani, niti išta, da se pošalje na klupu, a da umesto njega na gol stane legenda, koja nije branila 4-5 meseci, ne vidim poentu. S druge strane, odlično je da Lopez brani ukoliko ga na kraju sezone odluće da prodaju, mogu sjajne pare zaraditi.

I da, Casillas je preloše branio ove sezone, milion kikseva je imao, tako da je opravdano što je na klupi. Loše braniš, ideš na klupu.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 10 maj 2013, 18:15

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 10 maj 2015, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 10 maj 2013, 18:22

Lopez brani odlicno i u redu je sto je u 1. postavi.Lopez je bio i bice veliki madridista.
Ja bi licno svejedno ubacio ikera,nema potrebe za diskusijom zasto.
Al jeste li vi svjesni da je sve ovo pocelo i prije dolaska Lopeza,da je on cak i adana ubacivao umjesto njega.
Znaci kvalitet golmana nije bio u pitanju i nemojte se dzabe drzati tog argumenta.

Casillas je bio iznad njega u klubu,sto i jest,bar za navijace.To je problem.
On je za Real ono sto je Totti za romu,sto je zanetti za inter,sto je gerard za liverpool itd
Mozes li zamisliti ovakvu situaciju kod njih?
Sretno zmajevi!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 maj 2013, 18:36

ek0 je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la: Loše braniš, ideš na klupu.
Loše "vodiš" ekipu, ideš u tri pizde materine.
A pre Mourinha 7-8 godina nismo videli polufinale Lige prvaka, s njim tri puta zaredom. Interesantno.
Osvojio La Ligu sa rekordnih 100 bodova, što niko nikada nije uspio.
Osvojio kup nakon 18 godina, dok drugi treneri ispadaju od trećeligaša.
Da ne govorim kako je srušio Barcu... ;)

Nemojte me shvatati pogrešno, ne branim Mourinha, on treba da ide, previše je ovo sve što radi, ali on nije za sve kriv. Casillas je također veliki krivac za ovo što se trenutno dešava.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 10 maj 2013, 19:15

anonymousHD je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Real Madrid nije ni Iker Casillas.
Naravno da nije.
Al je za Murinja,koji nije u stanju da pokaze vjernost bilo cemu (osim 4-2-3-1) zivot izmislio.
Ti mozda ne pamtis prvu utakmicu Ikera Casillasa,ja pamtim.
Bio sam klinac tada i rastao sam uz njegove utakmice.Iz sedmice u sedmicu golobradi mladic koji je na treninge dolazio biciklom vadio je i moguce i nemoguce.
I onda dodje jedan bahati samoprozvani specijalac i stavi ga na klupu 3 mjeseca.
Ja se isto tako sećam kad ga je Brko strpo na klupu a ubacio Cesara, jer je Iker bio flop. Ti si našo nešto da pametuješ. Ko da će se klub ugasiti ako Iker sedi na klupi, ko ga **** nek lajka slike na Instagram.
Diego Lopez radi sjajan posao na golu, ne vidim zašto bi čovek koji brani u životnoj formi bio na klupi. Prvo, ne bi bilo fer da čovek koji nije napravio nijedan kiks, niti loše brani, niti išta, da se pošalje na klupu, a da umesto njega na gol stane legenda, koja nije branila 4-5 meseci, ne vidim poentu. S druge strane, odlično je da Lopez brani ukoliko ga na kraju sezone odluće da prodaju, mogu sjajne pare zaraditi.

I da, Casillas je preloše branio ove sezone, milion kikseva je imao, tako da je opravdano što je na klupi. Loše braniš, ideš na klupu.
Decko ti il si odlijepio il se samo furas na to.
Ako se furas losa ti je furka,ako ne...onda...jbg zao mi je.

I na kraju sta reci,Iker Casillas od iduce sezone ponovo medju stativama,svidjelo se to tebi (i ostalima) ili ne.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 maj 2013, 19:25

MARCELO je napisao/la:Lopez brani odlicno i u redu je sto je u 1. postavi.Lopez je bio i bice veliki madridista.
Al jeste li vi svjesni da je sve ovo pocelo i prije dolaska Lopeza,da je on cak i adana ubacivao umjesto njega.
Znaci kvalitet golmana nije bio u pitanju i nemojte se dzabe drzati tog argumenta.

On je za Real ono sto je Totti za romu,sto je zanetti za inter,sto je gerard za liverpool itd
Casilas je branio ko amater i zato je Adan je branio jer je bio jedina alternativa Casilasu iako nije dovoljno dobar. Kad vec spominjes te igrace legende tih klubova i idole navijaca zasto Mourinho nije imao problem sa Zanetijem? Mozda zato sto je Zaneti profesionalac koji se bez obzira na sve zalagao 100% i nije pravio skandale po novinama i odavao im pikanterije iz svlacionice. Sto nije imao problem sa Terryem? Nego samo sa Casilasom.

Mislim nisam navijac Reala svejedno mi sta god urade sa Mourinhom ali optuzivati Mourinha za probleme koje imaju igraci Reala i nezahvalno se ponasati za sve pozitivno sto je uradio u svom mandatu mi je krajnje smijesno.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 10 maj 2013, 19:30

BigBigBang je napisao/la:
MARCELO je napisao/la:Lopez brani odlicno i u redu je sto je u 1. postavi.Lopez je bio i bice veliki madridista.

Casilas je branio ko amater i zato je Adan je branio jer je bio jedina alternativa Casilasu iako nije dovoljno dobar. Kad vec spominjes te igrace legende tih klubova i idole navijaca zasto Mourinho nije imao problem sa Zanetijem? Mozda zato sto je Zaneti profesionalac koji se bez obzira na sve zalagao 100% i nije pravio skandale po novinama i odavao im pikanterije iz svlacionice. Sto nije imao problem sa Terryem? Nego samo sa Casilasom.
e bas tako, Casillasa sam obozavao dok se nije krenuo druziti sa kataloncima, postao drukara i samo gleda gdje mu je ona djevojka/novinarka da joj sve istraca :S msm razumijem da se zblizio sa kataloncima zbog reprezentacije al je stvarno pretjerao :( zao mi sto ce mi ostati u mrskom sjecanju, kad je bio dobar cijelu karijeru sad vec maltene na kraju nije morao ovo raditi :D btw Diego je isto super golman i sto rece gore neko, nebi ni njega sad bilo fer vratiti na klupu jer je odlican ;)

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 10 maj 2013, 19:46

Kakav kraj ima Iker jos 7-8 godina da bude prvi golman ;)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 10 maj 2013, 19:47

slika

Veceras u 21.00 protiv mrske nam Barcelone. :mrgreen:
Final 4,iz Londona.
Sretno momcima.
Hala Madrid :!:

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 10 maj 2013, 19:52

BigBigBang je napisao/la:

Mislim nisam navijac Reala svejedno mi sta god urade sa Mourinhom ali optuzivati Mourinha za probleme koje imaju igraci Reala i nezahvalno se ponasati za sve pozitivno sto je uradio u svom mandatu mi je krajnje smijesno.
Kontra pitanje:
Zasto Casillas nije imao probleme ni s jednim trenerom s kojim je radio?A bilo ih je ko u prici.
Gdje ces bolan porediti karakter Casillasa sa karakterom Mourinha i profesionalizam uz to?
Apsurdno.
Sretno zmajevi!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 maj 2013, 19:53

Dzoni je napisao/la:Decko ti il si odlijepio il se samo furas na to.
Ako se furas losa ti je furka,ako ne...onda...jbg zao mi je.

I na kraju sta reci,Iker Casillas od iduce sezone ponovo medju stativama,svidjelo se to tebi (i ostalima) ili ne.
Ma meni je žao tebe, što ti na neke stvari ne gledaš realno, ali gledaš kao zaljubljenik u Casillasa. Kada završi karijeru idi navijaj za Saru Carbonero.
Realno, Casillas ove sezone preloše branio, na treninge je kasnio, što je na kraju Mourinhu dosadilo i naravno kaznio ga je. Samo ti neke stvari ne shvataš. Casillas je umislio da će uvek bit između stativa, šta god da bude, ali nema toga kod Mourinha i radi toga ga cenim i poštujem ovu njegovu odluku.
Nije džaba rekao Mourinho da neki igrači (čitaj Casillas) misli da je iznad svih, pa mu ga je Mourinho šuknuo. Mogu mislit kakav je i bio na treninzima, nezainteresovan, nije se trudio, niti išta. Jednom prilikom i Ronaldo je kritikovao Casillasa, što je pričao svojoj kurvi neke stvari iz svlačionice. Što bude u svlačionici to i ostaje.
S druge strane, Lopez brani sjajno, nema grešaka, niti išta. Ukoliko ne ode Mourinho, opet ćemo ga gledati iduće sezone na golu.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 10 maj 2013, 19:56

Činjenica je da Iker nije smio iznositi u javnost one stvari što je iznosio i tu je nastao problem na relaciji Iker - Mou.
Težak je i Mou., nema tu priče ali on je šef i on se mora poštovati dok je tu.

A ne ide ni na ruku Ikeru ova sezona nikako, imao je dosta kikseva i zaslužio je time out na klupi, unatoč njegovom statusu božanstva u Realu.
Zadnja izmjena: Toxicity, dana/u 10 maj 2013, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 maj 2013, 20:02

MARCELO je napisao/la: Zasto Casillas nije imao probleme ni s jednim trenerom s kojim je radio?A bilo ih je ko u prici.
Gdje ces bolan porediti karakter Casillasa sa karakterom Mourinha i profesionalizam uz to?
Apsurdno.

Zato sto nijedan nije imao muda da ga stavi na klupu iako je mnogo puta to zasluzio.

I ova trenutna situacija je pravi pokazatelj. Zbog cega bi casillas trenutno trebao da igra?? Zbog toga sto je legenda kluba?? Lopez brani odlicno i nevidim ni jedan razlog zbog kojeg bi on trebao preci na klupu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 maj 2013, 20:06

jeste i vi zapeli ljudi sa tim iker odavo djevojci tajne ,to samo mogu na ovom forumu procitat nigdje drugo,
to niko nezz ko je krtica ,da mou zna da je iker krtica vjeruj mi da bi na sva zvona oglasio

nema dokaza nikakvih da iker odaje tajne iz svlacionice,sto to ne bi bio adan ,callejon ili arbeloa svemocni :mrgreen: isto dokaza ima za ikera da odaje koliko ima i da arbeloa odaje tajne (znaci 0) ,kakve veze ima sto mu je cura novinarka .a vi to tako govorite ko da je to dokazano vec a ono cisto nagadjanje nista vise.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.