Zvjezdan Misimović

Hrcak
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Hrcak » 24 nov 2009, 22:41

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:
Hrcak je napisao/la:Ovo nije tacno,Misimovic nije ni bio blizu A tipa Srbije,Pizon u omladinskoj reprezentaciji nije uvidio kvalitet Misimovica i odustao od njega.
Zvjezdan je dobio ime po C.Zvezdi,ne moza nista da znaci,ali to je istina.
I ti bi njega sad ubio?? Pa nije sam sebi davao ime!! A i da jeste pa sta .On je svakako Njemac
Ja to nisam rekao, niti ga krivim niti ga gotivim samo zbog imena, ali je cinjenica da covjek je dobio ime po C.Zvezdi i da je pozvan u reprezentaciju Srbije posle sukoba sa Pizonom da bi kao Subotic ili Kuzmanovic izabrao Srbiju.
Izabrao je BIH uz nagovor Salihamidzica

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 nov 2009, 22:42

Momenat, treba malo diferencirati. Misimovic u Zenici nije nastupio jer je stvarno bio povrjedjen, a tek ove price i zavjerke su amplificirale napetost i dovele do ovoga. Dakle nije samo Ciro kriv ili medije nego i navijaci, ljubitelji glupih bajki. Ali naravno ti, pa i pojedini ovdje, to nikada nece razumjeti. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 nov 2009, 22:42

vidim ja svi ste vec ciru OTJERALI....i ja sam za misketa uvijek ko i za ciru...znaci za obojicu...oni su zrtve mesetara iz saveza...i ako bilo koji ode nece valjat...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DinoTM
Kontakt:

Post Postao/la DinoTM » 24 nov 2009, 22:43

Miske ostani, trebas nam! On je jedan veliki igrac, veliki covjek takve stvari ne smije sebi dopustiti. Bio je povrijedjen, ozdravio je do slijedece tekme bla bla. A ove teorije zavjere, no comment. I po ovome i C. Ronaldo da se povuce, jer nije igrao bitnu utakmicu za svoju reprezentaciju.

dino_ze
Kontakt:

Post Postao/la dino_ze » 24 nov 2009, 22:43

Ne znam kome treba ovo prepucavanje, nije u interesu BH fudbala, neprijatelji Bosne su na zalost opet uspjeli... :cry:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 nov 2009, 22:44

sarajlija89 je napisao/la:vidim ja svi ste vec ciru OTJERALI....i ja sam za misketa uvijek ko i za ciru...znaci za obojicu...oni su zrtve mesetara iz saveza...i ako bilo koji ode nece valjat...
Covjece zar ne vidis da je Ciro duboko umjesan u mutne radnje saveza? Jesi li vidio kako Usanovica brani sinoc? Osudjenog kriminalca. Mars iz Bosne Ciro. Ne mogu ga nacrtanog jos od one epizode sa Nadarevicem.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 nov 2009, 22:46

dino_ze je napisao/la:Ne znam kome treba ovo prepucavanje, nije u interesu BH fudbala, neprijatelji Bosne su na zalost opet uspjeli... :cry:

upravo tako a nama ostaje da se medjusobno prepiremo ko je kriv
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 nov 2009, 22:47

Samo neprijatelji bh fudbala insisturaju na raspravama na relaciji Miske-Ciro!.. Kako god,potrebniji nam je Miske nego Ciro! kako je grozno to sto je Miske nasjeo na ove price,trebao je biti profesionalac do kraja,kakvog ga pamte svi bh gradjani! Miske je uz Dzeku i Spahu nas najbolji igrac...Ciro je za ove funkcije star i izgubio je konce u svojim rukama,treba dovesti nekog mladjeg i agilnijeg,i profesionalnijeg naravno!

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 24 nov 2009, 22:47

miske lave lavovi su uz tebe
samo celik ale samo celik ale

dzulii
Kontakt:

Post Postao/la dzulii » 24 nov 2009, 22:48

pricamo sada o zvjezdanu jeste dobar je ali moramo se samo sjetiti kodre i bolica,i oni su nas zaduzili ali mi smo ih doslovno popljuvali,prvo igraci ,osim papca naravno..pricamo sada neke price treba ovo treba ono e pa da se trebalo nesto uraditi trebalo se uraditi prije dvije god.sada je vjerujte kasno njihove su pozicije zacementirane u savezu..ciro da je neki strucnjak nebi dolazio na mjesto selektora u tom trenutku,ali ocigledno da je vidio korist jar to je kriminalno polje a cim je tako i veliki je novac u igri.znamo pljuvati igrace koji su obukli dres druge reprezentacije a negledamo kakva je nasa,zato seferovicu,i neznam ko jos idi igraj za svicarsku ovdje sigurno neces se proslaviti...

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 24 nov 2009, 22:48

KONGO je napisao/la:Utakmica sa Portugalom je prodata. Zvjezdan vise nikad nece obuci dres BiH, i to vam je jedina istina.

Sjecate li se onih odmrznutih 8-9 miliona KM za NFSBIH od strane Uefe ?

Tu nam je otislo SP, a Miske kao pravi profesionalac im je pokazao srednji prst. On nece biti jedini to je sasvim sigurno.

Ovo vam je 100% tacno !

P.S. Zar nisam rekao da je Ciro (NAMJERNO) taktikom izgubio u Zenici, kad kod otvorenog rezultata vadi Harisa a ubacuje treceg napadaca. Ko je mogao toj trojici napadaca da doda loptu ? Zar nije ocajno da u tako vaznoj tekmi sutamo samo jednom na gol, i to Pjanic sa nekih 30 metara iz slobodnog udarca !
Samo da podsjetim sta sam pisao nakon utakmice u Zenici. Jedno po jedno ce izici u javnost, laku noc !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 nov 2009, 22:50

Nije prodana utakmica jer nece sila poput Portugala rizikovat sve da bi kupili utakmicu. A ne moze se toliko velika utakmica prodat kockarima. Jer to se brzo primjeti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 24 nov 2009, 22:51

samo jednu stvar znam i siguran sam u to 100%.......
a to je da je ćiro u talu sa savezom, on je samo paravan za krađu saveza u kojem im on mnogo pomaže.....
što se tiče njegovih trenerskih kvaliteta, ja msilim da je on beze trener pogotovo sad u modernom fudbala gdje on igra po starim pravilima i taktikima, on je motivator i ništa drugo.....
ovo nije zbog toga što se nismo plasirali na afriku, bogami, nego uvijek sam govorio da se tokom njegovog boravka u bih stanje u savezu još više pogoršalo......
a definitivno sam ga nenormalno zamrzio poslije sinoćne emisije 60min......haj što podržava ušanovića, haj što sklapa ne ispravne i ne legitimne ugovore sa bht, fordom, konzumom.....hajjj... ali nikako ne mogu preći preko onoga jadaluka njegovog kad ga avdo pita "šta njegov yebeni sin radi sa našom repkom, koje je on naše igrače uzeo", a on ko pravi lopov zabali i izvuče se......
i na kraju jedini nam je spas kodro, barbarez, pa možda i bolić :?: sa kojima savez neće biti u talu i koji će ako ništa očistiti savez......
PS iljo, čeko, uške dbg vam za lijeka trebale one pare što ste već bili raspodjelili u slučaju plasmana na SP
Strauss Junior

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 nov 2009, 22:52

Mi uvijek ,,prodamo,,tekmu kad sjebemo kvalifikacije :lol: :roll: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 nov 2009, 22:53

Hrcak je napisao/la:
ambrozija je napisao/la:
Brijac je napisao/la:Ambrozija... Jeste Miske igro sa Srbijom i Crnom Gorom u u-21 repci.. Ali nemogu nikako da se sjetim da li je dobio poziv za Bosansku U-21 repku.. Znaci mi ga ne zove me ali krivo nam kad ga neko drugi zovne.. Eto tvog mentaliteta..
Ja, on igrao za njih i kad je trebo da predje u prvi tim Smrdije, mi ga zovnemo i on ostavi njih na cijedilu i zaigra za nas. Bravo kralju!
Ovo nije tacno,Misimovic nije ni bio blizu A tipa Srbije,Pizon u omladinskoj reprezentaciji nije uvidio kvalitet Misimovica i odustao od njega.
Zvjezdan je dobio ime po C.Zvezdi,ne moza nista da znaci,ali to je istina.
Istina je da momak navija za C.Zvezdu ali to je sasvim normalno.pogotovo je to bilo normalno u onaj vakat kada se nije gledalo ko je ko,nego su svi bili 1.I ako je njegov stari bio Zvezdaš zašto bi onda Miske bio nešto drugo??Normalno je da je učio sina da voli i navija za klub za kojeg i on navija.a plus momak rođen i odrastao u inozemstvu.tako da ni nije mogao pratiti naše klubove.Meni idu na živce više ovi naši klocevi koji žive u BiH a furaju se da navijaju za Barsu,manchester,Real i ostale klubove koje vide samo na tv i furaju se oni lafo neki navijači.ja nebi dao onaj svoj merak odlaska na tekmu sa rajom,zezanje,odlasci na piće poslije tekme.to je jednostavno neprocjenjivo
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 nov 2009, 22:53

harishp je napisao/la:Mi uvijek ,,prodamo,,tekmu kad sjebemo kvalifikacije :lol: :roll: :mrgreen:
:lol: :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 nov 2009, 22:55

harishp je napisao/la:Mi uvijek ,,prodamo,,tekmu kad sjebemo kvalifikacije :lol: :roll: :mrgreen:

Toliko izgovora, još fali Ibrahimović da je igrao dobili bi.

Dr.Hannibal
Kontakt:

Post Postao/la Dr.Hannibal » 24 nov 2009, 22:56

Definitivno je doslo vrijeme da se dohaka ovom "nasem" savezu sve lopov do lopova,onaj osudjen na 5 god. a i dalje ima funkciju sekretara pa gdje to ljudi ima?Vrjeme je za promjene i za ljude koji se razumiju u fudbal a ne neke lopove koji ce se smjenjivat po nacionalnom kljucu.Ciro vrjeme je za penziju hvala na svemu,Barba i Kodro vrijeme je za VAS!!!Miske ne daj se svi smo uz tebe!!!
Only God Can Judge Me!!!

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 24 nov 2009, 22:57

Ko sto je Senad Avdic rekao, mi ovde u BIH nemamo normalno i civilizovano drustvo.

Vi (dole u BiH) pokvarite igrace kad dodju na pripreme, da ovi momci kojim slucajem igraju za Sloveniju bili bih prvaci svijeta. A vi im dovodite pjevace,menadzere sta znam koga vec na pripreme. Prosipate svoj vilajetski idiotizam, jednostavno ubijete te sjajne momke u pojam.Vi koji neznate ni za sta drugo nego korupciju, i ko je koga za(j)ebo.

Pa i Pjanicev stari je rekao da mu treba sedmica dana da ga oporavi kad dodje nazad sa priprema !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 24 nov 2009, 22:59

Kazu neki ljudi : "Sjase Kurta, uzjase Murta"...

Ode Miske, nije prvi vrijedan igrac kojeg gubimo (Salihamidzic, Papac.......)

Doci ce drugi Miske (npr neko od onih mladih Svicaraca)....

Kod nas uvijek ista muzika..........

Boli nas kita, sad nemamo ocekivanja, radovat cemo se ko mala djeca kad dobijemo Estoniju ili Litvaniju...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.