Aferim!InfernoSioux je napisao/la:Ja sam samo rekao, zapamtite moje riječi o vašem izdanju.... Mada sioux-i će i ljepše izgledati i kulturnije navijati,i 300 puta su bolje organizovani od vas, to je neminovno...zato tišina. Takvi ste uvijek, (takvi kakvi jeste) takvi će te i biti.... Niko vas ne volite, nikog ne volite! SAd, dali je to dika il sramota, vaš je problem....
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
OplakahProbisvjet je napisao/la:Aferim!InfernoSioux je napisao/la:Ja sam samo rekao, zapamtite moje riječi o vašem izdanju.... Mada sioux-i će i ljepše izgledati i kulturnije navijati,i 300 puta su bolje organizovani od vas, to je neminovno...zato tišina. Takvi ste uvijek, (takvi kakvi jeste) takvi će te i biti.... Niko vas ne volite, nikog ne volite! SAd, dali je to dika il sramota, vaš je problem....

ZELJEZNICAR 1921!
InfernoSioux je napisao/la:Da Da imaju Manijaci majice "Juzna strana nema mana", kako da ne... Jednostavno deru vas komplexi jer je grad koji je 10 puta manji od vašeg, jači i ima ljepšu tribinu... zanemari udaranje... Gledaj na to ko je više kulturan, ko ima ljepšu tribinu... Vaša zadnja koreografija je ono kad ste svi poskidali majice... Transparenti su vam kao transovi na memorijalnom turniru... [/b]Ne poštujete ništa, zivite od stare slave, i starih dana... Bio sam jednom prisutan na najvecoj dzenazi u BiH kako se ponasaju vasi momci U po priče oni pjevaje te vaše vulgarne i debilne pjesme .... Jednostavno nula ste velika... najlošija grupa u BiH
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ovaj je na triobi izmedju smijesnog,glupog i kiselo smijesnog posta 

tema : Ljubav i sex
Emir zakuc'o
Postao/la AgresivnoDjubre dana 10 maj 2013, 00:50
Mogu se slobodno pohvaliti da sam u zadnja 2 dana imao dva najjaca sexa u zivotu.Prvi dan me Brechin momacki zguzio a drugi dan me Viking dokrajcio.Kako fino legne cigara poslije sexa,bas te ono smiri.
Emir zakuc'o

FORZA MARŠAL !!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Hodzina skola 

Emir brat

Sent from my ST23i using Tapatalk HD

Sent from my ST23i using Tapatalk HD
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Semper je napisao/la:KEC je napisao/la:Jutros nesh citam o meridijanskim igrama na ljeto pa ima nasa reprezentacija,pa nisam najbolje upucen koji tu igracu ucestuju jel nas A tim ili iz premier lige![]()
![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
- Titova-Juga
- Kontakt:
work je napisao/la:James treba tužiti igrača Chicaga zbog fizičkog napada jer ono nije imalo veze sa košarkom. Ono je bio pokušaj nanošenja tjelesnih povreda i treba biti sudski procesuirano.
Prekucare, lašate mi kantare....

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!

btw
Monolog je napisao/la:"Našao sam djevojku, još samo treba da joj priđem" - neimenovani forumaši sa ss.ba.
So true

Ovo se sigurno na ona moja dva saigraca odnosilo.Neutral je napisao/la:![]()
![]()
![]()
btw
Monolog je napisao/la:"Našao sam djevojku, još samo treba da joj priđem" - neimenovani forumaši sa ss.ba.
So true

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
adriano_leite je napisao/la:De brate nemoj poceti navijati za Chicago, za koga ti pocnes navijati, oni trohnu postenski, tako i Barca ove sezone. Pocni navijati za Chicago makar nakon PO, da bude zanimljivija serija proziv Heata i sto vise tekmiCautinho je napisao/la:Kad bi se D.Rose trebao vratiti?.

work je napisao/la:Skandalozne scene sinoć u Chicagu. Jedno je da se igra jaka fizička košarka, ali je potpuno druga stvar fizički se obračunavati nakon zvižduka i to kada to tvoj protivnik ne očekuje. Prvo onaj Noah udara Andersena kada ovaj leži na podu, a zatim i onaj fizički napad na Jamesa. James treba tužiti igrača Chicaga zbog fizičkog napada jer ono nije imalo veze sa košarkom. Ono je bio pokušaj nanošenja tjelesnih povreda i treba biti sudski procesuirano. Sramotno je da se jedna ekipa oslanja na takve metode u cilju onesposobljavanja najboljeg igrača na svijetu i trenutnog MVP-a lige. Ponavljam, jedno su jaki faulovi, međutim ono je bilo u cilju da se povrijedi protivnik nakon prekida igre. Košarka je, nije boks.
work je napisao/la:Ono nije bilo odgurivanje, nego udarac u grudni koš. Kada u ove jednadžbe ubaciš činjenice da se radi o ljudima od preko dva metra i oko 120 kilograma, odlično fizički pripremljenih, takav udarac nije bezazlen i može da dovede do ozbiljnih povreda. Uz to, James se nije nadao da će ga ovaj udariti, okrenuo se ka sudiji da protestvuje zbog tehničke i podmuklo je udaren. Nema veze što se radi o sportskom terenu i na njemu važe zakoni pravne države, tako da ne treba isključiti mogućnost da će igrač Chicaga odgovarati pred sudom.
Ovako dok pišem, na um mi pade nedavni slučaj u Americi kada je jedan fudbaler udario sudiju, koji je nažalost završio sa ozbiljnim ozljedama i mislim i preminuo. Fizički napad, odraslih snažnih muškaraca nije bezazlena, dječija stvar i problemu se mora ozbiljno pristupiti.

Ostani vjeran baletu 

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:De brate nemoj poceti navijati za Chicago, za koga ti pocnes navijati, oni trohnu postenski, tako i Barca ove sezone. Pocni navijati za Chicago makar nakon PO, da bude zanimljivija serija proziv Heata i sto vise tekmiCautinho je napisao/la:Kad bi se D.Rose trebao vratiti?.
![]()
![]()
![]()

- dr.van nostrand
- Kontakt:
ficobahtic je napisao/la:
Ja uplatio nema sat vremena u lutriji dvojku
stadiontusanj je napisao/la:Ovo ti lutrija![]()
![]()
![]()

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Titova-Juga
- Kontakt:

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Donnie Darko je napisao/la:Silovanje.bazeni je napisao/la:Je li vam se kad desilo da cura potpuno izgleda nezainteresirano za tebe,a znaš da glumi,šta uraditi?
King Joffray u svom elementu

legenda reala je napisao/la:Ma ne dolaze nego one vole da uvijek imaju jednog Solskjera na klupia sad Solskjer našo novi klub, kao i York, ona ostade sama ;)Očekivala da će Solskjer uvijek biti tu al jok ode i on
![]()
![]()

Legenda izdominirao