Euroliga 2012/13
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 2012/13
http://www.****.com/vesti/ostalo/r ... za-panijuq" onclick="window.open(this.href);return false;
Košarkaš Real Madrida Nikola Mirotić izjavio je da je on španski igrač i da želi da igra za tu nacionalnu selekciju.
Rođeni Crnogorac je dva puta igrao za reprezentaciju Španije do 20 godina, međutim nikada nije bio u seniorskoj konkurenciji.
U Španiji se osećam kao kod kuće. Videćemo šta će budućnost doneti. Treba da se zna da sam ja državljanin Španije i želim da igram za tu zemlju
izjavio je Mirotić.
Španska košarkaša Federacija je pored Miroića naturalizovala i košarkaša Oklahome Serža Ibaku koji koji je već nastupao za seniorsku selekciju.
Trenutno sam skoncentrisan samo na Real, a na leto ćemo videti šta će biti. Trenutno pripadam Španiji, a da li ću i igrati za njih to ostaje da se vidi. Ta odluka nije samo moja
dodao je Mirotić.
Košarkaš Real Madrida Nikola Mirotić izjavio je da je on španski igrač i da želi da igra za tu nacionalnu selekciju.
Rođeni Crnogorac je dva puta igrao za reprezentaciju Španije do 20 godina, međutim nikada nije bio u seniorskoj konkurenciji.
U Španiji se osećam kao kod kuće. Videćemo šta će budućnost doneti. Treba da se zna da sam ja državljanin Španije i želim da igram za tu zemlju
izjavio je Mirotić.
Španska košarkaša Federacija je pored Miroića naturalizovala i košarkaša Oklahome Serža Ibaku koji koji je već nastupao za seniorsku selekciju.
Trenutno sam skoncentrisan samo na Real, a na leto ćemo videti šta će biti. Trenutno pripadam Španiji, a da li ću i igrati za njih to ostaje da se vidi. Ta odluka nije samo moja
dodao je Mirotić.
meni se prosto gade takvi igrači... on niti je španac niti ima neke veze veze sa tom zemljom... ipak drago mi je što nikad ništa neće osvojiti... ta ekipa je ispusila svoje, taman kada on počne igrati neće ih biti nigdje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
http://www.euroleague.net/news/i/113030/180" onclick="window.open(this.href);return false;
Veliki uspjeh za Antu. Nisu ga nikako pravilno koristili u Realu 
Igrao je on i tamo jako dobro, samo sto se vise uklapa u Barcelonin sisstem igre, sve je to do trenera. Tomic se znatno popravio i mogao bi ciljati na MVP Eurolige. Doduse ni ovo sada nije lose, dapaceNeutral je napisao/la:Veliki uspjeh za Antu. Nisu ga nikako pravilno koristili u Realu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Naravno da je igrao dobro, no Real mi uvijek djeluje kao neki umjetni tim. Tamo je postizao po 6-8 brza poena i onda ga ignoriraju čitavu utakmicu. Prije toga naravno malo na klupu. Logičan slijed je bio njegov odlazak iz Reala i eto sada je u idealnoj petorci Eurolige.
raspad cska, antic trojke ubacuje 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Treba raspustit Ruse po zavrsetku tekme..
dva puta skuplji od svih ostalih , Mesina vjerujem takodje placenije od svih
Teodosic raspadanje naravno na final fouru
dva puta skuplji od svih ostalih , Mesina vjerujem takodje placenije od svih
Teodosic raspadanje naravno na final fouru
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
jbg,ne igra Teodosic
ali koju vaznu utakmicu je odigrao 
ali kada komentator na sport klubu izjavi da je weems bio jedan od boljih igraca u nba 
ma ono kad je uhvatio Boga za...protiv Spanacalumani je napisao/la:jbg,ne igra Teodosicali koju vaznu utakmicu je odigrao
najgore sto mu se desilo
od tada svaki bitan sut il bitnu utakmicu je flopao
kazu 2000 ljudi u dvorani
Raul_64 je napisao/la:ma ono kad je uhvatio Boga za...protiv Spanacalumani je napisao/la:jbg,ne igra Teodosicali koju vaznu utakmicu je odigrao
najgore sto mu se desilo
od tada svaki bitan sut il bitnu utakmicu je flopao
kazu 2000 ljudi u dvorani
jbg,nema se para za izlete
sta bi ovom teodosicu u nba radio svaki malo bolji play 
Ne znam kako mi je i dalje zanimljiva ova evropska kosarka , kad daleko najskuplja ekipa evrope ne ubaci poena iz igre za citavu cetvrtinu..
Tedosic choker
al Krstic je tek picka
razocaran sam kosarkom
klasiko ne moze gore
Tedosic choker
al Krstic je tek picka
razocaran sam kosarkom
klasiko ne moze gore
nemoj tako .ljudi ovdje pricaju da bi cska bez problema 15-20 pobjedio u nba ligi.

Teo i Krle (aka najboljim na svojim pozicijama) 2/14 iz igre , 2/8 sa penala , 5 izgubljenih..nevera
raspustit ovo Rusku sekciju
raspustit ovo Rusku sekciju
igra li antić ikada na centru?
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ovi iz CSKA da su pametni trebaju uzeti Željka Obradovića ,nakon što uruče otkaz Mesini i iduće sezone eto toliko željene Eurolige
Malo mi je i drago zbog Olimpijakosa,jer su s ovim "zacementrirali" i opravdali titulu od prošle godine i dokazali da su je zasluženo uzeli
Uvjek navijam za siromašnije klubove 
Malo mi je i drago zbog Olimpijakosa,jer su s ovim "zacementrirali" i opravdali titulu od prošle godine i dokazali da su je zasluženo uzeli
Mens sana in corpore sano.
baš su jadni siromašni... ma mesina je bivši trener... taj godina ne umije i ne zna... to je novi boža maljković...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.