Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sheyi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Sheyi » 10 maj 2013, 08:18

KOLASINAC je napisao/la:sead kolasinac nadimak seo rusilac zerstrorer tenk glavonja glavata ima 19 godina i igrac za schalke 04 kao defansivni igrac njegovi hobiji van terena su boks i hrana najvise voli sudzuka suhog mesa ovcavine i da se bije i da polomi noseve na sabdzacki nacin

da vas podsjetim ko je i sta je

slika

za nezaborav
Inace momak je legenda.

Trebaju ga zvati i iz bokserskog saveza, seo rusilac klicko.
A sta su mu ovako trojke žute? :D vjerovatno je prije slikanja svratio negdje na pečenje pa ostalo zuto.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 10 maj 2013, 11:34

Sad obavezno po rusioca...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/teza-pov ... ata/104540" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 10 maj 2013, 12:53

Koliko je kola van terena?
Unico amore sei!
❤️🖤

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 maj 2013, 15:28

Sjeca li se neko onog Sanela Kapidzica? Sto je kmecio sto nije dobio poziv, jer je odigrao utakmicu za Odense ili koga vec. Evo vidim igra u drugoj ligi Norveske, i to za jednu od gorih ekipa. Jos jedan silni "talenat" i "dragulj" se dokazao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 maj 2013, 15:42

Cartman je napisao/la:Sjeca li se neko onog Sanela Kapidzica? Sto je kmecio sto nije dobio poziv, jer je odigrao utakmicu za Odense ili koga vec. Evo vidim igra u drugoj ligi Norveske, i to za jednu od gorih ekipa. Jos jedan silni "talenat" i "dragulj" se dokazao.
Inace ima tih igraca kamara sto se dignu i pomisle da su za reprezentacije, pocevsi od ovih nasih iz PL BiH, pa na dalje iz europskih timova.

Pogotovo ovi po europi, svi bi da igraju ali im je BIH opcija B, ako se u međuvremenu ne skrase u boljoj (vise para) reprezetanciji. Kao npr. "svicarci".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 10 maj 2013, 17:43

Elegant je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sjeca li se neko onog Sanela Kapidzica? Sto je kmecio sto nije dobio poziv, jer je odigrao utakmicu za Odense ili koga vec. Evo vidim igra u drugoj ligi Norveske, i to za jednu od gorih ekipa. Jos jedan silni "talenat" i "dragulj" se dokazao.
Inace ima tih igraca kamara sto se dignu i pomisle da su za reprezentacije, pocevsi od ovih nasih iz PL BiH, pa na dalje iz europskih timova.

Pogotovo ovi po europi, svi bi da igraju ali im je BIH opcija B, ako se u međuvremenu ne skrase u boljoj (vise para) reprezetanciji. Kao npr. "svicarci"
.
Nije bas ni savez nevina mlada u svemu ovome.Ima dosta i do saveza.Ono sto meni neide u glavu kako jedno dijete od 17 godina koje je osvojilo SP,bilo najbolji strijelac tog SP,koji je proglasen najboljim igracem tog istog SP-a i koje je vjerojatno nakon svih tih uspjeha postalo ufurano,mislilo da je veci i bolji igrac od Ronalda i Messija zajedno sanja i ima zelju da zaigra za reprezentaciju BiH,koja je tada tek bila na pragu prvog plasmana u baraz,a samo 4 godine kasnije kada ta ista BiH lagano postaje sila momak zaigra za Svicarce.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 maj 2013, 18:51

˝Zukanoviću je ovo sigurno godina iz snova. U medijima sam mogao pročitati da je dobio sina, te poziv u reprezentaciju, sigurno da bi mu mnogi pozavidjeli na tome. On je veliki igrač koji će sigurno uskoro napraviti veliki transfer˝.

Za reprezentaciju Slovenije Džinić još uvijek nije zabilježio nijedan nastup, a kada smo ga pitali da li bi se odazvao pozivu Safeta Sušića, koji je također iz Zavidovića, Džinić je odgovorio:

"Zašto da ne. Moji su roditelji iz BiH, i sigurno da se i ja osjećam kao Bosanac. Međutim, rano je još da ja pričam kako očekujem poziv, jer reprezentacija BiH u ovom trenutku ima sjajne odbrambene igrače, ali nikad se ne zna šta nam život nosi˝, kaže Zavidovićanin u razgovoru

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 10 maj 2013, 20:05

Imam osjecaj KOLASINAC i Nedimko su ista osoba il makar podvojena ličnost
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 10 maj 2013, 21:38

Zna li iko sta se desava s ovim
Predstavnici Bordo tima ističu kako su osjetili potrebu da izađu van granica BiH i ovo nije bila prva posjeta. Prije ovog sastanka delegacija Sarajeva boravila je u Turskoj, gdje je održano nekoliko susreta sa potencijalnim ulagačima. Obavljeni su razgovori, prezentirana je situacija u klubu i razgovarano je o mogućnostima ulaganja. Nakon toga, manja delegacija iz Turske stigla je u glavni grad BiH. Posjetili su klub i naglasili su kako su zadovoljni iskrenim razgovorima. Bili su malo iznenađeni podatkom o slaboj posjeti na stadionima u BiH, a samim tim i posjetom na najvećem bh. stadionu.

Ozbiljni kontakti

Ipak, to ih nije pokolebalo. Istakli su kako je FK Sarajevo istinski brend i najavljen je dolazak veće delegacije privrednika. Na kraju su zaključili kako im treba malo više vremena da razmisle o svemu. U klubu iz Titove 38 b ističu kako su uspostavljeni kontakti sa ozbiljnim osobama koje su spremne pomoći.

Nakon toga se direktor koševskog premijerligaša Dino Selimović u Dohi informisao o potencijalnim ulagačima iz Katara.

Zahvaljujući pozitivnom odjeku o FK Sarajevo i Almiru Hurtiću, šefu omladinskog pogona Bordo tima, uspostavljeni su kontakti sa Kaiserslauternom. Klub je dobio zvaničan poziv na sastanak od njemačkog biznismena Helmuta Rufea. Treba istaći da je jedan od prvih Rufeovih saradnika Demir Hotić, koji ima status legende u Kaiserslauternu.

Velika investicija

Delegaciji Sarajeva, koja je boravila na utakmici U-23 tima Kaiserslauterna, prezentiran je stadion ovog kluba i prateći objekti. Recimo i to da ovaj njemački tim ima 26 hiljada prodatih ulaznica za svaku utakmicu na svom terenu. Još jedna zanimljivost koju su nam naglasili članovi delegacije jeste da od 90 hiljada stanovnika, više od polovine čine Amerikanci.

Na kraju je zaključeno da su Nijemci zainteresovani za izgradnju kampa.

"Posjetili smo i onaj impozantni stadion koji se nalazi na stijeni i čija izgradnja je koštala oko 200 miliona eura. On je uređen za Svjetsko nogometno prvenstvo koje se 2006. godine održalo u Njemačkoj. Nakon toga imali smo prezentaciju u firmi gospodina Rufea. Tu je direktor Selimović bio na vrhunskom nivou, sve je prezentirao na engleskom jeziku i prisutni su bili oduševljeni. Upoznali smo čovjeka sa Statutom i ostalim mogućnostima. Sve se svodi na to da će oni vrlo brzo doći u glavni grad BiH i mi bismo trebali pripremiti lokacije za izgradnju kampa. Oni bi napravili četiri ili pet velikih terena, dvorane od tri hiljade mjesta, to bi bila zaista velika investicija. Vjerujem da će pojedine sarajevske općine pokazati interes za ovaj projekt", kaže za Klix.ba Elvir Kantardžić, član Kolegija FK Sarajevo, koji dodaje kako su Nijemci ispitivali bh. tržište i zaključili da je Bordo tim najveći sportski brend u BiH.

Inače, ovaj projekt ima za cilj stvaranje kvalitetnog omladinskog pogona. Kako nam tvrde iz koševskog kluba, Nijemci naglašavaju kako na ovom području ima izuzetno talentiranih nogometaša koji bi uz vrhunske trenere i uslove konstantno napredovali.

Delegacija Bordo tima ističe da FK Sarajevo nije na prodaju kao što se spekuliše, što trenutno onemogućava i nepostojanje zakona o sportu koji bi tu mogućnost regulirao.

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 10 maj 2013, 22:05

Ko je nas najveci talenat ispod 19 godina?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 maj 2013, 22:18

Mustafa Suđuka.
DRUG NEBI TI PUNCA

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 10 maj 2013, 22:23

^aferim

misli na sea

legenda je

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 10 maj 2013, 22:38

Najveci FUDBALSKI talenat ispod 18 godina (sirom evrope?)
Zadnja izmjena: Sapunaru28, dana/u 10 maj 2013, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 maj 2013, 22:41

Šimširpašić Sabahudin ( FK Biser )
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 maj 2013, 22:42

Sapunaru28 je napisao/la:Najveci talenat ispod 18 godina (sirom evrope?)
pa Mustafa Suđuka, član Mladosti iz Župče, ovo je slika kad je neki dan bila reportaža na TV Behar o njegovoj karijeri.

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 10 maj 2013, 22:43

misli na sea
slika
I ja mislim na "sea". :roll:
Valjda je Seu ili Seju, genius.
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 10 maj 2013, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 maj 2013, 22:48

bagrcavi je napisao/la:
Sapunaru28 je napisao/la:Najveci talenat ispod 18 godina (sirom evrope?)
pa Mustafa Suđuka, član Mladosti iz Župče, ovo je slika kad je neki dan bila reportaža na TV Behar o njegovoj karijeri.

slika
A ovaj ? :mrgreen:

slika
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 10 maj 2013, 23:13

ne pametuj seo je njegov zvanican nadimak nije sejo ja znam momka

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 10 maj 2013, 23:20

KOLASINAC je napisao/la:ne pametuj seo je njegov zvanican nadimak nije sejo ja znam momka
a inače je rušilac i legenda momak, jel tako lave

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jasmin10 i 18 gostiju.