Pa sta je maksimum bodova?soko je napisao/la: 5 bodova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Pa sta je maksimum bodova?soko je napisao/la: 5 bodova
5 jarane.Principatus je napisao/la:Pa sta je maksimum bodova?soko je napisao/la: 5 bodova
ti stvarno nisi upucen u neke stvari... da moze vala kako vedo zaigrati za srbe, bilo bi mi drago radi takvih kao ti...ZagorTeNej je napisao/la:On je vec izgubio prvo mjesto u ekipi a vi ga dizete u nebesa sto je zabio penal.
Koliko znam bilo je dosta igraca koje covjek moze izmjesta preskociti pa ih niko nije otpuhao u engleskoj,znas li ti sta je Owen svojevremeno radio a radi jos uvijek u Engleskoj.Bob_Rock je napisao/la:Ma kakav on i Engleska..Pa pogledajte tamosnje napadace i stopere...Pogledajte im ramena, ruke i vratove...Njega bi otpuhali...Dzeko moze jer se razvio, no ovog bi skroz neutraliasli van igre, ne bi ga bilo na terenu....No svakako ni ovdje golove ne daje, tako da ne bi kvario nikakav prosjek jer nema prosjeka trenutno..Stroga neka uzme lovu dok moze i neka ide....
To ibisevic star jelBob_Rock je napisao/la:Kad vec idu Ciro i Misimovic, treba napraviti veliki rez i otjerati i ovog Ibisevica i dovesti mladje, bolje i perspektivnije igrace..Svakako smo izgubili Muratovica i Rahimica, smjene su neophodne pa bi i ovog kloca ubacio na spisak putnika !!!
Na granici ali koja korist kad ima obe lijeve...rob do bagro je napisao/la:To ibisevic star jelBob_Rock je napisao/la:Kad vec idu Ciro i Misimovic, treba napraviti veliki rez i otjerati i ovog Ibisevica i dovesti mladje, bolje i perspektivnije igrace..Svakako smo izgubili Muratovica i Rahimica, smjene su neophodne pa bi i ovog kloca ubacio na spisak putnika !!!
ma Ibisevic zreo za penzijerob do bagro je napisao/la:To ibisevic star jelBob_Rock je napisao/la:Kad vec idu Ciro i Misimovic, treba napraviti veliki rez i otjerati i ovog Ibisevica i dovesti mladje, bolje i perspektivnije igrace..Svakako smo izgubili Muratovica i Rahimica, smjene su neophodne pa bi i ovog kloca ubacio na spisak putnika !!!
haj kad si tako pametan koga bi ti doveo umjesto Ibisevica...hajde reci mi...dok jos nije igrao za nasu repku molio si Boga da zaigra za nas...sta je sad sad odjednom ne valja...nezahvalni ste stvarnoBob_Rock je napisao/la:Na granici ali koja korist kad ima obe lijeve...rob do bagro je napisao/la:To ibisevic star jelBob_Rock je napisao/la:Kad vec idu Ciro i Misimovic, treba napraviti veliki rez i otjerati i ovog Ibisevica i dovesti mladje, bolje i perspektivnije igrace..Svakako smo izgubili Muratovica i Rahimica, smjene su neophodne pa bi i ovog kloca ubacio na spisak putnika !!!
Jarane moj veze ti nemas,zasto komentarises nesto o cemu nemas pojma.Cuj Ibisevic ima obje lijeve,ja bi prije rekao da ti nemas veze o fudbalu.Ja mislim da se sva tvoja fudbalska karijera svodi na to da si odgledao 2 utakmice baraza protiv Portugala i na osnovu mislis da si doktorirao fudbal.Upali si kakvu meksicku sapunicu ta ce ti bolje stojati.Bob_Rock je napisao/la:Na granici ali koja korist kad ima obe lijeve...rob do bagro je napisao/la:To ibisevic star jelBob_Rock je napisao/la:Kad vec idu Ciro i Misimovic, treba napraviti veliki rez i otjerati i ovog Ibisevica i dovesti mladje, bolje i perspektivnije igrace..Svakako smo izgubili Muratovica i Rahimica, smjene su neophodne pa bi i ovog kloca ubacio na spisak putnika !!!
Ma ne moraju mene, ja sam zauzet sa drugim poslovima, no samo kazem da Ibisevic nije za reprezentacije i da sansu treba dati mladjim, engergicnijim i efikasnijim igracima kojih na srecu imamo (Zec, Stilic, Custovic i sta ja znam koji jos, ima ih armija cijela na toj poziciji)....rob do bagro je napisao/la:Pa onda nek tebe pozovu u repku mozda ti znas i desnom i lijevom
Ok to je tvoje misljenje...ja mislim da jedino ti takvo imas al eto haj nek ti bude tako kako ti kazesBob_Rock je napisao/la:Ma ne moraju mene, ja sam zauzet sa drugim poslovima, no samo kazem da Ibisevic nije za reprezentacije i da sansu treba dati mladjim, engergicnijim i efikasnijim igracima kojih na srecu imamo (Zec, Stilic, Custovic i sta ja znam koji jos, ima ih armija cijela na toj poziciji)....rob do bagro je napisao/la:Pa onda nek tebe pozovu u repku mozda ti znas i desnom i lijevom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.