Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Principatus
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Principatus » 23 nov 2009, 18:23

soko je napisao/la: 5 bodova
Pa sta je maksimum bodova? :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 23 nov 2009, 18:26

bolje je davat + i - ;)
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 23 nov 2009, 18:32

Principatus je napisao/la:
soko je napisao/la: 5 bodova
Pa sta je maksimum bodova? :D
5 jarane.
Sta se tu ima pricati. 6 golova, 5 asistencija. Povreda, 8 mjeseci je bio van terena.
Proslu sezonu 18 golova u 17 utakmica. Za repku bas nije ni igrao, al kad je tek poceo igrati protiv Slovenije onda 2 gola, 1 asistencija i na njemu faul napravljen.
Ovi englezi hoce da plate za njega 12 miliona, to je to.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 23 nov 2009, 19:55

ZagorTeNej je napisao/la:On je vec izgubio prvo mjesto u ekipi a vi ga dizete u nebesa sto je zabio penal.
ti stvarno nisi upucen u neke stvari... da moze vala kako vedo zaigrati za srbe, bilo bi mi drago radi takvih kao ti...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 23 nov 2009, 20:03

Bob_Rock je napisao/la:Ma kakav on i Engleska..Pa pogledajte tamosnje napadace i stopere...Pogledajte im ramena, ruke i vratove...Njega bi otpuhali...Dzeko moze jer se razvio, no ovog bi skroz neutraliasli van igre, ne bi ga bilo na terenu....No svakako ni ovdje golove ne daje, tako da ne bi kvario nikakav prosjek jer nema prosjeka trenutno..Stroga neka uzme lovu dok moze i neka ide....
Koliko znam bilo je dosta igraca koje covjek moze izmjesta preskociti pa ih niko nije otpuhao u engleskoj,znas li ti sta je Owen svojevremeno radio a radi jos uvijek u Engleskoj.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 nov 2009, 23:06

Ibisevic je prosjecan igrac i to je to..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 24 nov 2009, 23:08

Kad vec idu Ciro i Misimovic, treba napraviti veliki rez i otjerati i ovog Ibisevica i dovesti mladje, bolje i perspektivnije igrace..Svakako smo izgubili Muratovica i Rahimica, smjene su neophodne pa bi i ovog kloca ubacio na spisak putnika !!!
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 nov 2009, 23:12

Bob_Rock je napisao/la:Kad vec idu Ciro i Misimovic, treba napraviti veliki rez i otjerati i ovog Ibisevica i dovesti mladje, bolje i perspektivnije igrace..Svakako smo izgubili Muratovica i Rahimica, smjene su neophodne pa bi i ovog kloca ubacio na spisak putnika !!!
To ibisevic star jel
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 24 nov 2009, 23:13

rob do bagro je napisao/la:
Bob_Rock je napisao/la:Kad vec idu Ciro i Misimovic, treba napraviti veliki rez i otjerati i ovog Ibisevica i dovesti mladje, bolje i perspektivnije igrace..Svakako smo izgubili Muratovica i Rahimica, smjene su neophodne pa bi i ovog kloca ubacio na spisak putnika !!!
To ibisevic star jel
Na granici ali koja korist kad ima obe lijeve...

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 24 nov 2009, 23:14

To ibisevic star jel
ma Ibisevic zreo za penzije :roll:
Pa sta je ovim ljudima .. Sad im ne valja Ibisevic pa ne valja Misimovic.. Ko je sljedeci?? Ma ja i Pjanica bi tebalo zamjeniti mladjim i perspektivnijim igracem :roll: :(
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 24 nov 2009, 23:16

Pjanic je OK, superioran, nemoj mijesati kruske i jabuke....Pjanic nije imao nikakvu minutazu, cudi me da covjek nije vec sada odustao od ovog cirkusa...

No ovaj doticni gpodin zaista ne bi smio biti nasa uzdanica...Prosjecan igrac u prosjecnom klubu sa vise nego losom formom i slabom tendencijom da ce se tu ista promijeniti..Bolje uloziti vrijeme u nekog mladog talenta i dati mu sansu, nor onaj Zec, zasto da ne...Ili Stilic ili ovi sto tresu mreze po Poljskoj i Ceskoj..
Zadnja izmjena: Bob_Rock, dana/u 24 nov 2009, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 24 nov 2009, 23:16

Jao ne mogu da vjerujem. Pa zar neko moze reci da je Ibisevic los igrac, prosjecan ili star. Ko god to moze reci , onda ja kazem da on nije normalan. Zamolio bih svakoga ko tako misli nek pogleda gol kakav je prosle sezone zabio Bayernu i u kakvom trenutku. Takodjer neko pogleda malo kakvi su tad komentari bili na njegove igre, usporedjivanja sa Gerdom Mulerom itd.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 nov 2009, 23:17

Bob_Rock je napisao/la:
To ibisevic star jel
haj kad si tako pametan koga bi ti doveo umjesto Ibisevica...hajde reci mi...dok jos nije igrao za nasu repku molio si Boga da zaigra za nas...sta je sad sad odjednom ne valja...nezahvalni ste stvarno

SMRT FASIZMU!!!

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 24 nov 2009, 23:20

Bob_Rock je napisao/la:
To ibisevic star jel
Jarane moj veze ti nemas,zasto komentarises nesto o cemu nemas pojma.Cuj Ibisevic ima obje lijeve,ja bi prije rekao da ti nemas veze o fudbalu.Ja mislim da se sva tvoja fudbalska karijera svodi na to da si odgledao 2 utakmice baraza protiv Portugala i na osnovu mislis da si doktorirao fudbal.Upali si kakvu meksicku sapunicu ta ce ti bolje stojati.

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 24 nov 2009, 23:23

Upali ti sebi utakmice i gledaj svog voljenog Ibisevica..Ja sam ga gledao sa tribina skoro na svakoj utakmici ovih kvalifikacija...

On je kriv sto smo izgubili u Turskoj (one bi sanse JA zakucao u gol), on je kriv sto smo ispali od Portugala (igrao 180 minuta a nije se vidio i sve sto je napravio je to da je odbranio nasa dva suta)...
Dao gol u Tallinu kad mu je Miske dao loptu ko na tanjiru, ono ko ne bi dao nema pojma o fudbalu....I to je njegovo sve...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 nov 2009, 23:25

Pa onda nek tebe pozovu u repku mozda ti znas i desnom i lijevom 8-)

SMRT FASIZMU!!!

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 24 nov 2009, 23:27

rob do bagro je napisao/la:Pa onda nek tebe pozovu u repku mozda ti znas i desnom i lijevom 8-)
Ma ne moraju mene, ja sam zauzet sa drugim poslovima, no samo kazem da Ibisevic nije za reprezentacije i da sansu treba dati mladjim, engergicnijim i efikasnijim igracima kojih na srecu imamo (Zec, Stilic, Custovic i sta ja znam koji jos, ima ih armija cijela na toj poziciji)....

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 24 nov 2009, 23:28

koji si ti endem

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 nov 2009, 23:30

Bob_Rock je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Pa onda nek tebe pozovu u repku mozda ti znas i desnom i lijevom 8-)
Ma ne moraju mene, ja sam zauzet sa drugim poslovima, no samo kazem da Ibisevic nije za reprezentacije i da sansu treba dati mladjim, engergicnijim i efikasnijim igracima kojih na srecu imamo (Zec, Stilic, Custovic i sta ja znam koji jos, ima ih armija cijela na toj poziciji)....
Ok to je tvoje misljenje...ja mislim da jedino ti takvo imas al eto haj nek ti bude tako kako ti kazes

SMRT FASIZMU!!!

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 24 nov 2009, 23:32

hah.. svi smo mi jaki na rjecima.. :roll:
Evo vidim dobar dio forumasa voli pametovati o taktikama i kako bi oni to puno bolje uradili i sl.. Pa gdje ste vi u fudbalu?? Vedad igra u Bundesligi i pola svijeta ga zna.. I dokazao se kao igrac..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.