Zlatan Muslimović

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

sekula
Kontakt:

Re: Zlatan Muslimović

Post Postao/la sekula » 07 maj 2013, 23:29

zizu1991 je napisao/la:
bhsport je napisao/la: eksperti zizu91 i cartman, pljuju covjeka na svakom koraku. Ispade u rangu Rascica...
A i Fajic je za njega Ronaldo :lol:
I ovo su ti jedini argumenti za njegov kvalitet ? Pljuvanje po njemu je iskazivanje svojega mišljenja, i objektivno kazivanje ?

Lijepo ti se sve reklo na prethodnoj stranici njegovog topica. Sada kad je Fajić ispao iz konkurencije zbog operacije do kraja sezone, Muslimović je prvi pick kao treći napadač tu nema dileme, jer nemamo kvalitetnijeg od njega trenutno.

A pritiska javnosti nema jer je sve to Pape lijepo ušutkao svojim rezultatima. Istina je da nam je potreban još jedan klasični napadač, al moj glas uvijek prije ide Fajiću nego Muslimoviću pod uslovom da su obojica zdrava.
Kakav Fajic, Tito dragi......Mora se on jos mnogo pure najesti da bi dostigao Muslimovicev nivo.....jedino mu godine idu u prilog....

Zlaja je za njega izmislio fudbal......
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 maj 2013, 23:36

Pogledaj njegovu statistiku u slovenskoj ligi zadnje 2 godine otkako je otišao iz PLBiH.
U Mariboru je čim je došao zavrijedio mjesto u startnih 11. Nerijetko je davao golove, a slovenski mediji su puni hvale za njegove nastupe. Na žalost, povrijedio se, i neće ga biti do kraja sezone.

Muslimović osim srčanosti u reprezentaciji je malo šta pokazivao, u Grčkoj ligi je pokazivao jako skromne rezultate da bi ga se na kraju " odrekli " te je otišao u Kinu. O ozbiljnosti takve lige ne bih 5 puta da pišem.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 08 maj 2013, 01:01

zizu1991 je napisao/la:Pogledaj njegovu statistiku u slovenskoj ligi zadnje 2 godine otkako je otišao iz PLBiH.
U Mariboru je čim je došao zavrijedio mjesto u startnih 11. Nerijetko je davao golove, a slovenski mediji su puni hvale za njegove nastupe. Na žalost, povrijedio se, i neće ga biti do kraja sezone.

Muslimović osim srčanosti u reprezentaciji je malo šta pokazivao, u Grčkoj ligi je pokazivao jako skromne rezultate da bi ga se na kraju " odrekli " te je otišao u Kinu. O ozbiljnosti takve lige ne bih 5 puta da pišem.
Slovenacka liga je u 5 deka sa nasom.....dalje, Fajica sam gledao po nasim livadama i dovoljno sam vidio.....kljakav igrac, nesto ala Inzaghi minus 3 klase ili za malo starije od tebe ala Zlatko Vujovic takodje minus 3 klase......

uz dobrog pakera, kakav je Miske, Muslimovic je zvijer od igraca.....a to sto je ocelavio, ne znaci da je star......32 godine nije mnogo, moze on jos pomoci, pogotovo na SP......njegov jedini problem je sto imamo 2 visoka napadaca, a Susić želi nekog ko moze promijeniti nacin igre ako zamijeni Dzeku ili Ibisevica......a ritam igre moze promijeniti samo neko ko je kontra igrac od navedenih, ponajvise u smislu fizickih predispozicija......zato je Zec i pozivan u reprezentaciju.......

Navijam da se Muslimovic vrati u reprezentaciju, bicemo sigurni jaci nego sto jesmo......
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 maj 2013, 15:31

Ti si za njega, ja sam protiv kada bih mogao birati. Opet ponavljam njegova uloga u Evropi gdje god da je igrao je bila mizerna kao napadača.

Pominješ Misimovića, ima njega, pa imaju ga svi u reprezentaciji kada se igra, bitna je samo realizacija, a ja ne pamtim od Estonije i prošlih kvalifikacija da je on što kroz prijateljske, što kroz kvalifikacijske utakmice nešto pokazao, zato i jeste zasluženo izostavljen sa spiska.

Uostalom, nema smisla dalje o tome raspravljati kada je svakako Fajić van stroja, i kao što rekoh već, ako bude tražio profil napadača kakvi su Džeko i Ibišević, prvi pick je Muslimović.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 maj 2013, 22:05

zizu1991 je napisao/la:Ti si za njega, ja sam protiv kada bih mogao birati. Opet ponavljam njegova uloga u Evropi gdje god da je igrao je bila mizerna kao napadača.

Pominješ Misimovića, ima njega, pa imaju ga svi u reprezentaciji kada se igra, bitna je samo realizacija, a ja ne pamtim od Estonije i prošlih kvalifikacija da je on što kroz prijateljske, što kroz kvalifikacijske utakmice nešto pokazao, zato i jeste zasluženo izostavljen sa spiska.

Uostalom, nema smisla dalje o tome raspravljati kada je svakako Fajić van stroja, i kao što rekoh već, ako bude tražio profil napadača kakvi su Džeko i Ibišević, prvi pick je Muslimović.
Pa tako reci prijatelju da pratis repku od Cire, sada se razumijemo. ;)
Tada je zabio Estoniji, Armeniji dok je prijasnje kvalifikacije iznio na sebi golovi protiv Turske i Norveske nemaju cijenu. Ja mu to ne mogu zaboraviti, a ti kako hoces. ;)
Sjecas se tekme u Portugalu kada mu Vedo odbrani zicer na gol liniji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 08 maj 2013, 22:31

bhsport je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Ti si za njega, ja sam protiv kada bih mogao birati. Opet ponavljam njegova uloga u Evropi gdje god da je igrao je bila mizerna kao napadača.

Pa tako reci prijatelju da pratis repku od Cire, sada se razumijemo. ;)
Tada je zabio Estoniji, Armeniji dok je prijasnje kvalifikacije iznio na sebi golovi protiv Turske i Norveske nemaju cijenu. Ja mu to ne mogu zaboraviti, a ti kako hoces. ;)
Sjecas se tekme u Portugalu kada mu Vedo odbrani zicer na gol liniji.
Ma Muslimović stvarno uvijek 10-ka za trud, ali nema smisla ni preuveličavati njegov uticaj. A i vrijeme prije Ćire je bilo prije 6 godina, uzmi i to u obzir.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 maj 2013, 22:33

Sjećam se ja golova druže od prije, al je to kao što reče @teferič, relativno davno bilo, te ih nisam pominjao i to se ne može uzimati kao relevantan argument za njegov kvalitet.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 maj 2013, 10:39

Eh odlicno kada smo se slozili sto se toga tice. Sad mi zelite reci da Zlaja i dalje nije najbolji treci spic?
Pa pratite li njegove igre u Kini, trci, trudi se i bori, nije izgubio nista i dalje stojim pri onome sto branim od pocetka.
Zlaja sa 31, 32 godine i dalje ima snage da pogine za nekih 30-45 minuta na jakoj tekmi, da probija, da nosa 2 stopera na ledjima.
Sa obzirom da nemamo treceg napadaca, bio bi red pozvati ga jer je trenutno najbolji od svih legitimnih kandidata za famoznog treceg spica.
Lik je takav da uvijek pruza maksimum!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 maj 2013, 10:52

Od ponuđenih i dostupnih napadača njegova profila, slažem se da je on prvi pick. Evo po treći pišem istu stvar.
Veliko je pitanje šta mi radimo svo ovo vrijeme diskutujući o napadačima njegova profila, kada je Pape izjavljivao da uopšte ne traži nekoga fizičkih karakteristika i osnova kakve ima Muslimović, nego nekog niskog, brzog napadača.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 maj 2013, 17:15

Igrac iz Kine ne moze igrati za reprezentaciju. Valjda su nas toliko naucili forumasi sa SS.ba. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 maj 2013, 14:07

Da nije malo prevelika slučajnost činjenica da od svih reprezentacija ( iz europskog dijela ) koje igraju kvalifikacije za SP 2014, jedino reprezentacija BiH ima igrača koji nastupa za nju, a da je iz kineske lige ?

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 maj 2013, 14:48

zlatan m.se uvijek najvise zalagao u reprezentaciji, kada je dobijao priliku (rijetko) iskoristio ju je...iako volim ibisevica, mislim da je on ranije bio u prednosti samo zato sto je igrao u bundes ligi....smatram da je muslimovic bio napadac koji se jedini znao otkriti i pobjeci zadnjoj liniji, da dodje jedan na jedan s golmanom (vjerovatno zbog mnogo kretnje)....zao mi je sto nikada nije dobio pravu priliku u reprezentaciji jer je on onaj pravi srcani igrac...
smijesno je uopce govoriti da nakon dzeke i vede ima neko bolji od njeg...porediti njega i zeca je smijesno..ibricic nije napadac, moze susic pricat sta hoce...ubijedjen sam da, kada bi se neko povrijedio od ove dvojice, da bi susic sigurno njega pozvao...s tim da bismo mozda igrali i samo s jednim napadacem - dzekom, sto po meni i jeste najbolja formacija (tako igraju i bajern i borusija i svi veci timovi izuzev barcelone :D koja igra bez napadaca)
znaci jedan napadac i pojacan vezni red...ali eto, sto kaze susic, zalosno bi bilo ostaviti vedu na klupu...
naravno, ovo je moje misljenje...
mnogi su pljuvali po misketu pa su isti ti poslije grcke pojeli ****...moglo bi se nesto slicno ponoviti...ostaje da vidimo :mrgreen:
a stvarno mi je preko glave tih vise kojekakvih cocalica, ljevakovica, rascica ili sta vec...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 maj 2013, 01:16

zizu1991 je napisao/la:Da nije malo prevelika slučajnost činjenica da od svih reprezentacija ( iz europskog dijela ) koje igraju kvalifikacije za SP 2014, jedino reprezentacija BiH ima igrača koji nastupa za nju, a da je iz kineske lige ?
A koliko ima kvalitetnih igraca iz evrope da nastupa u Kini ? :?
Ne vidim ih ja bas nesto narocito da su neki kvalitet a da su tamo. Hoaraou ? Nema svakako mesta u reprezentaciji Francuske.
Velice igrao za Makedonce dok je bio tamo,sada je u aprilu nekada presao u Slovacko.
Marquinhos igrao ove kvale za Bugare,trenutno na sirem spisku.
Od ostalih,niko od Srba nema mesta u reprezentaciji,mozda na nekom sirem spisku,Kamburov star,on je svoje zavrsio u reprezentaciji,Krivets isto tako ima boljih resenja u reprezentaciji Belorusije.Esteves sa reprezentacijom Portugala i to U21 zavrsio u proslom veku. :D
Spance ne vredi spominjati.
Nizozemce takodje. Mnogo bolji igraci ne igraju za ove dve reprezentacije...
Danalache nikada nije ni igrao za Rumune
....
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 11 maj 2013, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 11 maj 2013, 01:21

Zlatan je gigant znajte to i bez obzira gdje igrao taman da igra u 6-toj ligi zimbabvea za njega mora biti mjesta u repki pored dzeke i ibisevica on je ona eksplozivna karika koja nam je potrebna na terenu jednostavno tip je zesce osvjezenje kada udje u 60-toj ili 70-toj minuti stvra se mjenja na terenu u nasu korist.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 maj 2013, 10:38

Devil je napisao/la:A koliko ima kvalitetnih igraca iz evrope da nastupa u Kini ? :?
A šta ti tvoje pitanje kaže ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 maj 2013, 12:47

zizu1991 je napisao/la:
Devil je napisao/la:A koliko ima kvalitetnih igraca iz evrope da nastupa u Kini ? :?
A šta ti tvoje pitanje kaže ?
Sta bi trebalo da kaze ? :?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 maj 2013, 12:56

Da kvaliteta u kineskoj ligi nema.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 11 maj 2013, 13:00

zizu1991 je napisao/la:Da kvaliteta u kineskoj ligi nema.
znaci ni Miske nije kvalitet :mrgreen:

Evo ja imam jedan dobar prijedlog,posto vidim da ovdje mnogi nemaju pojma o cemu pisu,sutra u 09:35 h, utakmica Changchun Yatai vs. Guizhou Renhe (u ovom drugom igraju nasi momci :mrgreen: ),pa cemo poslije diskutovat,a do tad lijep pozz ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 maj 2013, 13:01

A iz kakvih stvari si dosao do takvog zakljucka ?
Niti je pitanje uopste postavljeno na to da vodi na takvu cinjenicu.

Nego mozda je bolje jedno drugo pitanje... Koliko si utakmica kineske lige odgledao u poslednjih hajmo rec' 2 meseca ?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 maj 2013, 13:44

Kažeš, koliko kvalitetnih igrača iz Evrope ima u kineskoj ligi, tako je pitanje formulisano.
A zašto je to tako, zašto nema kvalitetnih igrača iz Evrope u istoj ligi, može se postaviti kontrapitanje ?
I da ti odgovorim, kinesku ligu ne pratim, na dobrom si tragu, samo da pitam da li se iz nekih formalnih činjenica vezanih za istu ne može donijeti neki zaključak o pojedinoj ligi ?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, General505, Google Adsense [Bot], Tihi i 42 gosta.