FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

gerdmuller
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la gerdmuller » 10 maj 2013, 12:45

sta mislis effe oce u finalu igrat boateng ili buyten? isto pitanje i za ostale
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 10 maj 2013, 12:51

Definitivno Boateng...

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 10 maj 2013, 13:05

I ja bih se odlučio za Boatenga,Buyten je ove sezone odličan no kad se sjetim šta mu Milito uradi 2010,a i prošle sezone uđe mjesto Mullera da sačuvamo prednost i dobismo onaj baksuzni gol, a Boateng nema tu lošu karmu.Što se tiče samog finala tehnički,taktički igrački smo jači od BvB-a,samo nas može koštati trofeja taj psihološki momenat.Vrijeme je da igrači kao što su Lahm,Schweinsteiger i Robben skinu etiketu"luzera na internacionalnom nivou" sa sebe.Ključnu ulogu bi mogli igrati igrači koji nisu opterećeni prošlogodišnjom traumom.Tu mislim na Alabu(koji je propustio finale zbog kartona), kao i na nove igrače Dantea,Martineza i Mandžukića.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 10 maj 2013, 13:49

CÜNEYT CAKIR nam sudi u finalu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 maj 2013, 14:26

Boateng ce igrati to je definitivno.

Usao je u sasvim solidnu formu, igra puno sigurnije nego sto je bio slucaj prije one suspenzije u osmini finala.

Nekad davno sam napisao da me u posljednje vrijeme odusevljava sa svojom igrom prema naprijed, narocito one njegove dubinske lopte. Za jednog stopera je sjajan tehnicar. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 maj 2013, 16:45

slika

Lijepo će mu stajati. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 10 maj 2013, 18:11

Heynckess izjavio da je postigao sve sto je htio u BundesLigi i da ako nastavi trenirati, trenirat ce u inostranstvu.
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 maj 2013, 19:02

Omerbavarac je napisao/la:Boateng ce igrati to je definitivno.
Vrlo vjerovatno.....
Omerbavarac je napisao/la: Usao je u sasvim solidnu formu, igra puno sigurnije nego sto je bio slucaj prije one suspenzije u osmini finala.
I ovo je istina...Popravio je prije svega svoju koncentraciju, igra skoncentrisano, disciplinovano. Tu je on imao svoju najveću manu, sad je značajno napredovao po tom pitanju...
Omerbavarac je napisao/la: Nekad davno sam napisao da me u posljednje vrijeme odusevljava sa svojom igrom prema naprijed, narocito one njegove dubinske lopte. Za jednog stopera je sjajan tehnicar. 8-)
Od Fortune pogotovo, kako je zabio svoj prvi gol u karijeri. Od tada se odvažio i prema naprijed.
A što se dubinski lopti tiče to je Holger najbolji, najbolji je u tom otvaranju, zbog toga šteta što fali.
A Boateng ima solidnu tehniku.

Ipak ja sam opet ne bi znao koga staviti Boatenga ili Van Buytena i bila bi to milimetarska odluka.
Belgijanac je od Arsenala pa sve dalje u LP pokazivao vrhunska izdanja, njegovo postavljanje u svakoj od tih utakmica je bilo na vrlo visokom nivou. Ne treba zaboravit da je odlično odradio i drugu utakmicu u Barceloni, a Boateng je u tim susretima protiv Barce isto bio dobar. Dobrim postavljanjem stoper može nadomnjestit nedostatak brzine, ipak Boa sad ima solidnu formu i brži je od Belgijanca pa moguće da će to presudit.
A Jupp ih stalno posmatra na treninzima, tako da će on po svom najboljem osjećaju i procjeni odlučit.... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 10 maj 2013, 20:15

mandraX je napisao/la:Pa čovječe pričamo o najboljem igraču na svijetu, naravno da Barca sa njim i bez njega nije ista ekipa.
pa valjda ta super-mocna barca i bez najboljeg igraca moze pruziti otpor, a ne da zavrsi kao neki nizeligas.
sjecam se da je uoci prve utakmice @romario na pdf-u lige prvaka poredio igrace i dosao je do zakljucka da je ´blaugrana´ jaca na gotovo svim pozicijama.

no, vratimo se mesiju i toj fantomskoj povredi. 8-)
ovdje se sama od sebe postavljaju 3 pitanja:
- kad je povrijedjen?
- u kojoj situaciji (kako)?
- ko ga je povrijedio?

sjecamo se tekme protiv psg-a i znamo da patuljak nije izasao na 2. pv. tj. ostao je u svlacionici.
2 dana nakon tekme na barcinoj stranici citamo da se radi o povredi butnog misica, bez da su se potrudili da detaljnije opisu uzrok i samu povredu.
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... -wednesday" onclick="window.open(this.href);return false;

3. aprila na nj. fejsbuk stranici citamo sljedece:
I will return soon, thankfully it was not so serious.
hm, opet bez detalja. ali, ovaj put saznajemo nesto vise, saznajemo da se ne radi o nekoj ozbiljnoj povredi.
https://de-de.facebook.com/LeoMessi" onclick="window.open(this.href);return false;

da se radi o neko laksoj povredi saznajemo 9. aprila kada se vratio normalnim treninzima.
mislim da svi znamo da je igrao u revansu protiv psg-a. ok, igrao je pola sata.

23. april, mesi od svog lijecnickog tima dobija ´zeleno svjetlo´ za utakmicu protiv bayerna.
da, mesi je bio potpuno spreman :!:

Leo Messi was given the medical all-clear this Tuesday afternoon ahead of the away leg of the Champions League semi-final against Bayern Munich.

ustvari, vaznije je napiati da se mesituljak u potpunosti oporavio od povrede :!:
Messi, who was injured in the Champions League quarter-finals against Paris Saint-Germain, has totally recovered from the hamstring injury he picked up in France.
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... ern-munich" onclick="window.open(this.href);return false;

ajmo sad, skroll, skrolll, skrooooollllllllll do 1. maja i revansa pred koji su pricali kak ce se osvetit bayi, kak su u stanju nadoknadit 0:4 iz prve tekme itd.
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... and-belief" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... ay-at-home" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... mmon-sense" onclick="window.open(this.href);return false;

bla, bla, blaaaaaaaa :roll:
skrooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

2. maj, bild citira vilanovu koji kaze da je mesi bez ikakvih problema odradio trening uoci revansa protiv bayerna tj. nije bio povrijedjen.
iznenadjeni iniesta za bravosport.de:
Andres Iniesta wurde von der Nachricht, dass Messi nicht spielt ziemlich überrascht. "Wir haben erst erfahren, dass Leo nicht spielt, als der Trainer die Aufstellung bekannt gegeben hat. Das war schon eine ziemliche Überraschung."

to je to :!: duhovi su istjerani :!: dis haus is kliiiiiiiiiin :!: 8-)

dominacija je neminovnost :!:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 maj 2013, 20:20

Posuo se šečer po Messiju :mrgreen:

It's called "owned" 8-)

15..................... :ugeek:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 maj 2013, 20:23

Svaka čast za ovo @secer, stvarno si se potrudio te jednostavno i dobro argumentovao.

Jedino ti zamjeram to što ćeš ovim postom navuči romaria i slične lešinare.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 10 maj 2013, 20:29

Neutral je napisao/la:It's called "owned"
8-)
ceze je napisao/la:Jedino ti zamjeram to što ćeš ovim postom navuči romaria i slične lešinare.
jok ba 8-) istjeran je mak na konac, izgorila je hala i potuceni su do nogu. 8-)
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 maj 2013, 20:41

Secko kad se posveti sviju razbije u argumentaciji i iskopa različite stvari, postavi interesantne teze.

Dobro, ali Romariju se mora ovaj put priznat, da je sam rekao da bi vjerovatno Bayern prošao Barcu i da je Messi bio u još boljem izdanju. I sa zadnjim postovima se i on bio potrudio, otišao je u drugom smjeru, nije srljao ko nekad. Neću ni ja da ga kudim stalno, ono kad čovjek ok piše onda i ne treba po njemu udarat... ;)

Ovaj si put šećko premašio sam sebe, inače ti je mrsko ovoliko kopat..... :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 10 maj 2013, 20:48

Sto se tice onog pitanja ko u paru sa Danteom da igra u finalu lige prvaka, i ja bi rekao Boateng, ma da sam siguran i Van Buyto da igra bice to dobro na kraju .

Sutra gledat cini mi se kombinovani prijenos utakmica Bundeslige i narabvno glavni dogadjaj u Minčenu :D

Salatara ponovo tu, al samo finale lige prvaka nam je u glavi, da hocemo to zaokruzit :D
FC Bayern !!!!!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 10 maj 2013, 20:53

effe_sa je napisao/la:Secko kad se posveti sviju razbije u argumentaciji i iskopa različite stvari, postavi interesantne teze.
jedan je amidza ,amidza dominira. 8-) .
Nego imam jedan prijedlog neka gospoda moderatori postave anketu neposredno pred finale ili poslje svih finala ne vazno naprave neki volting da glasamo za forumasa sezone ove teme sa mislite ,s tim da prilikom glasanja ne moze se glasati za sebe .

Nego momci ne znam za vas ali kako se blizi dan D vise sam nego ubjeden da ovo finale uzimamo ,nesto u meni govori i uopste ne osjecam nikakvu nervozu ili strah pred i tokom samog meca ,ubjedjena sam da ovaj trofej ide u minhen ,ne znam kako ,ali ovako nisam osjecao ni 2001 portiv valensnije ,nikad ubjedeniji ko sada.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 maj 2013, 20:57

I ja sam ubjeđen u pobijedu protiv BvB-a. Momci mi djeluju potpuno fokusirano i sa enormnom željom za tim trofejom. Muller i Bastian posebno "naloženi", te Arjen koji želi sve ispraviti što je pokvario prošle sezone. Ispravio se malo sa onim golom u kupu, no ja želim Lp-a :twisted:

Bayern-Boss Karl-Heinz Rummenigge (57) im Stadion-Magazin zum letzten Saison-Heimspiel der Bayern am Samstag gegen den FC Augsburg: „Wir haben unsere Lektion gelernt, in Madrid 2010, in München 2012. Unsere Mannschaft wird die Champions League in 14 Tagen gewinnen."

8-)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 maj 2013, 01:38

gledam prvo ove zadnje komentare o amidzinoj dominaciji i snazi argumentacije, kontam sta je sad napisao, i onda okrenem stanicu i vidim sta jezucker napisao... i nista, nula bodova, a taman sam konto neka argumentcija sad glava boli

kao prvo nije jasno sta je poenta price, fino smo utvrdili da je bayern bio izrazito bolja ekipa i messi da je bio i u top spremni ne bi provukao barcu u finale, ne znam zasto ste uopste zapeli toliko za messija, uvijek je bitniji tim nego igrac koliko god da je dobar, barca kao tim protiv bayerna je podbacila, a s druge strane tim bayerna je odigrao maestralno, kad ustanovimo da je barca bila favorit, a bayern po svemu sudeci do tada druga najkvalitetnija ekipa, to sve govori da sam messi ne bi izvadio barcu iz gabule, jer koliko god da je dobar i moze sam pobijediti betisa i sl, protiv ekipe kakva je bayern, mora da ima raspolozenu cijelu ekipu, medjutim nije, akocemo to podrobnije analizirati, recimo cemo da je jedini pike bio dobar, bartra premlad, bekovi alves i alba van forme, vec duze, sergio takodje slabo odigrao, xavi ni sjena sebe samoga, iniesta je nesto pokusavao ali ni blizu samoga sebe, pedro i alexis standardno losi kao u vecem dijelu sezone

svi navijaci bayerna koji dobro poznaju fudbalsku igru, a ima ovdje takvih,znaju otprilike o cemu se radi, spojilo nam se nekoliko nesretnih okolnosti, neke su nesretne kao npr bolesti trenera i igraca, a neke su klasicno neznanje naseg trenera, a ne znam ni sta je seco pokusao s argumentacijom oko messija, jedino imalo logicno sto se namece iz te price, je neki pokusaj dokazivanja toga da je messi protiv pariza odglumio povredu, jer je slutio da ce naletjeti na bayerna,da je znaci naslutio ko ce koga izvuci, pa je onda u prvoj utakmici igrao sto posto spreman al se nije pokazao, pa je drugu iz straha propustio, sve to kako bi se poslije pricalo da nije kriv nista jer nije spreman, a u stvari cijelo vrijeme je bio spreman, jedino ovaj zakljucak se moze izvuci iz zuckerove price koju neko naziva argumenticijom

dakle zuckerova argumentacija nikakva, potpuno nejasna i nepotkrijepljena, sta jehtio reci ja i dalje ne znam, dal to da se messi u stvari prepao bayerna pa nije smio ni igrati, dal je htio reci da su i barca i messi odigrali najbolje sto mogu, al je bayern sad opet toliko bio prejak da je sve to zaustavio, svi znamo da to nije bio slucaj, znaju navijaci bayerna sta je barca u najboljem izdanju, znamo i mi sta je bayern u najbolje izdanju, pratimo fudbal svi, vidjeli smo sta se desilo i niko ne spori briljantnu formu bayerna i ocajnu formu barce koja se nije uspjela dici ni u tako vaznoj utakmici, svi strucnjaci su to potvrdili i nema nikavih dilema

moze amidza i bolje...
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 11 maj 2013, 01:54

Ne znam cemu hejtanje Messija i Barce, kad se je pobjedili i prošli :o :shock: cemu uopšte potreba za tim nakon onog potopa :o :shock:
Samo ispadate paćenici i kompleksaši sa tim ismijavanjem...još Messija našli ismijavati :o :lol: :lol: haaa jbt kralj, jeste našli koga cete pljuvati :P nevjerovatno

Zapravo ne razlikujete se ništa od Romarija, koji bar svjesno trola....cast izuzecima ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 maj 2013, 02:20

Rummenigge:Bayern-Dortmund nije kao El Clasico.
Naravno da nije. Mene bi bilo sramota da kazem da mi je rival neki mali klub poput Dortmunda a sa druge strane malim klubovima je cast da sami sebe imenuju za rivala velikom Bayernu. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 11 maj 2013, 02:44

Sutra slavimo Salataru,koja se vraca gdje joj je i mjesto 8-) :D

Abd.jos klempo i jedna od najboljih sezone u historiji nase institucije Bayerna.

Ne nasjedajte na provokacije pojedinaca,kojima smeta nas Bayern svi navijaci trebamo biti ponosni na dominaciju nase ekipe,koja ce sigurno potrajati dugi niz godina.

Tako da uzivajmo i uspjesima naseg Bayerna,batalimo ove nebitne,koji se saberu samo kada pobijedjujemo i kada dominiramo ;)

slika

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []