Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 maj 2013, 04:45

Ibisevic82 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Cuj mi misevi hahahahah eh bogami cemo im morat I navijace oocet udarat nema druge hahaha sala
I ja sam u Americi.Blize tebi nego sto mislis,Saint Louis to je oko 4 h voznje.Znam kao i ti kakav je zakon za to kad neko neko prebije zato ne obecavaj nesto sto znas da ne smijes da uradis :lol:
brate ja se zezam sta odmah to obiljno :(..nego jedva nas dobijate bez pola ekipe tuzno je ovo i sudije vam trebaju :(... ai do godine spremite guzu,. mislim ovaj Miami jer ce vam biti po guzovima cim ojacao i cim se otac vrati :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 maj 2013, 04:46

Matador je napisao/la:Evo svi komentatori se slazu da je ovo trebao biti faul u napadu Butlera , a ne 6. za Shanea , ali naravno , to niko nece ni spomenuti , te odluke se spominju samo kad su u Miamievu korist :)
pa naravno da nece ;)

James kada treba,tako i treba :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 11 maj 2013, 04:47

James, što reći, čitavu večer ne može olimpijski bazen pogoditi a sad kad je najvažnije sve pogađa, zato je čitavu večer skakao, asistirao i borio se u obrani
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Ibisevic82
Kontakt:

Post Postao/la Ibisevic82 » 11 maj 2013, 04:49

SaltCityAttack je napisao/la:
Ibisevic82 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Cuj mi misevi hahahahah eh bogami cemo im morat I navijace oocet udarat nema druge hahaha sala
I ja sam u Americi.Blize tebi nego sto mislis,Saint Louis to je oko 4 h voznje.Znam kao i ti kakav je zakon za to kad neko neko prebije zato ne obecavaj nesto sto znas da ne smijes da uradis :lol:
brate ja se zezam sta odmah to obiljno :(..nego jedva nas dobijate bez pola ekipe tuzno je ovo i sudije vam trebaju :(... ai do godine spremite guzu,. mislim ovaj Miami jer ce vam biti po guzovima cim ojacao i cim se otac vrati :)
Stavio sam smile na kraju sto znaci sala za salu.Nisam ni ja ovo mislio ozbiljno vec da malo oraspolozim situaciju.Ako se oni kolju na parketu ne treba da to isto radimo ovdje na forumu.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 maj 2013, 04:51

gotovo je ovo,brejk je vracen,u ponedjeljak je cetvrta utakmica po rasporedu,nadamo se jos jednoj pobjedi :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 11 maj 2013, 04:52

eh sad nek Noah materu svoju provocira, sad nek se krevelji ko majmun i aplaudira.

Matador
Kontakt:

Post Postao/la Matador » 11 maj 2013, 04:53

Lijepo , strasno vazna pobjeda ;)

U ponedjeljak ako Bog da do 3-1 , pa da se vec tamo sve rijesi .. Pozdrav drustvo , cujemo se ;)

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 11 maj 2013, 04:53

najbitnije je da je 2-1, James i Bosh na razini, Cole fenomenalan, svaka im čast
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 11 maj 2013, 06:54

Navijam za Chicago al treba biti realan navijac i priznat da Bullsi nemogu dobit ni u snu Miami...A sto sviraju tehnicke i to Noah je medju prvima bio i u reg sezoni po broju tako da mu to nije nista novo(drag mi je ali emotivno je nestabilan decko), Mozda tek sledece sezone mogu nesto uradit ali isto tako Miami ce se jos vise pojacat sledece godine , a i ne sviraju samo faule nad James nego i na Melo i na Curry i na Durantu i na Parkeru i Duncanu a i kolko su samo svirali nad Williamsom iz Netsa. Chicago je sam sebe sje...jer trener nemoze da kontrolise par igraca koji isto tako mogu da odluce tekme i u pozitivnom i negativnom smislu. Sudije rade svoj posao i vec druga sezona igraci ako ista pregovore nakon prekrsaja dobijaju tehnicke to nije njihova odluka nego Kosarkaske uprave..
Mislio sam da ce Chicago najvise namucit Miami ali izgleda da nece tako biti..
pozzz svima

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 maj 2013, 07:11

pa kako ce Chicago namuciti Miami najvise kad igramo bez 3 startera?..ne kontam kako u ovim uvjetima da mi ucimo Miami kao neko drugi ko je zdravi od nas...pa mi ih patimo sto ebiga i veceras im nije bila nikako pobjeda lagana.. tek u zadnje 2-3 minute su otisli tamo preko 5p , a mi smo slabi u ovom sastavu ofanzivno da to dostignemo ebiga ..vjeruj mi da ih nece niko vise namuciti iako bi volio da ih izbaci neko
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 11 maj 2013, 07:18

SaltCityAttack je napisao/la:pa kako ce Chicago namuciti Miami najvise kad igramo bez 3 startera?..ne kontam kako u ovim uvjetima da mi ucimo Miami kao neko drugi ko je zdravi od nas...pa mi ih patimo sto ebiga i veceras im nije bila nikako pobjeda lagana.. tek u zadnje 2-3 minute su otisli tamo preko 5p , a mi smo slabi u ovom sastavu ofanzivno da to dostignemo ebiga ..vjeruj mi da ih nece niko vise namuciti iako bi volio da ih izbaci neko
Kad kazem namucit buraz kontam na sedam tekmi al tesko..navijam za Chi i zato kazem tek sledece godine kad D Rose se vrati mada ce morat dovest jos jednog centra a malo i razmislit o Joakimu jer stvarno nekad kosta tekmu, recimo protiv Netsa je bio najbolji pojedinac emocije je pozitivno prenio cak i na ostali dio tima medjutim on kad poludi utice na cijeli tim...kazem opet drag mi je lik podsjeca me na rasheeda wallaca

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 11 maj 2013, 08:56

PObjedu necu komentarisat samo da spomenem onog pterodaktila od centra sto ima ovaj smijesni chikago. **** on sve svoje usta retardirano sad nek se krevelji **** ga otac. A vi navijaci bullsa koji ste toliko pljuvali po indiani kako vas ubija kako su prljava ekipa sad ste 10 puta gori od njih postali ste mma klub a vi se ponasate licemjerno i glumite anđele ovdje na forumu. Sudije nemate apsolutno nikakvo pravo da spominjete sve sto dobijete zasluzili ste treba vas suspendovat godinu iz lige pa dotad mozda roseu muda narastu pa mozda i zaigra. Samo mi je krivo sto nece biti metla samo zbog onog cickavog neandertalca **** mu ja mater ruznu.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 11 maj 2013, 10:30

bear grylls je napisao/la:PObjedu necu komentarisat samo da spomenem onog pterodaktila od centra sto ima ovaj smijesni chikago. **** on sve svoje usta retardirano sad nek se krevelji **** ga otac. A vi navijaci bullsa koji ste toliko pljuvali po indiani kako vas ubija kako su prljava ekipa sad ste 10 puta gori od njih postali ste mma klub a vi se ponasate licemjerno i glumite anđele ovdje na forumu. Sudije nemate apsolutno nikakvo pravo da spominjete sve sto dobijete zasluzili ste treba vas suspendovat godinu iz lige pa dotad mozda roseu muda narastu pa mozda i zaigra. Samo mi je krivo sto nece biti metla samo zbog onog cickavog neandertalca **** mu ja mater ruznu.
Steta sto ove balerine od super zvjezda James - Wade - Bosh nisu igrale u doba bad boys-a , :lol: kako bi plakali nakon svakog meca . :roll:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 maj 2013, 11:16

Kobe Bryant je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:PObjedu necu komentarisat samo da spomenem onog pterodaktila od centra sto ima ovaj smijesni chikago. **** on sve svoje usta retardirano sad nek se krevelji **** ga otac. A vi navijaci bullsa koji ste toliko pljuvali po indiani kako vas ubija kako su prljava ekipa sad ste 10 puta gori od njih postali ste mma klub a vi se ponasate licemjerno i glumite anđele ovdje na forumu. Sudije nemate apsolutno nikakvo pravo da spominjete sve sto dobijete zasluzili ste treba vas suspendovat godinu iz lige pa dotad mozda roseu muda narastu pa mozda i zaigra. Samo mi je krivo sto nece biti metla samo zbog onog cickavog neandertalca **** mu ja mater ruznu.
Steta sto ove balerine od super zvjezda James - Wade - Bosh nisu igrale u doba bad boys-a , :lol: kako bi plakali nakon svakog meca . :roll:

Ne u doba bad boysa bi Gasol bio MVP :!:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 maj 2013, 11:51

A uša krembilčino, niste u stanju ovako sakate Bullse dobiti sa 7 igrača u rotaciji bez pomoći sudaca u dva ključna napada. Jad od organizacije!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 11 maj 2013, 13:12

Evo 2 komentara s hrvatskih foruma:

Inače pišem na rukometnom forumu,ali NBA pratim redovito niz godina,ali nemam vremena baš pisati nešto pa uglavnom pratim vas šta ovdje pišete,međutim moram reagirati na ovo presmiješno spominjanje sudaca od strane navijača Bullsa(mrzitelja Heata).
Utakmica je imala nekoliko čudnih odluka na obje strane kao i svaka u kojoj sudi cirkusant Joey Crawford, neznam kako već niste navikli na to?
Spominje se stalno onaj "faul" Noaha na Boshu koji je presmiješan,ali šta je bilo par napada kasnije kada se Robinson zalijeće pod koš i radi školski faul u napadau,a suci dosuđuju 6. osobnu Battieru i 2 bacanja za Natea?
LBJ 2x zaustavljen u kontri prema košu s leđa s 2 ruke,a dosuđeni su normalni faulovi,a ne flagrant?
Norris Cole na polaganju i netko (Taj Gibson?) ga vuče za dres s leđa u skoku,podere mu dres i samo 2 bacanja?

Dajte se skulirajte ljudi,Heat je bio bolji jučer i kraj priče,kakvi suci,smiješni ste više.

bullsi pokušavaju sa svim mogućim provokacijama. čupaju lebrona sa dvije ruke na polaganjima, paraju dres na čistom polaganju, noah radi budalu od sebe cijelu utakmicu, uopće nije u utakmici 100 posto, već samo misli kako nekog isprovocirati, a jučer ga bosh nadskače u ključnom matchupu, jer su allen, wade i james odigrali prosječno za svoje standarde.. ali to je jedini način da nešto naprave. u ratu i ljubavi je sve dopušteno, a ovo je čisti rat.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 11 maj 2013, 13:18

Pokazali smo sinoć kakakter i smirenost. Ide James na 3 igrača Bullsa i na njega krvnički nasrće konjina, James ga odguruje jer bi svi reagirali tako u toj situaciji i dobiva tehničku, i u tom trenutku na njega još jednom kreće muhamed i odguruje ga, pa yebote ima li on išta u glavi, koji mu je qurac bio i onda se još čudi što je isključen. Stvarno nemam riječi za taj potez.

Momački smo ih dotukli u zadnjoj iako su James i Allen odigrali može se slobodno reći katastrofalno u napadu. wade je bio odličan iako je malo pucao, a Bosh i Cole su vodili ekipu do pobjede
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 11 maj 2013, 14:09

zaboravilo se da je majami istu stvar radio u drugoj tekmi (ovo guranje igraca bez lopte i slicno ) al svejedno pa ne smijem pomislit sta bi vi pisali da su dopustene stvari kao nazad u danu xD znate li vi uopste sta je flagrantni faul xD i aplauz za sportfanatika , mislim ej lik je kvotao komentare s hrvatskih foruma :lol:

i kao cude se sto vecina zeli da hit ispadne , hejteri prokleti kako nas nije stid
hit you with so many rights you gonna beg for a left

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 11 maj 2013, 14:28

A kad je indiana udarala nesto se nesjecam da ste se vadili na te stare dane nesto se sjecam kukanja po furmu psovanja majki ubise nas ajjj. E moji licemjeri. A navijaci lakersa treba da se sakriju u misiju rupu i nejavljaju do sljedeece sezone nakon sto vam je namjesteno na ocigled sviju da uđete u plejoff. Mene nema na ovom forumu vise do sljedece sezone da opdmorim od ovih napaljenih pubertetlija ovdje (cast izuzetcima). Koljite se psujte radite sta hocete miami i dalje kara. Doviđenja prijatno.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 11 maj 2013, 14:34

Bullsi su iskompleksirani Heatom....to je ocito.
Samo pogledajte reakcije igraca Chicaga....Muhamed udara Jamesa u napadu ludila.... Naoh bi da provocira Bosha i Chalmersa, aplaudira na njihovu pricu, krevelji se kao majmun - a ustvari od sebe pravi idiota....onaj Robinson divlja, grana rukama i fura publiku svaki put kad zabije koš, ko da je titulu uzeo....pravi napaćeni kompleksaši, koji se napinju ko žabe da pobjede bolji Miami.

Šta bi od nekad cool tima Bullsa :shock: :o žalosno je to :(
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 11 maj 2013, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.